ΔΗΜΑΡ δαγκωτό Σύριζα-ΠΡΑΤΤΩ Κοτζιά δαγκωτό Σύριζα-Τζουμάκας δαγκωτό Σύριζα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: ΔΗΜΑΡ δαγκωτό Σύριζα-ΠΡΑΤΤΩ Κοτζιά δαγκωτό Σύριζα-Τζουμάκας δαγκωτό Σύριζα

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Απρ 2019, 20:24

Αρίστος έγραψε:Οι ριζες του Συριζα ειναι το ΚΚΕ, τι να κανουμε τωρα;

Τα 5 μεγαλυτερα ονοματα της κυβερνησης Συριζα περασαν απο το ΚΚΕ.

Τσιπρας, Κοτζιας, Κατρουγκαλος, Δραγασακης (ηταν και στην ΚΕ του ΚΚΕ), Σταθακης.

.

Και εγώ προχτές πέρασα, αλλά δεν άγγιξα, δίπλα από φρεσκοβαμμένο τοίχο. Σαν παράδειγμα δε λέει κάτι αλλά κάπως έτσι συνέβη με τους προαναφερόμενους. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 07 Απρ 2019, 20:31

Το νήμα όπου το μπερδεμένο, που παριστάνει τον δημοσιογράφο, προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι ο σύριζα είναι μετάλλαξη του κκε και όχι του πασοκ. Με 2-3 τσίπουρα, όλα γίνονται.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 07 Απρ 2019, 20:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:
'71 έγραψε:Ο συριζα είναι ένα κράμα πρώην κκε,κάποιων εσωτερικάκηδων και άλλων τύπων όπως ο πολάκης που έφυγε μετά τη διάσπαση της οικουμενικής που είχε γίνει πριν αλλάξει η δεκατετία.Τα άλλα είναι για χρήσιμους ηλίθιους και μόνον.

Ο σύριζα είναι ένα κράμα πολιτικών τυχοδιωκτών. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Ο συριζα είναι ένα απόσπασμα του κκε που δημιούργηθηκε αρχικά για να κάνει εισοδισμό στην αστική τάξη.Ότι είναι το κκε για τη νδ υπήρξε το συριζα για το πασοκ στο παρελθόν,μέχρι που το μνημόνιο τα έκανε όλα στάχτη και μπούρπερη και το τελευταίο κατήντησε χυσοδοχείο του μητσοτάκη με σφουγγοκωλάριο το βενιζέλο.Είναι κάτι πολύ περισσότερο ο συριζα του Τσίπρα από τον παλιό συνασπισμό όπως ξεκίνησε δεκαετίες πίσω,όπως μεταλλάχτηκε με τον αλαβάνο και μέχρι τα σήμερα που άνθισε με αυτόν στο τιμόνι.Δεν είμαι καν γραμμένος στο συριζα,σου μεταφέρω την ωμή πραγματικότητα και το παρατήρησα χτες στο συνέδριο στις εξέδρες,άκουσα πολλές φορές γύρω μου το "και γω πρώτη φορά έρχομαι" όπως ίσχυε και για μένα...ως προς το γιατί συνέβη αυτό το ιστορικό παράδοξο,η απάντηση είναι πως δεν υπάρχει για την ώρα κάτι καλύτερο που να διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας.Και κάτι άλλο,ο περισσότερος λαϊκός κόσμος δεν είναι κνιτάκι που τρολλάρει τον εαυτό του με καταθέσεις από δεξιό μπαμπά έτσι ώστε να πουλάει τρέλα στο διαδίκτυο.Πολλά από αυτά τα οποία περιγελούν εδώ διάφοροι ξυπνητζήδες αποτελούν θέματα ζωής ή θανάτου για μεγάλη μάζα του πληθυσμού που δεν είχε το προνόμιο να τρολλάρει και αυτή λίγο τον εαυτό της.Είδα τον Τσίπρα χτες στο συνέδριο και πραγματικά ο τύπος το έχει,είναι γεννημένος για την πολιτική.Όταν είπε ότι "οι καταβολές μας βρίσκονται στο ΕΑΜ,εκεί βρίσκονται οι ρίζες μας" μου σηκώθηκε η τρίχα.Το πως κατάφερε αυτός ο σχετικά νεαρός μεσοαστός να προσεγγίσει ένα τόσο ευρύ φάσμα της κοινωνίας από παλιούς κομμουνιστές,αριστεριστές,σοσιαλιστές,αριστερούς εθνικιστές στους κεντρώους μέχρι και κομμάτια της κοινωνικής και λαϊκής δεξιάς σαν τον Αρίστο αποτελεί ακόμα και τώρα που μιλάμε αντικείμενο μελέτης από πολλούς ηγέτες στη δυτική ευρώπη και τις ηπα.Πάψτε να είστε σκατόψυχοι ρε,καταλαβαίνω το πούλημα τρέλλας,τη γραφικότητα και πολλά άλλα που χαρακτηρίζουν τον καθένα.ΌΧΙ όμως όταν απέναντι είναι η οικογένεια που πούλησε την Κύπρο και απειλεί να πουλήσει τη ζωή εκατομμυρίων φουκαράδων αυτήν της χώρας.Δε θα περάσει ρε ο μητσοτάκης,πως το λένε δε θα το αφήσουμε όλοι όσοι έχουμε ίχνος ηθικής και αξιοπρέπειας σ'αυτή τη ρωμέικη χαβούζα.
ΕικόναΕικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 07 Απρ 2019, 20:40

Αρίστος έγραψε:Οι ριζες του Συριζα ειναι το ΚΚΕ, τι να κανουμε τωρα;

Τα 5 μεγαλυτερα ονοματα της κυβερνησης Συριζα περασαν απο το ΚΚΕ.

Τσιπρας, Κοτζιας, Κατρουγκαλος, Δραγασακης (ηταν και στην ΚΕ του ΚΚΕ), Σταθακης.

.

Κοτζιας και Κατρουγκαλος περασαν ομως και απο το ΠΑΣΟΚ
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 20:47

Δεν ειμαι καν γραμμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλα οταν βλεπω τον Τσιπρα παθαινω πριαπισμο. Το ιδιο και ολοι οι γνωστοι μου. Ενα απιστευτο πραγμα.

Με αντικειμενικοτητα και κυριως με ωμοτητα μεταφερω αυτα τα γεγονοτα δεν ειμαι 0,60 :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Απρ 2019, 20:52

Δεν πειράζει, έχε πίστη στον Προφήτη Κουτσούμπα εσυ και στον Αρχάγγελο Τζήμερο ο άλλος και μια ημέρα θα κατέβουν σίγουρα να σώσουν τον ελλάδα να είστε σίγουροι!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 20:55

Oλοι εμεις που εχουμε αξιοπρεπεια και μας ταιζει ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα επιτρεψουμε να ανεβει στην εξουσια η οικογενεια που ευθυνεται για την αλωση της Πολης ωστε να ταιζουν τους δικους τους παρατρεχαμενους και οχι εμας :fico:

Παψτε να ειστε σκατοψυχοι ρε, τι θελετε να κανουμε, να βρουμε καμια κανονικη δουλεια? :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 07 Απρ 2019, 21:01

nik_killthemall έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
BaKXOS_Lysios έγραψε:Βρε Νίκο αυτά εδω:

Είναι ΚΟΤΣΑΝΕΣ!!!! Πως θες να το κάνουμε τώρα; Τι "επιχειρήματα" είναι αυτά και θες και σοβαρότητα και "αντ-επιχειρήματα";.... Είσαι σοβαρός;
Όταν ο άλλος σου γράφει:

Κι εσυ (κι ο βΛαχουρένιος) απαντάτε με σχόλια τύπου:

Δείχνει ότι ούτε "επιχειρήματα" παραθέτετε ούτε λαμβάνετε υπ' όψιν τι σας έγραψε ο άλλος, παρά μόνο μιλάτε σαν ούγκανοι-αυτιστικοί για να πείτε το ποιηματάκι σας κατά του συριζα και πέρα απο αυτό καμιά επικοινωνία με το περιβάλλον και με την πραγματικότητα!!!! Τι συζήτηση βέβαια να κάνει κανείς με μποτάκια που το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι να βρούν ευκαιρία να εκφράσουν το φαρμάκι τους κατά του σύριζα είτε κολλάει στο συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης αυτό είτε όχι; Του κώλου συζήτηση και του κώλου παράθεση επιχειρημάτων απο το μπλοκάκι με τα copy paste!
Ασε μας ρε Νικόλα!!!!!!!! :hat44:

Γιατί είναι κοτσάνες βάκχε ? Επειδή είσαι ανίκανος να τις αντικρούσεις ?

Όταν ισχυρίζομαι "ΝΔ=ΠΑΣΟΚ =ΣΥΡΙΖΑ" τζουμάκας, κουβέλης, κιναλ, σπιρτζης, παπακωστα, ραγκουσης, κουρουμπλης +10αδες ακόμα, ΓΑΡ" (Α)

Και ο αντιλογος είναι "συνεργαστηκαμε με αυτους για να ξαναεκλεγούμε, αυτό κάνει και η ευρώπη αφού" (Β)

ΤΙ ΘΕΣ να απαντήσω ? Έχει την παραμικρή σχέση το (Α) με το (Β) ? ή μήπως το (Β) αναιρεί το (Α) ? Και εν τέλει ΠΟΙΟΣ αλλάζει θέμα εγώ ή ΕΣΕΙΣ ?

Θες να απαντήσεις ευθέως στις 2 παραπάνω ερωτήσεις ή θα το βάλεις στα πόδια και πάλι λέγοντας "κοτσάνες, δεν σε τιμά, η τρύπα του όζοντος και η δαντέλα δεν σε φωτίζει στο πρόσωπο" ?

nik_killthemall έγραψε:
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Αρίστος έγραψε:Με τη λογικη λοιπον του Λαχουρενιου και του Σκοτωστρα, ο Συριζα επειδη πηρε πρωτοκλασατα στελεχη απο το ΚΚΕ εγινε ιδιος με το ΚΚΕ.

.

Είσαι εντελώς χαζός ? (ΝΑΙ)

Το πρόβλημα με τους ελάχιστους που έχετε πάρει από κκε ΔΕΝ είναι το αν αυτό σας κάνει κκε, αλλά το ότι αυτό καταρρίπτει το πολύ δικό σας επιχείρημα : ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !

ΚΑΙ είναι κόμμα εξουσίας το κκε ? ΟΧΙ

Άρα δεν εφαρμόζεις καμιά λογική σκοτώστρα, αλλά απλά πετάς την μπάλα στην εξέδρα, δηλ. ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΘΕΜΑ, για να μην παραδεχτείς ότι ΣΥΡΙΖΑ = ΝΔΣΟΚ και με τη βούλα !

λούηδες
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Απρ 2019, 21:02

nik_killthemall έγραψε:
Γιατί είναι κοτσάνες βάκχε ? Επειδή είσαι ανίκανος να τις αντικρούσεις ?

Ε γιατί ΕΙΝΑΙ, πως να το κάνουμε τώρα! Αν όντως δεν το καταλαβαίνεις λυπάμαι!....

nik_killthemall έγραψε:Θες να απαντήσεις ευθέως στις 2 παραπάνω ερωτήσεις ή θα το βάλεις στα πόδια και πάλι λέγοντας "κοτσάνες, δεν σε τιμά, η τρύπα του όζοντος και η δαντέλα δεν σε φωτίζει στο πρόσωπο" ?

Νίκο μου δεν έχω μπει εδω πέρα για "σοβαρή" συζήτηση, για να σκοτώνω λίγο τον χρόνο μου έχω μπει και για να γελάω λίγο. Δεν εχω χρόνο και διάθεση για να γράφω σεντόνια με τα επιχειρήματα που θέλεις, επίσης θεωρώ ηλίθιο να κάθομαι να τσακώνομαι και να επιχειρηματολογώ σε άσχετους-άγνωστους (πλέον). Ειδικά αν πρόκειται να χρειάζεται να επιχειρηματολογώ για το ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει πια στην πολιτική όπως την ξέραμε ε.... όχι! είναι χάσιμο χρόνου. Θα καθόμουν ίσως να αφιερώσω λίγο παραπάνω χρόνο για μια σοβαρή συζήτηση τοποθέτηση αλλά όχι για να γράφω αυτονόητα και να πρέπει και να επιχειρηματολογώ για αυτά. Δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ούτε είμαι 0,60 για να κάτσω να χάνω τον χρόνο μου. Ίσως με 10,60/ποστ να το έκανα.... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Απρ 2019, 21:03

nik_killthemall έγραψε:λούηδες

Δειξε λιγο κατανοηση στα παιδια.

Ο Βακχος ειχε παει χθες στο συνεδριο της Πασοκικης Συμμαχιας και οταν ο Αλεξης ειπε ''ειμαστε η σπορα των ηττημενων του '96'' (αναφερομενος στις εσωκομματικες του ΠΑΣΟΚ οπου εχασε ο Ακης), ο Βακχος λερωσε το βρακακι του.

Ακομα να συνελθει το παιδι, δωσε του λιγο χρονο :D
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”