αμερικη αφροαμερικανος πεθανε κατα τη συλληψη

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Re: αμερικη αφροαμερικανος πεθανε κατα τη συλληψη

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 02 Ιουν 2020, 07:56

bizeli έγραψε:Καταλαβαίνω τι λέτε παιδιά αλλά όταν βλέπεις τον άλλον ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει δεν είναι κάτι instinctive να επέμβεις;
Ένα σπρώξιμο; Κάτι; Να πάρει μια ανάσα.
Δλδ δεν το πολυσκέφτεσαι.

Πάντως αυτό θα πει αστυνομική βία.
Αυτό ακριβώς.

Μη το λες, με έχει τύχει να την πέφτουν μπάτσοι σε φίλο απο νιγηρία που πουλούσε μπιχλιμπίδια στην παραλία. Και ενω όλη η παραλία ήταν γεμάτη κανένας δεν αντέδρασε. Εγω εννοείται πως αντεδρασα και με απειλούσαν κιόλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιουν 2020, 16:25

bizeli έγραψε:Πω πω ρε φίλε τώρα είδα τι έγινε με αυτό το θέμα.
Και μόνο που είδα το βίντεο με έπιασε δύσπνοια.
Τι καθίκια είναι αυτοί ρε;
Τον σκότωσαν εν ψυχρώ τον άνθρωπο και μάλιστα βασανιστικά.
Ρε φίλε οι άλλοι που κοιτούσαν γιατί δεν πήγε κάποιος να τους σπρώξει να τον απελευθερώσουν;

σαν θανατος ηταν απο τους καλους εννοω οτι δεν υπηρχε ο φοβερος πονος πεθανε με δυσκολια
στην αναπνοη και δεν καταλαβε καν πως εχασε τις αισθησεις ...
ελπιζω να επιασες το νοημα και να μη στραβωσεις ...με αυτο που εγραψα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιουν 2020, 16:36

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:μια αλλη απορια που εχω ειναι για τους ελληνες που ειναι εναντιον του τραμπ
να πουμε απο το συνολο των χρηστων; απο τα μμε; απο τους ταχα προοδευτικους ;
καποιος ειπε οτι δεν τον παω γιατι εβρισε τους μεξικανους καποιος αλλος ειπε οτι ειναι ο χειροτερος
προεδρος καποιος αλλος ουτε καν σκεφτηκε γιατι ειναι εναντιον και απλα ακουσε απο τους αλλους
και τον βριζει ...μπορει να μου πει καποιος γιατι δεν τον πανε απο την στιγμη που δεν εριξε ουτε μια μπομπα;

Γιατι ειναι ακροδεξιος και αντιστοιχα οσοι τον υποστηριζουν ειναι για τον ιδιο λογο.

Αν το δω πιο τακτικα ομως με συμφερει να ειναι αυτος προεδρος και να κυβερνησει αλλες 4 τετραετιες αν το επετρεπε το συστημα. Μεσα σε 4 χρονια το κυρος των ΗΠΑ πηγε στα ταρταρα και οι σχεσεις μεταξυ των δυτικων χωρων δεν ηταν ποτε πιο τεταμενες απο τον ΒΠΠ και μετα. Μονο η προεδραρα θα μπορουσε να το κανει αυτο :enamorado:

Ευελπιστω δε στην 2η τετραετια του να τα κανει ακομα περισσοτερο πουτανα :enamorado:

ενταξει κρινεις οτι ειναι κακος λογω οτι ειναι ακροδεξιος αρα το αντιθετο που ειναι το ακροαριστερος
σημαινει καλος οκ ..να χεσω τετοια κριτικη απο οπου και αν προερχεται περα απο το γεγονος
οτι αν δεν εχει καποιος πραγματικη ευθυνη λεει οσες μπουρδες τον σηκωνει να λεει
κατι το σοβαρο και το χειροπιαστο εχεις να τον προσαψουμε ; τοτε μαζι σου
οσο για το κυρος των ηπα πηγε περιπατο απο πολλα χρονια πριν και θα συμφωνησεις αν το συζητησουμε
μια και τα εγραψες και συ εδω πολλες φορες
αλλα
στην ουσια παιρνεις το μερος ολων των πρωτο-εργατων που μας εφεραν σε τετοιο οικονομικο χαλι
υποστηριζοντας τις πολιτικες τους ....
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιουν 2020, 17:38

nemo έγραψε:ενταξει κρινεις οτι ειναι κακος λογω οτι ειναι ακροδεξιος αρα το αντιθετο που ειναι το ακροαριστερος
σημαινει καλος οκ ..να χεσω τετοια κριτικη απο οπου και αν προερχεται περα απο το γεγονος
οτι αν δεν εχει καποιος πραγματικη ευθυνη λεει οσες μπουρδες τον σηκωνει να λεει
οσο για το κυρος των ηπα πηγε περιπατο απο πολλα χρονια πριν και θα συμφωνησεις αν το συζητησουμε
αλλα
στην ουσια παιρνεις το μερος ολων των πρωτο-εργατων που μας εφεραν σε τετοιο οικονομικο χαλι

Eχει νοημα να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας? Οσους εχω δει να γουσταρουν Τραμπ ψηφιζουν ΧΑ, Βελοπουλο ή ειναι οπαδοι της ακροδεξιας πτερυγας της ΝΔ. Ειναι ξεκαθαρο γιατι τους αρεσει και τα υπολοιπα που λενε περι ανεργιας και πολεμων ειναι προφασεις.

Εσενα δεν σου φαινεται σοβαρο να εχει ο προεδρος μιας χωρας τετοιες αποψεις γιατι συμφωνεις μαζι του, αλλα για πολλους ειναι πολυ σοβαρο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιουν 2020, 17:59

mister spooky έγραψε:Μη το λες, με έχει τύχει να την πέφτουν μπάτσοι σε φίλο απο νιγηρία που πουλούσε μπιχλιμπίδια στην παραλία. Και ενω όλη η παραλία ήταν γεμάτη κανένας δεν αντέδρασε. Εγω εννοείται πως αντεδρασα και με απειλούσαν κιόλας.

Ναι είναι αυτή η λογική που έχουν πάρα πολλοί (σχεδόν όλοι) "πού να μπλέκω τώρα" και γυρνάνε την πλάτη. Αυτό συμβαίνει γενικότερα και σε άλλα θέματα όπου βλέπεις μια αδικία μπροστά σου και δεν παίρνεις θέση (γιατί δε σε αφορά), πρέπει να υπερασπιστείς την αλήθεια αλλά δεν το κάνεις (γιατί δε σε αφορά ή δε σε συμφέρει να το κάνεις), να υπερασπιστείς κάποιον αδύναμο (γιατί δεν σε αφορά) κοκ.
Μόνο αν βρεθείς στην ίδια θέση με τον άλλον καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να παίρνουν και οι γύρω σου θέση και να υπερασπίζονται το δίκαιο ανεξάρτητα από το αν τους αφορά ή όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιουν 2020, 18:02

nemo έγραψε:σαν θανατος ηταν απο τους καλους εννοω οτι δεν υπηρχε ο φοβερος πονος πεθανε με δυσκολια

Ναι αλλά ρε φίλε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του ασφυκτιούσε.
Και αυτό είναι μαρτυρικό.
Ειλικρινά και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει δύσπνοια.
Ο ασφυκτικός θάνατος πρέπει να είναι από τους πιο βασανιστικούς που υπάρχουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 02 Ιουν 2020, 18:54

bizeli έγραψε:
mister spooky έγραψε:Μη το λες, με έχει τύχει να την πέφτουν μπάτσοι σε φίλο απο νιγηρία που πουλούσε μπιχλιμπίδια στην παραλία. Και ενω όλη η παραλία ήταν γεμάτη κανένας δεν αντέδρασε. Εγω εννοείται πως αντεδρασα και με απειλούσαν κιόλας.

Ναι είναι αυτή η λογική που έχουν πάρα πολλοί (σχεδόν όλοι) "πού να μπλέκω τώρα" και γυρνάνε την πλάτη. Αυτό συμβαίνει γενικότερα και σε άλλα θέματα όπου βλέπεις μια αδικία μπροστά σου και δεν παίρνεις θέση (γιατί δε σε αφορά), πρέπει να υπερασπιστείς την αλήθεια αλλά δεν το κάνεις (γιατί δε σε αφορά ή δε σε συμφέρει να το κάνεις), να υπερασπιστείς κάποιον αδύναμο (γιατί δεν σε αφορά) κοκ.
Μόνο αν βρεθείς στην ίδια θέση με τον άλλον καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να παίρνουν και οι γύρω σου θέση και να υπερασπίζονται το δίκαιο ανεξάρτητα από το αν τους αφορά ή όχι.

Τωρα κάτι άλλο, έφεραν λέει ως προπαγάνδα τον ιό για την μαργιώ και τον βρασύδα για να τους κλείσουν μεσα την ώρα που το πιο επαναστατικό πράγμα που έχουν κάνει ποτέ είναι ο πολιτικός γάμος και αυτός για προωρη εγκυμοσύνη.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιουν 2020, 18:57

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:σαν θανατος ηταν απο τους καλους εννοω οτι δεν υπηρχε ο φοβερος πονος πεθανε με δυσκολια

Ναι αλλά ρε φίλε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του ασφυκτιούσε.
Και αυτό είναι μαρτυρικό.
Ειλικρινά και μόνο που το σκέφτομαι με πιάνει δύσπνοια.
Ο ασφυκτικός θάνατος πρέπει να είναι από τους πιο βασανιστικούς που υπάρχουν.

και εγω αυτο ειπα στην αρχη αλλα μετα το σκεφτηκα .και δεν ειναι
αν ηρεμησεις και το σκεφτεις θα δεις οτι πρεπει να ειναι απο τους πιο σοφτ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιουν 2020, 19:07

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ενταξει κρινεις οτι ειναι κακος λογω οτι ειναι ακροδεξιος αρα το αντιθετο που ειναι το ακροαριστερος
αλλα

Eχει νοημα να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας? Οσους εχω δει να γουσταρουν Τραμπ ψηφιζουν ΧΑ, Βελοπουλο ή ειναι οπαδοι της ακροδεξιας πτερυγας της ΝΔ. Ειναι ξεκαθαρο γιατι τους αρεσει και τα υπολοιπα που λενε περι ανεργιας και πολεμων ειναι προφασεις.

Εσενα δεν σου φαινεται σοβαρο να εχει ο προεδρος μιας χωρας τετοιες αποψεις γιατι συμφωνεις μαζι του, αλλα για πολλους ειναι πολυ σοβαρο.

φυσικα και συμφωνω μαζι του σε δυο τρια πραγματακια εννοειται αυτο
αλλα δεν εκανε μεχρι στιγμης πολεμους δεν εστειλε μπομπες σε αμαχο πληθυσμο
ενω ο ομπαπα εχει πολεμους και διέλυσε τοσα κρατη και ενας αλλος βομβάρδισε την σερβια

δηλαδη εσυ δικαζεις τις αποψεις και οχι τις πραξεις; και αν εγω πω οτι δεν θελω μεταναστες
θα ειμαι μεγαλυτερος εγκληματιας απο καποιον που σκοτωσε και εσφαξε;

λαχουρ κατι δεν παει καλα με την σκεψη σου και την λογικη σου
ξερεις ποσο αιμα εχει στα χερια του ο ομπαμπα αλλα δε σε νοιαζει γιατι ειναι υπερ της μεταναστευσης
οκ ..περα βρεχει
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 02 Ιουν 2020, 19:12

καλα τωρα προσπαθείτε να βρείτε ποιος είναι λιγοτερο τέρας από τον άλλον,
ο αμερικανικος ιμπεριαλισμος δεν ξεπλενεται με μαβρο προεδρο