Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..
-
micro
- Basic poster

Re: Ακούστε τι λένε οι γονείς των φυντανιών που ξυλοκόπησαν τον Σταθμάρχη..
Καλά και περιττό να πω πως τα παραδείγματα που έφερες, αν και σε ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας, είναι παντελώς άσχετα με το συμβάν στο μετρό. Αν βρισκόμασταν στις αίθουσες των δικαστηρίων, θα έλεγα "Objection, Your Honor: relevance", και ο δικαστής θα έλεγε "Sustained!", και θα διαγράφονταν από τα πρακτικά.
0 .
-
bizeli
- Moderator

micro έγραψε:Ο σωφρονισμός των μεγάλων; Αποτελεί κι αυτός ευθύνη μας, και πρέπει να μας ενδιαφέρει; Ή αυτούς τους αφήνουμε στην άκρη και δεν τους κάνουμε καθόλου κριτική για τις ανάρμοστες συμπεριφορές τους;
Φυσικά.
Ως ενεργοί πολίτες δεν πρέπει να δείχνουμε αδιαφορία για καμιά ανάρμοστη συμπεριφορά είτε προέρχεται από ανήλικο είτε από ενήλικο άτομο.
Αλλά ας συμφωνήσουμε πρώτα ποια ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά του Γιώργου.
Βλέπει δυο νεαρούς που 1) έχουν τα πόδια τους πάνω στο κάθισμα και 2) δε φοράνε μάσκες στα ΜΜΜ.
Τους κάνει παρατήρηση να κατεβάσουν τα πόδια τους κάτω και να φορέσουν μάσκες.
Εσύ λες ότι δεν είχε κανένα δικαίωμα να τους κάνει παρατήρηση, γιατί δεν είχε καμιά αρμοδιότητα καθώς δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας.
Εγώ λέω ότι είχε και παραείχε αρμοδιότητα και ως απλός πολίτης να τους κάνει παρατήρηση καθώς οι νεαροί καταχρώνται δημόσια περιουσία κάτι που ανήκει σε όλους μας (σε μένα σε σένα ...) άρα έχω κάθε δικαίωμα να τους πω να κατεβάσουν τα πόδια τους από το κάθισμα, γιατί είναι κάτι που χρησιμοποιώ κι εγώ. Επίσης, έχω κάθε δικαίωμα ως απλός πολίτης να τους πω να βάλουν τη μάσκα τους ως ένδειξη σεβασμού στους γύρω τους.
Αλλά ας αφήσουμε την ιδιότητα του απλού πολίτη. Ας πιάσουμε την ιδιότητα του σταθμάρχη. Μου λες ότι δεν ήταν εν ώρα υπηρεσίας. Ήταν όμως ο χώρος εργασίας του. Μπορεί να είχε σχολάσει, μπορεί να περνούσε τυχαία από κει, μπορεί χίλια δυο... δεν έχει σημασία. Ακόμα και αν δεν ήταν εν ώρα εργασίας, βλέπει ένα συμβάν στον χώρο της εργασίας του που θεωρεί καθήκον του να πει κάτι.
Και αντί να του πούμε "μπράβο" που ακόμα και αν δεν ήταν μέσα στο πλαίσιο των καθηκόντων του παρόλα αυτά δεν αδιαφόρησε, τον κατηγορούμε κιόλας.
Πες μου λίγο σε παρακαλώ.
Κι εγώ 2 η ώρα σχολάω. Αν έρθει ένα παιδάκι στις 2.01 να μου πει κάτι, εγώ τι θα του πω; "Α δε με νοιάζει... εγώ τώρα σχόλασα; Κόψ'το λαιμό σου."
Και πίστεψέ με τυχαίνουν πολλά περιστατικά που εγώ αναγκάζομαι να κάθομαι παραπάνω από το εργασιακό μου ωράριο όπως το να περιμένω γονείς να έρθουν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο όταν σχολάνε. Μπορεί να περιμένω και 1 ώρα και 2 ώρες μέχρι να έρθουν οι γονείς να παραλάβουν τα παιδιά τους. Τι πρέπει να κάνω; Να τα αφήσω μόνα τους και να σηκωθώ να φύγω επειδή σχόλασα;
Και δεν είναι μια και δυο φορές κάτι έκτακτο που έτυχε σε κάποιον αλλά είναι κάποιοι γονείς που το έχουν κάνει σύστημα και θεωρούν ότι είμαι υποχρεωμένη να κάθομαι να τους περιμένω πότε θα τους καπνίσει να έρθουν να παραλάβουν το παιδί τους.
Κανονικά ξέρεις τι πρέπει να κάνω; Να πάω το παιδί τους στην αστυνομία και να το παραλάβουν από κει ως παραμέληση ανηλίκου.
Να το χοντρύνω τόσο; Κάνω τις απαραίτητες συστάσεις στους γονείς και ενημερώνω και τον διευθυντή για αυτή την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά για να το έχει υπόψη του.
Ή άμα δω κάποιον να βανδαλίζει το σχολείο που δουλεύω κατά τις απογευματινές ώρες ή μόλις έχω σχολάσει δε θα πω τίποτα, επειδή δεν είμαι εν ώρα υπηρεσίας ή γιατί σχόλασα και τι με νοιάζει;
Κάποια πράγματα δεν έχουν ωράριο ούτε καθηκοντολόγιο.
Δλδ από τη μια κατηγορείτε τους δημοσίους υπαλλήλους για νωθρότητα και σταρχιδισμό και από την άλλη αν κάποιος ΔΥ κάνει κάτι από υψηλή αίσθηση καθήκοντος τού κατεβάζετε όλον το δημιοσιουπαλληλικό κώδικα.
Ό,τι μας βολεύει κάθε φορά.
Άρα πες μου σε παρακαλώ ποια ήταν η ανάρμοστη συμπεριφορά του σταθμάρχη ως εδώ;
Γιατί από μια απλή παρατήρηση ξεκίνησαν όλα και επειδή τα καμάρια μας δε δέχονται μύγα στο σπαθί τους εξελίχθηκαν όλα όπως εξελίχθηκαν και το ένα έφερε το άλλο.
Φυσικά, μετά τα καμάρια μας έτρεξαν στη μαμάκα τους να τα ξελασπώσει και όπως κάθε ελ. μάνα "τα παιδιά της δε φταίνε σε τίποτα, μόνο οι άλλοι φταίνε".
Εντάξει.
0 .
-
bizeli
- Moderator

micro έγραψε:Καλά και περιττό να πω πως τα παραδείγματα που έφερες, αν και σε ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας, είναι παντελώς άσχετα με το συμβάν στο μετρό. Αν βρισκόμασταν στις αίθουσες των δικαστηρίων, θα έλεγα "Objection, Your Honor: relevance", και ο δικαστής θα έλεγε "Sustained!", και θα διαγράφονταν από τα πρακτικά.
Φυσικά και ταιριάζουν.
Αλλά όπως και να χει εδώ δεν είμαστε δικαστήριο.
Τα έβαλα ως food for thought.
Δεν είμαι συνήγορος υπεράσπισης.
0 .
-
micro
- Basic poster

Συνεχίζεις τα άσχετα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, διότι μέχρι πρότινος δε σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τα του σταθμάρχη, όπως γράφεις κι εδώ:
Κι έτσι έχεις στο μυαλό σου κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά το οποίο ουδέποτε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.
Οπότε κάτσε να σου πω πώς περίπου έγιναν τα πράγματα, για να δεις ότι αυτά που λες δεν κολλάνε καθόλου εδώ.
Δυστυχώς έχουμε μόνο οπτικό υλικό, κι αυτό μόνο από την αποβάθρα, ενώ από ακουστικό, τίποτε απολύτως, και οι διάλογοι θα είναι κατά προσέγγιση, τόσο βάσει διάφορων μαρτυριών, όσο εμπειρίας τι λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και τι βγαίνει από το βίντεο.
Ο Γιώργος βλέπει τους δυο πιτσιρικάδες με τα πόδια στο κάθισμα και χωρίς μάσκα:
-Εσείς οι δυο μάσκα γιατί δε φοράτε μάσκα, δεν ξέρετε πως απαγορεύεται; και κατεβάστε τα πόδια σας από το κάθισμα, έτσι κάνετε και στο σπίτι σας;"
-Ναι έτσι κάνουμε, εσύ τι ζόρι τραβάς;
-Α ναι; Μπράβο, ωραίο σπίτι.
-Το σπίτι μας να μην το πιάνεις στο στόμα σου. (ο μικρότερος από τους δυο)
-Εσύ αγόρι μου βγάλε πρώτα τα σιδεράκια σου, και μετά να μιλάς.
-...@#$%@#$
Μετά απομακρύνεται και πάει στη διπλανή πόρτα του βαγονιού. Το τρένο σταματάει και πρώτα αποβιβάζεται ο Γιώργος, ο οποίος περιμένει τους 2 νεαρούς. Εδώ να παραθέσω την κατάθεσή του στην ΕΛΑΣ:
Τα χρωματισμένα δε συνέβησαν, λέει ψέματα. Στο βίντεο φαίνεται αφενός πως κατέβηκαν και άλλοι επιβάτες, αφετέρου οι νεαροί δεν κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του. Επίσης, όντως ένας τον χτύπησε πίσω από το κεφάλι (το 2ο χτύπημα), αλλά αυτό έγινε πολύ μετά, όταν τους όρμηξε και κυνήγησε, αφού εκείνοι είχαν αρχίσει με πίσω βήματα να απομακρύνονται για να φύγουν.
Στην αποβάθρα τώρα:
Ο μικρός πάει να φύγει από τη μεριά της εξόδου που είχε σταθεί ο Γιώργος, ο μεγάλος του φωνάζει να μην πάει από κει και να έρθει να φύγουνε από την άλλη.
Γ: Πού πάτε ρε, φεύγετε; Έλατε εδώ ρε αν είστε άντρες.
- (μικρός) Ω βούλωσέ το ρε μαλάκα, άντε γμσου.
Γ:- Αμ δε μου το λέγατε πως είστε τσάμπα μάγκες, ρεμάλια.
- Σκάσε ρε!! (του πετάει το μπουκάλι) Τι θες μωρέ μαλάκα, να σε σαπίσουμε στο ξύλο;
- Χαχα, αστόχησες. Αγόρι μου, κάτι τέτοιους σαν κι εσάς τους έχω για πρωινό.
(Πλησιάζει ο μικρός και του χώνει ένα μπουκέτο, φεύγοντας προς τα πίσω. Κοντοζυγώνει κι ο μεγάλος).
-Γ: Ρε μνπν, τι έκανες εκεί! Ρε θα σας γμσ, θα σας γμσ ό,τι έχετε και δεν έχετε. Ελάτε ρε, ελάτε, πού πάτε ρε μνια, αδερφάρες.
Στην αρχή περπατάει προς το μέρος τους, μετά σκύβει για κάποιον λόγο - μάλλον για ζέσταμα πριν τη μάχη, ή για να αποφύγει κι άλλη μπουνιά που νόμιζε πως ερχόταν προς το μέρος του, ή θυμήθηκε τα μαθήματα πυγμαχίας που είχε κάνει πριν από 40 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης - ποιος τον εξέρει τι σκατά σκεφτότανε. Κι ύστερα ξεχύνεται σαν εμετός, και σαν διαολεμένος σαολίν κάνει να πηδήξει να γραπώσει τον μικρό, μάλλον για να τον αρχίσει στις σφαλιάρες, γιατί δεν πιστεύω πως ήθελε να τον αγκαλιάσει για να τον φιλήσει. Για κακή του τύχη ήταν τόσο απορροφημένος με τον μικρό, ο οποίος τον είχε ξεφτυλίσει προηγουμένως με το μπουκέτο που του έριξε, που δεν πρόσεξε πως ο μεγάλος παραμόνευε εξ αριστερού. Του επιτίθεται λοιπόν ο μεγάλος πλαγιομετωπικά, και τον χτυπά με μια γροθιά στο κεφάλι, ρίχνοντάς τον κάτω, όπου συνέχισαν να τον κλωτσάνε (σε αυτό έλεγε αλήθεια, αλλά δες πώς έχει παραποιήσει τα γεγονότα). ΦΤΑΝΕΙ!!, ήταν το τελευταίο πράγμα που είπε, προτού οι νεαροί εξαφανιστούν τρέχοντας.
------
Τώρα πες μου εσύ τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον σκύλο σου και την κυρία που σου έκανε παρατήρηση, τον άλλον στο ασανσέρ, την έννοια του "σπιτιού" ως μέσο διαπαιδαγώγησης, τη νωθρότητα των ΔΥ, την αξία της "παρατήρησης" εν γένει κλπ κλπ.
Δε με ενδιαφέρει καν να συζητήσω τι είναι αυτό που τα προκάλεσε να σαπίσουν στο ξύλο τον σταθμάρχη.
Κι έτσι έχεις στο μυαλό σου κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί, αλλά το οποίο ουδέποτε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση.
Οπότε κάτσε να σου πω πώς περίπου έγιναν τα πράγματα, για να δεις ότι αυτά που λες δεν κολλάνε καθόλου εδώ.
Δυστυχώς έχουμε μόνο οπτικό υλικό, κι αυτό μόνο από την αποβάθρα, ενώ από ακουστικό, τίποτε απολύτως, και οι διάλογοι θα είναι κατά προσέγγιση, τόσο βάσει διάφορων μαρτυριών, όσο εμπειρίας τι λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά και τι βγαίνει από το βίντεο.
Ο Γιώργος βλέπει τους δυο πιτσιρικάδες με τα πόδια στο κάθισμα και χωρίς μάσκα:
-Εσείς οι δυο μάσκα γιατί δε φοράτε μάσκα, δεν ξέρετε πως απαγορεύεται; και κατεβάστε τα πόδια σας από το κάθισμα, έτσι κάνετε και στο σπίτι σας;"
-Ναι έτσι κάνουμε, εσύ τι ζόρι τραβάς;
-Α ναι; Μπράβο, ωραίο σπίτι.
-Το σπίτι μας να μην το πιάνεις στο στόμα σου. (ο μικρότερος από τους δυο)
-Εσύ αγόρι μου βγάλε πρώτα τα σιδεράκια σου, και μετά να μιλάς.
-...@#$%@#$
Μετά απομακρύνεται και πάει στη διπλανή πόρτα του βαγονιού. Το τρένο σταματάει και πρώτα αποβιβάζεται ο Γιώργος, ο οποίος περιμένει τους 2 νεαρούς. Εδώ να παραθέσω την κατάθεσή του στην ΕΛΑΣ:
Γιώργος έγραψε:Επιβιβάστηκα στο συρμό του Μετρό από την Ανθούπολη με προορισμό τη στάση Αττική, προκειμένου να αναλάβω τα καθήκοντά μου ως σταθμάρχης στη συγκεκριμένη στάση. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής και συγκεκριμένα στην στάση Περιστέρι επιβιβάστηκαν δύο νεαροί και κάθισαν στα καθίσματα δεξιά.
Οι συγκεκριμένοι νεαροί είχαν απρεπή στάση ανεβάζοντας τα πόδια στο κάθισμα, δε φορούσαν μάσκα για την πρόληψη της πανδημίας. Ακολούθως πήρα την πρωτοβουλία ενώ βρισκόντουσαν στο βαγόνι περίπου 10 ακόμα άτομα να τους κάνω παρατήρηση σχετικά με τη στάση τους. Εκείνοι αντέδρασαν με βρισιές και εν γένει απρεπή συμπεριφορά προς εμένα με αποκορύφωμα να σηκωθούν απειλητικά και να έρθουν προς το μέρος μου, ενώ ταυτόχρονα ο ένας εξ αυτών είχε ανοίξει το τσαντάκι τύπου μπανάνα, κάνοντας κίνηση να βγάλει κάτι από το εσωτερικό του.
Εν συνεχεία, πανικοβλήθηκα και ένιωσα απειλή για τη σωματική μου ακεραιότητα με αποτέλεσμα να σηκωθώ και να πάω στο μπροστινό μέρος του βαγονιού, ενώ εκείνοι περίμεναν στο σημείο.
Ακολούθως και ενώ εκείνοι με κοιτούσαν συνεχώς με απειλητικό βλέμμα αποφάσισα να αποβιβαστώ στη στάση Ομόνοια, με σκεπτικό να κατέβουν και άλλοι επιβάτες, γεγονός το οποίο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να αποβιβαστώ μόνος μου. Ταυτόχρονα μαζί με εμένα αποβιβάστηκαν και τα εν λόγω άτομα, τα οποία κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος μου, όπου ένας με χτύπησε πίσω από το κεφάλι, με γροθιές.
Αυτό είχε ως συνέπεια να πέσω στο έδαφος και εκείνοι να συνεχίσουν να με χτυπούν με κλωτσιές σε ολόκληρο το σώμα, μέχρι που έφυγαν προς την έξοδο της στάσης.
Τα χρωματισμένα δε συνέβησαν, λέει ψέματα. Στο βίντεο φαίνεται αφενός πως κατέβηκαν και άλλοι επιβάτες, αφετέρου οι νεαροί δεν κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του. Επίσης, όντως ένας τον χτύπησε πίσω από το κεφάλι (το 2ο χτύπημα), αλλά αυτό έγινε πολύ μετά, όταν τους όρμηξε και κυνήγησε, αφού εκείνοι είχαν αρχίσει με πίσω βήματα να απομακρύνονται για να φύγουν.
Στην αποβάθρα τώρα:
Ο μικρός πάει να φύγει από τη μεριά της εξόδου που είχε σταθεί ο Γιώργος, ο μεγάλος του φωνάζει να μην πάει από κει και να έρθει να φύγουνε από την άλλη.
Γ: Πού πάτε ρε, φεύγετε; Έλατε εδώ ρε αν είστε άντρες.
- (μικρός) Ω βούλωσέ το ρε μαλάκα, άντε γμσου.
Γ:- Αμ δε μου το λέγατε πως είστε τσάμπα μάγκες, ρεμάλια.
- Σκάσε ρε!! (του πετάει το μπουκάλι) Τι θες μωρέ μαλάκα, να σε σαπίσουμε στο ξύλο;
- Χαχα, αστόχησες. Αγόρι μου, κάτι τέτοιους σαν κι εσάς τους έχω για πρωινό.
(Πλησιάζει ο μικρός και του χώνει ένα μπουκέτο, φεύγοντας προς τα πίσω. Κοντοζυγώνει κι ο μεγάλος).
-Γ: Ρε μνπν, τι έκανες εκεί! Ρε θα σας γμσ, θα σας γμσ ό,τι έχετε και δεν έχετε. Ελάτε ρε, ελάτε, πού πάτε ρε μνια, αδερφάρες.
Στην αρχή περπατάει προς το μέρος τους, μετά σκύβει για κάποιον λόγο - μάλλον για ζέσταμα πριν τη μάχη, ή για να αποφύγει κι άλλη μπουνιά που νόμιζε πως ερχόταν προς το μέρος του, ή θυμήθηκε τα μαθήματα πυγμαχίας που είχε κάνει πριν από 40 χρόνια στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης - ποιος τον εξέρει τι σκατά σκεφτότανε. Κι ύστερα ξεχύνεται σαν εμετός, και σαν διαολεμένος σαολίν κάνει να πηδήξει να γραπώσει τον μικρό, μάλλον για να τον αρχίσει στις σφαλιάρες, γιατί δεν πιστεύω πως ήθελε να τον αγκαλιάσει για να τον φιλήσει. Για κακή του τύχη ήταν τόσο απορροφημένος με τον μικρό, ο οποίος τον είχε ξεφτυλίσει προηγουμένως με το μπουκέτο που του έριξε, που δεν πρόσεξε πως ο μεγάλος παραμόνευε εξ αριστερού. Του επιτίθεται λοιπόν ο μεγάλος πλαγιομετωπικά, και τον χτυπά με μια γροθιά στο κεφάλι, ρίχνοντάς τον κάτω, όπου συνέχισαν να τον κλωτσάνε (σε αυτό έλεγε αλήθεια, αλλά δες πώς έχει παραποιήσει τα γεγονότα). ΦΤΑΝΕΙ!!, ήταν το τελευταίο πράγμα που είπε, προτού οι νεαροί εξαφανιστούν τρέχοντας.
------
Τώρα πες μου εσύ τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον σκύλο σου και την κυρία που σου έκανε παρατήρηση, τον άλλον στο ασανσέρ, την έννοια του "σπιτιού" ως μέσο διαπαιδαγώγησης, τη νωθρότητα των ΔΥ, την αξία της "παρατήρησης" εν γένει κλπ κλπ.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

mikro μηπως εισαι ηλιθιος; ρητορική ερωτηση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Με τετοιους γονεις δεν απορει κανεις που βγηκαν τα παιδια ετσι. Μου αρεσει που η τυπισσα δεν εκανε 1 ή 2 παιδια, αλλα 4, μην χασει η κοινωνια το γονιδιο και καταστραφει.
1 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε αυτές τις μέρες ένα ακόμη περιστατικό υποδειγματικής συμπεριφοράς υπαλλήλου αστικών συγκοινωνιών.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
vallon
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Με τετοιους γονεις δεν απορει κανεις που βγηκαν τα παιδια ετσι. Μου αρεσει που η τυπισσα δεν εκανε 1 ή 2 παιδια, αλλα 4, μην χασει η κοινωνια το γονιδιο και καταστραφει.
φίλε νομίζω ότι μέσα σε δυο γραμμές τα είπες όλα
το σπίτι είναι πίσω απ όλο αυτό
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
bizeli
- Moderator

micro έγραψε:Συνεχίζεις τα άσχετα. Αυτό δικαιολογείται βέβαια, διότι μέχρι πρότινος δε σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τα του σταθμάρχη, όπως γράφεις κι εδώ:
Και εξακολουθεί να μην με ενδιαφέρει και απορώ ακόμα πώς κάνουμε αυτή τη συζήτηση (ειδικά με σένα) να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.
Η ουσία όσων έχω γράψει εγώ γυρνάει σταθερά γύρω από τον άξονα ότι ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης δεν δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τους πιτσιρικάδες.
Όλα τα άλλα που μου γράφεις είναι ψιλά γράμματα.
Σόρι για την καθυστερημένη απάντηση αλλά έχω μπλέξει με διάφορα.
Επίσης, διάβασα όλο το κείμενό σου να ξέρεις αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να επικεντρωθώ στα σημεία που επικεντρώνεσαι εσύ και σου είπα τον λόγο. Τον επαναλαμβάνω.
Ό,τι και να έκανε ο σταθμάρχης (που κατά τη δική μου γνώμη δεν έκανε τίποτα το ιδιαίτερο) ΔΕΝ δικαιολογεί τον ξυλοδαρμό του.
Τελεία και παύλα.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη είχαμε αυτές τις μέρες ένα ακόμη περιστατικό υποδειγματικής συμπεριφοράς υπαλλήλου αστικών συγκοινωνιών.![]()
Εσύ έχεις κολλήσει με το ότι ήταν υπάλληλος αστικών συγκοινωνιών. Μάλλον έχεις απωθημένα μαζί τους. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει παρατήρηση στους πιτσιρικάδες. Μπορεί να ήταν και υπάλληλος βενζινάδικου που έτυχε να χρησιμοποιήσει το μετρό.
Τι θα έλεγες τότε;
Θα τα έβαζες με τον κλάδο των βενζινοπωλών;
0 .