Μόνο 3.409 βγήκαν ζωντανοί από τις ΜΕΘ σε 21 μήνες!

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Μόνο 3.409 βγήκαν ζωντανοί από τις ΜΕΘ σε 21 μήνες!

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 13:05

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Πρακτικά ναι, ειμαι επιφυλακτικός προς την καθε εξουσια.

Φαντάζομαι θα έγραφες αντισοβιετικα συνθήματα στους δρόμους, θα δημοσιευες άρθρα στον παράνομο τύπο, γιατί όχι θα έβαζες και βόμβες στα αυτοκίνητα των δημιων της Καγκεμπε.... Σου συνιστώ να ζητήσεις σύνταξη αντιστασιακού στην καπιταλιστική Ρωσία.

Μια χαρα είμαι οικονομικά, δεν χρειάζομαι καμια σύνταξη. Το μονο που θελω απο το καπιταλιστικό κρατος ειναι να τηρεί τους κανόνες του παιχνιδιού και να μη με πρηζει τα οργανα με τις μαλακίες του. Δεν με χρωστάει τιποτα ουτε εγω του χρωστάω. Καπιταλισμο εχουμε, ετσι δεν ειναι;
Αν παμε επίσημα σε σοσιαλιστικο μοντέλο τότε τα πράγματα αλλαζουν οσον αφορα τις υποχρεώσεις μου τόσο και τις απαιτήσεις μου απο το κράτος.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 13:43

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτο που λες ειναι τελειως κουτο. Αν κολλησεις κορονοιο εσυ θα βγεις χαμενος οχι ο Κουλης. Τον εαυτο σου εκδικεισαι.

Αρα τι μας λες τοσο καιρο για παρενεργειες και αχρηστα εμβολια? Εισαι αντιεμβολιαστης για καθαρα πολιτικους λογους.

Ειμαι αντιεμβολιαστης κυριως επειδη μυριζω totalitarian state φαση, κατι που δεν ανέχομαι. Για τον ιδιο λογω ειμαι και αντιλοκνταουν, αντιδεξιος και αντισταλινικος :yesyes:

Αυτα που λες (περα απο το οτι ειναι ψεκασμενα) δεν εχουν καμια σχεση με ιατρικη. Αν κολλησεις κορονοιο το μονο που θα μετραει ειναι αν εμβολιαστηκες ή οχι, η ηλικια σου και αν εχεις υποκειμενα νοσηματα. Ετσι την πατησαν 15.000 ελληνες και τωρα τους κλαιμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 13:55

Λαχουρένιος έγραψε: Αν κολλησεις κορονοιο το μονο που θα μετραει ειναι αν εμβολιαστηκες ή οχι, η ηλικια σου και αν εχεις υποκειμενα νοσηματα. Ετσι την πατησαν 15.000 ελληνες και τωρα τους κλαιμε.

Πως ακριβώς θα μετραει, δεδομενου οτι και χωρίς το μπολι εχω πανω απο 99% πιθανότητα επιβίωσης;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 14:08

Λαχουρένιος έγραψε: Αν κολλησεις κορονοιο το μονο που θα μετραει ειναι αν εμβολιαστηκες ή οχι, η ηλικια σου και αν εχεις υποκειμενα νοσηματα. Ετσι την πατησαν 15.000 ελληνες και τωρα τους κλαιμε.

Πως ακριβώς θα μετραει, δεδομενου οτι και χωρίς το μπολι εχω πανω απο 99% πιθανότητα επιβίωσης;

Αν δεν μετρουσε τοτε δε θα ηταν το 90% των νεκρων ανεμβολιαστοι. Ουτε εισαι πιτσιρικι για να πεις οτι θα την σκαπουλαρεις σιγουρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 19 Νοέμ 2021, 14:16

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Πως ακριβώς θα μετραει, δεδομενου οτι και χωρίς το μπολι εχω πανω απο 99% πιθανότητα επιβίωσης;

Αν δεν μετρουσε τοτε δε θα ηταν το 90% των νεκρων ανεμβολιαστοι. Ουτε εισαι πιτσιρικι για να πεις οτι θα την σκαπουλαρεις σιγουρα.

Επίσης 90% των θανατων ειναι >60 ετων, ειται εμβολιασμενοι ειτε ανεμβολιαστοι. Εχω δηλαδη καπου 10 χρονια μεχρι να αρχίζω να ανησυχώ για την συγκεκριμένη αρρώστια.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 14:18

Λαχουρένιος έγραψε:

Επίσης 90% των θανατων ειναι >60 ετων, ειται εμβολιασμενοι ειτε ανεμβολιαστοι. Εχω δηλαδη καπου 10 χρονια μεχρι να αρχίζω να ανησυχώ για την συγκεκριμένη αρρώστια.

Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 14:33

pluton έγραψε:
Φαντάζομαι θα έγραφες αντισοβιετικα συνθήματα στους δρόμους, θα δημοσιευες άρθρα στον παράνομο τύπο, γιατί όχι θα έβαζες και βόμβες στα αυτοκίνητα των δημιων της Καγκεμπε.... Σου συνιστώ να ζητήσεις σύνταξη αντιστασιακού στην καπιταλιστική Ρωσία.

Μια χαρα είμαι οικονομικά, δεν χρειάζομαι καμια σύνταξη. Το μονο που θελω απο το καπιταλιστικό κρατος ειναι να τηρεί τους κανόνες του παιχνιδιού και να μη με πρηζει τα οργανα με τις μαλακίες του. Δεν με χρωστάει τιποτα ουτε εγω του χρωστάω. Καπιταλισμο εχουμε, ετσι δεν ειναι;
Αν παμε επίσημα σε σοσιαλιστικο μοντέλο τότε τα πράγματα αλλαζουν οσον αφορα τις υποχρεώσεις μου τόσο και τις απαιτήσεις μου απο το κράτος.

Δεν είναι έτσι ο καπιταλισμός πάντα αμοιβει τους αντιστασιακούς, δεν βλέπεις όλοι οι συνεργάτες της ΝΟΦ και της ΣΝΟΦ μέχρι και τα αετοπουλα τσιμπάνε το κάτι τις τους για τις υπηρεσίες στο σύστημα.... Να μη πούμε για τους αντιχουντικους που παίρνουν πλήθος βοηθήματα για τα κρυοπαγήματα που απέκτησαν στο Πολυτεχνείο.

Η μαμά Ρωσία δείχνει αγνωμοσύνη στους αντισοβιετικους αγώνες σας;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2021, 14:40

pluton έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Μια χαρα είμαι οικονομικά, δεν χρειάζομαι καμια σύνταξη. Το μονο που θελω απο το καπιταλιστικό κρατος ειναι να τηρεί τους κανόνες του παιχνιδιού και να μη με πρηζει τα οργανα με τις μαλακίες του. Δεν με χρωστάει τιποτα ουτε εγω του χρωστάω. Καπιταλισμο εχουμε, ετσι δεν ειναι;

Δεν είναι έτσι ο καπιταλισμός πάντα αμοιβει τους αντιστασιακούς, δεν βλέπεις όλοι οι συνεργάτες της ΝΟΦ και της ΣΝΟΦ μέχρι και τα αετοπουλα τσιμπάνε το κάτι τις τους για τις υπηρεσίες στο σύστημα.... Να μη πούμε για τους αντιχουντικους που παίρνουν πλήθος βοηθήματα για τα κρυοπαγήματα που απέκτησαν στο Πολυτεχνείο.

Παλι γραφεις μεθυσμενος? Το νημα αφορα τις ΜΕΘ και μονο για τις ΜΕΘ δεν γραφεις. Ανοιξε δικο σου νημα για να μας πεις (αλλη μια φορα) για τις εμμονες σου απο τον εμφυλιο. Δεν χρειαζεται να γεμιζεις καθε νημα με τις βλακειες σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Νοέμ 2021, 14:45

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Συμπέρασμα.
Εμβολιαστείτε γιατί αν μπείτε σε ΜΕΘ έχετε 70% πιθανότητα να σας βγάλουν σε φέρετρο.

Αυτο βρηκες να πεις;

Εσυ ειδικα εμπιστευεσαι τις greek statistics;

Διαβασε προσεκτικα το πινακακι που ανεβασα παραπανω.

Και κατι ακομη, στα χιλια σου ποστ υπερ των εμβολιων δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ που να μεμφεται την κυβερνηση για την μπουρδελοποιηση του συστηματος υγειας. Τελικα φταιμε οι ανεμβολιαστοι αλλα οχι η ιερη αγελαδα της κυβερνησης επειδη ετσι λεει το ΣΚΑΙ που το εχετε ταυτισει με την επιστημη. .

.

Δεν έχεις δει γιατί κοιτάς αλλά δε βλέπεις (δλδ δε διαβάζεις επί της ουσίας). :fico:
Είμαι ο μόνος που έχει γράψει πολλές φορές ότι η υγεία στον καπιταλισμό είναι εμπόρευμα και ότι η κυβέρνηση της νδ (πιστή στην προγραμματική της διακήρυξη για την υγεία) δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υλοποιεί την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ (απαξιώνοντας το με αφορμή την πανδημία μέσα από την ''αναγκαία συνεργασία'' του με τον ιδιωτικό τομέα) ακολουθώντας πιστά την προηγούμενη πολιτική του ''αριστερού'' συριζα που την περίοδο του 2015-2019 μεταξύ άλλων μείωσε τις δαπάνες για την υγεία κατά 45% (-860.000.000).
Εγώ είμαι αυτός (και κανένας άλλος) που έχει γράψει για την ανάγκη της πλήρους κρατικής χρηματοδότησης όλων των επιπέδων της δημόσιας υγείας χωρίς καμιά συμμετοχή ιδιωτών και την ανάγκη πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Και εγώ πάλι είμαι αυτός που έχει γράψει για την ανάγκη ενός καθολικού προγράμματος μαζικού εμβολιασμού μέσα από μια εξαντλητική ενημέρωση και σοβαρή εμβολιαστική εκστρατεία που θα καταρρίπτει τα ανορθολογικά ψεκασμένα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών.
Και εγώ υποστήριξα από την πρώτη στιγμή ότι μόνο μέσα από την ανάληψη της ατομικής ευθύνης, απέναντι σε ανεύθυνες για την υγεία του λαού κυβερνήσεις, μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα της πανδημίας.
Και πολλά ''εγώ'' χρησιμοποίησα αλλά δε γινόταν αλλιώς όταν μου λες ότι δεν έχω επισημάνει ποτέ τις αιτίες ''μπουρδελοποίησης'' του ΕΣΥ. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Νοέμ 2021, 15:54

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Παλι γραφεις μεθυσμενος? Το νημα αφορα τις ΜΕΘ και μονο για τις ΜΕΘ δεν γραφεις. Ανοιξε δικο σου νημα για να μας πεις (αλλη μια φορα) για τις εμμονες σου απο τον εμφυλιο. Δεν χρειαζεται να γεμιζεις καθε νημα με τις βλακειες σου.

Τελικά με τις δικές μου βλακείες ενοχλούνται οι ΜΕΘ Λαχουρένιε, τα ποστ του συντρόφου αντισοβιετικού αντιστασιακού δεν σε ενόχλησαν ήταν μέσα στο θέμα των ΜΕΘ....

Το βρίσκω φυσιολογικό σου ταράζουν τα μάλα τις σοβιτο-ονειρώξεις σου και το κυριότερο σου απογυμνώνουν το "δημοκρατικό" σου οπλοστάσιο... η φαρέτρα μου έχει βέλη που στοχεύουν σ όλα αυτά που σας κάνουν να ντρέπεστε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”