Γύπας έγραψε:Ρητορικό ρε. Δεν είπα ότι είπες εσύ. Αφού ωραία μιλάμε ρε συ σιγά μην έχουμε και ζητήματα συμπεριφοράς.
Κουκουέδες είμαστε;
Αυτό περί αφέλειας το έχω κι εγώ αναθεωρήσει πολλές φορές. Τα λέγαμε νέοι, την πατήσαμε, μεγαλώσαμε και λέγαμε άλλα και μετά πάλι τα ίδια. όχι ρε συ. Δεν θέλουν αυτό που λες άντρα. Θέλουν άνθρωπο. Κι εγώ κατάλαβα ότι ούτε γυναίκα στη συμπεριφορά θέλω, ούτε στον χαρακτήρα, ούτε στο σωματότυπο. Άνθρωπο θέλω. Απλά έχω την αποκλειστική προτίμηση να έχει μνι. Αυτό είναι γυναίκα. Είτε βρίζει και μπινελικώνει, είτε είναι νταρντάνα, είτε μινιόν, είτε ξεκωλιάρα, είτε παρθενόπη.
Δεν υπάρχει ο όρος άντρας και γυναίκα. Ξεκολλάτε!
Αυτό εννοώ "Ποιος θα μου πει εμένα αν είμαι άντρας και για ποιο λόγο είμαι ρε; Πάμε καλά". Δεν θα δεχτώ το τι θα μου ορίσει ο καθένας.
Φιλε μια γυναικα οσο εχει ντουζενια δηλαδη στο μεγαλυτερο διαστημα της ζωης της, θα κοιταει να ικανοποιησει το μνι της πρωτα οπως και μεις αντιστοιχα κοιταμε το πουλι μας πρωτα, και καλα κανουν.
Και μαλιστα επειδη ικανοποιουνται πιο δυσκολα απο εμας ειναι και πιο απαιτητικες στο τι ζητανε.
Τα περι επικοινωνιας κλπ τα θελουν και αυτα, αλλα με την προυποθεση οτι τις καλυπτεις ερωτικα πρωτα. Αλλα και επικοινωνιακα να μην τις καλυπτεις, παλι θα κατσουν μαζι σου ενα σημαντικο διαστημα αν ερωτικα ειναι ικανοποιημενες.
Τωρα υπαρχει και η περιπτωση του 1 στο εκατομυριο που εχεις βρει το αλλο μισο και εχετε γινει τοσο φιλαρακια που το σεξουαλικο περναει σε δευτερη μοιρα. Αλλα εγω λεω για μια μεση σχεση/ξεπετα ή οτιδηποτε