Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Δεκ 2020, 21:57

Εφόσον ο Μητσοτάκης επιτρέπει τις θείες κοινωνίες και να γλείφουν κουτάλια οι πιστοί μη και τυχόν με σταματήσει η αστυνομία και μου πει γιατί δε φοράς μάσκα, γιατί θα τρελαθούμε τελείως δλδ.

Κάποιος μας δουλεύει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Δεκ 2020, 22:00

denplirono έγραψε:δεν διαβασες αυτο που εγραψα διοτι δεν αντεκρουσες αυτα που ειπα με επιχειρηματα αλλα με κραυγες. δεν ειμαι αντιεμβολιαστης εχω κανει ολα τα εμβολια. με το εμβολιο για τον κορωνοιο τα εχω. τα εμβολια γενικως, κανουν καλο. το συγκεκριμενο ειναι εμβολιο πειραματοζωο. καντο εσυ εγω θα σε κοιταω να το κανεις και θα χασκογελαω

Ναι φίλε μου κι εγώ για το συγκεκριμένο εμβόλιο μιλάω.
Δεν μιλάω γενικώς για τα εμβόλια.

Όταν θα έρθει η ώρα μου θα το κάνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 24 Δεκ 2020, 22:09

bizeli έγραψε:Κάποιος μας δουλεύει.

"Κάποιος";
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Δεκ 2020, 22:15

ВладимирВладимирович έγραψε:
bizeli έγραψε:Κάποιος μας δουλεύει.

"Κάποιος";

Κοίτα δεν πιστεύω τις ψεκασμενιές που πιστεύεις εσύ αλλά σε αυτό το θέμα έχεις δίκιο.
Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι τελείως αψυχολόγητα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 24 Δεκ 2020, 23:47

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:δεν διαβασες αυτο που εγραψα διοτι δεν αντεκρουσες αυτα που ειπα με επιχειρηματα αλλα με κραυγες. δεν ειμαι αντιεμβολιαστης εχω κανει ολα τα εμβολια. με το εμβολιο για τον κορωνοιο τα εχω. τα εμβολια γενικως, κανουν καλο. το συγκεκριμενο ειναι εμβολιο πειραματοζωο. καντο εσυ εγω θα σε κοιταω να το κανεις και θα χασκογελαω

Ναι φίλε μου κι εγώ για το συγκεκριμένο εμβόλιο μιλάω.
Δεν μιλάω γενικώς για τα εμβόλια.

Όταν θα έρθει η ώρα μου θα το κάνω.

χαιρομαι που εσυ αποφασισες αν θα το κανεις ή οχι. Το ιδιο θα κάνω και εγω, θα αποφασιω ΕΓΩ και οχι ο μητσοτακουλας

Εφόσον ο Μητσοτάκης επιτρέπει τις θείες κοινωνίες και να γλείφουν κουτάλια οι πιστοί μη και τυχόν με σταματήσει η αστυνομία και μου πει γιατί δε φοράς μάσκα, γιατί θα τρελαθούμε τελείως δλδ.

αντιχριστη κομμουνιστρια....κουταλι γλειψιμο το βλεπουν οι μωαμεθανοι. για τος Χριστιανους Ορθοδοξους αυτο ειναι τοΣωμα και το Αιμα του Κυριου. Αρα λοιπον, εσυ προσβαλεις τα Θρησκευτικα μας πιστευω. Εσυ μπορει να γλειφεις κατι εμεις μεταλαμβανουμε τον Κυριο....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 24 Δεκ 2020, 23:57

denplirono έγραψε:αντιχριστη κομμουνιστρια....κουταλι γλειψιμο το βλεπουν οι μωαμεθανοι. για τος Χριστιανους Ορθοδοξους αυτο ειναι τοΣωμα και το Αιμα του Κυριου. Αρα λοιπον, εσυ προσβαλεις τα Θρησκευτικα μας πιστευω. Εσυ μπορει να γλειφεις κατι εμεις μεταλαμβανουμε τον Κυριο....

Αν η μάνα μου καταλήξει στο νοσοκομείο... μόνο αυτό σου λέω.

Και απάντησέ μου ειλικρινά σε παρακαλώ. Αν ήξερες ότι ο μπροστινός σου είχε AIDS θα κοινωνούσες ναι ή όχι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Δεκ 2020, 05:28

Η μανα σου bizeli κινδυνευει εξισου απο καταθλιψη ή σπασιμο νευρων εξαιτιας της σκληρης καραντινας, οσο κινδυνευει και απο κορονοιο. Αν την ευχαριστει να παει στην εκκλησια τοτε κανει ψυχοθεραπεια που της χρειαζεται. Εμενα η αδελφη μου δουλευει σε σουπερ μαρκετ στο οποιο πηγαινουν καθημερινα αμασκωτοι γυφτοι επειδη βρισκεται κοντα σε καταυλισμο τους. Η αδελφη μου λοιπον δεν εχει παθει τιποτα και ας δουλευει στο πιο πολυσυχναστο τμημα. Και καθεσαι και σκας μηπως η μανα σου παθει κατι επειδη θα παει μια φορα σε εκκλησια που θα τηρουνται οι αποστασεις. Τοτε τι να πουν οι εργαζομενοι που καθημερινα μετα τη ληξη της δουλειας τους συνωστιζονται σε λεωφορεια;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 10:57

Αρίστος έγραψε:Η μανα σου bizeli κινδυνευει εξισου απο καταθλιψη ή σπασιμο νευρων εξαιτιας της σκληρης καραντινας, οσο κινδυνευει και απο κορονοιο. Αν την ευχαριστει να παει στην εκκλησια τοτε κανει ψυχοθεραπεια που της χρειαζεται. Εμενα η αδελφη μου δουλευει σε σουπερ μαρκετ στο οποιο πηγαινουν καθημερινα αμασκωτοι γυφτοι επειδη βρισκεται κοντα σε καταυλισμο τους. Η αδελφη μου λοιπον δεν εχει παθει τιποτα και ας δουλευει στο πιο πολυσυχναστο τμημα. Και καθεσαι και σκας μηπως η μανα σου παθει κατι επειδη θα παει μια φορα σε εκκλησια που θα τηρουνται οι αποστασεις. Τοτε τι να πουν οι εργαζομενοι που καθημερινα μετα τη ληξη της δουλειας τους συνωστιζονται σε λεωφορεια;

.

Που θα κοινωνήσει ανησυχώ, όχι που θα πάει εκκλησία.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 12:19

Παιδιά ευχάριστα τα νέα
:wooohoo: :wooohoo: :wooohoo:
Η μάνα μου είχε σκοπό να πάει στην πολύ πρωινή λειτουργία (θα είχε με βάρδιες λειτουργία σήμερα) αλλά δεν ξύπνησε.

Και όταν πήγε αργότερα είχε αστυνομία έξω από την εκκλησία που απομάκρυνε τον κόσμο, έτσι δεν κατάφερε να μπει μέσα.

Σώθηκε η μανουλίτσα μου.
Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Δεκ 2020, 13:18

bizeli έγραψε:Παιδιά ευχάριστα τα νέα
:wooohoo: :wooohoo: :wooohoo:
Η μάνα μου είχε σκοπό να πάει στην πολύ πρωινή λειτουργία (θα είχε με βάρδιες λειτουργία σήμερα) αλλά δεν ξύπνησε.

Και όταν πήγε αργότερα είχε αστυνομία έξω από την εκκλησία που απομάκρυνε τον κόσμο, έτσι δεν κατάφερε να μπει μέσα.

Σώθηκε η μανουλίτσα μου.
Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.

Σε εμάς η ενορία έκανε δύο λειτουργίες, φυσικά και πήγα και όλοι κοινώνησαν.

koronoios-eikona-1.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”