Kauldron έγραψε:Καλο θα ηταν να φερεις ενα στοιχειο λιγο πιο σοβαρο απο μια ταινια των 80ς.
Για παραδειγμα, η επιδοτηση ηταν υποχρεωτικη για ολους τους αγροτες, ή αν ηθελαν καποιοι μπορουσαν να μην παρουν επιδοτηση και να συνεχισουν να καλλιεργουν ο,τι γουσταρουν και να το πουλανε και οπου γουσταρουν ?
Ερώτημα.
Εσένα αν έρθω εγώ και σου πώ οτι σου δίνω την επιλογή, είτε να δουλεύεις σκληρά και να πληρώνεσαι, είτε να μη δουλεύεις και να πληρώνεσαι πάλι (και ίσως να παίρνεις και πιο πολλά), ειλικρινά, τί θα επέλεγες?
Καλο θα ηταν να φερεις ενα στοιχειο λιγο πιο σοβαρο απο μια ταινια των 80ς.
Η ταινία σου λέει περίπου τί γινόταν την εποχή εκείνη. Και σε παραπέμπω και σ' αυτά που γράφει ο Αρχέλαος εδώ:
http://free.bbfοrum.co/topic3509-10.html#p55011
το θεμα χελωνε ειναι το ποια θα ηταν η επιλογη μου που ουσιαστικα ετσι οπως το θετεις θα ηταν 1) αμοιβομενη αεργια, β) αμοιβομενη εργασια
ή
το θεμα θα ηταν αν μαζι με την όποια επιλογη μου αναλαμβανα και την γαμημενη ευθυνη της ?? ο,τι κι αν επελεγα χελωνε ΜΑΖΙ θα αναλαμβανα και την ευθυνη ! Δεν θα επαιρνα την χ επιλογη αλλα την y ευθυνη της θα εριχνα στους ευρωπαιους, τους ολιγαρχες και τον μπομπ τον σφουγγαρακη !
και ναι η ευρωπη επιδοτουσε συγκεκριμενες καλλιεργειες αλλα οχι με το ζορι, οποιος δεν ηθελε ηταν ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ να μην παρει τις επιδοτησεις και να μην καταστρεψει τις καλλιεργειες του.
δυστηχως αυτο που λες ειναι ακριβως ΙΔΙΟ με τον ελληναρα που πηγε και χρεωσε 100 καρτες για διακοποδανεια, για σκατοδανεια, για αυθεραιτοδανεια, για γκομενοδανεια, για κινητο-δανεια, για γκλαμοροδανεια και το κερατο του το τραγιο και μετα κατηγορει τις τραπεζες που τον παρεσυραν λες και τον αναγκασαν με το ζορι ...
δυστηχως δεν οδηγει πουθενα αυτο που λες και απλα αφαιρει και δεν προσθετει αξια στο φερομενο "θυμα" ...