Συνοψίζουμε τι έχασε και τι κέρδισε η Ρωσία και τι έχασε και κέρδισε η Δύση

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συνοψίζουμε τι έχασε και τι κέρδισε η Ρωσία και τι έχασε και κέρδισε η Δύση

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μάιος 2022, 14:50

ВладимирВладимирович έγραψε:
pluton έγραψε:

Και κάπου πιο πίσω μιλαγες για 28 λεπτά.....

Τώρα μιλάς για 48 διακρίνω μια αυξησουλα 70% χωρίς πράξεις... Και στην βενζίνη αύξηση λεβέντη μου στην Ρωσία;

Μήπως επειδή η βενζίνη στην Ρωσία πωλείται σε ρουβλια; :hmhmhm:

Όταν στις 24/3 μιλαγες για 40 λεπτά το λίτρο και σήμερα για 48 λεπτά το λίτρο σε ρούβλια δεν είναι;

Από 40 σε 48 είναι 20% αύξηση έτσι δεν είναι; Και εγώ θυμάμαι ότι μιλαγες τις πρώτες ημέρες για 28-30 λεπτά το λίτρο πάλι για ρούβλια δεν μιλάμε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Μάιος 2022, 15:05

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ποσο εχει το iphone 13 pro max 128gb;

Δηλαδη ρε Γιαννοπουλε, ειναι πιο σημαντικο το τελευταιο σκουπιδι της Απλ απο το να εχεις φτηνη βενζινη? Για ξανασκεψου το.

οταν κάποιος βάζει γκολ καλό είναι να το λέμε...
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2022, 17:16

Adminović έγραψε:Δεν παίζει να υπάρχει πιο υπερτιμημένο τεχνολογικό προϊόν από αυτά της Apple.

Με τα ίδια λεφτά παίρνεις πχ Xiaomi με πολύ καλύτερες δυνατότητες.

Χώρια που ο Ελ σε λίγο καιρό θα δουλεύει για να πληρώνει βενζίνη, ΔΕΗ και φόρους, οπότε ούτε που θα πουλάει τίποτα η Apple εδώ. :pardon:

Τα smartphone ειναι το πιο υπερεκτιμημενο gadget που εχει βγει. Προσφερουν πολλες ευκολιες αλλα δεν αξιζουν με τιποτα πανω απο 200 ευρω, ουτε αξιζει να το αλλαζεις καθε χρονο ή δυο χρονια για να παρεις ενα μοντελο που ειναι οριακα καλυτερο. Ο μεσος χρηστης που το θελει για να μπαινει FB και Instagram και να βγαζει σελφι μπορει να βολευτει με το πιο φτηνο κινητο. Τα πολυ ακριβα τα παιρνουν για μουρη ή ασχετιλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 13 Μάιος 2022, 17:44

pluton έγραψε:

Μήπως επειδή η βενζίνη στην Ρωσία πωλείται σε ρουβλια; :hmhmhm:

Όταν στις 24/3 μιλαγες για 40 λεπτά το λίτρο και σήμερα για 48 λεπτά το λίτρο σε ρούβλια δεν είναι;

Από 40 σε 48 είναι 20% αύξηση έτσι δεν είναι; Και εγώ θυμάμαι ότι μιλαγες τις πρώτες ημέρες για 28-30 λεπτά το λίτρο πάλι για ρούβλια δεν μιλάμε;

Δεν διαβάζεις καθολου αυτο που γραφω; :hmhmhm:

ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου με τιμη λίτρου 48 ρουβλια. Βι-παουερ, μαλιστα.
Εσεις τι κανετε, ολα καλα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Μάιος 2022, 20:34

Λαχουρένιος έγραψε:Τα smartphone ειναι το πιο υπερεκτιμημενο gadget που εχει βγει. Προσφερουν πολλες ευκολιες αλλα δεν αξιζουν με τιποτα πανω απο 200 ευρω, ουτε αξιζει να το αλλαζεις καθε χρονο ή δυο χρονια για να παρεις ενα μοντελο που ειναι οριακα καλυτερο. Ο μεσος χρηστης που το θελει για να μπαινει FB και Instagram και να βγαζει σελφι μπορει να βολευτει με το πιο φτηνο κινητο. Τα πολυ ακριβα τα παιρνουν για μουρη ή ασχετιλα.

Δεν είναι υπερεκτιμημένα τα σμάρτφον.
Από σμάρτφον πλέον κανείς μπορεί να αγοράζει, να πληρώνει λογαριασμούς μέχρι να κάνει όλες τις τραπεζικές του συναλλαγές ή ακόμα και την ίδια τη δουλειά του.
Δεν το έχουν όλοι το σμάρτφον για σέλφιζ και ανέβασμα στα μκδ.

Άλλο θέμα βέβαια το αν θα δώσεις 200 ή 1000 ευρώ για το σμάρτφον. Το 1000αρι συνήθως είναι για το brand, χωρίς να σου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι για να το βγάζεις από την τσάντα και να πουλάς μούρη (και να σε στοχοποιούν οι κλέφτες :D ).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 13 Μάιος 2022, 21:14

ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου

Διάβασα μέχρι εδώ.

Καταλαβαίνετε τώρα τι σκερβελέδες είναι τα πουτινιστήρια :laugh1:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Μάιος 2022, 21:43

ВладимирВладимирович έγραψε:Χθες φουλαρα το φολξβαγκεν τιγκουαν μου με τιμη λίτρου 48 ρουβλια. Βι-παουερ, μαλιστα.

Αν καποιος γειτοινας σου θελει να αγορασει φολξβαγκεν τιγκουαν μπορει να το κανει;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2022, 22:00

Adminović έγραψε:Δεν είναι υπερεκτιμημένα τα σμάρτφον.
Από σμάρτφον πλέον κανείς μπορεί να αγοράζει, να πληρώνει λογαριασμούς μέχρι να κάνει όλες τις τραπεζικές του συναλλαγές ή ακόμα και την ίδια τη δουλειά του.
Δεν το έχουν όλοι το σμάρτφον για σέλφιζ και ανέβασμα στα μκδ.

Άλλο θέμα βέβαια το αν θα δώσεις 200 ή 1000 ευρώ για το σμάρτφον. Το 1000αρι συνήθως είναι για το brand, χωρίς να σου προσφέρει κάτι ιδιαίτερο. Απλά είναι για να το βγάζεις από την τσάντα και να πουλάς μούρη (και να σε στοχοποιούν οι κλέφτες :D ).

Οταν λεω υπερεκτιμημενα δεν εννοω αχρηστα, απλα ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με την χρηση που κανει ο μεσος χρηστης και σε σχεση με το ποσο διαρκουν. Εγω το χρησιμοποιω πιο πολυ σαν mp3 και για να διαβαζω pdf οταν ειμαι εκτος σπιτιου και θελω να απασχοληθω καπου.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Μάιος 2022, 22:31

pluton έγραψε:

Δεν διαβάζεις καθολου αυτο που γραφω; :hmhmhm:

Πρέπει να παραδεχτείς ότι κάτι είπες λάθος με τιμή λίτρου ΠΟΙΑ τιμή λίτρου; υπέθεσα 48 καπίκια δεν τα λέτε του ρουβλίου,.. θα έπρεπε να πεις στα ελληνικά με συνολικό ποσό η τέλος πάντων να μας πεις την τιμή του λίτρου, μπερδέψεις αχλάδια με μήλα.

Δεν ξέρω ρωτά και τον Ραν ταν πλάν να σου πει πως συντάσσεται η πρόταση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Μάιος 2022, 22:34

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν διαβάζεις καθολου αυτο που γραφω; :hmhmhm:

Πρέπει να παραδεχτείς ότι κάτι είπες λάθος με τιμή λίτρου ΠΟΙΑ τιμή λίτρου; υπέθεσα 48 καπίκια δεν τα λέτε του ρουβλίου,.. θα έπρεπε να πεις στα ελληνικά με συνολικό ποσό η τέλος πάντων να μας πεις την τιμή του λίτρου, μπερδέψεις αχλάδια με μήλα.

Δεν ξέρω ρωτά και τον Ραν ταν πλάν να σου πει πως συντάσσεται η πρόταση.

Μια χαρα ειναι η συνταξη του απλα εσυ τα εχεις κοπανησει παλι και δεν ξερεις τι διαβαζεις
1 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”