bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ποτέ δεν υπήρξαν στην πραγματικότητα όλα αυτά σε σημαντικό βαθμό. Ζούσες σε παραμύθι Μπιζέλι, έτρωγες τον ροζ σανό με τα δεμάτια, ξύπνα.
Ζούσα τη ζωή μου προέλληνα. Και η καθημερινότητά μου ήταν δύσκολη όπως και πολλών άλλων. Ποιο παραμύθι; Από το μυαλό μου τα έβγαζα;
Το ότι η ζωή όλων λίγο πολύ είναι δύσκολη, δεν αποτελεί λόγο για να ψηφίσει κάποιος σύριζα και να την κάνει ακόμη χειρότερη.
Ο σύριζα έχει ταυτιστεί με το ψέμα, το άλλα λέω κι άλλα κάνω, την κωλοτούμπα, τους οριζόντιους φόρους, τις κλειστές τράπεζες, τα φρακαρισμένα ΑΤΜς και τις κάρτες που δεχόταν κανείς στον πλανήτη.
Αντίθετα, η ΝΔ, ταυτίστηκε με το δάμασμα απανωτών κρίσεων, την έκρηξη του τουρισμού, την στάση που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία για το μεταναστευτικό, την θωράκιση της χώρας με εξοπλισμούς, την περηφάνεια για την διεθνή παρουσία της χώρας, την μείωση της ανεργίας, την αύξηση των μισθών, τις απανωτές διεθνείς διακρίσεις για την οικονομία, κλπ κλπ.
(πολύ οριακά όλα αυτά, αλλά με ένα μίνιμουμ σοβαρότητας η οποία και έφερε αρκετή επιτυχία σε όλα αυτά τα πεδία)
Πχ μου λες για ψεκ και ανεμβολίαστους. Ε, ο λαός γι αυτό έριξε Μητσοτάκη, γιατί τους καταπίεσε.
Μου λες για δανειολήπτες. Ε, ο λαός γι αυτό έριξε Μητσοτάκη, για να πηδήξει τους μπαταχτσήδες.
Μου λες για εκπαιδευτικούς. Ε, ο λαός γι αυτό έριξε Μητσοτάκη, για να αξιολογήσει τους εκπαιδευτικούς.