ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:δεν μπορουν να κατανοησουν οτι μεσα στο πλαισιο των κινησεων που μπορουσε να κανει πετυχε το ακατορθωτο.
Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς είχε το πλαίσιο;
Δεν εξασφάλισε πλατειά λαϊκή υποστήριξη; Δεν εφάρμοσε μια άριστη διαπραγματευτική στρατηγική προετοιμάζοντας την επόμενη ημέρα; Δεν δημιούργησε ρήγμα στις τάξεις των δανειστών, και ειδικά μεταξύ μέρκελ - σόιμπλε; Δεν συνέπτυξε αρραγές μέτωπο των λαών του νότου; Δεν εξασφάλισε την φανερή στήριξη του αμερικανικού παράγοντα στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο; Δεν αναζήτησε και εξασφάλισε εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης και επενδύσεων μέσω των σύσφιξης των σχέσεων με τη ρωσσία και τα μπρικκκχχμμμμμ ..... μπρικκκκκχμψμμψ ... χμψψψφθθφκκλμ .... μου ααααά χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έντάξει, μέχρι και το τρολλάρισμα πρέπει να έχει όρια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Diego έγραψε:Σατανίκ, δεν έχω αμοιβαία-ελληνικές τραπεζικές μετοχές τώρα στην κρίση, σε τιμή ευκαιρίας.Το σκεφτόμουν για χρυσό.Τι λες;
Κοίτα, ειδικός δεν είμαι - μη σε πάρω στο λαιμό μου - αλλά ο χρυσός έκανε το πικ του νομίζω, υποθέτοντας ότι μιλάς για έναν ορίζοντα λίγων ετών. Προσπαθώ όσο μπορώ για diversification αλλά στη βάση κάποιων μακροχρόνιων bets που έχω βάλει. Δλδ: resources (κυρίως νερό!), healthcare και φώσφορικά λιπάσματα. Από 'κει και πέρα, τα γνωστά: αναδυόμενες μπραζίλ, ινδία, κίνα και ανατολική ευρώπη. Ο ορίζοντάς μου είναι 25+ χρόνια όμως να ξέρεις. Μιλάμε για nest egg καταστάσεις. Προσπαθώ να ενημερώνομαι όσο μπορώ. Ο προσωπικός μου γκουρού είναι o Jeremy o Grantham. Βγάζει ένα επενδυτικό newsletter κάθε τρεις και λίγο, το οποίο το θεωρώ απαραίτητο ανάγνωσμα για οποιονδήποτε ασχολείται.
Τί πράγμα Ποντικέ? Από τη μια γελάς με τα μπρίκς και από την άλλη επενδύεις εκεί?