Ενταξει δεν μπορουσαν να κανουν ολα στραβα, ούτε θεωρητικά δεν παιζει αυτο.
Εδώ ακομα και ο Τσιπρας, που γενικως ειναι ενα μνημειο ασχετοσυνης, καταφερε να κάνει σωστες κινησεις ειδικα σε ο τι αφορα αποδοση ιθαγένειας σε δευτερη γενια μεταναστων, νομιμοποίησης της συμβίωσης γκει (ειμαι κατα της υιοθεσίας παιδιων σε αυτους αλλα αν θελουν να ζουν μαζι και δεν βλαπτουν κανεναν - δικαιωμα τους) κ.ο.κ.
Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

-
sharp
- Basic poster

Re: Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ВладимирВладимирович έγραψε:sharp έγραψε:Η Ελλάδα προ ΕΕ είχε μισθούς 70.000 δρχ, δηλ. 200 ευρώ.
Η αγοραστική δύναμη των οποίων ηταν μεγαλυτερη απο ένα χιλιάρικο σημερινο.
Γιατί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να καταναλώνουν. Και πάλι καλύτερα είναι, απλώς τότε δεν είχαν τελειώσει τα δανεικά.
0 .
-
sharp
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Κατι που αναγνωριζω στην ΕΕ ειναι το πως προωθησε καποιες προοδευτικες μεταρρυθμισεις στην Ελλαδα σχετικα με την καταπολεμηση του ρατσισμου και τα δικαιωματα των γκει, που θα αργουσαν πολλες δεκαετιες ακομα αν δεν υπηρχε η πιεση απ'εξω.
Απο την αλλη, αυτο λεει περισσοτερα αρνητικα για μας παρα καλα για την ΕΕ.
Ε, άντε, με το καλό να βγει τότε.
0 .
-
sharp
- Basic poster

ВладимирВладимирович έγραψε:sharp έγραψε:Γιατί κάποιος πρέπει να το πληρώνει, όπως ισχύει και για τους Έλληνες στην Ελλάδα.
Πλακα κανεις; Τι κοστιζει το αμκα, ενας δηλαδη αριθμος που χωρις τις εισφορες δεν σε προσφερει τιποτα απολύτως;
Θα το πάρεις την πρώτη φορά που θα ασφαλιστείς. Έτσι κι αλλιώς δεν σού χρησιμεύει, δεν σε ασφαλίζει κανείς εφ' όρου ζωής τζάμπα. Τουλάχιστον στην Γερμανία έτσι είναι, δεν ξέρω αν η Σουηδία το κάνει για τους πολίτες της. Εκτός αυτού, αν είσαι ασφαλισμένος στη χώρα σου, υπάρχει η ευρωπαϊκή κάρτα που σού βγάζει το ταμείο σου.
0 .
-
Mira
Σε συμβουλεύω να κάνεις ότι θέλεις όσο είναι ακόμη νωρίς, χωρίς βέβαια να παραιτηθείς κατευθείαν από τα δικαιώματά σου στην εργασία σου στην Ελλάδα.
Πριν 11 χρόνια αντί να φύγω έξω, έμεινα στην Ελλάδα, στη ΔΕΗ όπου εργάζομαι. Από τότε μας έφαγαν τους μισθούς (ακόμη τρώνε πολλοί με τα εκτός έδρας, τις ψεύτικες υπερωρίες και τις μίζες), δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοκρατία, εμένα με ανάγκασαν να παίρνω διάφορα χαπάκια από ψυχίατρο, με αποτέλεσμα να αναπτύξω καρκίνο του μαστού.
Ελπίζω να νικήσω τον καρκίνο, ευτυχώς που είμαι εργαζόμενη και έχω δικαιώματα σε αναρρωτική, αλλά δεν ξέρω αν μετά από αυτό θα ξαναγυρίσω.
Πριν λίγες ημέρες έκανα και εγώ όνειρα για το εξωτερικό.
Πριν 11 χρόνια αντί να φύγω έξω, έμεινα στην Ελλάδα, στη ΔΕΗ όπου εργάζομαι. Από τότε μας έφαγαν τους μισθούς (ακόμη τρώνε πολλοί με τα εκτός έδρας, τις ψεύτικες υπερωρίες και τις μίζες), δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την αξιοκρατία, εμένα με ανάγκασαν να παίρνω διάφορα χαπάκια από ψυχίατρο, με αποτέλεσμα να αναπτύξω καρκίνο του μαστού.
Ελπίζω να νικήσω τον καρκίνο, ευτυχώς που είμαι εργαζόμενη και έχω δικαιώματα σε αναρρωτική, αλλά δεν ξέρω αν μετά από αυτό θα ξαναγυρίσω.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ωχχχχχχχ
....
....
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Mira έγραψε:Σε συμβουλεύω να κάνεις ότι θέλεις όσο είναι ακόμη νωρίς, χωρίς βέβαια να παραιτηθείς κατευθείαν από τα δικαιώματά σου στην εργασία σου στην Ελλάδα.
Περαστικα σου Μιρα! Καλη δυναμη.
0 .
-
Mira
vallon έγραψε:ωχχχχχχχ
....
Εγώ του λέω να φύγει αν έχει την διαίσθηση ότι θα πληγεί η υγεία του παραμένοντας στη θέση του.
Κάπου είχε γράψει για πίεση, όχι της δουλειάς υποθέτω, αλλά της πίεσης που δημιουργούν τα λαμόγια του δημοσίου.
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

sharp έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Πλακα κανεις; Τι κοστιζει το αμκα, ενας δηλαδη αριθμος που χωρις τις εισφορες δεν σε προσφερει τιποτα απολύτως;
Θα το πάρεις την πρώτη φορά που θα ασφαλιστείς. Έτσι κι αλλιώς δεν σού χρησιμεύει, δεν σε ασφαλίζει κανείς εφ' όρου ζωής τζάμπα. Τουλάχιστον στην Γερμανία έτσι είναι, δεν ξέρω αν η Σουηδία το κάνει για τους πολίτες της. Εκτός αυτού, αν είσαι ασφαλισμένος στη χώρα σου, υπάρχει η ευρωπαϊκή κάρτα που σού βγάζει το ταμείο σου.
Δεν με ακους φιλαρακο, εγω αναρωτιέμαι γιατι ο Οργι με ελ ταυτοτητα δεν μπορει να το παρει ενω η σύζυγος του με σουηδ ταυτότητα μπορει;
Δεν ειναι ισοι ως κατοχοι του γιουροπιαν σιτιζενσιπ; Ρητορικο ερωτημα αφου προφανως δεν ειναι.
Αρα το γιουροπιαν σιτιζενσιπ ειναι μουφα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Οργισμένος
- Extreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Τελικα θα μας πει κανεις αν υπαρχει το "γιουροπιαν σιτιζενσιπ" και αφου υπαρχει γιατι ο Οργι δεν μπορει να παρει σουηδικο αμκα χωρις τη (σουηδικης υπηκοοτητας) συζυγο του;
Μην εκτιθεσαι και μην εκφερεις αποψη χωρις ναχεις διαβασει το νημα. Αναμενουμε την επανενεργοποιηση του ΑΜΚΑ της συζυγου καθως και την εκδοση ταυτοτητας της (αυτο θα γινει σε 2-3 μερες αν ολα πανε καλα.Το αμκα ισως αργησει 2-3 βδομαδες) . Επειτα η συζυγος πρεπει να εργαστει ωστε να ανεβω εγω και τα παιδια. Αν ολα πανε καλα το χεομωνα θαμαι σουηδια και θα καμω και αιτηση για υπηκοοτητα αφου εχω συζυγο σουηδεζαρα. Αυτη η αιτηση γινεται δεκτη εφοσον ζω σουηδια αλλα για ολα αυτα θα σας δωσω λεπτομερειες οταν τα καμω. Τωρα οι προτεραιοτητες ειναι αλλες...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...