η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:53

Πέπυ35 έγραψε:Μονο ο γυπας ξεκαθαρα ξερει τι του γινεται, τι σημαινει γυναικα τι ανδρας κ τι ανθρωπος τελικα. Τι καθοριζει μια σχεση ακομα κι αν προκειται για ενα βραδυ..
Τι να πω ρε αγορια μενω αφωνη..

Εντάξει έπεισες.

Άντρας είναι αυτή που βάζει πούτσσα δονητή και γαμάει το <<ανδρείκελο>> από τον κώλο.

Δυστυχία είναι να ζεις σε τέτοια φεμινιστική και παρακμιακή εποχή και να θεωρείται φυσιολογική η κάθε ανωμαλία. Από σταρ πηδηγμένους, ανώμαλους ακόμα και από ιερείς.

Αλλά αλίμονό σας, επιστρέφει η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ.

ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ
:yesyes:
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Ιαν 2018, 22:05

Τα χερουβίμ πάντως είναι τρανς. Είναι ρε ή δεν είναι; :smiley-018: Ε; Πες τώρα σε προκαλώ κι έχω κι αποδείξεις!

:dirol:
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 22:06

Μια μαλακια ειναι η πατριαρχια, ο κοσμος παει μπροστα οχι πισω

Το μελλον ειναι η καταργηση του γαμου και των ''μονιμων'' σχεσεων και η αντικατασταση τους απο ελευθερες-μη αποκλειστικες

Ειναι το πιο υγιες και συμφωνο με την ανθρωπινη φυση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Ιαν 2018, 22:26

Ωστόσο η Πέπυ εμένα δικαιώνει κι αυτό στην προέκτασή του και με λογικά βήματα καθιστά πιο πιθανό το να μου κάτσει εμένα παρά σε οποιονδήποτε από σας. :s_yes

Λέω στην προέκτασή του και κάνω λόγο για δομή λογικών βημάτων που πιθανά οδηγούν σε αυτό το βήμα. Όχι ότι θέτω άμεσα το να μου κάτσει η κοπέλα και να τη φέρω σε δύσκολη θέση. Άλλωστε το πόιντ μου εδώ δεν είναι αυτό, ένα πάτημα είναι αυτό μόνο για να σας πω το ουσιαστικό:

Είδατε ρε μαλάκες κουκουέδες πασαλειμμένοι με την αστική λίγδα που οι απόψεις σας είναι σακουλάκια με πασατέμπο; Είδατε με τα αδερφίστικα πως τοποθετήθηκε μία γκόμενα (που εν προκειμένω η Πέπυ είναι ο συμβολισμός της γκόμενας εδώ μέσα) και ήρθε από κοντά; Όταν εμείς μαθαίναμε να δουλεύουμε μεταξύ άλλων και το πουστριλίκι (ρε τεμπέληδες μονόχνοτοι και μονοδιάστατοι που δεν κουνήσατε τον κώλο σας να δείτε κι άλλες οπτικές), κάτι ξέραμε! Κορόιδα. Η συνταγή πάντα ανανεώνεται αλλά ο βασικός χαρακτήρας είναι πάντα ίδιος. Το πουστριλικι είναι κομμάτι του εαυτού σου αν θες να φας ψωμί. Χωρίς αδερφίστικα θα υπήρχε πολιτισμός ρε μαλάκες;

Βάλτε μια δόση στην καθημερινότητά σας :pardon: και θα δείτε καταπληκτικά αποτελέσματα σε λίγες μόνο εβδομάδες. Αρχίστε μόνοι σας με ένα απαλό αγγιγματάκι την πρώτη μέρα και πείτε το εδώ να σας δώσω τη συνέχεια

;)
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 04 Ιαν 2018, 07:20

Λαχουρένιος έγραψε:Μια μαλακια ειναι η πατριαρχια, ο κοσμος παει μπροστα οχι πισω

Το μελλον ειναι η καταργηση του γαμου και των ''μονιμων'' σχεσεων και η αντικατασταση τους απο ελευθερες-μη αποκλειστικες

Ειναι το πιο υγιες και συμφωνο με την ανθρωπινη φυση.

Δεν υπάρχει μπροστά και πίσω, δεν υπάρχει ευθεία, μόνο κύκλοι βασάνων.

Είμαστε τώρα στην τελευταία στροφή πριν επιστρέψουμε στην εποχή των Βασιλέων.

Υπάρχει μόνο πατριαρχία και μητριαρχία. Ή ο ένας ή ο άλλος θα νικήσει και θα κυριαρχήσει.

Τώρα ζούμε στο βασίλειο της Πουτάνας της Βαβυλώνας. Ποια είναι αυτή; Αυτή που προκαλεί όλα τα υλιστικά πάθη και τα βάσανα στον άνδρα.

Επειδή εσείς δεν παρατηρείτε τίποτε από τα γκράφιτι των μασώνων, θα σας ενημερώσω ότι την έχουν ζωγραφίσει σε τοίχο ολόκληρης πολυκατοικίας!

Η Πουτάνα η Βαβυλώνα εκτελεί τα μάγια της πάνω από την κρυστάλλινη σφαίρα του κόσμου και έχουν ζωγραφίσει και πυραμίδα. Πιο πέρα άλλο γκράφιτι αηδιαστικό, μια εικόνα γεμάτη χιλιάδες μάτια και εκτοπλάσματα.

Under the Influence

ΑΝΤΡΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΖΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!!
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 04 Ιαν 2018, 11:10

Χρίστος Έλ έγραψε:

Ο βασιλιάς Αλέξαντρος;; :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 04 Ιαν 2018, 13:37

Admin έγραψε:
Χρίστος Έλ έγραψε:

Ο βασιλιάς Αλέξαντρος;; :fico:

Αν εννοεί τον Αλεξάντερ, ε..σαφώς και δεν ζει. Άσε τι λεει η γοργόνα.
Πάντως στα Σκόπια, πρώτη μούρη τον έχουν τον άρχοντα, αφού τον διεκδικούν. :D
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 04 Ιαν 2018, 13:43

Πασιφάη έγραψε:
Admin έγραψε:Ο βασιλιάς Αλέξαντρος;; :fico:

ΕΓΩ είμαι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Και σύντομα όλοι εσείς προσκυνημένοι θα σέρνεστε στο χώμα ως όφεις μπροστά από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ. :allah: :elladara:
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 04 Ιαν 2018, 13:44

Χρίστος Έλ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

ΕΓΩ είμαι ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Και σύντομα όλοι εσείς προσκυνημένοι θα σέρνεστε στο χώμα ως όφεις μπροστά από το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΟΥ. :allah: :elladara:

Πάρε φόρα. :s_bored
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιαν 2018, 13:55

να σβηστούν τα άσχετα με το θέμα σχόλια. τρόλινγκ, σπάμινγκ, μπούλινγκ και στάλκινγκ δεν γίνονται ανεκτά στα νήματα μου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”