Γονέας 1 και γονέας 2

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Γονέας 1 και γονέας 2

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 27 Ιαν 2024, 11:38

Η λέξη "φυσιολογικός" είναι λάθος ετυμολογικά.

Η φύση δεν έχει λογική. Ουσιαστικά λειτουργεί χαοτικά και μέσα στο χάος της, ο άνθρωπος έχει εντοπίσει κάποια patterns. Κάποια μοτίβα.

Η λέξη "κανονικός" ίσως είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλει να πει ο εκάστοτε συντηρητικός. Μέσα στα μοτίβα που διαχωρίζει ο άνθρωπος από το χάος που διέπει τη φύση, υπάρχει ένας κανόνας. Η παραδοχή της ύπαρξης ενός κανόνα, συνεπάγεται αναγνώριση της ύπαρξης και εξαιρέσεων σε αυτόν.

Αρα όταν λες "κανονικός" αναγνωρίζεις και τις εξαιρέσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Ιαν 2024, 15:17

Όσο δύσκολη και αν είναι η ζωή αυτού του παιδιού, που σίγουρα θα είναι δύσκολη.... Έχει ένα πλεονέκτημα έχει μάνα

FB_IMG_1705990295414.jpg

Αυτοί οι δύο αρσενοκοιτες δεν μπορούν να παίξουν ούτε τον ρόλο του πατέρα ούτε τον ρόλο της μάνας, είναι σαν τις αμοιβάδες, δεν είναι ούτε αρσενικά ούτε θηλυκά.

FB_IMG_1705991658736.jpg

Δεν μπορούν να παράγουν ζωή όπως το μουλάρι, μπορούν όμως να αγοράσουν παιδί από μια αστοιχειωτη χαλαρής ηθικής φτωχή γυναίκα .... Δηλαδή έχουμε μια κλασική περίπτωση σωματεμποριας.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιαν 2024, 17:46

AntonisKaloudis έγραψε:Να πω κι εγώ μια γνώμη όπως την έχω σχηματίσει απο την τηλεόραση και κάποια γνώση ιστορίας, επιστήμης και πάει λέγοντας

Για κάποιο λόγο υπάρχει ομοφυλοφιλία στη φύση. Επισης για κάποιο λόγο στις κύριες ανθρώπινες κοινωνίες αυτό θεωρήθηκε διαστροφή. Δε μιλάμε μόνο για τη χριστιανική και ισλαμική κουλτούρα αλλά και για τους Σπαρτιάτες, τους Ζωροαστρίτες, τους Βίκινγκς κλπ. Υπάρχουν βέβαια άλλες κοινωνίες οπου η ομοφυλοφιλία ή έστω οι πρακτικές της έχουν άλλες σημασίες και είναι αποδεκτές σε κάποια πλαίσια όπως μάλλον στην αρχαία Αθήνα, Οθωμανική αυτοκρατορία, φυλές του Ειρηνικού κ.ο.κ.

Η Ανθρωπότητα φαίνεται ότι θεωρούσε πάντα φυσιολογικό το ετεροφυλόφιλο, και η ομοφυλοφιλία μια συνειδητή διαστροφική επιλογή, και φαντάζομαι πως κάποιοι ετεροφυλόφιλοι κατέφευγαν σε ομοφ. πρακτικές λόγω διαστροφής, βίτσιου ή ένοχης απαγορευμένης απόλαυσης, όπως στα γιουσουφάκια. Με τη σειρά τους οι ομοφυλόφιλοι αναγκάζονταν να ζουν στο περιθώριο, να αποκτούν ψυχολογικά θέματα και να καταφεύγουν σε νοσηρά περιβάλλοντα, εφήμερες, ανειλικρινείς, ρηχές και προβληματικές σχέσεις μεταξύ τους και αντικοινωνικές συμπεριφορές.

Αυτή η παρεξήγηση της ομοφυλοφιλίας, η διαστροφική χρήση της ομοφυλοφιλίας απο τους ετεροφυλόφιλους και η περιθωριοποίηση των ομοφυλόφιλων απο την κοινωνία νομίζω είναι που παγίωσε την αρνητική εικόνα για αυτούς, και η σεξουαλική τους κατεύθυνση να θεωρείται ψυχική νόσος, βίτσιο, πάθος κ.ο.κ όπως η παιδεραστία, και πως, νομοτελειακά, όποιος έχει τέτοια προτίμηση, είναι γενικά προβληματικό και νοσηρό σαν προσωπικότητα και σαν άτομο. Ενώ στην πραγματικότητα νοσηρό ήταν το περιθώριο οπου τον εξωθούσε η κοινωνία.

Τελικά όμως προκύπτει πως τα βίτσια, τα πάθη, οι εφήμερες ρηχές σχέσεις, οι ανωμαλίες, η προβληματική και αντικοινωνική συμπεριφορά, δεν είναι απαραίτητα αναπόσπαστο μέρος της σεξουαλικής προτίμησης, αφού ακόμα και κάποιοι ομοφυλόφιλοι προτιμούν τη σταθερή αγάπη σε σύντροφο, μόνιμη και ποιοτική σχέση ζωής, και φροντίδα σε παιδιά. Νομίζω η κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας απλά την απομακρύνει απο το περιθώριο, και θα βοηθήσει κάποιους ομοφυλόφιλους να γίνουν χρήσιμοι, λειτουργικοί, παραγωγικοί, καλοί άνθρωποι, και όχι πχ σαν τον Βαλλιανάτο που εγώ προσωπικά τον θεωρώ επιθετικό, τοξικό και προβληματικό, όχι βέβαια επειδή ειναι ομοφυλόφιλος, αλλά λόγω του σκληρού περιβάλλοντος οπου μεγάλωσε.

Αυτή είναι απλά η εντύπωση που έχω σχηματίσει απο την πορεία της κοινωνίας και της επιστήμης, ακούγοντας απόψεις απο εκκλησία, κοινωνιολογία, ψυχολογία. Μπορεί να έχω λάθος και να μη προβώ σε κοινωνικά πειράματα, αλλά νομίζω πρέπει να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις

Πάντως στην αρχαία Ελλάδα και την Ρώμη αυτό που είχε σημασία ήταν ο ρόλος του καθενός στην σεξουαλική πράξη και όχι ο προσανατολισμός.

Ο ενεργητικός ομοφυλόφιλος (με την σημερινή ορολογία) ήταν εντελώς αποδεκτός και νορμάλ και τον θεωρούσαν αρρενωπό, ο παθητικός ήταν κατακριτέος και θηλυπρεπής.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Ιαν 2024, 19:27

Γιώργος Καραμίχος σημείωσε χαρκτηριστικά πως «ζούμε το παράλογο σε αυτή τη χώρα που βγαίνουν σε διάλογο πράγματα που δεν θα έπρεπε, γιατί υπάρχουν στο Σύνταγμα, ενώ και τα ΜΜΕ δεν έπαιξαν τον καλύτερο ρόλο γιατί δίνουν λόγο σε ανθρώπους που απλώς δεν τους πέφτει λόγος. Το Σύνταγμα είναι πολύ σαφές σε σχέση με την υιοθεσία: Δεν μιλάει για μπαμπά – μαμά, μητέρα – πατέρα και όλα αυτά. Μιλάει για ανθρώπους, οικογένεια, που υιοθετούν παιδιά. Όλοι ξέρουμε αντικειμενικά ότι είναι καλύτερο ένα παιδί να μεγαλώνει με ανθρώπους που το αγαπάνε αντί να μεγαλώνει σε δομή. Άρα τα κριτήρια θα έπρεπε να είναι τα ίδια για όσους ανθρώπους θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Είτε είναι ένα ζευγάρι στρέιτ, είτε είναι ζευγάρι γκέι, είτε είναι σε όλο το φάσμα του ΛΟΑΤΚΙ».

«Γιατί το άλλο το εκνευριστικό είναι ότι ακούς μόνο να μιλούν για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τρανς; Άλλοι άνθρωποι που δικαιούνται επίσης και που δεν ήξεραν ή δεν ξέρουν, για κάποιο λόγο, τι ακριβώς είναι σε σχέση με την σεξουαλική τους προτίμηση αλλά παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ ικανοί γονείς; Σίγουρα πολύ καλύτεροι από όλους αυτούς που βλέπουμε να εκπαιδεύουν φονιάδες και όλα αυτά τα πατριαρχικά ζητήματα που έχουμε ακόμη».

«Σε σχέση με την παρένθετη μητέρα, επίσης, θα έπρεπε να είναι τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά. Όπως υπάρχουν στη Δανία και στις πολιτισμένες χώρες, όπου εκεί θα έπρεπε να κοιτάζουμε, ότι η παρένθετη μητέρα θα έπρεπε να απαγορεύεται. Μόνο υπό ειδικές συνθήκες, εάν θέλει μια ξαδέλφη μου να γεννήσει το δικό μου το παιδί και δεν αφορά κανέναν. Αλλά το παρένθετη για μια γυναίκα που πληρώνεται για αυτόν τον λόγο, αυτό είναι ουσιαστικά trafficking».

«Είναι περίπου το ίδιο που λέμε και με τα ζώα. Μέχρι να σταματήσουν να υπάρχουν αδέσποτα, πρέπει να υιοθετούμε και να μην αγοράζουμε. Το ίδιο είναι και με τα παιδιά. Υπάρχουν πάρα πολλά ορφανά πράγματα στον κόσμο οπότε καλό είναι να φροντίσει η κοινωνία να υιοθετηθούν και να αδειάσουν τα ιδρύματα και οι δομές» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Καραμίχος στην εβδομαδιαία εκπομπή της ΕΡΤ.

https://www.newsit.gr/lifestyle/o-giorg ... g/3965349/

@Thanos Tzimeros

Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να το μεγαλώσουν αυτοί οι τρεις που αγαπιούνται τόσο πολύ και περιφρονούν τα στερεότυπα! Ουρά θα έκαναν τα ορφανά. Αυτές είναι οικογένειες, όχι οι άλλες οι παλιακές που λέει ένα παρλιακό.

FB_IMG_1706387088234.jpg

https://www.facebook.com/10000073552626 ... 6ud4cQN1l/
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 29 Ιαν 2024, 12:46

FB_IMG_1706525147042.jpg

ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ!!!

Το μωράκι αυτό φίλοι μου, γεννήθηκε καταδικασμένο να μην γνωρίσει ποτέ την μάνα που το γέννησε, ούτε βεβαίως και την μάνα που το υιοθέτησε.

Καταδικασμένο σε μία εκ προμελέτης και καλά σχεδιασμένης ορφάνια, που δεν προέκυψε ούτε από πόλεμο, ούτε από θεομηνία, ούτε από ατύχημα και αρρώστια. Καταδικασμένο να μην νιώσει ποτέ την αγάπη της, την στοργή της, την τρυφερότητα, την αγκαλιά, τα χάδια, τα φιλιά, την φροντίδα και την προστασία της.

Καταδικασμένο να μην ζήσει σε καμία φυσιολογική οικογένεια με ΜΑΝΑ και ΠΑΤΕΡΑ. Γεννήθηκε, ω! του θαύματος, από δύο πατεράδες! Γεννήθηκε καταδικασμένο να βλέπει τα υπόλοιπα παιδάκια με τις μανάδες τους και μονίμως να διερωτάται, κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό: "Πού είναι η δική μου μάνα...";;;

Κι αυτό για μια ολόκληρη ζωή και μέχρι του τέλους της!!!

Θα σέρνει και θα κουβαλά μέσα του ένα ανυπόφορο, ατελείωτο και δυσαναπλήρωτο απίστευτο κενό. Από την παιδικότητα του, την αθωότητά του, μέχρι την εφηβεία και την ενηλικίωσή του. Κι από την ενηλικίωση του μέχρι τα βαθιά του γεράματα και τον τάφο.

Ένα κενό που ποτέ, με τίποτα και με κανέναν δεν θα μπορεί να καλυφθεί. Ένα αβάσταχτο κενό, που ποτέ δεν ήταν επιλογή του, που ποτέ δεν ήταν έστω η "τιμωρία" του για καμία, απολύτως καμία, πράξη του.

Κανένας νόμος των ανθρώπων δεν μπορεί να καταργήσει κανέναν νόμο της φύσης και του Θεού. Η φύση δεν καταργείται. Δεν διατάσσεται! Κι όταν η φύση παραβιάζεται και βιάζεται τότε τιμωρεί. Και δυστυχώς, τιμωρεί σκληρά κι αλύπητα!

Και η ερώτηση φίλοι μου, προς τους πάσης φύσεως, προελεύσεως και κοπής δικαιωματιστές είναι η εξής:

Ποιών τα ανθρώπινα δικαιώματα υπερτερούν; Των δύο ομοφυλοφίλων ή του αθώου παιδιού;

(Ανώνυμος εκπαιδευτικός)

https://www.facebook.com/10001352025835 ... GxfyzVQ2l/
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 30 Ιαν 2024, 17:00

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, δεν ξέρω.

https://www.facebook.com/share/v/hSQmahV4ZTfA8A71/

Όλα αυτά είναι τόσο γελοία...
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 31 Ιαν 2024, 23:32

FB_IMG_1706736626916.jpg

Τελεσίγραφο στους βουλευτές με αφορμή το γάμο ομόφυλων ζευγαριών από τον Μητροπολίτη Πειραιά

«Όποιος είναι ενεργός ομοφυλόφιλος αμαρτάνει θανασίμως και θέτει τον εαυτό του εκτός της Εκκλησίας», υποστήριξε ο Μητροπολίτης Πειραιά που προχώρησε σε κήρυγμα με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο Σεραφείμ έστειλε τελεσίγραφο και σε όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο λέγοντάς τους να μην εμφανιστούν στις εκκλησίες γιατί είναι πολέμιοι της Εκκλησίας.

https://www.neakriti.gr/ellada/2039059_ ... mfanistoyn

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: «Αν αποδεχόμασταν τον γάμο των ομόφυλων θα καταργούσαμε τα Ευαγγέλια»

Πωλίνα Γκιωνάκη: «Τι ισορροπία μπορεί να έχει ένα παιδί, όταν η μάνα του είναι άνδρας;»
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Φεβ 2024, 11:13

Ρε πώς αλλάζουν οι καιροί!
Από τους κομμουνιστές μας έλεγε κάποτε ο εθνικός κορμός (παπάδες, μαυραγορίτες και συναφή δεξιά πολιτικά περιττώματα)
ότι θα ερχόταν η διάλυση των ιερών και οσίων της φυλής των Ελλήνων και σήμερα μεράκλωσαν και το ''καίνε'' οι ίδιοι το μαγαζί.
Κάτι πάνε να σώσουν οι παπάδες αλλά τι να σου κάνουν κι αυτοί με τις δέκα γριές που μαζεύουν κάθε Κυριακή στη λειτουργία.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 01 Φεβ 2024, 13:53

Αλέξης Κούγιας:

«Μια τοποθέτηση θέλω να κάνω μόνο. Αυτά τα παιδιά, για τα οποίο ενδιαφέρονται όλοι, στα ιδρύματα και τα οποία έχουν έρθει στη ζωή από ετερόφυλες σχέσεις, σχέσεις έρωτα, κάποια σκοτώθηκαν οι γονείς τους, κάποια τα εγκατέλειψαν… Τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς; Τα παιδιά τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Δεν είναι μόνο η αγάπη το κριτήριο, είναι και η αγωγή, το κοινωνικό περιβάλλον, η παιδεία. Τι θα πουν σε αυτά τα παιδιά;»
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Φεβ 2024, 15:38

pluton έγραψε:«Όποιος είναι ενεργός ομοφυλόφιλος αμαρτάνει θανασίμως και θέτει τον εαυτό του εκτός της Εκκλησίας», υποστήριξε ο Μητροπολίτης Πειραιά που προχώρησε σε κήρυγμα με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ναι, λες και είχαν καμιά καούρα οι γκέι για το αν ανήκουν στην εκκλησία.

pluton έγραψε:Αλέξης Κούγιας:

«Μια τοποθέτηση θέλω να κάνω μόνο. Αυτά τα παιδιά, για τα οποίο ενδιαφέρονται όλοι, στα ιδρύματα και τα οποία έχουν έρθει στη ζωή από ετερόφυλες σχέσεις, σχέσεις έρωτα, κάποια σκοτώθηκαν οι γονείς τους, κάποια τα εγκατέλειψαν… Τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να μεγαλώνουν με ομοφυλόφιλους γονείς; Τα παιδιά τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να μεγαλώσουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον; Δεν είναι μόνο η αγάπη το κριτήριο, είναι και η αγωγή, το κοινωνικό περιβάλλον, η παιδεία. Τι θα πουν σε αυτά τα παιδιά;»

Αμφιβάλλω αν προτιμούν τα ιδρύματα από το να μεγαλώσουν με δύο γκέι ή λεσβίες.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”