Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Re: Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 12:04

Ετσι, αυτο ειναι πιο αληθινο.

Η προσπαθεια εκλογικευσης οπως και του φιλου Νικου, δεν αποτρεπει τιποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Σεπ 2015, 12:05

exomotis έγραψε:Ρε μη γραφεις παραμυθια.
Ποτε να προκανει ο συριζα-ανελ να κανει αυτο που εχεις στο κεφαλι σου αφου το μονο που εκανε ηταν να κοιταει τον λεμο του μη του τον κοψουν.
Τι διαλο, σε αλλο πλανητη εισαστε μερικοι.

Εχεις σχεση με ναυπηγεια?

αστα ψοφια ροκο, ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΚΡΙΒΩΣ γινονται αυτα ! απο καποιον που εχει προθεσει να τα κανει κι οχι να ριξει κι αλλον σανο στον λαο ! αλλα η πρωτεραιοτητα ηταν η ερτ, οι καθαριστριες και οι αιωνιοι φοιτητες ... και ποιο κεφαλι να του κοψουν ρε μλκα, μη γινεσαι οπαδος, ενω τοσο καιρο ο τσιπρας ηταν ΑΠΡΑΓΟΣ, ωστοσο ειχε λαικη αποδοχη 60%, εσυ μας τα λεγες τα ξεχασες ?? Αν τα κανε κιολας αυτα οχι δεν θα του κοβαν το κεφαλι, αλλα θα σηκωνονταν ακομα κι οι νεκροι απτους ταφους για να τον υποστηριξουν και να μαχαιρωσουν οποιον πηγαινε να τον πειραξει !

το χω ξαναγραψει τετοια ευκαιρια και τετοια λαικη αποδοχη δεν ειχε και δεν προκειται να εχει κανεις στην ελλαδα τον αιωνα που δυανυουμε !

ασε τον σανο στην ακρη ...

ειχα. η εταιρεια που εργαζομαι και για παραγγελια πελατη του εξωτερικου χρειαστηκε στο παρελθον δεξαμενη κατασκευης ανω των 120 μετρων, που διαθετει το ναυπηγειο ελευσινας. για καμποσα χρονια ειμασταν φιλοξενουμενοι με το αζημιωτο στις εγκαταστασεις τους και εν ολιγοις τους πηγαμε και δουλεια. και ειδα εκ των εσω τα πραγματα και δεν σου μιλαω στην ακμη του οργιου 2000-2010, αλλα στην ληξη του 2011-2014. ενω προσφατα ειδα και αρθρο που οικοιοποιουταν ο ιδιος ο μιζαδορος ιδιοκτητης την συγκεκριμενη δικια μας δουλεια στην οποια η μονη συμμετοχη τους ηταν η δεξαμενη, οι γερανοι και η παροχη ενεργειας και αερα ... η μελετη, η σχεδιαση, η επιβλεψη ολα δικα μας.

οποτε ή απαντα σε οτι σου γραψα επι τοις ουσιας ή χεσε με και συ τρεχα με τον αζορ γαβ γαβ στη στανη του ηγετη στη λιβαδεια
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 12:16

Ωχ μωρε παπαρα , εισαι συναδελφος ναυπηγος?
Τεσπα γνωριζω πολλα , πολυ περισσοτερα απο οτι ισως νομιζεις , αλλα δεν ειναι του παροντος , και δεν βοηθησα μεχρι τωρα στο αντικειμενο αν και μου ειχαν κανει κρουση για δαυτο.
Και ναυπηγησεις εχω κανει - παρακολουθησει σαν σουπερ στην Κινα και στην Ιαπωνια, ακομα και στο Χιουνται Βινασιν στο Βιετναμ και παραλαβες και σπεσιαλ σουρβεης.
Και βετινγκ εκανα , και αγοραπωλησιες παντου οπου μπορεις να φανταστεις.

Και με LLOYDS kai me BV kai me GL kai me ABS klp εχω συνεργασθει ........σε ISP.

Aστα λοιπον αυτα σε μενα.
Ημουν απο τους πρωτους που ειδαν τον αειμνηστο Τσιγκο στον Σακαραμαγκα οταν ο πασοκος εβαλε εκει τον Σκαμπα ,την μαννα του και τον πατερα του διαλυοντας το ναυπηγειο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Σεπ 2015, 12:24

ωραια αφου τα ξερεις βρε παπαρα κι ειμαστε και συναδελφοι κι αποτι καταλαβαινω εισαι και πιο παλιος απο μενα, τι με πρηζεις ?

να πουμε κανα νεκδοτο καλυτερα για τη στανη του ηγετη να περασει η ωρα ?

(εμεις με μεγαγιωτ με πελατολογιο απο σαουδικη αραβια & τουρκια ασχολουμαστε κυριως.)
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 05 Σεπ 2015, 12:40

Kαλη δουλιτσα , πως παει τωρα , με την οικονομικη καθιζηση πρεπει να εχετε καλη προοπτικη.
Για αυτο κραζεις μωρη κουφαλα.
Ακομα πιο κατω τα μισθα , ακομα πιο φτηνα τα κατασκευαστικα. :LoL:

Ναι ειμαι πιο παλιος , και εχω κανει πρωτη φορα , οπως εγραψα , διπλα στον Τσιγκο στον Σκαραμπαγκα , Damage Department Technician.
Ολα τα αλλα μετα ηλθαν απο μονα τους , ειχα και γραφειο μαζι με ενα συναδελφο.

Αλλα δεν γραφω ποτε για μαντρι , επειδη τα πραττα δεν εχουν αποψη και πανε ολα μαζι στον χασαπη.
Γραφω παντα για κοτετσι του συριζα, επειδη η καθε κοτα και κοκορας ειχε και μια αποψη παντα και δαγκωνε την αλλη.
Ενταξει εμενα μου κανει επειδη ειναι ελευθερης βοσκης και αμεριμνες , αλλα δεν εχουν τον γλιτσα απο πανω να τα βαραει.
Απο ολους τους αλλους λοιπον τους βλεπω πιο ελπιδοφορους.
Ισως τους βοηθησω στο επιπεδο των κατασκευων-παραγγελιων, εαν ομως καταλαβουν τι πρεπει να γενει με τον πληρη εκσυγχρονισμο των Ναυπηγειων.
Απο επισκευες δεν χρειαζονται βοηθεια.
Το θεμα με ιδιοτικοπιησεις ειναι σοβαρο αλλα υπαρχει και η κοινοτητα.
Τα εχουν ξεσκισει τα Ναυπηγεια οι αλητες εδω πριν, αυτο περιγραφω , και δεν ειναι σωστη και η πληρης εγκαταλειψη τους απο κεφαλαια που η ΕΕ επεβαλε , γιατι ετσι δεν μπορουν χωρις την κρατικη στηριξη κατ αρχας να παρουν μπρος.
Δεν μου αρεσει η πληρης κεφαλαιακη αυταρκεια απο τα ιδια τα ναυπηγεια απο τις εργασιες τους και μονο, μεσα σε αυτο τον χαμο.
Χωρις στηριξη τιποτα δεν λειτουργει.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Σεπ 2015, 13:25

καμια σχεση ροκο ... ειτε γιατι φαινεσαι να εχεις απομακρυνθει απτα πραγματα (συνταξιουχος εισαι ή εχω καταλαβει λαθος ?), ειτε γιατι ο κοσμος των εμπορικων πλοιων δεν εχει καμια σχεση με τον κοσμο των πραηβετ μεγαγιοτ αναψυχης ...

θα σου εξηγησω τι παιζει λιγο αργοτερα καθως και το πως ολη αυτη η ομορφια συνδεεται με τη νοοτροπια των ελ.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 05 Σεπ 2015, 13:36

exomotis έγραψε:.

Αλλα δεν γραφω ποτε για μαντρι , επειδη τα πραττα δεν εχουν αποψη και πανε ολα μαζι στον χασαπη.
Γραφω παντα για κοτετσι του συριζα, επειδη η καθε κοτα και κοκορας ειχε και μια αποψη παντα και δαγκωνε την αλλη.
Ενταξει εμενα μου κανει επειδη ειναι ελευθερης βοσκης και αμεριμνες , αλλα δεν εχουν τον γλιτσα απο πανω να τα βαραει.
ι.

Ανηκεις στην ΚΟμμουνιστική ΤΑση κι εσυ;
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Σεπ 2015, 13:39

Χελώνε, αν μπορέσεις, κοίτα το με τα ποστ, απάντησα στον ψυχανώμαλο και το μήνυμα έχει εξαφανιστεί.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 05 Σεπ 2015, 13:47

nik_killthemall έγραψε:
Kauldron έγραψε:Βλέπω στο λόγκ τις 5 τελευταίες πράξεις που έγιναν από συντονιστές/διαχειριστές, και δεν βλέπω καμία διαγραφή σ' αυτό το νήμα.

ια το οτι 40 χρονια δεν καναμε τπτ ουτε σαν πολιτες ουτε σαν πολιτικοι που εκλεγονταν απο τους πολιτες, για να φτιαξουμε ενα δικαιο ασφαλιστικο που δεν θα χρεοκοπει τους νεους και δεν θα φτιαχνει ανθρωπους-συντεχιες ή ένα σωστο κρατικο μηχανισμο που δεν θα γινεται παραγωγος διαφθορας και ελλειμματων ή ενα σταθερο και απλοποιημενο φορολογικο που δεν θα προσφερει απειρα παραθυρακια σε πλουσιους και λαμογια (που κατα τ'αλλα κατακεραυνωνουμε) κ.ο.κ. για ολα αυτα ροκο φταινε οι δυτικοι, φταινε οι αλλοι, που

- ενω εβλεπαν την διαφθορα μας δεν εκαναν τπτ, αρα ειναι και αυτοι διεφθαρμενοι (εμεις τι ειμαστε αραγε ?)

- ενω εβλεπαν τη διαφθορα μας συνεχιζαν και μας δανειζαν με επιδοτησεις (εμεις που τις τρωγαμε τι ειμαστε αραγε ?)

- αν εκαναν κατι για να μας βοηθησουν και επενεβαιναν στο ασφαλιστικο μας, στο δημοσιο κλπ οπως ακριβως τωρα, θα τους κατηγορουσαμε οτι μας εχουν προτεκτορατο, οπως ακριβως τωρα

- εκμεταλλευτηκαν ΟΝΤΩΣ την διαφθορα μας προς οφελους τους σε δευτερο χρονο, αλλα το οτι η δικη μας διαφθορα γαμησε σε πρωτο χρονο πολλαπλασια τη χωρα μας ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ, το αντιστρεφουμε

Παραβλέπεις (επειδή έτσι σε βολεύει) την "καλλιέργεια πολιτικού κλίματος" που έκαναν οι Γερμανοί (ζίμενς) χρηματοδοτόντας κόμματα και πολιτικούς της αρεσκείας τους (δηλαδή διεφθαρμένους) που υπερκοστολογούσαν συστηματικά τις προμήθειες του δημοσίου υπέρ των (Γερμανών) προμηθευτών, και φυσικά, όντας διεφθαρμένοι, δεν παρέλειπαν να κάνουν και "χατηράκια" και στην τοπική ολιγαρχία.
Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, στη σύγχρονη αστική δημοκρατία δυτικού τύπου, σε ΟΛΕΣ τις χώρες, ψηφίζεται ο πιο προβεβλημένος, και ο πιο προβεβλημένος είναι αυτός που έχει λεφτά για την προβολή του. Ως εκ τούτου, πλέον προβεβλημένοι (και αποδέκτες των ψήφων) ήταν οι πασοκονεοδημοκράτες. Το ίδιο θα γινόταν σε οποιαδήποτε αστική δημοκρατία, σε οποιαδήποτε χώρα της δύσης.
ΜΕΓΑΛΟ μέρος της διαφθοράς μας, το εξέθρεψαν/δημιούργησαν αυτοί.

κατι παιζει ρε με τα ποστ, δεν ειμαι θολωμενος, χτες ειμαι σιγουρος οτι ποσταρα. στο λεει κι ο ξυστε τωρα. τεσπα ...

ναι οκ οι δυτικοι εξεθρεψαν-δημιουργησαν την διαφθορα μας, οχι εμεις ... εμεις ειμασταν χωρις διαφθορα κι ηρθαν οι αλλοι και την εξεθρεψαν ...

οι χιλιαδες για παραδειγμα εργαζομενοι που στα "ιδιωτικα" ναυπηγεια ελευσινας τα οποια ζουσαν απο το δημοσιο Π.Ν. επαιρναν απειρομισθους για εξαγορα συνειδησης, ψηφου και μη καταγγελιας του οργιου μιζων που συνεβαινε, ηταν δημιουργημα διαφθορας απτους δυτικους, οχι δικια τους ...
ακομη και σημερα στα ναυπηγεια ελευσινας συναδελφος με μικροτερη εμπειρια απο μενα παιρνει τα διπλασια ... και να του τα δινε κανενας πελατης του εξωτερικου θα του λεγα και μπραβο. του τα δινει το δημοσιο Π.Ν. που τα παιρνει απο τον ανεργο, τον χαμηλοσυνταξιουχο και τον ενφια για να ξυνεται ...
αλλο ενα συριζανελιτικο επιτευγμα, που θα εβαζε δηθεν φυλακη τον αποτελουμενο απο μπλε και πρασινους κοκους ιδιοκτητη των ναυπηγειων ελευσινας μεγαλομιζαδορο και στενο συνεργατη του Σαμαρα στην Πολαν ... για το οποιο και γιαυτο προφανως δεν φταιει ο συριζανελ αλλα οι ξενοι, οι αλλοι ...

χελωνε στη νοοτροπια σας, ο Επικτητος τωρα (δηλ. εδω και 20 αιωνες) δικαιωνεται ...

Για ποιό λόγο το κάνεις συνέχεια αυτό? Γιατί βάζεις λόγια στους άλλους? Είπα εγώ ποτέ οτι εμείς δεν είχαμε καθόλου διαφθορά? Πέρα απ' αυτό, το να μου αποδείξεις οτι είχαμε εμείς διαφθορα, αποδεικνύει οτι ΔΕΝ εξέθρεψαν εδώ την διαφθορά οι Ευρωπαίοι? Το να μου αποδείξεις οτι είχαμε διαφθορά αποδεικνύει οτι ΔΕΝ λάδωνε επί δεκαετίες ολόκληρες η Ζίμενς (και ποιός ξέρει και πόσες άλλες εταιρίες γερμανικών ή άλλων τέτοιων συμφερόντων)?

Για τα πόστ ούτε εγώ, ούτε κάποιος άλλος συντονιστής/διαχειριστής έχει πειράξει κάτι στο νήμα αυτό.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 05 Σεπ 2015, 19:34

nik_killthemall έγραψε:
εσυ ρε αζουρ δεν ζηταγες πλουσια επιχειρηματα ?

κι οταν αυτα επεσαν εγινες λουης που μας διωχνει γιατι το νημα ασχολειται με τη στανη του ηγετη ?

η πραγματικοτητα θα σας στρωσει ολους παλικαρε ...

Ξερεις ακόμα δεν έχω συνέλθει απο το σχετικό σοκ ερχόμενος αντιμέτωπος έστω και διαδικτυακά με έναν οπαδό του φασιστοειδούς και αληταρά τζίμερου... Ασε λίγο να συνέλθω πρώτα απο το σοκ αν και το βλέπω καπως δύσκολο να ανταπαντήσω. Δεν νομιμοποιώ με διάλογο τέτοιου είδους πολιτικά σκουπίδια.... Πολιτικές πόρνες του πενηντάρικου. Απλά ψυχοπαθείς και υβριστές κατ επάγγελμα.
Εχω αναφερθεί σχετικά και στο άλλο φόρουμ για το συγκεκριμενο φασιστοειδές οταν ο εθνικοφιλεκάτι αναδημοσιευε τα τζιμερικά σκουπιδια.
σ ευχαριστώ πάντως για την προσοχή σου.
ΥΓ
Αν θέλετε μη λερώνετε το νημα με τζιμερικά σκουπίδια. Σεβαστείτε το Ναό παρακαλώ.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”