Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 18:54

61 ειμαι και ηδη εχω βγαλει 3 βιβλια, ενα δικο μου και δυο συλλογικα στα οποια συμμετειχα με ενα κεφαλαιο.

Το καλοκαιρι θα βγει το επομενο ενω το φθινοπωρο θα βγει το πρωτο λογοτεχνικο μου, εχω συμφωνησει και με τον εκδοτη, εχω βρει ποιος θα το προλογισει, κανονισμενα ολα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γάλλος νομπελίστας Luc Montagnier: «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία»

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Απρ 2020, 19:08

Αρίστος έγραψε:61 ειμαι και ηδη εχω βγαλει 3 βιβλια, ενα δικο μου και δυο συλλογικα στα οποια συμμετειχα με ενα κεφαλαιο.

Το καλοκαιρι θα βγει το επομενο ενω το φθινοπωρο θα βγει το πρωτο λογοτεχνικο μου, εχω συμφωνησει και με τον εκδοτη, εχω βρει ποιος θα το προλογισει, κανονισμενα ολα.

Nεοτατος δηλαδη
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Απρ 2020, 19:21

Αρίστος έγραψε:Κοιταξε αμα ηθελα να γινω σαν τον Λιακοπουλο, θα προτιμουσα να βγω βουλευτης με το Βελοπουλο.

Μου το εχουν προτεινει εξαλλου επανειλημμενα και για το Βελοπουλο και παλιοτερα για τους ΑΝΕΛ.

Αλλα οπως θελω να ειμαι ανεξαρτητος στην πολιτικη, ετσι δεν εχω αναγκη να μιμηθω στο γραψιμο ανθρωπους που εχω 1000 φορες περισσοτερες γνωσεις και 1000 φορες καλυτερο λεξιλογιο και γραφη.

Μην μπερδεύεσαι. Λιακό και Βελό βγάζουν ζεστό παραδάκι με αυτά που γράφουν, είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες ψεκολόγοι, όχι τριτάντζες.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Απρ 2020, 19:25

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:61 ειμαι και ηδη εχω βγαλει 3 βιβλια, ενα δικο μου και δυο συλλογικα στα οποια συμμετειχα με ενα κεφαλαιο.

Nεοτατος δηλαδη

4 χρόνια πριν τη σύνταξη άρχισε την υποψία σοβαρής ψεκοκαριέρας και συγκρίνει εαυτό με τα ιερά τέρατα της ΕΛ ψεκολογίας :-/
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Απρ 2020, 19:34

Προέλλην έγραψε:4 χρόνια πριν τη σύνταξη άρχισε την υποψία σοβαρής ψεκοκαριέρας και συγκρίνει εαυτό με τα ιερά τέρατα της ΕΛ ψεκολογίας :-/

Δηλαδη τι να πει και ο Βελο που ειναι 5-10 χρονια μικροτερος και εχει βγαλει τοσα βιβλια και τοσα ψεκο-προιοντα και ταυτοχρονα ειναι αρχηγος κομματος, βουλευτης και εχει δικο του καναλι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 19:51

H διαφορα η δικη μου με αυτους ειναι οτι εγω ειμαι ανεξαρτητος ανθρωπος, δεν εχω γινει ποτε μαριονετα κανενος, δεν δεχομαι να πω ψεματα για να κονομησω, δεν εχω κανει συμβιβασμους και ουτε εχω φιλησει κατουρημενες ποδιες.

Α και Διαδοχε εμενα η δικη μου δουλεια ειναι αλλη και εκει θεωρουμαι απο τους καλυτερους.

Δημοσιογραφιλικι και συγγραφιλικι ειναι εντελως αλλη ιστορια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Απρ 2020, 19:53

τα τρια καμπαλερος εχουν περιελθει σε τριγωνισμό με μαγνητισμο ομαδικης ολοκληρωσης
..ηρεμηστε παιδες με τους χαρακτηρισμους --
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 20:05

Χοντραινει το παιχνιδι απο τον συμβουλο του Τραμπ. :D

Roger Stone: Ο Bill Gates πιθανότατα έχει δημιουργήσει τον Κορονοϊό για να εμφυτεύσει τα δικά του μικροτσίπ σε όλη την ανθρωπότητα !!!

https://nypost.com/2020/04/13/roger-sto ... zJzH-O5F-w

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 20 Απρ 2020, 20:19

Αρίστος έγραψε:Χοντραινει το παιχνιδι απο τον συμβουλο του Τραμπ. :D

Roger Stone: Ο Bill Gates πιθανότατα έχει δημιουργήσει τον Κορονοϊό για να εμφυτεύσει τα δικά του μικροτσίπ σε όλη την ανθρωπότητα !!!

https://nypost.com/2020/04/13/roger-sto ... zJzH-O5F-w

Roger Jason Stone Jr.[a] (born August 27, 1952) is an American political consultant, lobbyist, author, and convicted felon. In November 2019, subsequent to the Mueller Report and Special Counsel investigation, he was convicted on seven counts, including witness tampering and lying to investigators.

:laugh1:
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Απρ 2020, 20:40

Οι αντιπαλοι του ειναι χειροτεροι. Πιχι οι Δημοκρατες που εχουν επιβαλει ενα νεομακαρθισμο στην Αμερικη του τυπου οποιος τηλεφωνησε στη Ρωσια ειναι προδοτης.

.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”