η ιδανική γκόμενα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

η ιδανική γκόμενα.

20χρονο βούρλο.
2
20%
20-30 κάργα περπατημένη ελεύθερη.
2
20%
20-30 χαμηλοβλεπούσα που δίνει κώλο παντρεμένη.
1
10%
30-40 όλα τα μασάει και φτύνει τα κουκούτσια ελεύθερη.
1
10%
30-40 έχει πάρει τα δέντρα και τα φύλλα παντρεμένη.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
40-50 παίρνει έναν, παίρνει δύο, παίρνει τρεις και άμα λάχει δεκατρείς ελεύθερη.
1
10%
40-50 έχει πάρει τον άπαρτο παντρεμένη.
2
20%
50-60 ξινή αραχνιασμένη που στην πιάνει με χαρτοπετσέτα και δε δίνει κώλο ελεύθερη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
50-60 τα δίνει όλα πακέτο ψάχνοντας τεκνά στο ίντερνετ παντρεμένη.
1
10%

Σύνολο ψήφων: 10

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Re: η ιδανική γκόμενα.

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:31

Γυπας έγραψε:Δεν υπάρχει ο όρος άντρας και γυναίκα. Ξεκολλάτε!

Αυτό εννοώ "Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά". Δεν θα δεχτώ το τι θα μου ορίσει ο καθένας.

Για σένα δεν υπάρχει.

Για εμάς υπάρχει άντρας και γυναίκα. Ουστ από την Ελλάδα παλιοανώμαλοι.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 03 Ιαν 2018, 21:34

Περίμενε λίγο ρε συ γιατί είπες σατανά και ερεθίστηκα. Πάω λίγο στην τουαλέτα, γιατί εδώ είναι η γυναίκα μου και δε γουστάρει φαντασιώσεις με σατανά (με αγίους μόνο και κάτι χερουβίμ).
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιαν 2018, 21:36

Χρίστος Έλ έγραψε:
Γύπας έγραψε:Δεν υπάρχει ο όρος άντρας και γυναίκα. Ξεκολλάτε!

Αυτό εννοώ "Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά". Δεν θα δεχτώ το τι θα μου ορίσει ο καθένας.

Για σένα δεν υπάρχει εβραιόσκυλο.

Για εμάς υπάρχει άντρας και γυναίκα. Ουστ από την Ελλάδα παλιοανώμαλοι.

Μωρο μου δεν ντρεπεσαι λιγο ενας Κυριος, Ανδρας δε μιλαει ποτε κατ αυτον τον τροπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:37

Δάντης παλιοπουστάρα υπέρ συμφώνου συμβίωσης ανώμαλων.

Ξεφτίλα, σιχαμάρα, αηδία.

Φτάνει ρε μην γράφετε άλλα γιατί θα πέσει 24ωρος εξορκισμός.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιαν 2018, 21:38

Χρίστος Έλ έγραψε:Δάντης παλιοπουστάρα υπέρ συμφώνου συμβίωσης ανώμαλων.

Ξεφτίλα, σιχαμάρα, αηδία.

Φτάνει ρε μην γράφετε άλλα γιατί θα πέσει 24ωρος εξορκισμός.

Μωρο μου ιντα 'παθες; Σε κυριευσε ο οξ απο εδω?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 21:38

Γύπας έγραψε:Ρητορικό ρε. Δεν είπα ότι είπες εσύ. Αφού ωραία μιλάμε ρε συ σιγά μην έχουμε και ζητήματα συμπεριφοράς.
Κουκουέδες είμαστε;
Αυτό περί αφέλειας το έχω κι εγώ αναθεωρήσει πολλές φορές. Τα λέγαμε νέοι, την πατήσαμε, μεγαλώσαμε και λέγαμε άλλα και μετά πάλι τα ίδια. όχι ρε συ. Δεν θέλουν αυτό που λες άντρα. Θέλουν άνθρωπο. Κι εγώ κατάλαβα ότι ούτε γυναίκα στη συμπεριφορά θέλω, ούτε στον χαρακτήρα, ούτε στο σωματότυπο. Άνθρωπο θέλω. Απλά έχω την αποκλειστική προτίμηση να έχει μνι. Αυτό είναι γυναίκα. Είτε βρίζει και μπινελικώνει, είτε είναι νταρντάνα, είτε μινιόν, είτε ξεκωλιάρα, είτε παρθενόπη.
Δεν υπάρχει ο όρος άντρας και γυναίκα. Ξεκολλάτε!

Φιλε μια γυναικα οσο εχει ντουζενια δηλαδη στο μεγαλυτερο διαστημα της ζωης της, θα κοιταει να ικανοποιησει το μνι της πρωτα οπως και μεις αντιστοιχα κοιταμε το πουλι μας πρωτα, και καλα κανουν.

Και μαλιστα επειδη ικανοποιουνται πιο δυσκολα απο εμας ειναι και πιο απαιτητικες στο τι ζητανε.

Τα περι επικοινωνιας κλπ τα θελουν και αυτα, αλλα με την προυποθεση οτι τις καλυπτεις ερωτικα πρωτα. Αλλα και επικοινωνιακα να μην τις καλυπτεις, παλι θα κατσουν μαζι σου ενα σημαντικο διαστημα αν ερωτικα ειναι ικανοποιημενες.

Τωρα υπαρχει και η περιπτωση του 1 στο εκατομυριο που εχεις βρει το αλλο μισο και εχετε γινει τοσο φιλαρακια που το σεξουαλικο περναει σε δευτερη μοιρα. Αλλα εγω λεω για μια μεση σχεση/ξεπετα ή οτιδηποτε
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 03 Ιαν 2018, 21:41

Κανένα πρόβλημα.

ΞΟΡΚΙΖΩ ΥΜΑΣ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ, ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΜΗΝ!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!!
ΤΩΡΑ!!!
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιαν 2018, 21:44

Πάντως λυπάμαι που βλέπω νέους -ίσως-ανθρωπους να βλεπουν ετσι τη σχεση αναμεσα σε εναν ανδρα κ μια γυναικα. Νιωθω σαν να ειστε δυστυχισμενοι, οτι ποτε δε σας αγγιξε τον εγκεφαλο και την ψυχη κι αντιστοιχα εσεις σε αυτην..
Μονο ο γυπας ξεκαθαρα ξερει τι του γινεται, τι σημαινει γυναικα τι ανδρας κ τι ανθρωπος τελικα. Τι καθοριζει μια σχεση ακομα κι αν προκειται για ενα βραδυ..
Τι να πω ρε αγορια μενω αφωνη..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιαν 2018, 21:45

Πέπυ35 έγραψε:Πάντως λυπάμαι που βλέπω νέους -ίσως-ανθρωπους να βλεπουν ετσι τη σχεση αναμεσα σε εναν ανδρα κ μια γυναικα. Νιωθω σαν να ειστε δυστυχισμενοι, οτι ποτε δε σας αγγιξε τον εγκεφαλο και την ψυχη κι αντιστοιχα εσεις σε αυτην..
Μονο ο γυπας ξεκαθαρα ξερει τι του γινεται, τι σημαινει γυναικα τι ανδρας κ τι ανθρωπος τελικα. Τι καθοριζει μια σχεση ακομα κι αν προκειται για ενα βραδυ..
Τι να πω ρε αγορια μενω αφωνη..

Κατα 99%, μην πω 100%, παρεξηγησες τι λεω λογικα :hmmm
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιαν 2018, 21:48

Δεν παρεξηγησα ρε συ αλλα ισως επειδη βαριεμαι κ λιγο τωρα δεν τα γραφω κ καλα για να καταλαβεις αυτο που ακριβως θελω να πω.. βαριεμαι να βαλω κ τονους σημεια στιξης κλπ
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”