Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαϊκίζεις.
αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαϊκίζεις.

blackpaint έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαϊκίζεις.
αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:blackpaint έγραψε:γιατι ενα τοσο αυταρχικο και καταπιεστικο κρατος να γινει παγκοσμια υπερδυναμη;
Γι αυτό:

Λαχουρένιος έγραψε:blackpaint έγραψε:αν ημασταν στην ΚΙνα, θα ειχες δωσει τα στοιχεια μου στις αρχες και θα ειχα τιμηθει με επισκεψη τα χαραματα σπιτι μου απο τις αρχες. Το κατηγορητηριο επισης θα ηταν βαρυτερο, εχθρος της επαναστασης η κατι τετοιο.
Aν ησουν στην Κινα μαν, θα δουλευες σε κανενα σουετσοπ 16 ωρες/μερα.
Δεν νομιζω να σου μενε χρονος για ποσταρισματα

blackpaint έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Λαϊκίζεις.

blackpaint έγραψε:
ναι ρε λαχουρενιε, το ξερω, για το καλο των εργατων τους τα χει κομμενα αυτα το κρατος.
την εχουμε ξαναδει την ταινια

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Την επόμενη φορά που θα φας china-box ή steamed dumplings, να προσέχεις.
Λαχουρένιος έγραψε:Πες μου ενα καθεστως-χωρα προτυπο για σενα

blackpaint έγραψε:καθεστως προτυπο δεν υπαρχει, ειναι οξυμωρο σχημα.
Οτι καλυτερο παντως υπαρχει στον κοσμο, ειναι στην ευρωπη. Ακομα και κινεζοι ολιγαρχες συμφωνουν, και οταν βαριουνται τη δαμοκλειο σπαθη του κομματος να κρεμεται μονιμα πανω απο τα κεφαλια τους και την επιπεδου μπλειντ ραννερ μολυνση, μεταναστευουν εκει.

blackpaint έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Την επόμενη φορά που θα φας china-box ή steamed dumplings, να προσέχεις.
δεν τρωω κινεζικα, δεν αντεχω τα σαιντ εφξ του μονογλουταμινικου νατριου και αγαπαω τις γατες.