Δικαιούμαι να ομιλώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Δικαιούμαι να ομιλώ;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2024, 23:02

nemo έγραψε:
τι ειναι το flyover γμτ μου!!! επρεπε να το γνωριζω; και για να σου αφαιρεσουν
τα διπλωματα κατι χοντρο εκανες μπιζελι -δεν πιστευω να πηρες κανενα σβαρνα;

Τι χοντρό να έκανα μωρέ; Για παράνομο παρκάρισμα με γράψανε. Απλά τώρα με το flyover όπου και να το αφήσεις παράνομο είναι. Πού να το βάλουμε; Στο κεφάλι μας;
Άντε μαλακίες.
Μας έχουν γίνει που μας έχουν γίνει τα νεύρα μας κρόσσια με το flyover μας γράφουν κιόλας. Αντί να δείχνουν μια τύπου κατανόηση.
Και άμα σας πω σε ποιον δρόμο με γράψανε (για όποιον ξέρει από Θεσσαλονίκη) θα καταλάβει ότι είναι τέρμα υπερβολικό αυτό το μέτρο. Ειδικά σε αυτόν τον δρόμο δεν καταλαβαίνω γιατί απαγορεύεται το παρκάρισμα. Δε λέω για διπλοπαρκάρισμα.
Πραγματικά δεν ενοχλούν πουθενά τα αυτοκίνητα άμα παρκάρεις κατά μήκος του πεζοδρομίου.
Και ειδικά εγώ την ημέρα που με γράψαν ήταν και κλειστή η αγορά. Δεν είχε καν κίνηση. Ψιλονέκρα ήταν η φάση στους δρόμους.
Εννοείται ότι ούτε έκλεινα κανέναν ούτε ράμπα αναπήρων κτλ (αν είναι δυνατόν δλδ να είμαι τόσο καφρίλα). Για τέτοια με έχετε;

Αλλά ήταν πολύ υπερβολική η ποινή. Και πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και άδειας κυκλοφορίας.
Χαλαρώστε λίγο.
Λες και ήμουν κανένας γκαζόβιος μεθυσμένος που πέρασε ερυθρό σηματοδότη. Δλδ σε αυτούς τι κάνουν;

Και η φάση είναι ότι είχα και τον νου μου γιατί ξέρω ότι σε αυτόν τον δρόμο γράφουν. Πραγματικά το άφησα για λίγα λεπτά και ήμουν εκεί και έβλεπα συνέχεια. Για πότε εμφανίστηκαν οι μπάτσοι για πότε με έγραψαν ούτε που το κατάλαβα. Τους έβλεπα από την απέναντι πλευρά του δρόμου και έτρεχα να τους προλάβω. Το τι ζαρτινιέρες πήδηξα, το τι διαζώματα ... κόντεψα να με πατήσουν τα αυτοκίνητα.

Τους φώναζα μη ... μη ... έρχομαι. Τίποτα αναλγησία. Μου πέταξαν την κλήση στα μούτρα και ούτε ένα βλέφαρο δε μου έριξαν.
Και όχι μόνο αυτό. Για να το ευχαριστηθούν κιόλας γεμάτοι χαιρεκακία μου πέταξαν "Σας αφαιρέσαμε και τις πινακίδες"

Κάνω μια έτσι "Μα οι πινακίδες είναι ακόμα πάνω στο αυτοκίνητο" τους κάνω.
Και μου λένε να τις βγάλετε μόνη σας και να τις παραδώσετε σε 3 μέρες στην τροχαία. :laugh1:
Έπρεπε να τις βγάλω και μόνη μου.
Και πώς διαβάζω καλύτερα την κλήση εκτός από πινακίδες είχαν σημειώσει να παραδώσω και άδεια κυκλοφορίας.
Μία μία μου ερχόταν οι κεραμίδες. :laugh1:

Έλα μαλακίες.
Αφού την επόμενη που πήγα στην τροχαία και εκείνοι παραδέχτηκαν (off the record) ότι ήταν υπερβολικό όλο αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2024, 23:05

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Επιτέλους η τροχαία άρχισε να κάνει τη δουλειά της.
Έχει παραγίνει το πράμα με τις ξανθιές που ανεβάζουν στόρις και σέλφις ενώ οδηγούν.
Πλέον τα περισσότερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα κυκλοφορούν με σπασμένους πίσω προφυλακτήρες.
Πάει η ξανθιά με όσα πάει και αντί να κοιτάει το δρόμο τσεκάρει συνεχώς τα σοσιαλμίδια της και παράλληλα
με ανοιχτό παράθυρο για να της ανεμίζουν τα μαλλιά τραβάει σέλφι και την ανεβάζει με λεζάντα
''Τώρα, οδηγώντας στον περιφερειακό'' ή στον παραλιακό ή στον επαρχιακό ή όπου αλλού.
Και μέχρι να την ανεβάσει φρενάρουν μπροστά και έρχεται η ξανθιά και τους μαζεύει όλους και στο
πρώτο ''στραβωμάρα έχεις μωρή'' που ακούει απαντάει ''εσείς φταίτε που φρενάρατε''.

:tourtaface:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2024, 23:05

Προέλλην έγραψε:Αλκοτέστ;

Σιγά μη συμμετείχα και σε αστυνομική καταδίωξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Απρ 2024, 23:10

Adminović έγραψε:Τί έκανες ακριβώς;
Έχεις κάνει ένσταση;

Μλκ μου το να κάνεις ένσταση μπλέκοντας στα γρανάζια της γραφειοκρατίας είναι χειρότερο από το να πληρώσεις το πρόστιμο.

Όντως πήγα την επόμενη στην τροχαία για να κάνω ένσταση αλλά με το που μου εξήγησαν τη διαδικασία καλά λέω άστο. Άσε που είχε ένα σωρό κόσμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Απρ 2024, 17:47

bizeli έγραψε:Έλα μαλακίες.
Αφού την επόμενη που πήγα στην τροχαία και εκείνοι παραδέχτηκαν (off the record) ότι ήταν υπερβολικό όλο αυτό.

οχι μονο υπερβολικο αλλα εντελως κουφο!!! εχεις και προστιμο συν τις αλλες ;
εμενα δυο φορες με εχουν γραψει για υπερβολικη ταχυτητα 50 χιλιομ,στο δρομο
καλαμπακας γρεβενων που η ταμπελα στο οριο εγραφε 30 χιλ
και παλι στα τρικαλα ενω πηγαινα με 70 χιλ και το οριο ηταν ..ουτε που θυμαμαι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Απρ 2024, 18:51

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:Έλα μαλακίες.

οχι μονο υπερβολικο αλλα εντελως κουφο!!! εχεις και προστιμο συν τις αλλες ;
εμενα δυο φορες με εχουν γραψει για υπερβολικη ταχυτητα 50 χιλιομ,στο δρομο
καλαμπακας γρεβενων που η ταμπελα στο οριο εγραφε 30 χιλ
και παλι στα τρικαλα ενω πηγαινα με 70 χιλ και το οριο ηταν ..ουτε που θυμαμαι

Ε μα τι σε λέω; Και χρηματικό πρόστιμο και απ' όλα. Τελείως άδικο.
Και όλο αυτό εξαιτίας του flyover.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Απρ 2024, 19:18

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αλκοτέστ;

Σιγά μη συμμετείχα και σε αστυνομική καταδίωξη.

Mολόγα. Τι έκανες;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Απρ 2024, 20:40

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:Σιγά μη συμμετείχα και σε αστυνομική καταδίωξη.

Mολόγα. Τι έκανες;

Δεν ξέρω ρε φίλε τι έκανα πάντως αυτή η χώρα κάθε μέρα με ωθεί όλο και πιο κοντά στον αντιεξουσιαστικό χώρο. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Απρ 2024, 22:02

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:
τι ειναι το flyover γμτ μου!!! επρεπε να το γνωριζω; και για να σου αφαιρεσουν
τα διπλωματα κατι χοντρο εκανες μπιζελι -δεν πιστευω να πηρες κανενα σβαρνα;

Τι χοντρό να έκανα μωρέ; Για παράνομο παρκάρισμα με γράψανε.

Kαλά, που πάρκαρες και σε πήραν την άδεια και τις πινακίδες; Kάτι δεν κολλάει στην υπόθεση. Σε θέση αναπήρου, στην μέση κόμβου, που;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Απρ 2024, 22:41

Προέλλην έγραψε:Kαλά, που πάρκαρες και σε πήραν την άδεια και τις πινακίδες; Kάτι δεν κολλάει στην υπόθεση. Σε θέση αναπήρου, στην μέση κόμβου, που;

Στην Κων/νου Καραμανλή μωρέ. Έλα τέρμα υπερβολικό. Μιλάμε για μια τεράστια λεωφόρο. Δεν εμποδίζεις πουθενά να παρκάρεις κατά μήκος του πεζοδρομίου. Πάντα παρκάραμε εκεί. Με το flyover άλλαξε ξεκάθαρα. Ξαναλέω δεν λέω για διπλοπαρκάρισμα που ενοχλείς και μπαίνεις μες στον δρόμο. Εκεί ναι. Πάρε μου και τα σώβρακα.

Δες πού μπορείς να παρκάρεις και πού κινούνται τα αυτοκίνητα.
Εικόνα

Μα δε χρησιμοποιείται ως λωρίδα κυκλοφορίας. Δίπλα στο πεζοδρόμιο οδηγείς εσύ;

Μου λέει ο μπάτσος έχει λεωφορειογραμμή. Πού είναι του κάνω; Πέρα από ότι ήταν ξεθωριασμένη και ούτε καν φαινόταν αλλά έστω. Από κει περνάει το λεωφορείο; Άμα δεις και στη φωτό το λεωφορείο που έρχεται στο βάθος πού σκατά χρησιμοποιείται αυτή η λεωφορειογραμμή;
Αυτό είπα και στους μπάτσους. Λέω περνάει από δω το λεωφορείο; Τι κάνει; Περνάει ξυστά στο πεζοδρόμιο; Ούτε καν στάσεις δεν έχει εκεί.
Ρε συ δεν είναι όπως στην Τσιμισκή. Εκεί ναι. Υπάρχει λεωφορειολωρίδα που τη χρησιμοποιούν τα λεωφορεία. Άλλο λεωφορειολωρίδα όμως και άλλο λεωφορειογραμμή. Η λεωφορειογραμμή τι σκατά εξυπηρετεί εκεί;

Έλα όπως είπα είχαν στήσει καρτέρι με σκοπό να γράψουν ... ουγκ. Και είπα ότι ήταν κλειστή αγορά, δεν εμπόδιζα πουθενά, νέκρα ήταν οι δρόμοι.

πσ: Πας καλά μωρέ κι εσύ; Σε θέση αναπήρων θα πάρκαρα; Δεν έκλεινα τίποτα και κανέναν. Ήμουν σε πολύ καθαρό σημείο.

Εν τω μεταξύ μην πεταχτεί και πει κανένας ότι τώρα που δεν παρκάρουμε μπορεί να χρησιμοποιείται ως λωρίδα κυκλοφορίας. Πάλι δε χρησιμοποιείται. Τίποτα. Έχει μετατραπεί σε μια νεκρή ζώνη που ούτε τα αμάξια την χρησιμοποιούν ούτε να παρκάρουμε μπορούμε.
Και να θες να τη χρησιμοποιήσεις δλδ έχει κάδους απορριμμάτων που προεξέχουν στον δρόμο. Μιλάμε για παράνοια.

Και τώρα σας έβαλα μια τυχαία φωτό που βρήκα στο νετ από κων. καραμανλή. Στο σημείο που είχα παρκάρει εγώ ήταν ακόμα πιο άκυρο το σημείο για να με γράψει κάποιος.
Απλά για να καταλάβουν κάποιοι πώς είναι ο δρόμος σε περίπτωση που δεν ξέρουν.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”