Δραχμούλα μου

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Re: Δραχμούλα μου

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 14:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Ερμής έγραψε:Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου, απλά μάρεσε το γλαφυρό της περιγραφής. Όπως τα περιέγραψες αλλά στα ΝΠ και με 2 παιδάκια τα έχει ο κουμπάρος μου που βγάζει 1500 με 2000 το μήνα.

Δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε γιατί προτιμούμε το ευρώ απο τη δραχμή. Όσοι δε το καταλαβαίνουν μη κάνεις τον κόπο να το εξηγείς, δε θα καταλάβουν ποτέ.

το μπος απο που το πήρες; Μακάρθουρ;
Πολύ καλά κομμάτια έχει και ο Γιαννέτος, αν πας και στο άουτλετ, βρίσκεις και αντίστοιχα σε οικονομικό.

Με 2 χιλιαρικα ζει πλουσιοπαροχα τετραμελης οικογενεια στα ΝουΠου ή κατι καταλαβα λαθος?

ναι παλαιό Φάληρο με ενοίκιο. Ο κουμπάρος μου. Δεν είπα πλουσιοπάροχα, είπα οτι δε τους λείπει κάτι, κάνουν τα γούστα τους και έχουν και αμάξι λίγα παραπάνω άλογα απο αυτά που αναφέρθηκαν

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Ερμής έγραψε:Σε όλες τις περιοχές έτσι είναι σε μαγαζιά που δεν ειναι κάποιου συγκεκριμένου brand. Και στην Κηφισιά τα ίδια, αν και τελευταία ανεβαίνει και εδώ η αγορά. Πάντως μέχρι πριν 2 χρόνια έβρισκες ευκαιρίες απο θέμα ενοικίου. Ακόμη και επι της κολοκοτρώνη

Ναι θυμάμαι. 2014-2015 ανέβαζα συχνά Κεφαλάρι το παιδί και έπαιζαν πολλά ξενοίκιαστα , ενώ έβρισκα εύκολα πάρκιν.
Τελευταία μόνο Δευτέρα-Τετάρτη. Κάπως συνέρχεται η αγορά αλλά αναιμικά και λάου λάου.

όταν κατεβαίνω Κηφισιά, ειδικά τα ΣΚ δε ψάχνω καν πάρκινγκ αν δε βρω στο δρόμο μου.
Το οτι συνέρχεται η αγορά πολύ αργά φαίνεται γιατί έχουν αρχίσει δειλά οι οικοδομές πάλι, εδω τριγύρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2018, 14:50

Κάτσε ρε Ερμή, 500 θα ναι μονο το νοικι, δε βγαίνουν τα νούμερα που λες εκτός και αν βγάζει αλλά τοσα η συζυγος
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 14:54

Λαχουρένιος έγραψε:Κάτσε ρε Ερμή, 500 θα ναι μονο το νοικι, δε βγαίνουν τα νούμερα που λες εκτός και αν βγάζει αλλά τοσα η συζυγος

αντε να φτάνουν τα 2,5Κ με της γυναίκας. Όχι παραπάνω.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”