Freisinniger έγραψε:κάνει σαν την γριούλα που με το στανιό την πάνε στο γιατρό.
Αυτό

Freisinniger έγραψε:κάνει σαν την γριούλα που με το στανιό την πάνε στο γιατρό.

Freisinniger έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Θα προτιμησω την μεθοδο με την γκομενα, το αλλο ειναι πολυ περιπλοκο
Και με την γκόμενα μπορείς να μείνεις, αν σε πονάει η καρδιά σου όταν δίνεις μάχες, δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνεις εκείνη την στιγμή

Φυσιολογικοί σφυγμοί σε κατάσταση ηρεμίας (παιδιά)
Το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας έχει δημοσιεύσει μια λίστα με το ποιοι πρέπει να είναι οι παλμοί της καρδιάς σε κατάσταση ηρεμίας, ανάλογα με την ηλικία του ατόμου. Σε γενικές γραμμές, ο παλμός της καρδιάς γίνεται σταδιακά πιο αργός από την παιδική ηλικία προς την εφηβεία.
Ο κανονικός καρδιακός ρυθμός ηρεμίας, δηλαδή οι φυσιολογικοί σφυγμοί, για τους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων και κάθε ατόμου άνω των 10 χρόνων, είναι μεταξύ 60 και 100 καρδιακών παλμών το λεπτό.
Οι αθλητές που είναι καλά προπονημένοι μπορεί να έχουν καρδιακό ρυθμό ηρεμίας κάτω από 60 παλμούς το λεπτό, ενδεχομένως ακόμα και 40 χτύπους το
Φυσιολογικό και ανώτατο όριο παλμών σε κατάσταση άσκησης (ενήλικες)
Ο επόμενος πίνακας δείχνει το φυσιολογικό και το ανώτατο όριο παλμών ανά ηλικία για τους ενήλικες. Η Αμερικανική Ένωση για την Καρδιά αναφέρει ως απόλυτο μέγιστο όριο παλμών κατά τη διάρκεια σωματικής άσκησης το [220 - ηλικία ατόμου]. Δηλαδή για ένα άτομο 40 χρόνων, το απόλυτο μέγιστο είναι [220 - 45 =] 175 παλμοί/λεπτό.

Λαχουρένιος έγραψε:Freisinniger έγραψε:Έλα ρε μλκ, με το τσιγκέλι θα στα βγάλουμε, ορίστε καπνίζεις, κάνεις ανθυγιεινή ζωή, καθιστική ζωή, δεν γυμνάζεσαι καθόλου, πιστεύω είσαι λίγο παχύσαρκος και μετά λες, τι φταίει άραγες;
![]()
Ουτε καν ρε, δεν καπνιζω, και το BMI μου ειναι καπου αναμεσα σε 23 και 24
Καθιστικη ζωη κανω οντως

Λαχουρένιος έγραψε:Σαν υποκειμενικο αισθημα ανεφερα την ταχυκαρδια
Ξαπλωνα το μεσημερι και βαραγε η καρδια μου σαν ταμπουρλο λες και εχω γυμναστει μολις πριν