pluton έγραψε:bizeli έγραψε:
Και στην υπόθεση Λιγνάδη έβγαινε ο Κούγιας σίγουρος για την αθωότητά του και σε έκανε να πιστέψεις ότι πράγματι θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα αποδειχθεί η αθωότητά του λες και ήξερε κάτι παραπάνω. Λέω για τις πολύ αρχές όταν είχε σκάσει το σκάνδαλο.
Βέβαια δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια γιατί δεν πολυπαρακολουθούσα τις εξελίξεις σε νομικό επίπεδο αλλά από ό,τι κατάλαβα περισσότερα είναι τα επιβαρυντικά στοιχεία για τον Λιγνάδη. Επίσης, δεν ξέρω σε ποια φάση βρίσκεται η εκδίκαση της υπόθεσης.
Φαντάζομαι δεν έχει εκδικαστεί τελεσίδικα έτσι; Αλλά απ'ο,τι διάβασα αυτός αποφυλακίστηκε μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση;
Anyway, η υπόθεση Λιγνάδη ίσως είναι μια τέτοια υπόθεση που εξ αρχής είναι χαμένη αλλά για κάποιον λόγο ο Κούγιας τη χειρίστηκε κατά τον τρόπο που λες.
Εντάξει γενικά φαντάζομαι ότι στη δικηγορία δεν πας με τη λογική του ηττημένου ακόμα και αν όλα είναι εναντίον σου. Ειδικά άμα είσαι ο Κούγιας.
Την υπόθεση Λιγνάδη την κέρδισε. Υπάρχει νομίζω μια καταδίκη κατά πλειοψηφία που ανατρέπεται σε δεύτερο βαθμό δίκης.... Μη ξεχνάμε ότι πάνω από ένα χρόνο όλες οι εκπομπές μιλούσαν για την υπόθεση λες και είχε καταδικαστεί, η αρνητική εικόνα που έβγαλαν τα ΜΜΕ καθημερινά έφτασε στα όρια πλύσης εγκεφάλου.
Όπως και να έχει τον έβγαλε λάδι τον Λιγνάδη.
Πώς την κέρδισε ακριβώς;
Με την καταδίκη του Λιγνάδη σε πρώτο βαθμό για δύο βιασμούς;
Καταδίκη ξέρεις τί σημαίνει;
Κι ο Λιγνάδης δεν είναι περίπτωση Πισπιρίγκου. Έχει πολλές και μεγάλες διασυνδέσεις.