Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Κοινωνικά θέματα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 21 Φεβ 2022, 19:58

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:Μόλις έφαγα ένα μπιφτέκι από τα λίντλ, τη βορά του οποίου επιβίωσα οριακά και έχω την αίσθηση ότι επρόκειτο για κάτι απαγορευμένο. Ελπίζω να τα καταφέρω να το κρατήσω μέσα στο στομάχι μου μέχρι να το χωνέψω εντελώς.

Μα γιατί;
Αν για κάτι φημίζονται τα Lidl είναι πρωτίστως η ποιότητα των προϊόντων τους, δευτερευόντως οι χαμηλές τιμές τους και τριτευόντως οι άριστες εργασιακές συνθήκες που προσφέρουν στους εργαζομένους τους.
Υπάρχει και τεταρτευόντως αλλά δε μου 'ρχεται αυτή τη στιγμή.

πλακα μας κανεις ? ποιες τιμες 3φορες πιο ακριβο ειναι απο τα αλλα τα σουπερμαρκετ
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πεινασμένη γιαγιά έκλεψε από σούπερ μάρκετ – Την συνέλαβαν γιατί η αλυσίδα δεν αποσύρει τη μήνυση LIDL ..!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 21 Φεβ 2022, 19:59

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:δικα μας ειναι απλα αγοραζουν οτι αποσυρουν οι αλλοι νεες ημερομηνιες και παλευεις με τον χαρο.

πηγη;

εγω .
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Φεβ 2022, 20:15

Perseus1966 έγραψε:
πηγη;

εγω .

Η ενδεκαδα και το συστημα που θα κατεβασει ο Μπουργκος
Πηγη:Eγω
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 21 Φεβ 2022, 20:17

Perseus1966 έγραψε:εγω .

Η ενδεκαδα και το συστημα που θα κατεβασει ο Μπουργκος
Πηγη:Eγω

καλα κανεις αυτο δεν αλλαζει οτι το λιντλ πουλαει σαπια και ολοι οι πελατες του ειναι οι μεγαλυτεροι μαλακες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Φεβ 2022, 20:34

Perseus1966 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μα γιατί;
Αν για κάτι φημίζονται τα Lidl είναι πρωτίστως η ποιότητα των προϊόντων τους, δευτερευόντως οι χαμηλές τιμές τους και τριτευόντως οι άριστες εργασιακές συνθήκες που προσφέρουν στους εργαζομένους τους.
Υπάρχει και τεταρτευόντως αλλά δε μου 'ρχεται αυτή τη στιγμή.

πλακα μας κανεις ? ποιες τιμες 3φορες πιο ακριβο ειναι απο τα αλλα τα σουπερμαρκετ

Περσέα με τρολάρεις; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 21 Φεβ 2022, 22:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:πλακα μας κανεις ? ποιες τιμες 3φορες πιο ακριβο ειναι απο τα αλλα τα σουπερμαρκετ

Περσέα με τρολάρεις; :fico:

οχι ρε αυτο το πηρα χθες απο το φυλλαδιο προσφορων

Screen Shot 2022-02-21 at 10.41.21.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 23 Φεβ 2022, 19:19

Τετσρτοπεμπτη μέρα που το σκηνικό δεν παίζει κάπου. Φαντάζεστε να είχατε χάσει 2 δις ετησίως επειδή ο μάνατζερ σας είναι φελλός;
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 23 Φεβ 2022, 21:16

Mονο ενας φελλος νομιζει οτι τα δυο δις τζιρου ειναι δυο δις κερδη

Εν τω μετακυ εγω εγραψα οτι η αποεπενδυση απο την Ελλαδα θα δωσει πορους για πιο γρηγορη επενδυση στις ΗΠΑ στις οποιες τα LIDL εχουν ξεκινησει αποβαση αλλα ειναι γνωστο οτι δεν στροφαρεις.

Επισης φαινεται οτι δεν ξερεις οτι αλλη Γερμανικη αλυσιδα την κοπανησε απο την αντιγερμανικη μπανανια η Aldi
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 23 Φεβ 2022, 21:42

Υπάρχουν νομίζω 5 κατηγορίες ανθρώπων lidl
α) Οι κρυφοί που ψωνίζουν από lidl αλλά κοιτάν δεξιά κι αριστερά μην πετύχουν κανέναν γνωστό από την ντροπή τους. Άλλοτε νοικοκυραίοι άνθρωποι που τους χτύπησε η μοίρα και ξέπεσαν στα λιντλ.
β) Οι εγώ δεν ψωνίζω ποτέ από τα λιντλ αλλά ... πάω μόνο και μόνο για να αγοράσω την τάδε μάρκα λουκάνικο. Μόνο αυτό αξίζει. Όλα τα άλλα είναι σκατά.
γ) Οι δεν τα σνομπάρω τα λιντλ αλλά... τύπου "δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά όλοι οι gay είναι ανώμαλοι"
δ) Εμείς οι περήφανοι πελάτες
ε) ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ... τύπου η απάντηση σε όλα είναι linux
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Φεβ 2022, 21:48

bizeli έγραψε:Υπάρχουν νομίζω 5 κατηγορίες ανθρώπων lidl
α) Οι κρυφοί που ψωνίζουν από lidl αλλά κοιτάν δεξιά κι αριστερά μην πετύχουν κανέναν γνωστό από την ντροπή τους. Άλλοτε νοικοκυραίοι άνθρωποι που τους χτύπησε η μοίρα και ξέπεσαν στα λιντλ.
β) Οι εγώ δεν ψωνίζω ποτέ από τα λιντλ αλλά ... πάω μόνο και μόνο για να αγοράσω την τάδε μάρκα λουκάνικο. Μόνο αυτό αξίζει. Όλα τα άλλα είναι σκατά.
γ) Οι δεν τα σνομπάρω τα λιντλ αλλά... τύπου "δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά όλοι οι gay είναι ανώμαλοι"
δ) Εμείς οι περήφανοι πελάτες
ε) ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ... τύπου η απάντηση σε όλα είναι linux

αυτο ισχυε παλια τωρα ολοι πανε να αγορασουν κατι χωρις ντροπες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κοινωνία”