Εκλογές στη Γαλλία

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.

Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές

Φιγιόν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μακρόν
5
50%
Λεπέν
3
30%
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω
2
20%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Εκλογές στη Γαλλία

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 08 Μάιος 2017, 22:54

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Επικοινωνιακά το κάνει, αλλά με άλλο στόχο, το παίζει ο ΕΕδάκιας που τους ξέρει όλους και τους φέρνει πιο κοντά με σπάσιμο του πάγου. Το θέμα είναι ότι μάλλον πρόκειται για πραγματικά τελειωμένο αλκοολικό, που χρειάζεται να έχει κεφάλι όλη την ημέρα γιατί αλλιώς αρρωσταίνει. Οπότε του ξεφεύγουν πιο δυνατές σφαλιάρες, επαναλαμβάνεται διαρκώς, παραπατάει, κάνει χικ, κλπ. Είναι άσχημο θέαμα, όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, είναι σαν να βλέπεις τον Γιέλτσιν.

Το πιο γαμάτο είναι ότι όταν το αρνήθηκε, είπε, να, ρωτήστε και την γυναίκα μου. Η γυναίκα του είπε ότι δεν πίνει ποτέ στο σπίτι, προσθέτωντας διευκρινιστικά ότι δεν κάθεται καθόλου στο σπίτι.

Anyway το γκιφακι παει για αβαταρ. Σ'ευχαριστω :ciao5:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 09 Μάιος 2017, 05:37

- Ανεξαρτήτως αποτελέσματος...
η Γαλλία θα κυβερνηθεί από γυναίκα!

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Κυριάκος Μητσοτάκης, «Η νίκη του Εμανουέλ Μακρόν ήταν νίκη της κοινής λογικής, του ρεαλισμού και της μετριοπάθειας» επισήμανε τη Δευτέρα για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι είχε ευκαιρία να γνωρίσω τον κ. Μακρόν ως υπουργό Οικονομίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άνθρωπο πολύ νέο, εξαιρετικά καταρτισμένο με φρέσκιες ιδέες και θα αγωνιστεί για περισσότερη και καλύτερη Ευρώπη.

Εικόνα
"Οι Γάλλοι πρέπει να αποδεχτούν το Ισλάμ. Η άρνηση αποδοχής του πολυπολιτισμού αποτελεί προδοσία".
Εμανουέλ Μακρόν
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 09 Μάιος 2017, 09:43

oldjedi έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Τελικώς, συμφέρει ή όχι την Ελλάδα η προεδρία του Μακρόν;

:)

Μαλλον θα πρεπει να την αφηνει αδιαφορη ...δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ...
Ουτως η αλλως , ειναι ενας ακριβοπληρωμενος υπαλληλος του τραπεζικου συστηματος και θα κοιταξει πρωτιστα να μην διαταραξει τα νερα εις βαρος του συστηματος ... Επισης ειναι κατω απο την μητρικη σκια της Μερκελ και δεν θα εχει πολλα περιθωρια ελιγμων ...

Στην τηλεοραση ακουσα μια εκτιμηση , οτι δεν θα προλαβει να κανει ουτε χρονο πρωτου αρχισουν οι πρωτες διαμαρτυριες ... Δεν συμμεριζομαι την εκτιμηση αυτη , αλλα ...

:ciao5: Ολντ

Εγώ νομίζω ότι είναι ουσιαστικό, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο αναφορικά με την "αλλαγή" της Ευρώπης που ανέφερε κάποτε η κυβέρνηση και φυσικά γιατί χάνεται ακόμη ένας αριστερός (σε φρασεολογία) σύμμαχος. Πολύ περισσότερο όταν φαίνεται να υποχωρεί και ο Σουλτς. Στο οικονομικό πεδίο, σαφώς και δεν θα άλλαζε τίποτα για την Ελλάδα, ακόμη και αν κέρδιζε η Λεπέν.

Αναφορικά με τις διαμαρτυρίες, που πιθανόν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει, κρατάω πάντα πολύ μικρό καλάθι γιατί διαμαρτυρίες γίνονται για το οτιδήποτε. Το ζητούμενο της ολόκληρης πίτας και του χορτάτου σκύλου, είναι πλέον ανέφικτο. Και τελικώς, το μόνο που άλλαξε ήταν το όνομα στο ταμπελάκι. Όσοι κράτησαν το "je suis Charlie" θα κρατήσουν και το "je suis Macron".
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μάιος 2017, 09:53

αν η οποια αλλαγη δεν ερθει απο γαλλια(ιστορικη παραδοση) τοτε απο που θα ερθει; ειναι και αυτο ενα ερωτημα

(ρητορικης φυσης)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Μάιος 2017, 13:40

Απο χωρες σαν την Γαλλια δε θα ρθει τιποτα, απο τη στιγμη που ειναι χορτατες
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 09 Μάιος 2017, 23:39

Λαχουρένιος έγραψε:Απο χωρες σαν την Γαλλια δε θα ρθει τιποτα, απο τη στιγμη που ειναι χορτατες

Aς τελειώνουν τα σανά. Ανάσταση θα έρθει μόνο όταν ΕΛ βαλλιστικοί έχουν στοχοποιημένες όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Μόνο έτσι μπορείς να κατεβείς με αξιοπρέπεια ως χρεοκοπημένος.
Σε μια 5ετία οι ΕΛ μηχανικοί μπορούν να παραδώσουν αξιόπιστο έργο στον τομέα. Να στήσουμε και έναν αντιδραστήρα και τπτ φυγοκεντριστές, να μην τα ξύνει ο Δημόκριτος.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 11 Μάιος 2017, 16:12

Εικόνα
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Μάιος 2017, 19:41

ΟΧΙ ,εγώ είμαι ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ, το ΑΦΜ μου τελειώνει σε ....666 :s_cool

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
έχω σκάσει άπειρο γέλιο , ειδικά με κάτι υποψήφια "θύματα" υπαλλήλους στα ΕΛΤΑ ή σε τράπεζες, με κοιτάνε περίεργα κι όσο πιο βλαξ είναι ο υπάλληλος ,τόσο τον κοιτάω στα μάτια και σκιάζεται :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”