ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 20:07

Χαοτικε τι ρωτας , θα εχουμε ρε συ.
Τι νομιζεις οτι θα σταματησει το νταβατζιλικι εντελως?
Εγω δεν γραφω σε συντροφους εκθεσεις ιδεων, περιγραφω αληθειες μεσα σε ενα πλαισιο.
Ο βαθμος απαλυνσης θα μετρησει και οχι η αλλαγη καπιταλιστικου πλαισιου.

Σε πρωτη φαση σταματημα της πτωσης και σε δευτερη ανοικοδομηση των κατεστραμενων απο ψυχολογια εως οικονομικη ουσια με παλη και κυνηγι των μαφιοζων απο λιστες εως ναταβατζηδες , εαν δεν τους καλυπτει και ο εξωτερικος παραγοντας.

Η μαχη θα δωθει , τα πλαισια ειναι δεδομενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:08

Χαοτικός έγραψε:Κάτσε ρε να το δούμε που είναι μνημόνιο; Να πούμε και τι δεν μας άρεσε από το μνημόνιο; Θα έχουμε νταβατζιλίκι του εθνικού μας πλούτου; Θα κάνουν κουμάντο στα εργασιακά μας; Θα είναι παραβιασμένα όπως ήτανε; Θα πήξουμε στους φόρους; Στην ανασφάλιστη εργασία; Θα πληρώνουμε τους γιατρούς ενώ έίμαστε ασφαλισμένοι; Θα παραμείνουν απολυμένοι οι απολυμένοι του δημοσίου; Βάλτε ότι ξέρετε.

Τώρα μιλάς σωστά.

Βεβαίως, να τα δούμε, σε λίγες μέρες θα είναι όλα γνωστά.

Αλλά δεν θέλω ζαβολιές μετά, να βλέπουμε μέτρα και κάποιοι να λέτε ότι έλα μωρέ, παραπέτασμα καπνού είναι, ο μακιαβελικός Τσίπρας ετοιμάζει συντεταγμένη έξοδο απο το Ευρώ, όλα καλά, α να χαθείτε κουτσούμπες, είστε λάθρο στο εξωτερικό, φλωράκια, κλπ.

Αν βλέπουμε ιδωτικοποιήσεις, να λέμε ιδιωτικοποιήσεις. Αν βλέπουμε πούτσα στα εργασιακά, να λέμε πούτσα στα εργασιακά, αν βλέπουμε απολυμένους του δημοσίου, να λέμε απολυμένοι του δημοσίου, κοκ.

Όχι τίποτε, το λέω γιατί με αυτά που διαβάζω απο χθές έχει φοβηθεί το μάτι μου, μου έρχονται στο μυαλό εποχές με Μπακάλη να δικαιολογεί τον Παπατζαφέρη ότι δεν κάνει κωλοτούμπες αλλά τακτικισμό στα πλαίσια κάποιου μεγάλου σχεδίου :LoL:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 20:09

Diadochos έγραψε:Αυτό με τα μεγάλα τα γράμματα τι μας λέει δλδ;

Ότι δεν υπόγραψε νέο μνημόνιο ο σύριζα ή ότι υπάρχει κρυφό σχέδιο για ομαλή μετάβαση στην Δραχμή;

Οτι για πρώτη φορά δεν πέρασαν 100% οι θέσεις των γερμανών.
Ερώτημα:
Εσύ τελικά είσαι υπέρ της "σκληρής γραμμής" σε στύλ "rogue state" από πλευράς Ελλάδας, να τους παίξουμε σκληρά τους Γερμανούς, "βούρ και τους φάγαμε", "πάμε για δραχμή όπως είμαστε" ή της "σφαλιάρας στην Ελλάδα λόγω μη συμμόρφωσης με την Ευρώπη" που έλεγε ο libre στο άλλο νήμα?

Γιατί και τα δυο δεν μπορεί να ισχύουν.

Εντιτ:
Επίσης, συμφωνείς τελικά στο "να μην προτρέχουμε, να δούμε όλα τα δεδομένα πρώτα", ή μας εντάσσεις εμένα και τον exomoti στα συριζομπότ?

Ξεκαθαρίζεις λίγο τη θέση σου?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Φεβ 2015, 20:13

Σταδιακή απεμπλοκή από το ευρώ δεν υπάρχει. Αυτά γίνονται μπαμ και κάτω.

Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος ότι θα μάθουμε σε λίγες μέρες, μπορεί να υπάρξει αδράνεια μέχρι να τελειώσει το τετράμηνο και να συνταχθεί το οριστικό πρόγραμμα. Στην χειρότερη πάντως σε 4 μήνες θα ξέρουμε τα πάντα.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Φεβ 2015, 20:21

Ας γίνει δημοψήφισμα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Φεβ 2015, 20:24

Συμφωνώ. Η πιο τίμια λύση (κι ας ξέρω ότι η πλευρά μου θα χάσει :cry: )

Αφού όμως πρώτα έχουμε τα οριστικά συμπεράσματα από τους τωρινούς.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 20:24

Kauldron έγραψε:
Diadochos έγραψε:Αυτό με τα μεγάλα τα γράμματα τι μας λέει δλδ;

Ότι δεν υπόγραψε νέο μνημόνιο ο σύριζα ή ότι υπάρχει κρυφό σχέδιο για ομαλή μετάβαση στην Δραχμή;

Οτι για πρώτη φορά δεν πέρασαν 100% οι θέσεις των γερμανών.
Ερώτημα:
Εσύ τελικά είσαι υπέρ της "σκληρής γραμμής" σε στύλ "rogue state" από πλευράς Ελλάδας, να τους παίξουμε σκληρά τους Γερμανούς, "βούρ και τους φάγαμε", "πάμε για δραχμή όπως είμαστε" ή της "σφαλιάρας στην Ελλάδα λόγω μη συμμόρφωσης με την Ευρώπη" που έλεγε ο libre στο άλλο νήμα?

Γιατί και τα δυο δεν μπορεί να ισχύουν.

Εγώ είμαι υπερ της πραγματικότητας.

Όποτε και να βγείς απο το Ευρώ ή την ΕΕ θα έχεις αναταραχή. Όσο περισσότερο παραμένεις μάλιστα, τόσο πιο πολύ δένεσαι χειροπόδαρα και θα μεγιστοποιούνται οι συνέπειες μιας πιθανής εξόδου.

Αυτή η βλακεία ότι μπορεί κάποιος να μείνει στην Ευρωζώνη και να προετοιμάζει την έξοδό του απο αυτήν, παίζει να είναι από τις μεγαλύτερες ασυναρτησίες που μπορεί ακούσει κάποιος.

Όσο είσαι στην Ευρωζώνη η οικονομία σου είναι ρυθμισμένη και θα ρυθμίζεται ακόμη περισσότερο για λειτουργία ως μέρος της κοινής Ευρωπαϊκής, καθιστώντας σε ανίκανο να πας σε Δραχμή και εθνική οικονομία.
Ας πούμε η Κοινή Αγροτική Πολιτική σε οδηγεί σε έναν αγροτικό τομέα που εξυπηρετεί την ΕΕ και όχι την οικονομία της Ελλάδας ως εθνική με Δραχμή. Το ίδιο και σε όλους τους άλλους τομείς, τραπεζικό, βιομηχανία, κοκ.

Kauldron έγραψε:Εντιτ:
Επίσης, συμφωνείς τελικά στο "να μην προτρέχουμε, να δούμε όλα τα δεδομένα πρώτα", ή μας εντάσσεις εμένα και τον exomoti στα συριζομπότ?

Ο εξομώτης είναι δηλωμένα ενεργό μέλος του σύριζα και η ρητορεία του είναι άκρως προπαγανδιστική, με διστρέβλωση της αλήθειας, χυδαιότητα κι απ όλα. Ναι, είναι συριζομπότ, ο ορισμός του.

Εσύ δεν έχεις καμιά οργανική σχέση με τον σύριζα, ίσως το ψήφισες, δεν ξέρω καν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Απο εκεί και πέρα τις δύο τελευταίες μέρες βλέπω μια εθελοτυφλία για συγκεκριμένα γεγονότα και μια προσπάθεια επίθεσης κατά όσων τα αναδεικνύουν. Επίσης βλέπω να προσπαθείς να δικαιολογήσεις γεγονότα που έρχονται σε αντίθεση με την ως τώρα ρητορία του σύριζα με αστήρικτους ισχυρισμούς περί κρυφών σχεδίων κλπ.
Δεν μπορώ να σε χαρακτηρίζω συριζομποτ, ακόμη. Περισσότερο μου κάνεις για κάποιον που πίστεψε πραγματικά τις παρλαπίπες του σύριζα και βρίσκεσαι σε φάση άρνησης για να προφυλάξεις τον ψυχισμό σου. Ακόμη σε παίρνει, σε λίγο καιρό όμως είτε θα αναγκαστείς να τους ασκήσεις και εσύ κριτική, ή ακόμη και να τους σιχτιρίσεις, εξαρτάται απο τι θα κάνουν, είτε θα γίνεις ροζ άντερ και θα τρέχεις απο νήμα σε νήμα να δικαιολογείς την κάθε κωλοτούμπα, την κάθε προδοσία προεκλογικής δέσμευσης, με πρόσχημα τον ρεαλισμό απο τη μία και μεταφυσικές εικασίες απο την άλλη.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Φεβ 2015, 20:27

Diadochos έγραψε:Ναι, θα έρθουν στα πράγματα οι νεοναζί να υπογράφουν μνημόνια και να μας κρατάνε στο ευρώ μέχρι να υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες για να βγούμε, γιούπι.

ΥΓ
Αυτό το τσούξιμο για το κκε λογικό, δεν είναι και λίγο πράγμα να επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά και να είναι κάποιος στα πρόθυρα της συνειδητοποίησης ότι παρ ότι νόμιζε ότι είχε ξυπνήσει ξαναπιάστηκε μαλάκας.

Βινγκο :s_cool

Kauldron έγραψε:Πρώτον, εσύ από τη μια λες να μην προτρέχουμε, και από την άλλη, ενώ είναι ακόμα Σάββατο, έχεις βγάλει πόρισμα για το τί θα γίνει την Δευτέρα.
Εγώ ζώ σ' αυτή την χώρα, εγώ έχω υποστεί τα μέτρα τα οποία έχουν ρίξει οι κυβερνώντες. Εγώ είμαι αυτός που θα υποστεί τις όποιες μαλακίες γίνουν από 'δω και στο εξής, ΑΝ γίνουν. Οχι εσύ. Επομένως δεν θα μου πείς εσύ τί θα δεχτώ και τί οχι.
Κάποιοι, μπορεί να γουστάρουν την όλη φάση, να την βλέπουν σαν τζετζελέ για να μπορούν να ψάχνουν σχετικά βίντεο στο youtube. Αλλά για όσους ζουν εδώ παίζονται πολύ περισσότερα.
Έξω απ' τον χορό, πολλά τραγούδια λέγονται.

Χελωνε,να σου πω κατι,πιπες.Στον καθενα βρισκεις κατι να πεις για να πιαστεις απο καπου.Σε αυτον λες για τη Γερμανια,επειδη ειναι μεταναστης,σε μενα λες για το ΚΚΕ,στον παραδιπλα για το Τζημερο κοκ.
Εγω σου λεω οτι ζω εδω οπως εσυ και προσυπογραφω αυτα που λεει ο Διαδοχος αν οχι 100%,99%.

Εν τω μεταξυ,δεν στη λεμε,ουτε θελουμε να σε πεισουμε να ψηφισεις κατι,κουβεντα γινεται.

Diadochos έγραψε:Εγώ είμαι υπερ της πραγματικότητας.

Όποτε και να βγείς απο το Ευρώ ή την ΕΕ θα έχεις αναταραχή. Όσο περισσότερο παραμένεις μάλιστα, τόσο πιο πολύ δένεσαι χειροπόδαρα και θα μεγιστοποιούνται οι συνέπειες μιας πιθανής εξόδου.

Αυτή η βλακεία ότι μπορεί κάποιος να μείνει στην Ευρωζώνη και να προετοιμάζει την έξοδό του απο αυτήν, παίζει να είναι από τις μεγαλύτερες ασυναρτησίες που μπορεί ακούσει κάποιος.

Όσο είσαι στην Ευρωζώνη η οικονομία σου είναι ρυθμισμένη και θα ρυθμίζεται ακόμη περισσότερο για λειτουργία ως μέρος της κοινής Ευρωπαϊκής, καθιστώντας σε ανίκανο να πας σε Δραχμή και εθνική οικονομία.
Ας πούμε η Κοινή Αγροτική Πολιτική σε οδηγεί σε έναν αγροτικό τομέα που εξυπηρετεί την ΕΕ και όχι την οικονομία της Ελλάδας ως εθνική με Δραχμή. Το ίδιο και σε όλους τους άλλους τομείς, τραπεζικό, βιομηχανία, κοκ.

Kauldron έγραψε:Εντιτ:

Ο εξομώτης είναι δηλωμένα ενεργό μέλος του σύριζα και η ρητορεία του είναι άκρως προπαγανδιστική, με διστρέβλωση της αλήθειας, χυδαιότητα κι απ όλα. Ναι, είναι συριζομπότ, ο ορισμός του.

Εσύ δεν έχεις καμιά οργανική σχέση με τον σύριζα, ίσως το ψήφισες, δεν ξέρω καν και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Απο εκεί και πέρα τις δύο τελευταίες μέρες βλέπω μια εθελοτυφλία για συγκεκριμένα γεγονότα και μια προσπάθεια επίθεσης κατά όσων τα αναδεικνύουν. Επίσης βλέπω να προσπαθείς να δικαιολογήσεις γεγονότα που έρχονται σε αντίθεση με την ως τώρα ρητορία του σύριζα με αστήρικτους ισχυρισμούς περί κρυφών σχεδίων κλπ.
Δεν μπορώ να σε χαρακτηρίζω συριζομποτ, ακόμη. Περισσότερο μου κάνεις για κάποιον που πίστεψε πραγματικά τις παρλαπίπες του σύριζα και βρίσκεσαι σε φάση άρνησης για να προφυλάξεις τον ψυχισμό σου. Ακόμη σε παίρνει, σε λίγο καιρό όμως είτε θα αναγκαστείς να τους ασκήσεις και εσύ κριτική, ή ακόμη και να τους σιχτιρίσεις, εξαρτάται απο τι θα κάνουν, είτε θα γίνεις ροζ άντερ και θα τρέχεις απο νήμα σε νήμα να δικαιολογείς την κάθε κωλοτούμπα, την κάθε προδοσία προεκλογικής δέσμευσης, με πρόσχημα τον ρεαλισμό απο τη μία και μεταφυσικές εικασίες απο την άλλη.

Ζωγραφισες αδερφε
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 20:28

Απο τον εξομωτη βγαζουν νοημα ομως.
Απο σενα και ομοιους σου οχι.

Αυτη ειναι η διαφορα .

Δεν λες απολυτως τιποτα εκτος απο αφορισμους .

Εγραψα για τεχνογνωσια απο τον Κιμ Γιονγκ... :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 21 Φεβ 2015, 20:28

Diadochos έγραψε:Εγώ είμαι υπερ της πραγματικότητας.

.

Ενω αν βγεις απο την Ευρωπη θα ελεγχεις την οικονομια σου ε; Και θα μπορεσεις να τιθασευσεις και την Τουρκια ε; Και θα ελεγξεις και τους λαθρους ε;

Ξυπνατε, οι εποχες εχουνε αλλαξει..Ειναι η περιοδος των συμμαχιων..Ουδες μενει μονος του...ΚΑι συμμαχιες σημαινουνε υποχωρησεις...
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”