Μια σημερινη θεση αναλυση.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μια σημερινη θεση αναλυση.

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Αύγ 2015, 09:36

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
δεν μπορουν να κατανοησουν οτι μεσα στο πλαισιο των κινησεων που μπορουσε να κανει πετυχε το ακατορθωτο.

Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς είχε το πλαίσιο;

Δεν εξασφάλισε πλατειά λαϊκή υποστήριξη; Δεν εφάρμοσε μια άριστη διαπραγματευτική στρατηγική προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα; Δεν δημιούργησε ρήγμα στις τάξεις των δανειστών, και ειδικά μεταξύ μέρκελ - σόιμπλε; Δεν συνέπτυξε αρραγές μέτωπο των λαών του νότου; Δεν εξασφάλισε την φανερή στήριξη του αμερικανικού παράγοντα στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο; Δεν αναζήτησε και εξασφάλισε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης και επενδύσεων μέσω των σύσφιξης των σχέσεων με τη ρωσσία και τα μπρικκκχχμμμμμ ..... μπρικκκκκχμψμμψ ... χμψψψφθθφκκλμ .... μου ααααά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl Έντάξει, μέχρι και το τρολλάρισμα πρέπει να έχει όρια. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_crazy

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Diego έγραψε:Σατανίκ, δεν έχω αμοιβαία-ελληνικές τραπεζικές μετοχές τώρα στην κρίση, σε τιμή ευκαιρίας.Το σκεφτόμουν για χρυσό.Τι λες;

Κοίτα, ειδικός δεν είμαι - μη σε πάρω στο λαιμό μου - αλλά ο χρυσός έκανε το πικ του νομίζω, υποθέτοντας ότι μιλάς για έναν ορίζοντα λίγων ετών. Προσπαθώ όσο μπορώ για diversification αλλά στη βάση κάποιων μακροχρόνιων bets που έχω βάλει. Δλδ: resources (κυρίως νερό!), healthcare και φώσφορικά λιπάσματα. Από 'κει και πέρα, τα γνωστά: αναδυόμενες μπραζίλ, ινδία, κίνα και ανατολική ευρώπη. Ο ορίζοντάς μου είναι 25+ χρόνια όμως να ξέρεις. Μιλάμε για nest egg καταστάσεις. Προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο μπορώ. Ο προσωπικός μου γκουρού είναι o Jeremy o Grantham. Βγάζει ένα επενδυτικό newsletter κάθε τρεις και λίγο, το οποίο το θεωρώ απαραίτητο ανάγνωσμα για οποιονδήποτε ασχολείται.

Τί πράγμα Ποντικέ? Από τη μια γελάς με τα μπρίκς και από την άλλη επενδύεις εκεί?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 26 Αύγ 2015, 12:13

Κοίτα, εάν δεν ήσουν λειτουργικά αναλφάβητος θα καταλάβαινες τη διαφορά μεταξύ των δύο δημοσιεύσεων, συγκεκριμένα στο κόντεξτ στο οποίο αναφέρονται τα μπρικς. Αλλά επειδή είσαι, το μυαλό σου λειτουργεί σαν ένα πολύ βασικό κουτί αναζήτησης οι δυνατότητες του οποίου περιορίζονται στην αναγνώριση ομοίων λέξεων.

Επισημαίνω, δε, για πολλοστή φορά, ότι οι καθυστεριές σου δεν είναι καν αστείες πλέον. Δημιουργούν αμηχανία και θλίψη ακόμα και στον πιο καλοπροαίρετο αναγνώστη. Και ερωτώ, καταληκτικά: φίλους και γνωστούς δεν έχεις να σε προστατέψουν; Ο συνδιαχειριστής εραστής άλε, μόνο για το κορμί σου ενδιαφέρεται; Σε βλέπει απλώς σαν μια πάνχαζη μπίμπο;
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 27 Αύγ 2015, 19:30

Λοιπον οι γελοιες καθυστερησεις για να χασουν μαλακα, δεν περασαν, Η δικαστινα αναλαμβανει, και το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο για απαντες .
Ειπαμε για το ξεκαθαριζουμε και με τους εδω φανατικους ε?
Ολοι τους , και μονος του.
Αντε να δουμε τωρα τα γονατα τους.
Γραφω εδω λοιπον ποσοστα και εξηγω κατ εμενα το γιατι.

Συριζα , μεταξυ 35% και 39% με ταση προς το 39% οσο περνουν οι μερες. Θα εχει μικρες απωλειες απο τον Λαφαζανη αλλα θα τις αναπληρωσει σιγουρα απο την αγωνια πασοκων, νεοδημοκρατων, και ποταμισων που πριν δεν τον ειχαν ψηφισει γιατι φοβοντουσαν ακριβως αυτη του την μεριδα.
ΝΔ , απο 24% μεχρι και 27 % με ταση το 24% και αυτο γιατι οι πασοκοι που ηλπιζαν σε αυτη και την ψηφισαν τον γεναρη, οπως εξηγησα πριν, τωρα δεν εχουν λογο να μην επανακαμψουν στο πασοκ αφου τα βρηκε η Φωφη με τον ΓΑΠ και ετσι χωρις τον χοντρο θα μπουν σιγουρα στην βολη.
ΧΑ , αυτη θα κυμανθει απο 7% εως 10% με ταση προς 9% με 10% λογω ακριβως του οτι θα παρει ψηφαλακια αρκετα απο την δεξια κυριως την ΝΔ και λιγοτερο αισθητα απο ολους τους υπολοιπους.
Νομιζω οτι κανει τεραστια ζημια στην ΝΔ του Μειμαρακη πλεον η ΧΑ πολυ χειροτερη και απο αυτη του Σαμαρα.
ΛΑΕ 4% με 6% με ταση το 4% εαν αντεξει μεχρι τελος γιατι τωρα εχει το μεγαλο ποσοστο της που μερα με την μερα θα το χανει.
Δεν εχει ονομα ωστε να κρατησει οτι εχει και αυτα που λεει εχουν ηττηθει εκ των πραγματων.
Δεν πειθει η ρητορικη της στο κοινο οτι τους πουλησε ο Αλεξης, και αυτο θα το διαπιστωσουν συντομα.
Παλιος λογος στοκαρισμενος αλα ΚΚΕ , που θα τρωει και απ εκει περισσοτερες φαπες.
Ποταμης απο 4% μεχρι 5% με ταση το 4% αφου ο ρολος του πλεον καλυπτεται πληρως και απο πασοκ και απο ΝΔ και φυσικα πολλοι Δημαριτες τωρα που πανε προς συριζα θα προστεθουν σε αυτον.
ΑΝΕΛ απο 4% μεχρι 5% γιατι εχει ενα σταθερο δεξιο κοινο που θεωρει οτι μπορει να παιξει ακομα ρολο οδηγο στον συριζα.
Τασεις ισως προς το 4%. Αγνωστο ομως τι θα γενει γιατι δεν εκφραζονται ευκολα, ουτε τον Γεναρη ειχαν εκφρασθει.
ΚΚΕ μεταξυ 5% και 7% αφου θα παρουν και απο τον ΛΑΕ που τωρα διχνει μια δυναμικη αλλα θα πλευροκοπηθει αγρια.

Τα γραφω αυτα πρωτου βγουν καν οι πρωτες δημοσκοπησεις για να υπαρχει κατι τις.

Κατα την αποψη μου λοιπον ο Συριζα δεν υπαρχει αλλα υπαρχει ο Τσιπρας , και εκει κανει την διαφορα , το χατρικ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Αύγ 2015, 12:49

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Κοίτα, εάν δεν ήσουν λειτουργικά αναλφάβητος θα καταλάβαινες τη διαφορά μεταξύ των δύο δημοσιεύσεων, συγκεκριμένα στο κόντεξτ στο οποίο αναφέρονται τα μπρικς. Αλλά επειδή είσαι, το μυαλό σου λειτουργεί σαν ένα πολύ βασικό κουτί αναζήτησης οι δυνατότητες του οποίου περιορίζονται στην αναγνώριση ομοίων λέξεων.

Επισημαίνω, δε, για πολλοστή φορά, ότι οι καθυστεριές σου δεν είναι καν αστείες πλέον. Δημιουργούν αμηχανία και θλίψη ακόμα και στον πιο καλοπροαίρετο αναγνώστη. Και ερωτώ, καταληκτικά: φίλους και γνωστούς δεν έχεις να σε προστατέψουν; Ο συνδιαχειριστής εραστής άλε, μόνο για το κορμί σου ενδιαφέρεται; Σε βλέπει απλώς σαν μια πάνχαζη μπίμπο;

Για εξήγα την διαφορά.
Ξέρεις, κάτι τέτοια έλεγε και ο γιδογάμης όταν τον ξεμπρόστιασα για τη στάση του στην υπόθεση Κορκονέα, που σε μια (παλιά) δημοσίευσή του έλεγε οτι ο Κορκονέας είναι κύριος, και σωστός αστυνομικός και στην άλλη (ως νουδούκος πλέον) έλεγε οτι είναι ψυχικά άρρωστος άνθρωπος που δεν ακολουθούσε κανενός είδους αγωγή.
Αυτά που λες τώρα ώς "απάντηση" για να κρύψεις την αμηχανία σου, σε καλύπτουν όσο κάλυπταν κι εκείνον τ'αντίστοιχα που έλεγε εκεί.

Υπόψη, βλέπω οτι αφιέρωσες 4 ολόκληρες σειρές (που για 'σενα είναι μακροσκελές πόστ), απλά για να βρίσεις (εντάξει, γέλασα κι εγώ μ' αυτά που έγραφες). Σε λιγώτερο χώρο θα μπορούσες ν' απαντήσεις, αφού υποτίθεται οτι είναι τόσο απλό, και να με αποστομώσεις.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”