Kauldron έγραψε:Φταίνε οι συνταξιούχοι!!!!
ειδικά οι γριές του ογά.

Kauldron έγραψε:Φταίνε οι συνταξιούχοι!!!!

Ρεκ_ _μας έγραψε:Kauldron έγραψε:Φταίνε οι συνταξιούχοι!!!!
ειδικά οι γριές του ογά.

ΓΑΛΗ έγραψε:
Όχι, όσο υπάρχουν ολιγάρχες δεν θα φταίνε ποτέ οι συνταξιούχοι.
Αντιθέτως, αν τσακιστούν οι ολιγάρχες θα μπορούν να βγαίνουν όλοι σε ανταποδοτική σύνταξη στα 45.
Πάμε γερά.

Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Kauldron έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:
Όχι, όσο υπάρχουν ολιγάρχες δεν θα φταίνε ποτέ οι συνταξιούχοι.
Αντιθέτως, αν τσακιστούν οι ολιγάρχες θα μπορούν να βγαίνουν όλοι σε ανταποδοτική σύνταξη στα 45.
Πάμε γερά.
Κανείς δεν μίλησε για συντάξεις στα 45, εκτός από 'σενα.
Εγώ αυτό που λέω είναι οτι μια χαρά μπορεί (και πρέπει) ταυτόχρονα να γίνει έλεγχος στις συντάξεις τους μισθούς, τους διορισμούς, και παράλληλα να παταχθεί η ολιγαρχία. Δεν είναι ένας άνθρωπος μόνος του που θα τα ελέγχει αυτά, για να χρειάζεται να κάνει μια μια τις δουλειές.
Εσύ απλά κοιτάς να πετάξεις τη φανφάρα σου.

Η δικιά μου άποψη είναι να υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Kauldron έγραψε:Η δικιά μου άποψη είναι να υπάρχουν τα ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους.
Πολύ γενικό και αόριστο για να έχει κάποιο νόημα.
Οι συνταξιούχοι και οι εργαζόμενοι, μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει για την κρίση? Έχουν πληρώσει. Οι ολιγάρχες έχουν πληρώσει? Οχι μόνο δεν έχουν πληρώσει, αλλά έχουν γίνει και πλουσιότεροι.
Συνέχισε τις φανφάρες. Απόφοιτος Φιλοσοφικής, να μαντέψω?

Επ' ευκαιρία, το ότι "οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι έχουν πληρώσει για την κρίση", είναι επίσης αόριστο και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
κάποιοι δεν πλήρωσαν ποτέ και συνεχίζουν να τους πληρώνουν. Και αυτοί που κλαίγονται περισσότερο είναι οι τελευταίοι.