Τζών Ράμπιτ τρολλάρει άγρια Κομμουνιστές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Re: Τζών Ράμπιτ τρολλάρει άγρια Κομμουνιστές

Δημοσίευσηαπό Asturias » 20 Οκτ 2015, 21:02

Kauldron έγραψε:Δεν ξέρεις τί έχω υπόψη μου? Και τότε πώς βγάζεις συμπεράσματα οτι "λέω ψέματα"?

Δεν εχω υποψιν μου.Κανεις κατηγορια και αφηνεις υπονοουμενα για το WW. Αυτος που κατηγοραει λοιπον, εχει το βαρος να αποδείξει πως αυτα που λεει ειναι αλήθεια. Περιμένω να τεκμηριωσεις τα λογια σου, αν τα τεκμηριωσεις θα πω "ειχες δικαιο κ. Καουλντρον", αν οχι, εισαι απλα τρόμπας. Περιμένω.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Οκτ 2015, 21:03

Σκίουρα, ο ΔΠ λέει πως είσαι μεγαλύτερος προβοκάτορας και από αυτόν.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 20 Οκτ 2015, 21:23

fasistario έγραψε:Σκίουρα, ο ΔΠ λέει πως είσαι μεγαλύτερος προβοκάτορας και από αυτόν.

Δεν ειμαι ουτε προβοκατορας ουτε τρολλ, απλα φοβουνται να αντιμετωπισουν τον λογο μου. Που παραδέχομαι πως ουτε ιδιαιτερα ευφυης ειναι, ουτε εξυπνος ειμαι εγω προσωπικα, αλλα δυστυχως για αυτους εχω δικαιο και αυτό αργα ή γρηγορα φαίνεται. Ο ΔΠ ποιος είναι; Δημητρης πλατής;
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Οκτ 2015, 21:34

Στο γουέμπ γουώρ, δεν υπάρχει κανένα νήμα όπου κάποιος βγάζει προσωπικά μηνύματα από άλλο φόρουμ, και εσύ μπαίνεις και αντί να το σβήσεις, λέγοντας του πόσο ελεεινό (και παράνομο) είναι να βγάζεις στη φόρα ΠΜ, κάθεσαι και τον επευφημείς?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Οκτ 2015, 21:36

Στο WW εχουν ολοκληρη ενοτητα στοχοποιησης,τι να λεμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 20 Οκτ 2015, 21:46

Kauldron έγραψε:Στο γουέμπ γουώρ, δεν υπάρχει κανένα νήμα όπου κάποιος βγάζει προσωπικά μηνύματα από άλλο φόρουμ, και εσύ μπαίνεις και αντί να το σβήσεις, λέγοντας του πόσο ελεεινό (και παράνομο) είναι να βγάζεις στη φόρα ΠΜ, κάθεσαι και τον επευφημείς?

Εγω δεν σβηνω ποστ τον κολο σου να κτυπάς.

Θεωρητικα ειμαι εναντιος να υπαρχει τιμωρια ή να σταματας καποιον να μεταδίδει προσωπικα μνηματα/στιγμες κτλ. Απλα αυτος που το κάνει, ειναι πλεον μαλακας αποδεδειγμένα. Οπως και να έχει, εχεις χρησιμοποιησει πλυθυντικο, που με συμπεριλαμβανε, αρα περιμένω να μου τεκμηριωσεις οτι δημοσιευσα εμπιστευτικη συνομιλια, αλλοιως εισαι κοτα.

Λαχουρένιος έγραψε:Στο WW εχουν ολοκληρη ενοτητα στοχοποιησης,τι να λεμε.

Αυτο γινεται για αυτοπροστασία των μελων μας. Ειναι το ιδιο πράμα οπως στο σχολειο-παν/στημιο-εργασία-Καπυ λεγαμε/θα λεμε "αυτος εκει ειναι φασιστας/αναρχας/κομμουνιστης/κκε" κτλ, ειναι μια απολυτα φυσιολογικη ανθρωπινη δραστηριότητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Οκτ 2015, 21:59

Θεωρητικα ειμαι εναντιος να υπαρχει τιμωρια ή να σταματας καποιον να μεταδίδει προσωπικα μνηματα/στιγμες κτλ. Απλα αυτος που το κάνει, ειναι πλεον μαλακας αποδεδειγμένα. Οπως και να έχει, εχεις χρησιμοποιησει πλυθυντικο, που με συμπεριλαμβανε, αρα περιμένω να μου τεκμηριωσεις οτι δημοσιευσα εμπιστευτικη συνομιλια, αλλοιως εισαι κοτα.

]Θεωρητικα ειμαι εναντιος να υπαρχει τιμωρια ή να σταματας καποιον να μεταδίδει προσωπικα μνηματα/στιγμες κτλ. Απλα αυτος που το κάνει, ειναι πλεον μαλακας αποδεδειγμένα.

Δεν σε είδα να λες στον Ποντικό οτι είναι μαλάκας. Μάλλον τον επευφημούσες. ΤΩΡΑ λες οτι όποιος το κάνει (δηλαδή ο Ποντικός) είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.

Διαχειριστής δεν είσαι εκεί? Δεν είχες υποχρέωση από τη στιγμή που βλέπεις να συντελείται ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη να κάνεις κάτι? Αντί να το σβήσεις, αντί έστω να του πεις οτι είναι μαλάκας, όπως το λές ΤΩΡΑ, χειροκροτούσες. Άρα αυτό τί σε κάνει εσένα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 20 Οκτ 2015, 22:10

Εχουμε διακυρήξει εκει οτι θα τηρουμε τους νομους του γουεμπγορ και οχι του κρατους γιατι και ειναι πιο ηθικοι και τους νομους του γουεμπγορ εμεις τους φτιάξαμε και οχι κομματικοι μηχανισμοι. Αρα δεν μας νοιαζει που εινια παρανομο- εμεις αντιστεκομαστε στον κρατικο επεκτατισμό.

Τωρα το δημοσιευθεν πμ αφορουσε την διαχείρηση ενος δημοσιου φορουμ οποταν καλως αποκαλύφθει

Για να στο κανω πιο λιανα, γιατι εισαι λιγο αργός: Παει καποιος σε ενα γιατρο, ιδιωτικο, και του λέει πρέπει να κανω την ταδε εγχείρηση. Ο γιατρος του λεει: θα δωσεις 5χιλ με αποδειξη και 5χιλ χωρίς απόδειξη. Και ο τυπος τον γραφει στο μικροφωνο. Παει μετα ο ασθενης και δημοσιοποιεί την συνομιλία. Είναι ιδιωτική στιγμή;

Σε αφήνω να κανεις τους παραλληλισμους για άσκηση....

Το ιδιο και ο πόντικας- παρόλο που διαφωνω μαζί του πολιτικά, εδώ εχει 1000% δικαιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Οκτ 2015, 22:13

Asturias έγραψε:
Kauldron έγραψε:Στο γουέμπ γουώρ, δεν υπάρχει κανένα νήμα όπου κάποιος βγάζει προσωπικά μηνύματα από άλλο φόρουμ, και εσύ μπαίνεις και αντί να το σβήσεις, λέγοντας του πόσο ελεεινό (και παράνομο) είναι να βγάζεις στη φόρα ΠΜ, κάθεσαι και τον επευφημείς?

Εγω δεν σβηνω ποστ τον κολο σου να κτυπάς.

Λαχουρένιος έγραψε:Στο WW εχουν ολοκληρη ενοτητα στοχοποιησης,τι να λεμε.

Αυτο γινεται για αυτοπροστασία των μελων μας. Ειναι το ιδιο πράμα οπως στο σχολειο-παν/στημιο-εργασία-Καπυ λεγαμε/θα λεμε "αυτος εκει ειναι φασιστας/αναρχας/κομμουνιστης/κκε" κτλ, ειναι μια απολυτα φυσιολογικη ανθρωπινη δραστηριότητα.

Asturias έγραψε:Εχουμε διακυρήξει εκει οτι θα τηρουμε τους νομους του γουεμπγορ και οχι του κρατους γιατι και ειναι πιο ηθικοι και τους νομους του γουεμπγορ εμεις τους φτιάξαμε και οχι κομματικοι μηχανισμοι. Αρα δεν μας νοιαζει που εινια παρανομο- εμεις αντιστεκομαστε στον κρατικο επεκτατισμό.

Τωρα το δημοσιευθεν πμ αφορουσε την διαχείρηση ενος δημοσιου φορουμ οποταν καλως αποκαλύφθει

Για να στο κανω πιο λιανα, γιατι εισαι λιγο αργός: Παει καποιος σε ενα γιατρο, ιδιωτικο, και του λέει πρέπει να κανω την ταδε εγχείρηση. Ο γιατρος του λεει: θα δωσεις 5χιλ με αποδειξη και 5χιλ χωρίς απόδειξη. Και ο τυπος τον γραφει στο μικροφωνο. Παει μετα ο ασθενης και δημοσιοποιεί την συνομιλία. Είναι ιδιωτική στιγμή;

Σε αφήνω να κανεις τους παραλληλισμους για άσκηση....

Το ιδιο και ο πόντικας- παρόλο που διαφωνω μαζί του πολιτικά, εδώ εχει 1000% δικαιο.

Εδώ κουόουτ να φαίνεται η κωλοτούμπα.

Για τ' άλλα που λες για τους νόμους του Κράτους, πρόσεχε μη σου φύγει κάνας πόντος απ' το καλτσόν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Asturias
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Asturias » 20 Οκτ 2015, 22:23

νομιζω απαντησα επαρκως - δεν εχω κατι να προσθεσω
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”