Η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο το καλοκαίρι μας προστατεύει από τον κορωνοϊό
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο το καλοκαίρι μας προστατεύει από τον κορωνοϊό
και εσεις χαμπαρι δεν πηρατε στο τι παιζεται και μου το παιζετε και ειδικοι τρομαρα σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο το καλοκαίρι μας προστατεύει από τον κορωνοϊό
δλδ στον τσιοκο μου και οι εμβολιασμενοι και οι αντιεμβολιασμενοι
να και αν εμβολιαστω να και αν δεν εμβολιαστω
αλλα μου την δινει τρομερα να μου κανουν μαθηματα συμπεριφορας τα καρταλια αριστεροι
και δεξιοι ...ποιοι; τα κατακαθια που εμπορευονται την ελπιδα!!!!
να και αν εμβολιαστω να και αν δεν εμβολιαστω
αλλα μου την δινει τρομερα να μου κανουν μαθηματα συμπεριφορας τα καρταλια αριστεροι
και δεξιοι ...ποιοι; τα κατακαθια που εμπορευονται την ελπιδα!!!!
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Αν δεν ειναι αδρανοποιημενος γιατι δεν σκοτωνει;
.
Θα σκοτώσει όταν η διασπορά απλωθεί σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιοχές.
Χαιρω πολυ, αυτο λεω κι εγω, ενω αυτη η παραλλαγη ειναι φονιας τωρα δεν ειναι αποτελεσματικη λογω καλοκαιριου.
Το ειπε ακομη και ο Κουλης πριν καποιους μηνες οταν αναφερομενος στον κορωνοιο τον χαρακτηρισε εποχιακη ασθενεια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Για να καταλάβουμε κι εμείς ρε παιδιά.
Η κάθετη άνοδος των κρουσμάτων τον τρέχοντα μήνα και η αναμενόμενη καθετότερη του επομένου κοκ οφείλεται σε αυτόν τον αδρανοποιημένο από την υπεριώδη ή όποια άλλη ηλιακή ακτινοβολία ιό;
Το ειπε ενας συνταξιουχος ιολογος που πιστευει οτι η ηλιακη ακτινοβολια μειωνει την μεταδοτικοτητα σε κλειστους χωρους που δεν εχει ηλιακη ακτινοβολια
4 μελετες εχουν γινει κι εσυ μας ελεγες οτι δεν υπαρχει ουτε μια.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Το ειπε ενας συνταξιουχος ιολογος που πιστευει οτι η ηλιακη ακτινοβολια μειωνει την μεταδοτικοτητα σε κλειστους χωρους που δεν εχει ηλιακη ακτινοβολια
.
Μα ειναι κοινος απατεώνας τι αλλο θα περιμενες απ'αυτον;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Το ειπε ενας συνταξιουχος ιολογος που πιστευει οτι η ηλιακη ακτινοβολια μειωνει την μεταδοτικοτητα σε κλειστους χωρους που δεν εχει ηλιακη ακτινοβολια
.
4 μελετες που λενε ποσο μειωνει τα κρουσματα η ηλιακη ακτονοβολια;
Ουτε μια δεν υπαρχει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
vallon
- Supreme poster

ВладимирВладимирович έγραψε:Αρίστος έγραψε:
.
Μα ειναι κοινος απατεώνας τι αλλο θα περιμενες απ'αυτον;
Η λέξη απατεώνας είναι λίγη για να περιγράψει το μέγεθος της ανηθικότητας του ΓΓ
είναι πληρωμένος προπαγανδιστής.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Αριστος ειναι ψεκασμενος
0 .
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Αριστος ειναι ψεκασμενος
Εχει χασει την σπιρταδα του
Παλαιοτερα ηδη θα ειχε πει πως αν δεν ηταν καλοκαιρι θα ειχαμε 30.000 κρουσματα την ημερα
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
nrg wrote:
nrg wrote:
-
nemo
- Supreme poster

πολυς ο κοσμος στις συγκεντρωσεις και πρωτοστατούν οι εθνικιστες για πρωτη φορα
ισως να δουμε ενα καινουργιο κινημα αυτη την φορα με εθνικιστικο προσημο
ισως να δουμε ενα καινουργιο κινημα αυτη την φορα με εθνικιστικο προσημο
0 .