Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Κοινωνικά θέματα.
Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Re: Αφου κοπτεστε για τα ελληνοπουλα που λιποθυμανε απο την πεινα...

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 22:00

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Μπορεσαμε ομως και ενσωματωσαμε αρκετα καλα το πρωτο κυμα μεταναστευσης απο την Αν. Ευρωπη. Θυμαμαι τι πανικο προκαλουσε στους μεγαλυτερους το να υπαρχει εστω και ενα αλβανακι στην ταξη του παιδιου τους και σημερα δεν μας φαινεται καθολου περιεργο. Για αυτο λεω πως ολα αυτα πρεπει να γινονται κατω απο συγκεκριμενες προυποθεσεις.

Πιστευω πως η Ελλαδα στην τωρινη της κατασταση δεν την παιρνει να δεχθει αλλους μεταναστες με την τεραστια ανεργια που εχει και την υφεση ante portas. Εξαιρω τους προσφυγες.

παλι θα παρατηρήσω μια διαστρέβλωση της αληθειας και πραγματικα δεν με αρεσει που το κανω

δεν ηταν επειδη ηταν αλβανοι που ισα ισα στην περιοχη μου που το εζησα τους φερθηκαν πολυ καλα
αλλα το κύμα των φυλακισμενων δηλαδη οι ληστειες και οι φονοι και αυτο το λενε και οι ιδιοι

υσ..τωρα παρατήρησα οτι και συ στρεφεσαι σιγα σιγα σε αυτα που λεμε καλως και ευγε νεε μου

Ναι ρε συ καθόλου πρόβλημα δεν είχαν με το ότι ήταν Αλβανοί και τους φέρθηκαν και πολύ καλα :laugh1: Ρε συ τα πιστεύεις αυτά που λες; :P
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 22:03

Είχε ανέβει στο άλλο φόρουμ και ένα άρθρο, στο οποίο αποθεώνονταν οι Αλβανοί μετανάστες και κατηγορούνταν η αριστερά ότι αδιαφόρησε για αυτούς, ενώ οι δεξιοί τους υποδέχθηκαν με ανοιχτές αγκαλες. :P

Τώρα έρχεται αυτή η ρητορική μετά το θα μας μαγαρίσουν το έθνος οι αλβανογυφτοι και το θα κάνει κόμμα ο Τσενάι, γιατί οι Αλβανοί αποκτούν δικαίωμα ψήφου και είναι πολλά τα ψηφαλακια για να τους βρίζουν για ρατσιστικές μλκιες. :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 20 Ιούλ 2020, 22:04

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:
παλι θα παρατηρήσω μια διαστρέβλωση της αληθειας και πραγματικα δεν με αρεσει που το κανω

δεν ηταν επειδη ηταν αλβανοι που ισα ισα στην περιοχη μου που το εζησα τους φερθηκαν πολυ καλα
αλλα το κύμα των φυλακισμενων δηλαδη οι ληστειες και οι φονοι και αυτο το λενε και οι ιδιοι

υσ..τωρα παρατήρησα οτι και συ στρεφεσαι σιγα σιγα σε αυτα που λεμε καλως και ευγε νεε μου

Ναι ρε συ καθόλου πρόβλημα δεν είχαν με το ότι ήταν Αλβανοί και τους φέρθηκαν και πολύ καλα :laugh1: Ρε συ τα πιστεύεις αυτά που λες; :P

Ενταξει δες με τι μιλας και θα σου λυθει η απορια. :D
Γεια σου χαιλαντερ χαιρομαι που σε βλεπω εδω.Σε θυμαμαι απο τη βοθριλα.,ησουν απο τις λιγες σωστες φωνες εκει. :)
1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 22:07

επειτα δεν θεωρω τους αλβανους ξενους προς στο dna των ελληνων ....ειδατε παλι οτι συγκρινετε ανομοια παλι
αλβανους με αφρικανους και ασιατες;
υσ..απαντω και σε αυτο που λες και εγω πηρα αλβανους με μικρο μεροκαματο στην αρχη αλλα τις πιο πολλες φορες
ηταν γιατι με παρακαλαγαν και γινοταν κολιτσιδα αλλα ειδα και πολλους να τους εκμεταλλεύονται
σε αυτο εχεις δικιο αλλα δουλεψαν τιμια και με τον καιρο προκοψαν σε δεκα χρονια ξεπερασαν και τους ελληνες
και σε αυτο το διαστημα πηγαμε μαζι στην εκκλησια καναμε πασχα χριστουγεννα μαζι
τους βαλαμε στα σπιτια μας και μας βαλανε στα δικα τους

νομιζεις οτι με τους αλλους θα γινουν τα ιδια; ουτε σε εκατο χρονια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 22:11

αυτη ειναι και η διαφορα μαζι σας εμεις βλεπουμε ολη την εικονα και σεις ονειροβατειτε με τα συννεφα παρεα
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 22:15

nemo έγραψε:επειτα δεν θεωρω τους αλβανους ξενους προς στο dna των ελληνων ....ειδατε παλι οτι συγκρινετε ανομοια παλι
υσ..απαντω και σε αυτο που λες και εγω πηρα αλβανους με μικρο μεροκαματο στην αρχη αλλα τις πιο πολλες φορες
ηταν γιατι με παρακαλαγαν και γινοταν κολιτσιδα αλλα ειδα και πολλους να τους εκμεταλλεύονται
σε αυτο εχεις δικιο αλλα δουλεψαν τιμια και με τον καιρο προκοψαν σε δεκα χρονια ξεπερασαν και τους ελληνες
και σε αυτο το διαστημα πηγαμε μαζι στην εκκλησια καναμε πασχα χριστουγεννα μαζι

Ε καλά τώρα αν το πηγαίνεις και σε dna άστο καλύτερα.
Και Αφρικανούς ενσωματωμένους έχω δει και Ασιάτες. Όλη η ουσία είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της ένταξής τους.
Και για το ισλάμ ακόμα που το θεωρούν όλοι μεγάλο πρόβλημα, υπάρχουν έρευνες που έχουν δείξει οτι το
ποσοστό των πρόσφατων μεταναστών στην Ελλάδα που ενδιαφερονται να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετές είναι μικρο. Επίσης, υπάρχουν άλλες που δείχνουν διακυμάνσεις στη σημασία που έχει η θρησκεία για τους νεαρούς μουσουλμάνους από ευρωπαϊκή χώρα σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και αυτό προφανώς έχει σχέση με τον τρόπο διαπαιδαγώγησης τους. Και κοσμικοί μουσουλμάνοι υπάρχουν

Το ζήτημα λοιπόν είναι αφενός η πολιτεία να προσφέρει μια ολοκληρωμένη κοσμική εκπαίδευση στα παιδιά τους και να μην τους αφήσει πεταμενους σε κάποιο γκέτο, χωρίς να ενδιαφέρεται γι αυτούς, αφετέρου η κοινωνία να τους αντιμετωπίσει φιλικά και όχι εχθρικά/απαξιωτικά/φοβικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Ιούλ 2020, 22:22

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:επειτα δεν θεωρω τους αλβανους ξενους προς στο dna των ελληνων ....ειδατε παλι οτι συγκρινετε ανομοια παλι

Ε καλά τώρα αν το πηγαίνεις και σε dna άστο καλύτερα.
Και Αφρικανούς ενσωματωμένους έχω δει και Ασιάτες. Όλη η ουσία είναι ο τρόπος αντιμετώπισης της ένταξής τους.
Και για το ισλάμ ακόμα που το θεωρούν όλοι μεγάλο πρόβλημα, υπάρχουν έρευνες που έχουν δείξει οτι το
ποσοστό των πρόσφατων μεταναστών στην Ελλάδα που ενδιαφερονται να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετές είναι μικρο. Επίσης, υπάρχουν άλλες που δείχνουν διακυμάνσεις στη σημασία που έχει η θρησκεία για τους νεαρούς μουσουλμάνους από ευρωπαϊκή χώρα σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα και αυτό προφανώς έχει σχέση με τον τρόπο διαπαιδαγώγησης τους. Και κοσμικοί μουσουλμάνοι υπάρχουν

Το ζήτημα λοιπόν είναι αφενός η πολιτεία να προσφέρει μια ολοκληρωμένη κοσμική εκπαίδευση στα παιδιά τους και να μην τους αφήσει πεταμενους σε κάποιο γκέτο, χωρίς να ενδιαφέρεται γι αυτούς, αφετέρου η κοινωνία να τους αντιμετωπίσει φιλικά και όχι εχθρικά/απαξιωτικά/φοβικά.

βρε τι ανοησιες γραφεις; εχεις καβλα να γραφεις ; γραψε μυθιστόρημα ποιηση τοσα υπαρχουν

οσο ενσωματωθηκαν στν συρια στο λιβανο στο σουδαν στο κογκο κλπ ..στην λιβυη τωρα που το θυμηθηκα
γιατι πολεμουν και ποιοι ειναι αυτοι γνωριζεις; ξεχωριστες φυλες ειναι που δεν ενσωματωθηκαν 500 χρονια
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 20 Ιούλ 2020, 22:27

nemo έγραψε:
Highlander έγραψε:Ε καλά τώρα αν το πηγαίνεις και σε dna άστο καλύτερα.

βρε τι ανοησιες γραφεις; εχεις καβλα να γραφεις ; γραψε μυθιστόρημα ποιηση τοσα υπαρχουν

οσο ενσωματωθηκαν στν συρια στο λιβανο στο σουδαν στο κογκο κλπ ..στην λιβυη τωρα που το θυμηθηκα
γιατι πολεμουν και ποιοι ειναι αυτοι γνωριζεις; ξεχωριστες φυλες ειναι που δεν ενσωματωθηκαν 500 χρονια

Καλά ρε τώρα εσύ συγκρίνεις Λιβύη και Κονγκό που μιλάμε για ΤΗΝ γεωγραφική απομόνωση και "παραδοσιοκρατια" με Ευρώπη.. πάντως σιγά σιγά όλοι θα εκμοντερνιστουν, λόγω μετανάστευσης, διεθνισμού, αστικοποίησης και διαδικτύου.
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 20 Ιούλ 2020, 23:49

Εσθήρ έγραψε:
Highlander έγραψε:Ναι ρε συ καθόλου πρόβλημα δεν είχαν με το ότι ήταν Αλβανοί και τους φέρθηκαν και πολύ καλα :laugh1: Ρε συ τα πιστεύεις αυτά που λες; :P

Ενταξει δες με τι μιλας και θα σου λυθει η απορια. :D
Γεια σου χαιλαντερ χαιρομαι που σε βλεπω εδω.Σε θυμαμαι απο τη βοθριλα.,ησουν απο τις λιγες σωστες φωνες εκει. :)

Εμενα με θυμασαι; Ειχα ανοιξει ενα φιλοσοφικο νημα με τιτλο "γιατι ειμαι φασιστας".
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιούλ 2020, 09:55

Highlander έγραψε:
nemo έγραψε:βρε τι ανοησιες γραφεις; εχεις καβλα να γραφεις ; γραψε μυθιστόρημα ποιηση τοσα υπαρχουν

Καλά ρε τώρα εσύ συγκρίνεις Λιβύη και Κονγκό που μιλάμε για ΤΗΝ γεωγραφική απομόνωση και "παραδοσιοκρατια" με Ευρώπη.. πάντως σιγά σιγά όλοι θα εκμοντερνιστουν, λόγω μετανάστευσης, διεθνισμού, αστικοποίησης και διαδικτύου.

οχι βρε συ δεν θα εκδημοκρατηστουν ουτε σε εκατο χρονια η πλειοψηφια τους αν το ειχαν μεσα τους
θα το ειχαν κανει στην πατριδα τους ως ενα βαθμο και εκεινο που θα τους κρατησει ειναι η οικονομια
και η ευμάρεια για την πρωτη γενια με την δευτερη και τριτη θα ψαχνουν την ευκαιρια να ξαναζησουν
στις σκηνες με τον αερα να τις λυγίζει
μια και μιλας για συγκρισεις ..αυτους μας φέρνεται αν ηταν δανοι και σουηδοι δεν θα το συζηταγαμε καν
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”