Γυναικείος Οργασμός

Ψυχική και σωματική υγεία, ομορφιά, ερωτική ζωή.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γυναικείος Οργασμός

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2018, 07:51

Freisinniger έγραψε:
Γύπας έγραψε:Τουλάχιστον εδώ το θέμα τίθεται επιστημονικά με σοβαρό τίτλο "Γυναικείος οργασμός".

Είναι ψυχοσωματική ηδονή ο οργασμός των γυναικών; Τι λες γι αυτό το θέμα, δεν το έχω ψάξει ποτέ;

Εννοειται
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 24 Ιαν 2018, 10:27

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 8

..ρε συ Πουτσιφαγη ξεφτυλιστηκες στους ανδρες του φορουμ .. πως μιλας ετσι για τη πουτσιφαγια σου ...δεν βρε ντρεπεσαι ??σαν την ξεφωνητρα την Αλβανη ....πως μιλας ετσι .. μιλας για τον ανδρα σαν αν ειναι σκευος καυλωμαρας κια τιποτε αλλο ... εισα και ανθρωπιστρια τρομαρα σου .. παπαπα!! ξεφτυλα εγινες αλλα νομιζω αυτοτιμωριεσαι ... αποκαλυφτηκες ....καλα σε ειπα εγω μυγα ...ασε με ρε συ να μιλησ για το ερωτα ...και σταματα να παρεμβαλεις σχολια πουτσιφαγιας αχορταγης ...παπα!!! μας διαβαζουν και μικρα εδω μεσα ...παπα τι ειν' τουτη μωρε ..θα ανοιξω ειδικο θεμα ...εδω μυρισε <<πουτσιφαγια >>νυμφομανιακη ....................................

Πολύ ''πούτσα'' χρησιμοποιείς στα λεγόμενά σου. Αφού σου λείπει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;
Εμείς θα σου επισημαίνουμε τα αυτονόητα;
Εγώ πάλι, γιατί ακριβώς ξεφτυλίστηκα; Διότι στα λέω χύμα και σου χαλάω το ''σορόπι''; Άσε μας κουκλίτσα μου.
Το όνομά μου είναι Πασιφάη. Στο λέω μπας και το ξέχασες. Αλλιώς να σου βρω κι εγώ ένα άλλο να σε αποκαλώ, για να έρθεις στα ίσα σου. :P
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Ιαν 2018, 10:34

να προσφερθεί άμεσα και δεύτερος καμικάζι εθελοντής αυτοκτονίας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 24 Ιαν 2018, 10:36

Ρεκ_ _μας έγραψε:να προσφερθεί άμεσα και δεύτερος καμικάζι εθελοντής αυτοκτονίας.

:tourtaface:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 24 Ιαν 2018, 11:39

Freisinniger έγραψε:
Γύπας έγραψε:Τουλάχιστον εδώ το θέμα τίθεται επιστημονικά με σοβαρό τίτλο "Γυναικείος οργασμός".

Είναι ψυχοσωματική ηδονή ο οργασμός των γυναικών; Τι λες γι αυτό το θέμα, δεν το έχω ψάξει ποτέ;

σχολιο 9

...ο οργασμος ανυτρικος και γυναικειος ...ειναι μια νευροφυσιολογικη αντιδραση στην συσσωρευμενη ηδονη ...ειναι ο δρομος που περνει η ηδονη για να εκφορτιστει ο η σωματικη ενεργεια η συσσωρευμενη ...ομως υπαρχει κι αλλος δρομος της ηδονης αυτος που οδηγει σε μια κατασταση που λεγεται βιοενεργειακη διαχυση και ακολουθως ετσι και υπαρχει σωστη διαχειριση των ψυχικων μας ενεργειων οδηγουμαστε στην κατασταση την αναζωογονητικη που λεγεται ενωση ...και τα δυο διαχυση και ενωση κρατουν οσο θελησουν οι εραστες ...

...προκειται για ενα βιοενεργεικο θαυμα και μυστηριο....ενω ο οργασμος ειναι η αποκλιση που διαλεγει το σωμα οταν δεν μπορει η ψυχη να ακολουθησει το δρομο της διαχυσης και ενωσης.... ...

....ο οργασμος ερχεται να κλεισει γρηγορα το κεφαλαιο φορτιση ηδονικη γιατι δνε αντεχει να βρισκεται για πολυ ωρα σε αυτη την κατασταση διεγερσης ...οσο δυνατος κι αν ειναι ο οργασμος δεν παυει να ειναι μια εκφορτιση και ενα τελειωμα της συνουσιας κι ως τετοιος εμποδιζει τους εραστες να ολοκληρωσουν την ερωτικη τους συνευρεσης οπως επιθυμουν οι ψυχες ...

...ο οργασμος αφηνει ενα μεγαλο κενο στους εραστες σαν κατι να διακοπηκε αποτομα παρα την χαλαρωση και το ξεπρηξιμο που ακολουθει ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 24 Ιαν 2018, 11:47

βιοενεργειακό χύσιμο
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Ιαν 2018, 13:01

βιοενεργειακό πήξιμο. απαραίτητη προϋπόθεση για να σου προκύψει τρεμουντάνα. :giggle02: :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 24 Ιαν 2018, 15:54

Freisinniger έγραψε:βιοενεργειακό χύσιμο

σχολιο 10

...βιοενεργειακη διαχυση ..μεσω της ηδονης η ερωτικη συνευρεησ μπορει να παρει τον δρομο το σωστο αυτο ςπρος την ερωτικη ενωση και οι φασεις που περνα ειναι

βιονεργεικη συγχυση--> βιονεργειακη διαχυση --> βιονεργειακη ενωση .
ο οργασμος ειναι ο λαθος δρομος πουδεν μπρει να οδηγησει σε ενωση αλλα σε μια απτομη εκφορτιση και διακοπη της συνουσιας ...χμμ...

τωρα πως ξερουμε οτι υπαρχει αυτος δρομος ..που ειναι τρομερη αναζωογονηση αληθινο ελιξηριο ζωης...χμ τον περιγραφουν σε αρχια κειμενα ερωτικης τεχνης οσοι τον βιωσαν ...η αληεθι εινα οτι απιτει εξλιγμενο ανθρωπο με επαφη με την βιενερεγα του .. αλλιως ο σηνηθης δρομςο εινα αυτος της οργασμικης εκφορτισης και του αποτομης διακοπης της συνουσιας ..

...παρτε αυτε ςτις παρεμβασεις πολυ σοβαρα ,, θα ανοιξω και ειδικο θεμα το εχω ανοιξει και στοα ακατονομαστο .... ...den prolab ana t teleivsv omvw
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 24 Ιαν 2018, 20:29

Πασιφάη έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 8

..ρε συ Πουτσιφαγη ξεφτυλιστηκες στους ανδρες του φορουμ .. πως μιλας ετσι για τη πουτσιφαγια σου ...δεν βρε ντρεπεσαι ??σαν την ξεφωνητρα την Αλβανη ....πως μιλας ετσι .. μιλας για τον ανδρα σαν αν ειναι σκευος καυλωμαρας κια τιποτε αλλο ... εισα και ανθρωπιστρια τρομαρα σου .. παπαπα!! ξεφτυλα εγινες αλλα νομιζω αυτοτιμωριεσαι ... αποκαλυφτηκες ....καλα σε ειπα εγω μυγα ...ασε με ρε συ να μιλησ για το ερωτα ...και σταματα να παρεμβαλεις σχολια πουτσιφαγιας αχορταγης ...παπα!!! μας διαβαζουν και μικρα εδω μεσα ...παπα τι ειν' τουτη μωρε ..θα ανοιξω ειδικο θεμα ...εδω μυρισε <<πουτσιφαγια >>νυμφομανιακη ....................................

Πολύ ''λούτσα'' χρησιμοποιείς στα λεγόμενά σου. Αφού σου λείπει, γιατί δεν το παραδέχεσαι;
Εμείς θα σου επισημαίνουμε τα αυτονόητα;
Εγώ πάλι, γιατί ακριβώς ξεφτυλίστηκα; Διότι στα λέω χύμα και σου χαλάω το ''σορόπι''; Άσε μας κουκλίτσα μου.
Το όνομά μου είναι Πασιφάη. Στο λέω μπας και το ξέχασες. Αλλιώς να σου βρω κι εγώ ένα άλλο να σε αποκαλώ, για να έρθεις στα ίσα σου. :P

JESUS CHRIST!!! :o :o

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Ιαν 2018, 14:23

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:βιονεργεικη συγχυση--> βιονεργειακη διαχυση --> βιονεργειακη ενωση .
ο οργασμος ειναι ο λαθος δρομος πουδεν μπρει να οδηγησει σε ενωση αλλα σε μια απτομη εκφορτιση και διακοπη της συνουσιας ...χμμ...

η συνουσία απότομα εκφορτίζεται και διακόπτεται. εκτός κι αν έχεις γκόμενο που την κρατάει όρθια πεντέξι ώρες μέχρι εσύ να κάνεις τα βιοενεργειακά σου κόλπα. και με δεδομένο ότι τέτοιο γκόμενο δεν βρίσκεις πάρε δονητή και βιοενεργήσου δυο εικοσιτετράωρα. :giggle02: :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Υγεία - Ερωτική ζωή”