Σχολικά βιβλία Ιστορίας

Βιβλία λογοτεχνικά, επιστημονικά, φιλοσοφικά κλπ.
ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Re: Μονο εγω βαριεμαι την βυζαντινη ιστορια?

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 20:01

Στύγιος έγραψε:Ω ναι , μπορείς πλέον να απαντάς στα προσωνύμια:ΓΑΛΗ,ΜΟΥΡΛΗ,ΤΡΕΛΗ και δε συμμαζεύεται...

Αυτά τα έχω συνηθίσει βρε κουτό από το συνάφι σας.

Αλλά επειδή δεν κρατάω κακίες προτείνω όνομα για την ενότητα σας.

ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ :enamorado:

Όπως και να το κάνουμε είναι πιο σοβαρό, από "τα μαύρα παπάκια", "τα ροζ στρουμφάκια" κλπ
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 20:07

ΓΑΛΗ έγραψε:Όπως και να το κάνουμε είναι πιο σοβαρό, από "τα μαύρα παπάκια", "τα ροζ στρουμφάκια" κλπ

"Κι αν το βιολί ήταν πουλί θα το επαίζανε πολλοί , κι εσέ σου λείπει η ψωλή" σε ιαμβικό δίστιχο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2017, 20:08

Σε αυτο το νημα αποκαλυφθηκε πληρως το μεγεθος του καψιματος της Γαλης, ενα καψιμο ενδεικτικο της φαρας των εμμισθων τρολ του ιντερνετ.

Ευχαριστω βαθυτατα τη Γαλη που αυτοξεμπροστιαστηκε πληρως. Το κανεις εδω και καιρο, αλλα νομιζω τωρα εδωσες μια ακομα πιο καθαρη εικονα του ποσο εμμονικη και εμπαθης εισαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2017, 20:10

Στύγιος έγραψε:Κάπου εδώ επειδή και το νήμα του Λαχουρένιου διεκορεύθη παρά φύσιν και κατά φύσιν ,θα ήθελα να ζητήσω απ 'τον Admin ,αν δεν είναι δύσκολο, να ορίσει ειδική εν κρυπτώ απ'τους "αλλόφυλους" ενότητα όπου τα μέλη θα μπορούν να διαχειρίζονται με περιορισμένα δικαιώματα 1-2 θέματα επιλογής τους και να συζητούν εκτενέστερα χωρίς παρενοχλήσεις..

Συμφωνω με αυτην την προταση και προτεινω να συνδιαστει με ανελεητο τρομπονιασμα κατα της Γαλης, του νεμο και του Πλουτον καθως και οποιου αλλου μποτ προκυψει.

Εχουν παρει σβαρνα ολο το ιντερνετ, αλλα εδω θα τρωνε συνεχεια σφαλιαρες. Αν θελουν να κολλησουν ενσημα στη Συγγρου, ας το κανουν αλλου οχι εδω. :good:

Εδω ειμαστε ολοι -πλην αυτης της κλικας- λιγο πολυ εξυπνα ατομα που μπορουμε και συζηταμε πολιτισμενα. Εμμισθοι και συμφεροντολογοι δεν εχουν θεση. Ουτε ρουφιανοι.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 20:12

Στύγιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Όπως και να το κάνουμε είναι πιο σοβαρό, από "τα μαύρα παπάκια", "τα ροζ στρουμφάκια" κλπ

"Κι αν το βιολί ήταν πουλί θα το επαίζανε πολλοί , κι εσέ σου λείπει η ψωλή" σε ιαμβικό δίστιχο.

Αυτό δεν είναι ιαμβικό δίστιχο βρε άσχετε.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 20:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Αυτό δεν είναι ιαμβικό δίστιχο βρε άσχετε.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 04 Ιουν 2017, 20:22

Όταν συνέλθεις από τον γέλωτα, φτιάξε λίγο το μέτρο που είναι αλλού γι' αλλού και προσπάθησε πάλι.

Αν φτάσεις σε κάποιο ανεκτό επίπεδο, θα ανταποδώσω.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 20:26

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 20:27

Θα κάνω καινούργιο συκώτι με σένα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Ιουν 2017, 20:28

ΓΑΛΗ έγραψε:Όταν συνέλθεις από τον γέλωτα, φτιάξε λίγο το μέτρο που είναι αλλού γι' αλλού και προσπάθησε πάλι.

Αν φτάσεις σε κάποιο ανεκτό επίπεδο, θα ανταποδώσω.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl δε μπορώ ρε μαλάκες με το βλήμα ,έχει άποψη ΚΑΙ για μετρική :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
0 .

Επιστροφή σε “Βιβλία”