Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε
Για κανένα λόγο Σαρωνικό. Θέλουμε να πεθάνουμε στην ώρα μας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Ωραία πόλη πρέπει να είναι και το φλωρίνι. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά από φωτό που έχω δει. Βέβαια συνήθως στις φωτό προβάλλουν τα πιο ωραία σημεία. Δεν ξέρω πώς είναι η πόλη από μέσα.
Πόλεις σαν το φλωρίνι είναι για όσους γουστάρουν hardcore χειμώνα και έχουν λεφτά να ξεπαραδιάζονται για θέρμανση.
Εμένα μου αρέσουν τέτοιες φάσεις. Χειμώνας, κρύο,fog κι έτσι. Αλλά εκεί που πήγε το πετρέλαιο πού να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις;
Πόλεις σαν το φλωρίνι είναι για όσους γουστάρουν hardcore χειμώνα και έχουν λεφτά να ξεπαραδιάζονται για θέρμανση.
Εμένα μου αρέσουν τέτοιες φάσεις. Χειμώνας, κρύο,fog κι έτσι. Αλλά εκεί που πήγε το πετρέλαιο πού να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Ανάλογη φάση είναι και το Νευροκόπι.
- 30 λέει το χειμώνα.
Χι,χι
- 30 λέει το χειμώνα.
Χι,χι
0 .
-
Προέλλην

«Θεομηνία» στο ανατολικό Πήλιο – Κατολισθήσεις και πλημμύρες
Μεγάλες καταστροφές και σε χωριά της Μαγνησίας. Στην περιοχή σημειώνονται σφοδρές βροχοπτώσεις το τελευταίο 3ημερο.
"Δεν έχω ξαναδεί τέτοια φαινόμενα", λέει ο αντιδήμαρχος Ρήγα Φεραίου.
https://www.alphatv.gr/news/koinonia/ar ... plimmures/

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Ωραία πόλη πρέπει να είναι και το φλωρίνι. Δεν έχω πάει ποτέ αλλά από φωτό που έχω δει. Βέβαια συνήθως στις φωτό προβάλλουν τα πιο ωραία σημεία. Δεν ξέρω πώς είναι η πόλη από μέσα.
A υπέροχα. Όλο το χειμώνα (που κρατάει δυό φορές όσο στην Ν. Ελλάδα) τη βγάζεις κατά βάση μέσα, πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλά σου για θέρμανση, το καλοκαίρι είσαι 2 ώρες απο την κοντυνότερη θάλασσα.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Να εχω σπιτι σε ενα παραθαλασσιο σημειο της διαδρομης Κορινθος-Πατρα και να φαω με το κουταλι ολη αυτη τη ζωνη με δυνατοτητα διακοπων σε καθε παραθαλασσιο μερος της. Να τη λειωσω ολη την περιοχη, να φαω σε ολα τα μαγαζια, να κολυμπησω σε ολες τις θαλασσες, να κανω απειρες σχεσεις. Σκεφτηκα πως ακομη και αν ξαναγεννηθω και επιλεξω αυτα τα μερη δεν θα μου φτασει μια ζωη.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Από Κόρινθο μέχρι Πάτρα όλες οι παραλίες είναι γεμάτες με αχινούς σαν πεπόνια στο μέγεθος.
Μόνο με άρβυλα μπαίνεις στη θάλασσα κι αυτό αν οι γύφτοι έχουν αφήσει κάποιο άνοιγμα.
Μόνο με άρβυλα μπαίνεις στη θάλασσα κι αυτό αν οι γύφτοι έχουν αφήσει κάποιο άνοιγμα.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
vallon
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Να εχω σπιτι σε ενα παραθαλασσιο σημειο της διαδρομης Κορινθος-Πατρα και να φαω με το κουταλι ολη αυτη τη ζωνη με δυνατοτητα διακοπων σε καθε παραθαλασσιο μερος της. Να τη λειωσω ολη την περιοχη, να φαω σε ολα τα μαγαζια, να κολυμπησω σε ολες τις θαλασσες, να κανω απειρες σχεσεις. Σκεφτηκα πως ακομη και αν ξαναγεννηθω και επιλεξω αυτα τα μερη δεν θα μου φτασει μια ζωη.
.
Μια χαρά είναι ο κορινθιακός, κρατάει και καλά ψάρια..
Νομίζω πάντως ότι το πλάνο που έκανα γύρω στα 40 να φτιάξω μόνιμη κατοικία στον Ωρωπό και να προετοιμάσω το έδαφος για την μετά σύνταξη εποχή εκεί , είναι αρκετά ικανοποιητικό
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις
έχω γνωρίσει μια τύπισσα που της αρέσει να γυρνάει όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας. Τώρα βρίσκεται στην Κολομβία...σε ένα μεγάλο ταξείδι ενός μηνός και γυρνάει όλα τα γύρω μέρη, νησιά του πάσχα κλπ.... αμα δεις φωτογραφίες που ανεβάζει στο ινστα θα πάθεις
κατά τα άλλα είναι ΔΥ που κάνει υγειονομικούς ελεγχους στα μαγαζιά και στις εταιρίες..
μια χαρά περίπτωση γυναίκας 50 χρονών..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:Αρίστος έγραψε:Να εχω σπιτι σε ενα παραθαλασσιο σημειο της διαδρομης Κορινθος-Πατρα και να φαω με το κουταλι ολη αυτη τη ζωνη με δυνατοτητα διακοπων σε καθε παραθαλασσιο μερος της. Να τη λειωσω ολη την περιοχη, να φαω σε ολα τα μαγαζια, να κολυμπησω σε ολες τις θαλασσες, να κανω απειρες σχεσεις. Σκεφτηκα πως ακομη και αν ξαναγεννηθω και επιλεξω αυτα τα μερη δεν θα μου φτασει μια ζωη.
.
![]()
Νομίζω πάντως ότι το πλάνο που έκανα γύρω στα 40 να φτιάξω μόνιμη κατοικία στον Ωρωπό και να προετοιμάσω το έδαφος για την μετά σύνταξη εποχή εκεί , είναι αρκετά ικανοποιητικό
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις
έχω γνωρίσει μια τύπισσα που της αρέσει να γυρνάει όλο τον κόσμο ταξιδεύοντας. Τώρα βρίσκεται στην Κολομβία...σε ένα μεγάλο ταξείδι ενός μηνός και γυρνάει όλα τα γύρω μέρη, νησιά του πάσχα κλπ.... αμα δεις φωτογραφίες που ανεβάζει στο ινστα θα πάθεις
κατά τα άλλα είναι ΔΥ που κάνει υγειονομικούς ελεγχους στα μαγαζιά και στις εταιρίες..
ξερεις ποσα μερη της γης πας ανετα οταν σε καθε επισκεψη καταστηματων σου δινουν μπονους
για την καλη σου εμφανιση; -λαθος επαγγελμα διαλεξες βαλλον
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:vallon έγραψε:
![]()
Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις
ξερεις ποσα μερη της γης πας ανετα οταν σε καθε επισκεψη καταστηματων σου δινουν μπονους
για την καλη σου εμφανιση; -λαθος επαγγελμα διαλεξες βαλλον
Μπαααα
εγώ είμαι αυθεντικός επαναστάτης ρε
τι με πέρασες για υποτιθέμενη μπουζουά ?

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.