Πως εμείς οι 131 κατατροπώσαμε 6000 Τουρκαλβανόγυφτους

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πως εμείς οι 131 κατατροπώσαμε 6000 Τουρκαλβανόγυφτους

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2017, 13:18

pluton έγραψε:Για το Μποσνιοχώρι δεν θα ασχοληθώ άλλο πείστηκα ότι ο Καραθεοδωρή ήταν Βόσνιος δίδυμος αδελφός του Βόσνιου Τίτο και άστον να λέει τον Τίτο ότι ήταν Κροάτης.

Αν δεν ήσουν ανιστόρητος, θα ήξερες ότι οι Βόσνιοι είναι εξισλαμισμένοι Κροάτες και Σέρβοι. Η Βοσνία κάποτε ήταν η ενδοχώρα της Κροατίας.
Ως εκεί έφτασε ο φίλος σας ο σουλτάνος. Θέλησε να κατακτήσει και τους Κροάτες, αλλά άρπαξε ψωλιά χοντρή και ηρέμησε.

Καραμαλήδες πήραν το όνομά τους από ένα πρόβατο με παχιά ουρά τα καραμανλού (από πατρογονική διήγηση δεν εγγυάμαι για την εγκυρότητά της)

Έλληνες 100%, γνήσιοι απόγονοι του Περικλή. Όπως και αυτοί στη Λιβυή.
Εγώ λέω ότι βγαίνει από το κάρα = κεφάλι και το αγγλικό μαν = άντρας. Ο Λιακόπουλος φαντάζομαι θα συμφωνήσει. :LoL:

Τα καραμανλίδικα είναι τούρκικα που γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι Τούρκοι, ως γνωστόν για όποιον γνωρίζει ιστορία, δεν είχαν γραφή. Οι Τούρκοι που πήγαν σε περιοχές του Βυζαντίου υιοθέτησαν την ελληνική γραφή και την ορθοδοξία και αυτοί που πήγαν σε περιοχές αραβικές (όπως πχ οι Οσμανλήδες) υιοθέτησαν την αραβική γραφή και το Ισλάμ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μαρ 2017, 14:26

Admin έγραψε:Μα Αλβανός που δούλευε για λογαριασμό Αλβανου ήταν.
Προς τι το Εφιάλτης;

:LoL: :LoL: :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2017, 17:36

Αν δεν ήσουν ανιστόρητος, θα ήξερες ότι οι Βόσνιοι είναι εξισλαμισμένοι Κροάτες και Σέρβοι. Η Βοσνία κάποτε ήταν η ενδοχώρα της Κροατίας.
Ως εκεί έφτασε ο φίλος σας ο σουλτάνος. Θέλησε να κατακτήσει και τους Κροάτες, αλλά άρπαξε ψωλιά χοντρή και ηρέμησε.

Που να ξέρω ιστορία εγώ... που την άρπαξε την ψωλιά ο υμέτερος σουλτάνος και από ποιους; :D

Ας γράψουμε όμως και κάτι σοβαρό διότι μας παρακολουθούν..... τα καραμανλήδικα βιβλία είναι σπανιότατα και πανάκριβα, έχω κάτι φίλους που έχουν τέτοια βιβλία τα φυλάν σαν τα μάτια τους (σπάνια βιβλία έχω και εγώ βέβαια αλλά όχι καραμνλήδικα).... συνήθως τα καραμανλήδικα βιβλία είναι εκκλησιαστικού περιεχομένου ή αλφαβητάρια κυρίως όμως εκκλησιαστικού, την τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν όταν είχαμε δραχμή τότε θυμάμαι ένα καραμανλήδικο Ευαγγέλιο στοίχιζε 50.000.000 δραχμές αντιλαμβάνεστε τι αξία έχουν ... φυσικά έχω δει και έχω φυλλομετρήσει πολλές φορές καραμανλήδικο βιβλίο.

Α! που είσαι ένας Καραμανλής φίλος μου, μου έλεγε : "Η μητέρα μου ποτέ δεν έμαθε Ελληνικά, μόνο μία λέξη ελληνική ήξερε <ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΗ> " :D

Τελικά αυτόν τον σερ Μπαζίλ Ζαχάρωφ που ανάφερα και φυσικά κανείς σας δεν έχει ακούσει και όλοι θα γκουγκλάρετε να δείτε γιατί αναφέρομαι σ αυτόν, αν θέλετε να δείτε τι μπόι έχει ο άντρας αυτός http://pluton22.blogspot.gr/2013/01/sir ... harof.html

Εικόνα

(ΩΝΑΣΗΣ + ΜΠΟΔΟΣΑΚΗΣ) στο τετράγωνο φυσικά Μικρασιάτης.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μαρ 2017, 20:48

pluton έγραψε:

Που να ξέρω ιστορία εγώ... που την άρπαξε την ψωλιά ο υμέτερος σουλτάνος και από ποιους; :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Hundred_Y ... ttoman_War

Έπεσε ΜΠΟΥΤΣΑ (για να χρησιμοποιούμε και κροάτικες λέξεις) στα Οθωμανά, που νόμιζαν ότι θα κατακτούσαν εύκολα την Κροατία. Τελικά μόνο ένα μέρος κατάφεραν να κατακτήσουν και στο τέλος εγκατέλειψαν.

Καμαρώνεις για τον Ωνάση που έκανε λεφτά με λαθρεμπόριο και πνίγοντας κόσμο. Μαααστα!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Μαρ 2017, 20:58

Για τίποτα δεν καμαρώνω δες όλη την ανάρτηση ... αυτό που έβαλες από την ΒΙΚΕ θα το δω μόλις έχω χρόνο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Άρης Κλάρας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Άρης Κλάρας » 28 Μαρ 2017, 22:41

Κεμάλμπουτάρ: Nα καταργηθεί η παρέλαση δεν ειναι ωραίο ΘΕΑΜΑ!

Εικόνα

Να καταργηθεί η παρέλαση της 25 Μαρτίου γιατι δεν ωραιο θέαμα η τουλάχιστον να αλλάξει η μορφή του εορτασμού. Να γίνει δηλαδή μια εμποροπανηγυρη με μπουζούκια, χορευτικά, καντίνες και σουβλάκια. Αυτά είπε ο δήμαρχος σας εκεί στην Θεσσαλονίκη.

Δεν με πιστεύετε; Διαβάστε ΚΑΙ δείτε τι είπε ο τουρκοσπορος αυτολεξεί....
«Επέτειος εθνική, σημαντική, ωραία μέρα, αλλά κατά την άποψη μου πρέπει να καταργηθεί αυτή η παρέλαση. Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα-αντιπροσωπευτικά, γιατί η μεγάλη γίνεται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε έναν συρφετό διαφόρων συλλόγων, που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουν ένα πανηγύρι σε όλη τη νέα παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.
Αυτός ειναι ικανός μεχρι να σας βαλει να κάνετε παρέλαση για τον Κεμαλ η για τον Sorros.
Πόσο περήφανοι αισθάνεστε για τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της πόλης σας....?

https://www.youtube.com/watch?v=
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”