Δραχμούλα μου

Οικονομικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Re: Δραχμούλα μου

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 13:58

Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου, απλά μάρεσε το γλαφυρό της περιγραφής. Όπως τα περιέγραψες αλλά στα ΝΠ και με 2 παιδάκια τα έχει ο κουμπάρος μου που βγάζει 1500 με 2000 το μήνα.

Δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε γιατί προτιμούμε το ευρώ απο τη δραχμή. Όσοι δε το καταλαβαίνουν μη κάνεις τον κόπο να το εξηγείς, δε θα καταλάβουν ποτέ.

το μπος απο που το πήρες; Μακάρθουρ;
Πολύ καλά κομμάτια έχει και ο Γιαννέτος, αν πας και στο άουτλετ, βρίσκεις και αντίστοιχα σε οικονομικό.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Μαρ 2018, 14:02

Ερμής έγραψε:Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου, απλά μάρεσε το γλαφυρό της περιγραφής. Όπως τα περιέγραψες αλλά στα ΝΠ και με 2 παιδάκια τα έχει ο κουμπάρος μου που βγάζει 1500 με 2000 το μήνα.

Δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε γιατί προτιμούμε το ευρώ απο τη δραχμή. Όσοι δε το καταλαβαίνουν μη κάνεις τον κόπο να το εξηγείς, δε θα καταλάβουν ποτέ.

Εγώ αν θυμάσαι και στο βόθρο , όταν έγινε το μπαμ το 2010 κατ αρχάς ήμουν υπέρ της εξόδου , με τη λογική του αιφνιδιασμού και των τραπεζικών μαξιλαριών που μπορούσαν να αξιοποιηθούν για επαναγορά χρέους κλπ. Αυτό το παράθυρο ευκαιρίας ήδη έκλεισε απ το 2012 και κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι. Τι συζητάμε ακόμη για νόμισμα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 14:08

Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ υπερ της εξόδου, αλλά σίγουρα αν ήταν να φύγουμε καλύτερα να το κάναμε με το που έβγαλε το διάγγελμα στο Καστελόριζο, παρά τότε με το δημοψήφισμα.
Θεωρώ όμως οτι και το 2010 να βγαίναμε πάλι θα περνάγαμε πολύ δύσκολα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Μαρ 2018, 14:08

Ερμής έγραψε:Εννοείται και συμφωνώ μαζί σου, απλά μάρεσε το γλαφυρό της περιγραφής. Όπως τα περιέγραψες αλλά στα ΝΠ και με 2 παιδάκια τα έχει ο κουμπάρος μου που βγάζει 1500 με 2000 το μήνα.

Πολύ καλά κομμάτια έχει και ο Γιαννέτος, αν πας και στο άουτλετ, βρίσκεις και αντίστοιχα σε οικονομικό.

Στο BARONI . Μαλακία ,αφού πλέον κοστούμι φοράω σπάνια αλλά μου άρεσε. Για αμάνικο μπουφάν μπήκα ,κοστούμι αγόρασα. Καταναλωτική μαλακία. :s_no
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Μαρ 2018, 14:10

Ερμής έγραψε:Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ υπερ της εξόδου, αλλά σίγουρα αν ήταν να φύγουμε καλύτερα να το κάναμε με το που έβγαλε το διάγγελμα στο Καστελόριζο, παρά τότε με το δημοψήφισμα.
Θεωρώ όμως οτι και το 2010 να βγαίναμε πάλι θα περνάγαμε πολύ δύσκολα.

Σίγουρα απλά αν έκανε ένα κούρεμα 20% των τότε καταθέσεων (κάπου 350 δις τότε) και αγόραζε χρέος στην τότε τιμή διαπραγμάτευσης , σήμερα θα είχαμε κάτω απ το μισό δημόσιο χρέος με αρκετά μεγαλύτερο ΑΕΠ λογικά. Σιγά μην τον αφήνανε όμως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 14:11

Έχει ξανανέβει η αγορά του Χαλανδρίου τα τελευταία χρόνια απο οτι μαθαίνω, αν και έχω να κατέβω καιρό.
Αν πας μια φορά σε ραμμένο, δε ξαναπας σε έτοιμο όμως, ακόμη και αν είναι στον ράφτη της γειτονιάς.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Μαρ 2018, 14:16

Ερμής έγραψε:Έχει ξανανέβει η αγορά του Χαλανδρίου τα τελευταία χρόνια απο οτι μαθαίνω, αν και έχω να κατέβω καιρό.
Αν πας μια φορά σε ραμμένο, δε ξαναπας σε έτοιμο όμως, ακόμη και αν είναι στον ράφτη της γειτονιάς.

Αν φοράς πλέον κοστούμι 5 φορές το χρόνο ,δεν πας πλέον για ράψιμο μωρέ. Είναι πλεονασμός.
Αφού επαγγελματικά πλέον η γραμμή είναι σε στυλ :

Εικόνα

Κάπως καλύτερα είναι η αγορά στο Χαναδράκι ,αλλά σε πιο φτηνά προϊόντα. Ανοίγουν-κλείνουν κάθε χρόνο το 20-30% των μαγαζιών.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 27 Μαρ 2018, 14:19

Σε όλες τις περιοχές έτσι είναι σε μαγαζιά που δεν ειναι κάποιου συγκεκριμένου brand. Και στην Κηφισιά τα ίδια, αν και τελευταία ανεβαίνει και εδώ η αγορά. Πάντως μέχρι πριν 2 χρόνια έβρισκες ευκαιρίες απο θέμα ενοικίου. Ακόμη και επι της κολοκοτρώνη
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2018, 14:20

Με 2 χιλιαρικα ζει πλουσιοπαροχα τετραμελης οικογενεια στα ΝουΠου ή κατι καταλαβα λαθος?
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 27 Μαρ 2018, 14:34

Ερμής έγραψε:Σε όλες τις περιοχές έτσι είναι σε μαγαζιά που δεν ειναι κάποιου συγκεκριμένου brand. Και στην Κηφισιά τα ίδια, αν και τελευταία ανεβαίνει και εδώ η αγορά. Πάντως μέχρι πριν 2 χρόνια έβρισκες ευκαιρίες απο θέμα ενοικίου. Ακόμη και επι της κολοκοτρώνη

Ναι θυμάμαι. 2014-2015 ανέβαζα συχνά Κεφαλάρι το παιδί και έπαιζαν πολλά ξενοίκιαστα , ενώ έβρισκα εύκολα πάρκιν.
Τελευταία μόνο Δευτέρα-Τετάρτη. Κάπως συνέρχεται η αγορά αλλά αναιμικά και λάου λάου.
0 .

Επιστροφή σε “Οικονομία”