(πόσταρα κάτι καταλάθος εδώ ενώ ήταν για αλλού)

bizeli έγραψε:Adminović έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη είχαμε αυτές τις μέρες ένα ακόμη περιστατικό υποδειγματικής συμπεριφοράς υπαλλήλου αστικών συγκοινωνιών.![]()
Εσύ έχεις κολλήσει με το ότι ήταν υπάλληλος αστικών συγκοινωνιών. Μάλλον έχεις απωθημένα μαζί τους. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει παρατήρηση στους πιτσιρικάδες. Μπορεί να ήταν και υπάλληλος βενζινάδικου που έτυχε να χρησιμοποιήσει το μετρό.
Τι θα έλεγες τότε;
Θα τα έβαζες με τον κλάδο των βενζινοπωλών;

bizeli έγραψε:micro έγραψε:Συνεχίζεις τα άσχετα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, διότι μέχρι πρότινος δε σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τα του σταθμάρχη, όπως γράφεις κι εδώ:
Και εξακολουθεί να μην με ενδιαφέρει και απορώ ακόμα πώς κάνουμε αυτή τη συζήτηση (ειδικά με σένα) να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Η ουσία όσων έχω γράψει εγώ γυρνάει σταθερά γύρω από τον άξονα ότι ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τους πιτσιρικάδες.
Όλα τα άλλα που μου γράφεις είναι ψιλά γράμματα.
Σόρι για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έχω μπλέξει με διάφορα.
Επίσης, διάβασα όλο το κείμενό σου να ξέρεις αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να επικεντρωθώ στα σημεία που επικεντρώνεσαι εσύ και σου είπα τον λόγο. Τον επαναλαμβάνω.
Ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης (που κατά τη δική μου γνώμη δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο) ΔΕΝ δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό του.
Τελεία και παύλα.
micro έγραψε:Ξέχνα και τις δικαιολογίες, δεν ψάχνουμε να δικαιολογήσουμε κανέναν, λέμε απλά τι έγινε.
adminovic έγραψε:Το ότι οι δύο ανήλικοι έκαναν ένα πολύ σοβαρό έγκλημα δεν αναιρεί και δεν εξαλείφει τις ευθύνες του σταθμάρχη..

bizeli έγραψε:Παιδιά σόρι δεν είμαι σε φάση να απαντήσω τώρα.
Έτσι κι αλλιώς ό,τι ήταν να πω το είπα.
Σας ζητώ συγγνώμη αλλά έχω άλλα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή.
Θα προσπαθήσω να απαντήσω κάποια άλλη στιγμή, αν και δεν ξέρω τι διαφορετικό να προσθέσω, γιατί πραγματικά το βλέπουμε από διαφορετική σκοπιά και δε βλέπω να φτάνουμε κάπου.

micro έγραψε:
Οκ, θα σου βάλω task για όταν βρεις όρεξη.![]()
Να απαντήσεις στο γιατί είσαι τόσο απροκάλυπτα και ακραίως μεροληπτική υπέρ του σταθμάρχη, γιατί του δικαιολογείς τα πάντα, ενώ στους νεαρούς τίποτα. Ρε μπας και τον γνωρίζεις προσωπικά;

Aποκάλυψη : Νέα στοιχεία για την επίθεση στο Μετρό
Κατάθεση γυναίκας που δήλωσε ότι ήταν επιβάτης του συρμού και είδε το επεισόδιο μεταξύ του ελεγκτή και των δύο ανηλίκων
Στην κατάθεσή της φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι «ο υπάλληλος της ΣΤΑΣΥ είχε προχωρήσει (σ.σ. μετά την αρχική επίπληξη στους δύο ανηλίκους 15-17 ετών, διότι δεν φορούσαν μάσκα και την άρνησή τους να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα) σε ορισμένα «ειρωνικά» κι «υποτιμητικά» σχόλια σε βάρος τους.
Ακόμη, φέρεται να έχει περιγράψει μία μορφή κτυπήματος του ελεγκτή στους δύο ανήλικους επιβάτες, για το οποίο έχουν μιλήσει και οι δύο δράστες.