Αρίστος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αν είχα θέμα με το φυσικό αέριο θα το έλεγα.
Εγω αναφέρθηκα στο πετρέλαιο, το οποίο επιμελώς αποφεύγεις να σχολιάσεις. Και δεν μπήκα καν στο θέμα ρύπανσης από πετρελαιοφόρα πλοία, τα οποία πάρα πολλα
Εντάξει καταλαβαίνω. Μην χάσεις και την δουλειά σου.
Μην κουραζεσαι παλληκαρι μου. Ειπαμε πως τα περισσοτερα κοιτασματα στην Ελλαδα ειναι με φυσικο αεριο και τα λιγα που περιεχουν πετρελαια εχουν τη δεσμευση να ειναι συμβατα με σκληροτατες περιβαλλοντικες μελετες.
Απλα θελησες να κανεις το οικολογικο υστερικο σου σωου και μετα αρχισες να τα μαζευεις το ενα πισω απο το αλλο.
Φανταζομαι τωρα οι εταιρειες που θα βγαζουν το φυσικο αεριο θα ειναι καλες, ε;
.
Μπορείς να μου πεις γιατί είσαι τέτοιος απατεώνας;
Ποτε και τι μάζεψα πίσω;
Αμα εισια άντρας ρε που τιμά τον λόγο του (εδώ γελάμε, αφού ο απατεώνας λόγο δεν έχει) πες σε τι αναφέρθηκα και μετά το μάζεψα.
Αν τολμάς πες ρε απατεωνακο. Που δεν σε ενοχλουσε να πάθουν καρκίνο οι Έλληνες για να γίνουν ακόμα πιο πλούσια τα αφεντικά σου.
Το ότι έκανες κωλοτούμπα (κλασσικό πράγμα για εσένα) και από πετρέλαια το πηγές σε φυσικό αέριο, δεν είναι μάζεμα ε; Το ότι μιλάγαμε για κίνδυνο ατυχήματος στις γεωτρήσεις από σεισμό και εσύ το γύρισες σε κίνδυνο σεισμού από τις γεωτρήσεις, για να αποφύγεις την συζήτηση δεν είναι εξαπάτηση ε;
Και όχι. Οι εταιρίες δεν είναι καλές. Όταν σου παίρνουν το 70 με 90φευγα τις εκατό, ενώ σου αφήνουν ψυχούλα, είναι κλεψιά. Και ο κλέφτης καλός δεν είναι.
Βέβαια για εσένα και τα αφεντικά σου που σε βάζουν να λες ότι δεν έγινε και τίποτα να πάθουν καρκίνο οι Έλληνες και τα παιδιά τους, η κλεψιά αυτή στα ποσοστά είναι ένα τίποτα.
Μαλάκας ήταν ο Μοράλες που πήρε το 72% παραγωγής πετρελαίου από τις ιδιωτικές αφήνοντάς τους το 18% κι όποιος γούσταρε. Έτσι έφτιαξε σχολεία, νοσοκομεία και έδωσε ανάσα ζωής στους ιθαγενείς.
Βγάζεις σπυριά τώρα. Το ξερω.