Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Σεπ 2017, 14:18
σημερα εχω σοβαροτερα προβληματα τα διαχειριστω -οπως μια περιφραξη απο συρματοπλεγμα
την επισκεπτομαι μια φορα στα δυο τρια χρονια πρεπει να εχω την απαιτηση να παραμενει ανεπαφη στην δεκαετια που την εχω φτιαξει ή οχι; πρεπει να μην παρεμποδίζω την φυση; ή να την κρατω καθαρη απο αγριοχορτα;
γυρω μου απο το οικοπεδο υπαρχουν δεξιοι ή αριστεροι;
ιδου η απορια
στο παρακατω κειμενο-ομολογια δεν υπαρχει κανενας δισταγμος αρπαζεις το λιανοντουφεκο και τους κυνηγας
Η ομολογία για τον κτηνώδη βιασμό και δολοφονία του ανηλίκου παιδιού του Μαραθέα (καθώς και του βιασμού του ανηλίκου παιδιού του επιστάτη του Τράκα), έγινε από τον αρχιμανδρίτη Γερμανό Δημάκο (Πατέρα Ανυπόμονο), συναγωνιστή του Κλάρα μόλις πρόσφατα το 2004 μέσα από τα απομνημονεύματα του, (σελ. 364-369 [1]) προφανώς λόγω τύψεων.
Γράφει ο πατήρ ανυπόμονος για την «σκοτεινή πλευρά » του Άρη: « ο βιαστής του παιδιού ήταν ο «καπετάν φονιάς» «Αχιλέας» (Τάσος Ελευθερίου), πρόσφυγάς από την Μ. Ασία, και συνένοχος στην εκτέλση του παιδιού ο ίδιος ο Αρης…».
[1] Αρχιμ. Γερμανού Κ. Δημάκου « Στο βουνό με τον σταυρό κοντά στον Άρη». Αθήνα 2004.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου