Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΣΜΟΥ

Μεταφυσική, ανεξήγητα φαινόμενα, θεωρίες συνωμοσίας κλπ.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Απρ 2021, 09:47

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό το νήμα που πέρασε απαρατήρητο τόσα χρόνια βρίθει από ρατσιστικά αντισημιτικά σχόλια και θα το φάει η μαρμάγκα.
Το φόρουμ αργά αλλά σταθερά θα καθαρίσει από όλες τις ρατσιστικές απόψεις που κατά καιρούς έχουν γραφεί και δεν έχουν υποπέσει στην αντίληψη του συντονισμού.

σιγουρα εισαι καλα ;;; :D το διαβασα και δεν προσεξα ρατσισμο

τον σικελιώτη προσπαθω να θυμηθω πολυ γνωστο ονομα αλλα δεν μου ερχεται
τωρα .....και μυθηρα νομιζω το 234 ποστ ηταν καλο μετα καπου το χαλας
αλλα δεν ειναι η ωρα να τα πουμε -πολυ παλια ασχολιομουν με αυτα τωρα για να τα θυμηθω
θα πρεπει να τα διαβασω στα γρηγορα

αλλα μια και πιασαμε συζητηση για πες εσυ πως οριζεις την λατρεια απο την συντροφικοτητα

σχόλιο 25

δεν το χαλαω νεμο απλα εσενα σε χαλανε οσα λεω ...δεν ειναι συμβατα με τις ιδεοληψιες που τις εγκαθιδρυμενες στο πνευμα σου ...το οποιο μπορει να εχει καποια θεοσοφικα στοιχεια αλλα και πολλα στρεβλα-εγωιστικα ... κατα την γνωμη μου παντα ...αν σε ηξερα ως φυσικη κοινωνικη οντοτητα και το βιογραφικο σου ( οικογενεια, σχεσεις, επαγγελματικη εντιμοτητα η ατιμια, εισοδηματτα κτλ ) θα καταλαβαινα περισσοτερα αλλα δεν σε ξερω...σαν διαδικτυκαη περσονα δεν μπορωνα καταλαβω πολλα ...ειναι ενα στημενο μερο ςπροωσπειο μα ςολε ςοι διαδικτυακες περσονες ....

...αυτο το να συγκρινουμε οσα λεει καποιος με οσα εμεις θεωρουμε αληθεια ειναι γεγονος σε ολους ...αλα οσα θεωρουμε εμεις αληθινα δνε ειναι κι η αντικειμενικη αληθει απαντα ...ο χρονος θα αποδειξει τι ειναι αληθεια κι το οχι ...

...και το φυσικο χρυσαφι σε επαφη με το γηινο εδαφος μαζι με ροσμιξει που το κανουν να μη δειχνεται η λάψη του ..μονο οι ειδικοι μπορουν να το εκτιμουν και να το αναγνωριζουν ως προς την αξια του... τοσο δυσκολη ειναι η αναγνωριση εκτος αν εχει κανεις πολυ αναπτυγμενο ενστικτο με την αληθεια...

παραμενει ειναι ονειρο αιτημα να γνωριστουμε οι συμφορουμιστες του φορουμ αυτου ...να σπασουμε την διαδικτυακη μας ψευτοπερσονα ...που μας κανει αγριμια της ψηφιακης μονωσης ....θελετε ;....θα ανοιξω θεμα ...στο <γενικη συζητηση>
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 26 Απρ 2021, 09:57

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 7

..ο σιωνισμος ειναι η ιουδιακη εκδοχη του εσχατολογικου μελλοντος της ανθρωποτητας μιλαμε για τον αυθεντικο σιωνισμο κι οχι τον εκκοσμικευμενο πλουτοκρατορικο που ορεγεται την επικρατηση του εβραικου πολιτισμου σε ολα τα μηκη πλατη της γης ...ο οποια εκδοχη ειναι τοσο διεστραμενη οσο κι ο νεοσουνιτικη ψευτοτζιχαντα αλλα και ο αλεξαντρινος ελληναραδισμος ...που ορεγεται στρατοκρατοριες απο την Μεσογειο μεχρι τον Ινδικο ωκεανο ...

...οι αληθινοι σιωνιστες δεν αναμενουν τιποτε αλλα απο την θεμελιωση της Μεγαλης Ιερουσαλημ της Οραματικης Κοινωνιας Δικαιου ( Ισραηλ-Σιων) που στην δικη μας αρχαιοελληνικη εσχατολογικη παραδοση ειναι η Πλατωνικη Πολιτεια ( Ελλας ),στην Δυτικη Παραδοση ειναι η Νεα Ατλαντιδα και η Ουτοπια..στην Ισλαμικη παραδοση ειναι η Ιερη Κοινοτητα ( Ισλαμ) στην ινδουιστικη παραδοση ειναι το Ασραμ .........

... αρα ανεξαρτητως του βαθμου διαστροφης αυτων των ιδιεων η πρωτολυα ιδεα ειναι οικουμενικη και σχετιζεται με την οραματικη κοινωνια δικαιου την κοινωνια την ευδαιμονουσα που εχει νικησει δια παντος τον πονο και μεσα σε αυτην ο ανθρωπος ζει αναγεννουμενος και σε διαρκη θεωση ...

...το Οραμα της Αποκαλυψης λοιπον το εσχατολογικο της Νεας Γης και Νεου Ουρανου παραμενει σε ολες τις παραδοσεις και ειναι ενα οικουμενικο οραμα στην βαση του οποιου μπορει να θεμελιωθει ενα οικουμενικος ανθρωπινος πολιτισμος (πολιτικος , θρησκευτικος , τεχνο- οικονομικος κτλ ) περα απο τις ιστορικες παρωχημενες πολιτισμικες περιχαρακωσεις των χωρων και των πολιτισμων και τις σκοταδιστικες τασεις που τις συντηρουν ...

σχολιο 26

..επαναφέρω το σχόλιο αυτο γιατι εδω μιλω για την προοδευτικη πλευρα του <<σιωνισμου>> και τηνιερη παγκομσια ιδεα της συστασης της ιδανικης ιερης κοινωνιας πολιτειας ..και βεβαια για την στρεβλωση της απο το καταχρηστικο συστημα ....

.... ιερη ιδανικη πολιτεια ( ελλανια πολιτεια) = ιερη σιων ( ιερουσαλημ ) = ουμμα, ισλαμικη κοινοτητα = ινδουιστικό βουδιστικο (ασραμ) = ταοιστικη κοινοτητα ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2021, 10:38

ναι εχεις δικιο σε μερικα με την εννοια που το δινεις αλλα οι θρησκειες και οι αιρεσεις
που εχουν προηγηθει σχηματιστηκαν σε σχεση με το περιβαλλον και τις συνθηκες
μιας ξεχωριστης εποχης σημερα -δεν θα ειναι πιστη αντιγραφη τιποτα απο τα παλια
γιατι το δημιουργουν καινουργοι ανθρωποι με αλλες αντιληψεις και με αλλες συνθηκες ....

δεν γνωριζω τιποτα απο τα λεγομενα αποκρυφα και τα λιγα που γνωριζα τα εχω μισοξεχασει
καθως στην τοτε προσωπικη μου αναλυση τα αφησα στην ακρη και επειδη στο νημα ανακατεψατε
πολλα δεν μπορω να επεκταθω

απλα εχω και δινω μεγαλη σημασια στην λεξη λατρεια το καλο ή το κακο που πηγαζει
απο αυτην την λεξη ... κατα μια περιπτωση η λατρεια σηματοδοτει το τελος
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Απρ 2021, 10:50

η καμπαλα ειναι σαν ολα τα υπολοιπα του ειδους βιβλια και την εγραψαν εβραιοι οπως και την βιβλο
τι ακριβως μας λεει η καμπαλα δεν γνωριζουμε -μπορει να υπαρχουν στον κοσμο ατομα
που γνωριζουν αλλα δεν θα μας κανουν την χαρη να μας πουν -υποθεσεις μονο μπορουμε
να κανουμε με βαση τις διαδοσεις που επικρατουν
για την βιβλο ειπα την γνωμη μου σε αλλο νημα ειναι μαζι με την ιλιαδα τα δυο κυρια βιβλια
που πρεπει να μαθαινουν οι ανθρωποι πολυ καλα αφου στην ουσια περιεχουν τα παντα

και χρησιμο θα ηταν να μαθουμε τι ειδους γνωσεις τι ειδους βιβλια ειναι χρησιμα
και ποια οχι με την εννοια τι προβαλουν και τι θελουν να μας υποδειξουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Απρ 2021, 12:18

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΣΧΟΛΙΟ 23

περι ρατσιστικης -φυλετικής αληθειας για τις φυλες των ανθρωπων

...ο ρατσισμος εμπεριεχει μεγαλες ανθρωπολογικες αληθειες δυστυχως επειδη τον χειριστηκαν ακραια και εκβιαστικα δεν εχει την εκτιμηση που θα του επρεπε..
.. οι Ινδοι ειχαν το συστημα των καστων ....αλλα με τους αιωνες οι καστες διαβρωθηκαν και εισχωρσαν σε ανωτερες ταξεις,,φυλες κατωτερων καστων οπτε πλεον το συστημα ειναι αναξιοπιστο ...
...μεγαλη ανθρωπολογικη αληθεια ειναι οτι υπαρχουν ανωτερες φυλες με υψηλες προδιαγραφες πνευματικες και ηθικες και φυλες ανθρωπων , κατωτερες φυλες ...με τασεις παρακμιακες με τασεις να εκφυλιστουν σε απανθρωπους παρανοικους εξελεκτικα υποβαθμιζομενων ...

...επισης μεγαλη ανθρωπολογικη αληθεια ειναι η σημασια της μη αναμιξης του ανθρωπινου αιματος των φυλων διαφορετικων ομοφυλιων ... κατι που δυστυχως εχει γινει ...αν και υπαρχουν επικρατη γονιδια που δινουν την φυλετικη ταυτοτητα ...η αναμιξη εχιε εμοδισει την εξελιξη ...

ειναι αυτο που λεγαμε νεμο καποιοι εμποδιζουν αυτους πορο ανεβενουν στην κορφη .. και δυσχεραινουν την πορεια τους ...

και να θυμησω κι εδω οτι ο τραπλανος ειναι ανεπυθημητος κι αποκλεισμενος στα νηματα μου εξαιτιας των υβρεων του των απειλων για εκβιαστικο κλεισιμο των θεματων μου, της καταχρηστικςη διαχιεριση της εκφοβιστικης που ασκει στο φορουμ , των απαξιωσεων των νηματων μου κτλ κτλ

Αυτή η δημοσίευση αποτελεί επιτομή ρατσιστικής αντίληψης.
Το νήμα κλειδώνει, εξετάζεται εξονυχιστικά και καθαρίζεται από ρυπαρούς ρατσιστικούς σχολιασμούς.
Και αν προκύψει παραβίαση των κανόνων λειτουργίας του φόρουμ ή απόψεις που διώκονται με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο θα επιβληθούν αυστηρότατες ποινές στους εκφραστές τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εναλλακτικές Επιστήμες”