Το άσυλο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Το άσυλο

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 20:21

itteithe έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Ούιιιιιιιιιιιι ( θεσσαλικό επιφώνημα) και ξανά Ούιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.

Είσαι παλιά καραβάνα και ξέρεις :D

Αν υπήρχε εύκολος τρόπος χωρίς λοβοτομή, θα προτιμούσα να διαγράψω αυτή τη μνήμη απ' τον εγκέφαλο μου :rolleyes:
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2019, 20:24

Ο,τι είχε να ειπωθεί προς κάθε χουντο-ΝΔουλικο επί του θέματος νομίζω ότι ειπώθηκε από τον Ωρίωνα. Οτιδηποτε άλλο είναι χάσιμο χρόνου και εκ του πονηρού καθώς απλώς δίνει βήμα και αξία στα φασισταρια του Ελεύθερου για να μας δηλητηριάζουν με τις φασιστοειδεις απόψεις τους. Τα σέβη μου στον Ωρίωνα :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Ιούλ 2019, 20:26

Νικολάκη κι εγώ σε έχω σε παράβλεψη (κάνω βέβαια το λάθος και σε διαβάζω καμιά φορά). Παρεμπιπτόντως δεν έχω ψηφίσει κάτι άλλο εκτός από ΚΚΕ στη ζωή μου (ακόμη και στις δημοτικές εκλογές). Κατά τ' άλλα τι λέει; Έγιναν τέρατα οι ανεμόμυλοι, ή όχι ακόμα;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Ιούλ 2019, 20:26

Στύγιε σε έβαλα στη θέση σου που σε περίμενε.

Υπάρχει και αυτός που γράφει πάντα τα ποστ περί ψυχιατρικών διαγνώσεων, χωρίς να καταφέρνει να ξεπεράσει τις 10 λέξεις.

Σου δείχνει κατανόηση.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 20:31

NikosVy έγραψε:Στύγιε σε έβαλα στη θέση σου που σε περίμενε.

Υπάρχει και αυτός που γράφει πάντα τα ποστ περί ψυχιατρικών διαγνώσεων, χωρίς να καταφέρνει να ξεπεράσει τις 10 λέξεις.

Σου δείχνει κατανόηση.

Μερσί μποκού ,κάνας νυχοκόπτης σου περισσεύει ή έστω κάνα κομπρεσέρ;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Ιούλ 2019, 20:32

itteithe έγραψε:Νικολάκη κι εγώ σε έχω σε παράβλεψη (κάνω βέβαια το λάθος και σε διαβάζω καμιά φορά). Παρεμπιπτόντως δεν έχω ψηφίσει κάτι άλλο εκτός από ΚΚΕ στη ζωή μου (ακόμη και στις δημοτικές εκλογές). Κατά τ' άλλα τι λέει; Έγιναν τέρατα οι ανεμόμυλοι, ή όχι ακόμα;

Πέφτω από τα συννεφα. Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μπλοκάρει τύπους με αποψάρα για θέματα που δεν έχουν ιδέα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2019, 20:32

Απορώ που ασχολείστε σοβαρά με το Τρολ και του απαντάτε. Το άτομο είναι απλά ένα attention whore που δεν έχει καμία επαφή με τον περίγυρο του και θα πει οποιαδήποτε ασυνάρτητη μαλακία για να τραβήξει την προσοχή σας και να σας κάνει να του μιλήσετε. Μιλάμε για αρρώστια. Δεν είναι βέβαια κακό να είσαι άρρωστος, αλλά υπάρχουν ειδικοί για να μας βοηθήσουν με την υγεία μας. Τα φορουμς δεν ενδείκνυνται. :hat44:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2019, 20:37

ΥΓ.
Φυσικά ο Νικολάκης δεν θα με διαβάσει γιατί με έχει κι εμένα σε παράβλεψη....Ωστόσο σε λίγο θα αναφερθεί με νόημα σε "αυτόν που κάνει ψυχιατρικές διαγνώσεις με 10 λέξεις" :giggle02:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 20:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:Απορώ που ασχολείστε σοβαρά με το Τρολ και του απαντάτε. Το άτομο είναι απλά ένα attention whore που δεν έχει καμία επαφή με τον περίγυρο του και θα πει οποιαδήποτε ασυνάρτητη μαλακία για να τραβήξει την προσοχή σας και να σας κάνει να του μιλήσετε. Μιλάμε για αρρώστια. Δεν είναι βέβαια κακό να είσαι άρρωστος, αλλά υπάρχουν ειδικοί για να μας βοηθήσουν με την υγεία μας. Τα φορουμς δεν ενδείκνυνται. :hat44:

Όπως μιλούσα με τους μαθητές μου στα διαλείμματα και στα κενά μου, προσφέρω βοήθεια όταν μπορώ κι όταν μ' αφήνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Ιούλ 2019, 20:41

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πέφτω από τα συννεφα. Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μπλοκάρει τύπους με αποψάρα για θέματα που δεν έχουν ιδέα

Ο Νίκος νομίζει οτι ανήκει σε κάποιου είδους αριστοκρατικής ελίτ. Παίζει μπριτζ, ακούει κλασική μουσική και ασχολείται με τα θέματα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αρσενική έκδοση της Μαντάμ Σουσού, ένα ψώνιο ολκής με απίστευτα κολλήματα. Παραπάνω ανέφερε οτι έβαζα στοιχήματα για το αν θα κλείδωναν κάποια topic που άνοιγε, ή συμμετείχε. Παρέλειψε βέβαια να αναφέρει οτι στα εν λόγω νήματα το μόνο που έγραφε ήταν για κάτι πατάρια στο Χαλάντρι και προσωπικές επιθέσεις στον Αρίστο. Τότε ήταν κολλημένος με τον Αρίστο, μετά έφαγε κόλλημα και μας ειρωνεύονταν οτι ασχολούμαστε μόνο με ποταπά θέματα και όχι με την κλασική μουσική και την ΑΟΖ και αυτές τις μέρες το κόλλημά του είναι το άσυλο και οι αιώνιοι φοιτητές. Φαντάσου οτι ακόμη και στο δίπλα δεν τον άντεξαν και του έκαναν permaban. Δεν έχω κανέναν άλλο στην ignore list μου, αλλά αυτό το ψώνιο το αξίζει.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”