Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Συζήτηση για θεούς, θρησκείες, κοσμογονία κλπ.
Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Re: Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΙΣΜΟΥ

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 30 Αύγ 2017, 21:07

δεν με δελεάζουν όλα αυτά τα υλιστικά τέρμα που λες.... μετά θάνατον θέλω να γίνω σκέτο ασώματο πνεύμα και να βιώνω την ευδαιμονία της αιώνιας ζωής..... εσύ μάλλον ονειρεύεσαι μια αιώνια ζωή υλιστική με απολαύσεις του εδώ κόσμου....
0 .
ΦΩΣ !!! :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 31 Αύγ 2017, 07:51

tanipteros έγραψε:δεν με δελεάζουν όλα αυτά τα υλιστικά τέρμα που λες.... μετά θάνατον θέλω να γίνω σκέτο ασώματο πνεύμα και να βιώνω την ευδαιμονία της αιώνιας ζωής..... εσύ μάλλον ονειρεύεσαι μια αιώνια ζωή υλιστική με απολαύσεις του εδώ κόσμου....

Σώμα χρειάζεται για να βιώνεις πράγματα. Δεν είναι κακό. Ούτε η τροφή είναι κακή.

Αυτός που φταίει είναι ο Σατανάς που του δίνετε άφεση αμαρτιών σε αυτές τις θρησκείες, χωρίς καν να τον ρωτήσετε αν μετάνιωσε. Αυτός είναι που έχει καταστρέψει και συνεχίζει να καταστρέφει την τέλεια δημιουργία του Θεού. Δεν φταίει αυτός ο κόσμος, αλλά εκείνος που τον κατάντησε έτσι. Ο Σατανάς και οι πιστοί του.

Δυστυχώς και ο Χριστιανισμός έχει επηρεαστεί από αυτές τις διδασκαλίες και διδάσκει πως οι Χριστιανοί μετά θάνατον θα έχουν σώμα χωρίς ανάγκες, την στιγμή που ο Χριστός λέει ότι οι πράοι θα κληρονομήσουν την Γη και την στιγμή που ο Χριστός ανεστημένος ζήτησε από τους μαθητές φαγητό. Δηλαδή εμπαίζουν την δημιουργία του Θεού που διδάσκει η Γένεση και δέχονται τις γνωστικές διδασκαλίες.

Οι Εβραίοι δεν είναι χαζοί να τα πιστεύουν αυτά, δέχονται τα υλικά αγαθά ως ανταμοιβή του Θεού. Δεν θέλουν να ζήσουν αιώνια στην νιρβάνα ούτε θέλουν να καεί το σώμα τους διαπαντός και να μην επιστρέψει στην Γη, όπως πιστεύουν οι άριοι.

Γιατί ο Θεός έκανε τον άνθρωπο να ζει στην Γη. Για αυτό είναι άνθρωπος. Αν ήθελε να τον κάνει θεό, δεν θα ήταν άνθρωπος.

Γιατί να παραιτηθούμε λοιπόν από όλες τις κτήσεις μας και να τα χαρίσουμε σε άλλους;

Ο Θεός υπόσχεται νέους Ουρανούς και νέα Γη, όπου δεν θα υπάρχει υλισμός αλλά ούτε και απόλυτη άρνηση του κόσμου της ύλης. Η υπερβολή είναι κακή. Ούτε υγιής είναι μια αιώνια κατάσταση απραξίας και ύπνου(αυτοί που δεν επιθυμούν είναι οι νεκροί!) ούτε υγιής είναι η μανιακή προσκόλληση στην ύλη και η ταλαιπωρία και αρρώστια στον κόσμο της ύλης.

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 31 Αύγ 2017, 12:22

Μετά θάνατον Χρίστο Ελ. όταν βγεις στο αστρικό θα δεις όντα που είναι φάσματα και έχουν φωτεινα σώματα σαν τον ήλιο και χίλιες φορές πιο λαμπερά..... Πέρα από το αστρικό όμως υπάρχει και ένα άλλο πεδίο όπου είναι τα όντα χωρίς σώμα μόνο πνεύμα. Αυτά τα όντα καταλαμβάνουν τις έννοιες του απείρου και του αιώνιου. Αυτά τα όντα είναι ανώτεροι θεοί από τα φωτεινά όντα του αστρικού. Με λίγα λόγια υπάρχουν 2 κατηγορίες θεών. Οι ασώματοι θεοί και αυτοί με φωτεινό σώμα. Οι ασώματοι θεοί είναι η κορυφή του τι μπορεί να γίνει ένα ον μετά θάνατον και βιώνουν απέραντη ευτυχία! Αυτά πληροφοριακά μεταφυσικά.....

Ο Θεός που λέμε είναι πέρα και από τα ασώματα όντα είναι υπέρλογος σε μια κατάσταση ξεχωριστή των ασωμάτων αλλά Εν δεν μπορεί να γίνει κανένας, μέχρι ασώματος φτάνει η κτίση των όντων.
0 .

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 31 Αύγ 2017, 12:26

εγώ προτιμώ να έχω "πράγματα" που μένουν αιώνια εντός της ψυχής μου και όχι υλικά αγαθά που φέρνουν πρόσκερη ευτυχία ή τις περισσότερες φορές δεν φέρνουν καμία ευτυχία....
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 31 Αύγ 2017, 14:11

tanipteros έγραψε:εγώ προτιμώ να έχω "πράγματα" που μένουν αιώνια εντός της ψυχής μου και όχι υλικά αγαθά που φέρνουν πρόσκερη ευτυχία ή τις περισσότερες φορές δεν φέρνουν καμία ευτυχία....

Nαι, καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε αγανακτήσει στον κόσμο της ύλης με αυτή την άσχημη ρουτίνα έτσι ώστε μιλάμε για επαναλαμβανόμενους κύκλους θλίψης. Όμως αυτό το σύστημα το έφτιαξε ο Σατανάς και η ανυπακοή στον Θεό! Δεν ήταν εξαρχής έτσι.

Ο Θεός δεν έκανε τον άνθρωπο για να τον εξοντώνει σωματικά και μετά ο άνθρωπος κουρασμένος να τρώει αχόρταγα και φτου και απ' την αρχή. Το παγκόσμιο σύστημα αναλώσιμης σκλαβιάς είναι προιόν της μασωνίας στην οποία ανήκουν και θρησκευτικοί ηγέτες. Η Μασωνία είναι η ορατή οργάνωση του Σατανά επί Γης. Ο Θεός έφτιαξε τον άνθρωπο να παίζει και να διασκεδάζει, τρώγοντας υγιεινές τροφές. Η γρήγορη, καταπιεστική, ανθυγιεινή ζωή δεν είναι προιόν του Θεού, αλλά των τυράννων της ανθρωπότητας, αντιπροσώπων του Σατανά.

Τώρα για τις κτήσεις της Ελλάδας, δεν είναι υλισμός να διεκδικείς αυτό που είναι δικό σου και να αντισταθείς. Όμως δυστυχώς έχετε δίκιο όταν γράφετε οι άθεοι φιλόσοφοι στα βιβλία σας για λαική κατάντια και χαμηλό επίπεδο. Ο λαός αυτός θα αντιδράσει μόνο όταν του κόψουνε το ψωμί τελείως και δεν τον ενδιαφέρει η πνευματική παρακμή. Δεν βρέθηκε ένας να μορφώσει τον λαό και κάποιοι ρατσιστές λένε ότι ο λαός είναι καταδικασμένος από την φύση του να είναι σατανιασμένος σε αντίθεση με τους αληθινά ευγενείς. Και οι μασώνοι από τον λαό στρατολογούνται, έχουν ψευτοεπίπεδο και δεν είναι αληθινά αριστοκράτες.

Δεν ξέρω τί ισχύει πάντως το ότι είμαι υπέρ της Ελλάδας δεν σημαίνει ότι θα θυσιαστώ για τους γέρους που μας φέρανε σε αυτό το χάλι. Οι γέροι και οι γριές που κατάντησαν την Ελλάδα θα ζητήσουν από τους νέους να πληρώσουν τα σπασμένα για τις γεροντικές αμαρτίες. Επομένως εγώ δεν θα συμμετάσχω σε καμμιά μάχη και αν γίνει πόλεμος θα κρυφτώ εκεί που δεν μπορεί να με βρει κανείς. Να πάνε να σκοτωθούν οι γενιές που δημιουργήσανε το πρόβλημα.

Σχετικά με το σώμα του Θεού. Σύμφωνα με την Βίβλο και ο Θεός έχει σώμα, το φωτεινό που λες, είναι πυρ καταναλίσκον αλλά δεν περιορίζεται από αυτό.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 31 Αύγ 2017, 16:58

Σε άλλες θρησκείες υπάρχουν και ασώματοι θεοι και είναι ανώτεροι από τους φωτεινούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 31 Αύγ 2017, 22:01

σχολιο 3

..λοιπον .. ελ... πε ς κατι πο απλό ...απο που εχεις διαβασει για τον Βουδισμο.. απο το ιντερνετ απο αρθριδια παπαδων ?? χμμ ειναι σαν να διαβαζεις για τον Ιησου απο αθειστικα βιβλια αναρχικων ...χμμμ.. κανονικα να θε ς να μαθεις τι λεει μια θρησκεια δνε πρεπει τουλαχιστον να εχεις διαβασει ενα ουδετερο πνευμα ιστοριας της Ινδικης φιλοσοφιας ?? ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ...

αρα πες μα ςαπο που εχες διαβασει για τον Βουδισμο..,..η εχεις απλα διαφορα ακουσει η διαβασει απο οτι λεει ο ενα κι αλλος ..

ξερω οτο η πανθρησεια κια ο πανθεισμος σε τρομαζουν επειδη αποδιεκνυουν την δικη σου πνευματικη μιζερια και ελλειπη μορφωση τους στενους πευματικους ερποντες οριζοντε ςσου αλλα προσπαθησε να δεις τι σου συμβαινει κια γιατι η γνωμη οσυ δεν ειναι αληθεις κι οτι εισια απλα θυμα της δαιμονικης πλανης που χωριζει τις θρησκειες και δημιουργει και μισοαλλοδοξιες θρησκευτικο φανατισμο εχθρα συγχρουση και χωρισμο των ανθρωπων...

πες μου Ελ αυτο το πραγμα της φωτο θα το προσκυνουσες; θα ζητουσες ποτε ευλογια και χαρα ζωης κι αγαθα κι ευτυχια απο τετοιο πραγμα??
....ενας βουδιστης που τον κατηγορεις οτι πιστευει στο Θανατο δεν θα προσκυνουσε ποτε ενα λειψανο της χυδαιας αποσυντιθεμενης κατωτερης υλης ..ετσι οπως προφανως εσυ ως καλος χριστιανος θα προσκυνουσες και θα ζητουσε ς ευλογια απο αυτο ... ..τελικα ποιος προσκυνα το θανατο ??? εσυ που προσκυνας μουμιες ??φρικωδη σωματα νεκρα κια αλλοιωμενα προφανως ... η αυτος ο βουδιστης που αναζητα της πνευματικη ενωση με το εσωτερικο αταραχο τελειο φως της νιρβανα ???....
ΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ,,,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΕΥΛΑΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ,, Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΜΑΝΤΧΙ ??
και κατι αλλο Ελ .. μια τετοια εικονα σκελετωμενου αγιου θα την εβαζες σαν πινακα στο σπιτι σου ??? εε/?/??....ενα πινακα ομως με τον πνευματικο ηλιο θα τον εβαζες... ετσι δεν ειναι ???...αν οχι τοτε τι να πω εισια απλα χαμενη υποθεση.. κατρακυλουσα ψυχη προς την κατωτερη υλη !!

Εικόνα
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 31 Αύγ 2017, 22:44

υπάρχει και κάτι που λέγεται νεκροφιλία
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 01 Σεπ 2017, 07:58

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:αρα πες μα ςαπο που εχες διαβασει για τον Βουδισμο..,..η εχεις απλα διαφορα ακουσει η διαβασει απο οτι λεει ο ενα κι αλλος ..

Έχω πολλά βιβλία για βουδισμό στον υπολογιστή από βουδιστές, μου αρέσουν αλλά δεν έχω σκοπό να γίνω βουδιστής. Η νιρβάνα είναι καλή αν είναι περιορισμένη σε διάρκεια. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να επιθυμεί τον αιώνιο λήθαργο. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θες, εγώ όμως πιστεύω αλλιώς.

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ξερω οτο η πανθρησεια κια ο πανθεισμος σε τρομαζουν επειδη αποδιεκνυουν την δικη σου πνευματικη μιζερια και ελλειπη μορφωση τους στενους πευματικους ερποντες οριζοντε ςσου αλλα προσπαθησε να δεις τι σου συμβαινει κια γιατι η γνωμη οσυ δεν ειναι αληθεις κι οτι εισια απλα θυμα της δαιμονικης πλανης που χωριζει τις θρησκειες και δημιουργει και μισοαλλοδοξιες θρησκευτικο φανατισμο εχθρα συγχρουση και χωρισμο των ανθρωπων...

Ο μόνος που μπορεί να απαιτήσει από τους ανθρώπους να έχουν μια παγκόσμια θρησκεία είναι ο Θεός.

Τώρα είναι βλακεία να πιστεύεις ότι αυτοί που κυβερνούν την ανθρωπότητα θέλουν να ενώσουν τις θρησκείες όλες σε μια φιλοσοφία, για να τους κάνουν όλους τάχα αγαπημένους και να μην μαλώνουν θρησκευτικά! Και αυτό θα ήταν καταναγκασμός, όπως κατηγορείτε τον Θεό, δηλαδή να απαιτήσεις μια συγκεκριμένη ερμηνεία της θρησκείας, είτε είναι πανθρησκεία είτε όχι.

Θα σας φτιάχνανε αυτοί μια χώρα να ζείτε ελεύθερα με τους δικούς σας νόμους της πανθρησκείας; Όχι, γιατί σας θέλουν σκλάβους. Και όλο αυτό το πολυπολιτισμικό σόου που προκαλούν, έχει ΠΟΝΗΡΟ ΣΚΟΠΟ. Οπωσδήποτε φέρνει σύγχυση και αναρχία. Το μεταβατικό στάδιο που θέλουν πριν την πλήρη καθυπόταξη των μαζών στην μοναρχία τους. Καταρχήν, αυτοί οι ίδιοι βομβαρδίσανε τους λαθρομεταναστάτες και λένε στους ξεφτίλες Έλληνες να φροντίσουν τους μετανάστες.

Οπωσδήποτε όμως όλα αυτά ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ. Ξέρω πως όπως ο Θεός ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ. Εγώ με την έννοια ελληνικός πολιτισμός, εννοούσα όχι καταπιεστικές απαιτήσεις του πολιτισμού, αλλά αγνό ελληνικό πνεύμα που δυστυχώς έχει χαθεί στους σημερινούς Έλληνες με επιμειξίες κτλ

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ, ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:πες μου Ελ αυτο το πραγμα της φωτο θα το προσκυνουσες; θα ζητουσες ποτε ευλογια και χαρα ζωης κι αγαθα κι ευτυχια απο τετοιο πραγμα??
....ενας βουδιστης που τον κατηγορεις οτι πιστευει στο Θανατο δεν θα προσκυνουσε ποτε ενα λειψανο της χυδαιας αποσυντιθεμενης κατωτερης υλης ..ετσι οπως προφανως εσυ ως καλος χριστιανος θα προσκυνουσες και θα ζητουσε ς ευλογια απο αυτο ... ..τελικα ποιος προσκυνα το θανατο ??? εσυ που προσκυνας μουμιες ??φρικωδη σωματα νεκρα κια αλλοιωμενα προφανως ... η αυτος ο βουδιστης που αναζητα της πνευματικη ενωση με το εσωτερικο αταραχο τελειο φως της νιρβανα ???....
ΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ,,,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΕΥΛΑΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ ,, Η ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗΛΙΟ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΜΑΝΤΧΙ ??

Δεν γνωρίζω για την λατρεία των λειψάνων, εξωτερικά μπορεί να φαίνεται προσβολή στον Δημιουργό, όμως μπορεί να έχουν άλλη φιλοσοφία αυτοί που το κάνουν, δεν είμαι 100% σίγουρος. Ίσως να είναι σατανικό αυτό που κάνουν, αλλά μπορεί εν άγνοιά τους.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
tanipteros
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό tanipteros » 01 Σεπ 2017, 14:17

Είδες τι σου κανε ο Γιαχβέ Χρίστο Ελ.? Σε έστρεψε εναντίων των ριζών σου.... Αντί να είσαι περήφανος για τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα του σε όλο το γνωστό κόσμο λες ότι ο πολιτισμός αυτός ήταν Σατανικός.... Που ακούστηκε;

Τέτοια δηλητήρια σας ποτίζουν και μετά στρέφεστε εναντίων των προγόνων σας....
0 .

Επιστροφή σε “Θεολογία”