Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Σε ποιό μέρος της Ελλάδας θα θέλατε να ζήσετε

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Σεπ 2021, 14:13

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σύννεφο η παρανομία :s_no

Γίνεται να σταθμεύσεις κάπου με το camper σου. Απλά δεν επιτρέπεται να αφήνεις έξω ούτε τις παντόφλες σου γιατί θεωρείται ελεύθερο camping.

Έτσι.

Ο Διάδοχος έχει την τάση να λέει συνέχεια ότι παρανομούμε εμείς οι νομοταγείς και ευυπόληπτοι πολίτες. :ehmmm:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2021, 15:27

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
:laugh1: :laugh1:

Μαλάκα μου μη γελάς, έχω ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις που αν τις γράψω το βιβλίο θα γίνει μπεστ σελλερ σε μια βδομάδα. :D
Τι να πρωτοθυμηθώ, τις φάπες που έφαγα από γύφτους που με τσάκωσαν με μια δικιά τους στα κλαρίνα, την κρητικιά που κλέφτηκε από μόνη της και με έψαχναν τα αδέρφια της να με σφάξουν, μια από τις παντρεμένες που γύρισε ο ταξιτζής να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει και την έβγαλα κάτω από το κρεβάτι μέχρι να ξαναφύγει και άλλες καταστάσεις που μοιάζουν με σενάριο κωμωδίας.
Και που παρόλα αυτά επιβίωσα. :fico:

Kαλα ρε πηγες με γυφτισσα? Καλυτερα να το κοβα να το φανε τα σκυλια. Καποιες ειναι ομορφουλες αλλα ρε φιλε πολυ μποχα και λογικα τιγκα στα ΣΜΝ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Σεπ 2021, 18:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μαλάκα μου μη γελάς, έχω ζήσει τραγελαφικές καταστάσεις που αν τις γράψω το βιβλίο θα γίνει μπεστ σελλερ σε μια βδομάδα. :D
Τι να πρωτοθυμηθώ, τις φάπες που έφαγα από γύφτους που με τσάκωσαν με μια δικιά τους στα κλαρίνα, την κρητικιά που κλέφτηκε από μόνη της και με έψαχναν τα αδέρφια της να με σφάξουν, μια από τις παντρεμένες που γύρισε ο ταξιτζής να πάρει κάτι που είχε ξεχάσει και την έβγαλα κάτω από το κρεβάτι μέχρι να ξαναφύγει και άλλες καταστάσεις που μοιάζουν με σενάριο κωμωδίας.
Και που παρόλα αυτά επιβίωσα. :fico:

Kαλα ρε πηγες με γυφτισσα? Καλυτερα να το κοβα να το φανε τα σκυλια. Καποιες ειναι ομορφουλες αλλα ρε φιλε πολυ μποχα και λογικα τιγκα στα ΣΜΝ.

Όχι γύφτισσα από τσαντιρομαχαλά ρε.
Από αυτούς που κυκλοφοράνε με μερσεντές και μένουν σε σπίτια αλα Παρθενώνας.
Και ήταν σαν δίδυμη της Μερκούρη στα νιάτα της.
Και δεν πρόλαβα να πάω ο γκαντέμης γιατί το πρωί τη γνώρισα και το βράδυ την έβγαλα πρώτα τσάρκα στα κλαρίνα και μετά τα περαιτέρω αλλά έτυχε μέσα στο σκυλάδικο να είναι κάτι γύφτοι που τη γνώριζαν και ειδοποίησαν τα αδέρφια της που ήρθαν και την πήραν σηκωτή κι εγώ μάζεψα τις σχετικές φάπες μου.
Αλλά χαλάλι της, με το νταλγκά της θα πάω. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Σεπ 2021, 18:57

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σύννεφο η παρανομία :s_no

Γίνεται να σταθμεύσεις κάπου με το camper σου. Απλά δεν επιτρέπεται να αφήνεις έξω ούτε τις παντόφλες σου γιατί θεωρείται ελεύθερο camping.

Άλλο το σταθμεύω, άλλο το ζω μέσα.

Το αν οι παντούφλες είναι απ έξω είναι απλά για να μην σε πάρουν γραμμή, όχι ότι ο νόμος λέει ζήσε σε camper όπου θες, απλά μας χαλάνε οι παντούφλες σου.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Σεπ 2021, 19:30

Προέλλην έγραψε:

Το αν οι παντούφλες είναι απ έξω είναι απλά για να μην σε πάρουν γραμμή, όχι ότι ο νόμος λέει ζήσε σε camper όπου θες, απλά μας χαλάνε οι παντούφλες σου.

Ε ναι ρε συ αυτό εννοώ. Μπορείς να αφήσεις το camper σου κάπου αλλά μη δείχνεις σημάδια εγκατάστασης. Μη βγάζεις δλδ καρέκλες, τραπέζια κτλ
Επίσης, το αυτοκινούμενο θεωρείται ΙΧ από τον νόμο και ισχύει ο,τι ισχύει για όλα τα ΙΧ.
Το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο υπάγεται σε άλλη κατηγορία και ισχύουν άλλα πράγματα.

Μη νομίζετε κι εγώ τώρα τα μαθαίνω από την αδερφή μου.
Μπορεί να λέω και βλακείες σε κάποια πράγματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Σεπ 2021, 21:21

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:

Ε ναι ρε συ αυτό εννοώ. Μπορείς να αφήσεις το camper σου κάπου αλλά μη δείχνεις σημάδια εγκατάστασης. Μη βγάζεις δλδ καρέκλες, τραπέζια κτλ
Επίσης, το αυτοκινούμενο θεωρείται ΙΧ από τον νόμο και ισχύει ο,τι ισχύει για όλα τα ΙΧ.
Το ρυμουλκούμενο τροχόσπιτο υπάγεται σε άλλη κατηγορία και ισχύουν άλλα πράγματα.

Μη νομίζετε κι εγώ τώρα τα μαθαίνω από την αδερφή μου.
Μπορεί να λέω και βλακείες σε κάποια πράγματα.

Δηλαδή λες να παρανομείς απλά να προσπαθείς να μην το δείχνεις.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Σεπ 2021, 21:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όχι γύφτισσα από τσαντιρομαχαλά ρε.
Από αυτούς που κυκλοφοράνε με μερσεντές και μένουν σε σπίτια αλα Παρθενώνας.
Και ήταν σαν δίδυμη της Μερκούρη στα νιάτα της.
Και δεν πρόλαβα να πάω ο γκαντέμης γιατί το πρωί τη γνώρισα και το βράδυ την έβγαλα πρώτα τσάρκα στα κλαρίνα και μετά τα περαιτέρω αλλά έτυχε μέσα στο σκυλάδικο να είναι κάτι γύφτοι που τη γνώριζαν και ειδοποίησαν τα αδέρφια της που ήρθαν και την πήραν σηκωτή κι εγώ μάζεψα τις σχετικές φάπες μου.
Αλλά χαλάλι της, με το νταλγκά της θα πάω. :fico:

Νομιζα ηταν και αυτοι βρωμιαρηδες απλα εμεναν σε κανονικα σπιτια... :D Αφου δεν σε ξεκοιλιασαν παλι καλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Σεπ 2021, 21:35

Προέλλην έγραψε:
Δηλαδή λες να παρανομείς απλά να προσπαθείς να μην το δείχνεις.

Όχι δεν λέω αυτό.
Αν θες να βγάζεις τραπέζια και καρέκλες κτλ αυτό επιτρέπεται μόνο σε οργανωμένο καμπινγκ.
Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Αυτό είναι ξεκάθαρο.
Παρόλα αυτά ο νόμος σου δίνει το δικαίωμα να σταματήσεις κάπου (νομίζω ως 24ώρες) αλλά με την προϋπόθεση να μην βγάλεις έξω τίποτα.
Και το ακόμα πιο σωστό είναι να σταματήσεις σε camper stop που είναι για αυτό το σκοπό. Για μια διανυκτέρευση. Κάτι τέτοιο.
Αλλά επειδή δεν υπάρχουν παντού camper stop είναι πιθανό να σταματήσεις οπουδήποτε αλλού.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Σεπ 2021, 21:51

Ντάξει βασικά ο νόμος λέει αυτό.
Τώρα από κει και πέρα εντάξει μπορεί να βγάλεις κανένα σκαμπουδάκι να κάτσεις αλλά άμα αρχίσεις και απλώνεσαι και βγάζεις και ψησταριές και ξαπλώστρες και ανοίγεις τέντες και τέτοια είσαι προκλητικός ρε Προέλληνα.
Δε λέω να είσαι παράνομος αλλά να μην είσαι τουλάχιστον προκλητικός.

Τώρα εντάξει αν τύχεις σε κανέναν περίεργο και σε γράψει και για το σκαμπουδάκι, τι να πω;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 27 Σεπ 2021, 22:53

bizeli έγραψε:Ντάξει βασικά ο νόμος λέει αυτό.
Τώρα από κει και πέρα εντάξει μπορεί να βγάλεις κανένα σκαμπουδάκι να κάτσεις αλλά άμα αρχίσεις και απλώνεσαι και βγάζεις και ψησταριές και ξαπλώστρες και ανοίγεις τέντες και τέτοια είσαι προκλητικός ρε Προέλληνα.
Δε λέω να είσαι παράνομος αλλά να μην είσαι τουλάχιστον προκλητικός.

Τώρα εντάξει αν τύχεις σε κανέναν περίεργο και σε γράψει και για το σκαμπουδάκι, τι να πω;

Είναι σαν λέμε να υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας, αλλά μόνο για 40 χλμ παραπάνω, όχι 200 τελική και τέτοια,
ή ΟΚ, να μην πιείς και 2 λίτρα τσίπουρο, αλλά όχι να σε γράψουν τώρα και για 4x 50αράκια.

Παιδιά, βάλτε μυαλό. Αν θέλετε σοβαρό κράτος και κοινωνία, θα πρέπει να μάθετε να τηρείτε απαρέγκλιτα, υποχρεώσεις, κανόνες, νόμους. Διαφορετικά μια ζωή κατσιβελία θα είμαστε. Κάντε την προσωπική σας επανάσταση, επιτέλους, να πάμε παρακάτω.
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”