Αρίστος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Συμπέρασμα.
Εμβολιαστείτε γιατί αν μπείτε σε ΜΕΘ έχετε 70% πιθανότητα να σας βγάλουν σε φέρετρο.
Αυτο βρηκες να πεις;
Εσυ ειδικα εμπιστευεσαι τις greek statistics;
Διαβασε προσεκτικα το πινακακι που ανεβασα παραπανω.
Και κατι ακομη, στα χιλια σου ποστ υπερ των εμβολιων δεν εχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ που να μεμφεται την κυβερνηση για την μπουρδελοποιηση του συστηματος υγειας. Τελικα φταιμε οι ανεμβολιαστοι αλλα οχι η ιερη αγελαδα της κυβερνησης επειδη ετσι λεει το ΣΚΑΙ που το εχετε ταυτισει με την επιστημη. .
.
Δεν έχεις δει γιατί κοιτάς αλλά δε βλέπεις (δλδ δε διαβάζεις επί της ουσίας).
Είμαι ο μόνος που έχει γράψει πολλές φορές ότι η υγεία στον καπιταλισμό είναι εμπόρευμα και ότι η κυβέρνηση της νδ (πιστή στην προγραμματική της διακήρυξη για την υγεία) δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υλοποιεί την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ (απαξιώνοντας το με αφορμή την πανδημία μέσα από την ''αναγκαία συνεργασία'' του με τον ιδιωτικό τομέα)
ακολουθώντας πιστά την προηγούμενη πολιτική του ''αριστερού'' συριζα που την περίοδο του 2015-2019 μεταξύ άλλων μείωσε τις δαπάνες για την υγεία κατά 45% (-860.000.000).Εγώ είμαι αυτός (και κανένας άλλος) που έχει γράψει για την ανάγκη της πλήρους κρατικής χρηματοδότησης όλων των επιπέδων της δημόσιας υγείας χωρίς καμιά συμμετοχή ιδιωτών και την ανάγκη πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού όλων των ειδικοτήτων πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Και εγώ πάλι είμαι αυτός που έχει γράψει για την ανάγκη ενός καθολικού προγράμματος μαζικού εμβολιασμού μέσα από μια εξαντλητική ενημέρωση και σοβαρή εμβολιαστική εκστρατεία που θα καταρρίπτει τα ανορθολογικά ψεκασμένα επιχειρήματα των αντιεμβολιαστών.
Και εγώ υποστήριξα από την πρώτη στιγμή ότι μόνο μέσα από την ανάληψη της ατομικής ευθύνης, απέναντι σε ανεύθυνες για την υγεία του λαού κυβερνήσεις, μπορεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα της πανδημίας.
Και πολλά ''εγώ'' χρησιμοποίησα αλλά δε γινόταν αλλιώς όταν μου λες ότι δεν έχω επισημάνει ποτέ τις αιτίες ''μπουρδελοποίησης'' του ΕΣΥ.