Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 22:33

Ο Φ. Ιωαννιδης εγραψε αρθρο στα ΝΕΑ με αφορμη τον ντορο που εχει ξεσπασει. Αναφερεται ρητα στο γεγονος οτι τα αδερφια Τσιπρα ανελαβαν δημοσια εργα με την αποφυλακιση τους καθως και στο οτι ο Ηρακλης μετα την δικη απελευθερωθηκε παρανομα με αναστολη

Εν συντομία, συμμετείχε στη δράση της οργάνωσης ΔΕΚΑ Κρήτης που είχα ιδρύσει μαζί με άλλους αγωνιστές, διέφυγε τη σύλληψη, απέκτησε ρόλο επί Ασλανίδη στον Παναθηναϊκό, καταδικάστηκε μεν σε ποινή φυλάκισης δύο ετών αλλά έμεινε μόνο την παραμονή της δίκης μας στη φυλακή, αφού του χορηγήθηκε, παρανόμως, αναστολή, δοθέντος ότι είχε καταδικαστεί προδικτατορικά δύο φορές για απάτη σε ποινή πάνω από έξι μήνες η καθεμία.

Μετά, μαζί με τον αδερφό του, Παύλο Τσίπρα (σ.σ. πατέρας του Πρωθυπουργού), που είχε συλληφθεί για λίγο διάστημα αλλά αφέθηκε ελεύθερος, πράγματι ανέλαβαν δημόσια έργα στην Κρήτη, πιθανόν και αλλού.

https://www.in.gr/2019/05/10/politics/k ... ti-xounta/

Ξερετε πολλους αντιστασιακους που να εκαναν μπιζνες με την χουντα και μαλιστα ΜΕΤΑ την συλληψη τους απο το καθεστως?

Βγαλτε ακροδεξιο και ψευτη και τον Ιωαννιδη τωρα
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Μάιος 2019, 22:37

Λαχουρένιος έγραψε:Ωριωνα να μου το θυμηθεις οτι θα σε βγαλουν και σε ΝΔκρατη. Κλασικη τακτικη της Κουμουνδουρου

Εχω συνηθίσει από τα νδουλικα, που με βγάζουν τσυριζαίο
1 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 10 Μάιος 2019, 22:52

Η ιστορία μπορεί να έγινε ως εξής:

Ο Ηρακλής συλλαμβάνεται, κάνει κάποια συναλλαγή με τη χουντα, - κατηγορείται από συναγωνιστή του ότι έδωσε τους αλλους- αποφυλακίζεται και το 70 ιδρύει εταιρεία με τον πατέρα του Τσίπρα. Η εταιρεία παίρνει κάποια έργα, τι έκτασης άγνωστο.

Αν είναι έτσι, υπάρχει θέμα για τον πατέρα Τσίπρα και όχι για τον πθ.

Δεν είναι υπεύθυνος ο Τσίπρας για αυτά που έκανε ο πατέρας του. Όμως, όταν ο ζαίοι χτυπάνε τον Μητσοτάκη μέσω Μαρεβας, θα απαντήσει και ο άλλος.
1 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Μάιος 2019, 22:57

Πρετεντέρης έγραψε:Η ιστορία μπορεί να έγινε ως εξής:

Ο Ηρακλής συλλαμβάνεται, κάνει κάποια συναλλαγή με τη χουντα, - κατηγορείται από συναγωνιστή του ότι έδωσε τους αλλους- αποφυλακίζεται και το 70 ιδρύει εταιρεία με τον πατέρα του Τσίπρα. Η εταιρεία παίρνει κάποια έργα, τι έκτασης άγνωστο.

Δεν είναι υπεύθυνος ο Τσίπρας για αυτά που έκανε ο πατέρας του. Όμως, όταν ο ζαίοι χτυπάνε τον Μητσοτάκη μέσω Μαρεβας, θα απαντήσει και ο άλλος.

Τα @@ του έκλασε.
Σήμερα το σίχαμα βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 23:02

'71 έγραψε:Τα @@ του έκλασε.
Σήμερα το σίχαμα βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.

Δε ζητησε συγγνωμη, ειπε οτι ο Κεφαλογιαννης παραδεχθηκε οτι χρησιμοποιησε ψευτικη φωτογραφια και οτι ζητησε συγγνωμη (ο Κεφαλλογιανης οχι ο Κουλης).

«Έχω το θάρρος να πω ότι κακώς ευρωβουλευτής μας χρησιμοποίησε φωτογραφίες που δεν είναι αληθινές και είχε το θάρρος να το πει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη»

https://www.documentonews.gr/article/sy ... akhs-video

Τα υπολοιπα δεν τα πηρε πισω
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 10 Μάιος 2019, 23:14

Ο Ηλ. Τσίπρας δηλώνει στο στρατοδικείο ότι μετάνιωσε και ότι αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν αναγκαίο.ΕικόναΕικόνα
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μάιος 2019, 23:21

Πρετεντέρης έγραψε:Ο Ηλ. Τσίπρας δηλώνει στο στρατοδικείο ότι μετάνιωσε και ότι αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν αναγκαίο.ΕικόναΕικόνα

Αντιστασιακός

Είστε βέβαιοι ότι όλοι αυτοί ρισκάρουν την αξιοπιστία τους έτσι ελαφρά τη καρδία;

Τι τους περάσατε όλους για ψεύτες σαν τον Τσίπρα που θα έλεγαν τόσο αστήριχτα πράγματα, έτσι χωρίς στοιχεία; .... ΜΗΠΩΣ λέω ΜΗΠΩΣ αφήνουν τα ΣΥΡΙΖΟμουτρα να εκτεθούν με διαψεύσεις και τοποθετήσεις.... και λέω ΜΗΠΩΣ απότομα δούμε τίποτα φωτοτυπίες έργων με την υπογραφή Τσίπρα στην περίοδο της Χούντας ή τίποτα φωτογραφίες να υπογράφονται συμβόλαια ή να ακούσουμε τίποτα ηχογραφημένες δηλώσεις με ονόματα επί χούντας ή τίποτα ταινίες από τίποτα επίκαιρα ή τίποτα ΦΕΚ με αναθέσεις έργων.... λέω ΜΗΠΩΣ.... νομίζεται ότι οι δηλώσεις τύπου

Αλ. Τσίπρας: Ο Θεοδωράκης έχει πέσει πολύ χαμηλά-Ο πατέρας μου φυλακίστηκε στην χούντα

Θα τις αφήσουν έτσι; ΜΗΠΩΣ είναι καλά δουλεμένο σχέδιο ξεβρακώματος;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Μάιος 2019, 23:23

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη. Είμαστε σίγουροι πως αμφότεροι είστε ψεύτες. Αμφότεροι διασπείρετε ψεύτικες ειδήσεις, συκοφαντίες και καταπιάνεστε με την λασπολογία.
Είστε τα ίδια σκατά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 10 Μάιος 2019, 23:45

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη. Είμαστε σίγουροι πως αμφότεροι είστε ψεύτες. Αμφότεροι διασπείρετε ψεύτικες ειδήσεις, συκοφαντίες και καταπιάνεστε με την λασπολογία.
Είστε τα ίδια σκατά.

Αριστεροι κατα τα αλλα οι ταισμενοι απο τη χουντα...
Αυτη ειναι η αριστερα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 10 Μάιος 2019, 23:52

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Είστε τα ίδια σκατά.

Αριστεροι κατα τα αλλα οι ταισμενοι απο τη χουντα...
Αυτη ειναι η αριστερα...

Κανείς από την αριστερά δεν συνεργάστηκε με την χούντα. Το ότι βγάζετε αριστερό τον κάθε καιροσκόπο, ώστε να μπορέσετε να γράψετε την αηδία "αυτή είναι αριστερά", είναι κάτι που γίνεται μόνο για να ικανοποιήσει την μανία σας κατά της αριστεράς. Δεν υπάρχει τίποτα αντικειμενικό στην τοποθέτησή σου. Τίποτα αληθινό
Δεν αγοράζουμε δράκους εδώ. Τζάμπα προσπαθείς.
Ο Τσίπρας είναι ότι πιο φιλελέ έχει παρουσιαστεί σε αυτήν την χώρα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”