εβρος sos

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: εβρος sos

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2020, 07:52

pluton έγραψε:Αλητάμπουρας είσαι στον κύβο.

Εγώ γνωρίζω τι περιέχει το κρανίο ενός αριστερού, διάβασε αυτά που γράφω ξανά και αν δεις τίποτα από τις ανοησίες

Μεσα στο τριημερο τα εγραφες, δεν τα ξεχασαμε κιολας

Kαλουσες σε πραξικοπημα του στρατου και ζητουσες να πυροβολαει αμαχους στα συνορα

pluton έγραψε:Ο στρατός γιατί δεν χρησιμοποιεί τα όπλα του; Δεν δίνει άδεια η πολιτική ηγεσία, τότε να βάλουμε στρατιωτική ηγεσία.

viewtopic.php?f=5&t=11646&start=40#p284289
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Μαρ 2020, 09:13

Fake news, άγνοια, μίσος. Έχει βρομίσει το διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες με ποστ από μαχητές και μαχήτριες που θυμήθηκαν ξαφνικά τον Έβρο και την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Οι μισοί δεν ξέρουν κατά που πέφτει ο Έβρος και οι άλλοι μισοί φίλησαν κατουρημένες ποδιές για να μην βρεθούν εκεί, όταν έπρεπε να βρεθούν εκεί. Βρέθηκα εκεί κατά την θητεία μου, στα Ρίζια, καλοκαίρι, που ως γνωστόν το καλοκαίρι σταματάει η ελληνική ιστορία γιατί παραλία, ήλιος, κωλαράκια, ποιος κάθετε να φυλάει σκοπιές καλοκαιριάτικα και ήμασταν τρεις κι ο κούκος, ξεχασμένοι και παρατημένοι στη μοίρα μας, γνωρίζοντας πως αν γινόταν κάτι έκτακτο θα ήμασταν εκεί απλώς για να τους καθυστερήσουμε μερικά λεπτά και για να βάλουν το όνομά μας σε κανένα στρατόπεδο της επαρχίας. Θα 'ρθει το καλοκαιράκι κι αυτός ο ήλιος που τόσο αγαπάμε και διαφημίζουμε θα μας κάνει και πάλι νωχελικούς. Και τότε να δεις πόσα καραβάνια θα περνάν από τα σύνορα.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Μαρ 2020, 15:32

Κυρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ελλάδα σκηνοθετεί πόλεμο στον Έβρο»
https://www.triklopodia.gr/κυρίτσης-συρ ... mpaign=dbr

----
βρε μπας και ειναι ξενος πρακτορας αυτος; λετε; :hmhmhm: :hmhmhm: :hmhmhm:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2020, 15:47

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αλητάμπουρας είσαι στον κύβο.

Εγώ γνωρίζω τι περιέχει το κρανίο ενός αριστερού, διάβασε αυτά που γράφω ξανά και αν δεις τίποτα από τις ανοησίες

Μεσα στο τριημερο τα εγραφες, δεν τα ξεχασαμε κιολας

Kαλουσες σε πραξικοπημα του στρατου και ζητουσες να πυροβολαει αμαχους στα συνορα

pluton έγραψε:Ο στρατός γιατί δεν χρησιμοποιεί τα όπλα του; Δεν δίνει άδεια η πολιτική ηγεσία, τότε να βάλουμε στρατιωτική ηγεσία.

viewtopic.php?f=5&t=11646&start=40#p284289

Και εσύ πως το διαβάζεις αυτό; Πλάκα έχετε! Δηλαδή τώρα δεν χρησιμοποιεί τα όπλα ο στρατός;

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η ελληνική Ακτοφυλακή προχώρησε σε χρήση προειδοποιητικών πυρών για να εμποδίσει την έλευση λέμβων έμφορτων με παράνομους μετανάστες με κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2020, 16:24

pluton έγραψε:Και εσύ πως το διαβάζεις αυτό; Πλάκα έχετε! Δηλαδή τώρα δεν χρησιμοποιεί τα όπλα ο στρατός;

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η ελληνική Ακτοφυλακή προχώρησε σε χρήση προειδοποιητικών πυρών για να εμποδίσει την έλευση λέμβων έμφορτων με παράνομους μετανάστες με κατεύθυνση τα ελληνικά νησιά.

Οπως το εννοεις εσυ, δηλαδη να πυροβολανε τους ξενους, οχι :D Για αυτο και χθες εφτασαν 1000 στα νησια.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2020, 16:29

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Και εσύ πως το διαβάζεις αυτό; Πλάκα έχετε! Δηλαδή τώρα δεν χρησιμοποιεί τα όπλα ο στρατός;

Οπως το εννοεις εσυ, δηλαδη να πυροβολανε τους ξενους, οχι :D

Όπως το εννοούν όλα τα κράτη. Και τα κουμμουνιστικά.

Εικόνα

Μια γυναίκα έχει περάσει από το Ανατολικό στο Δυτικό Βερολίνο καταδιοκώμενη και πυροβολούμενη από κομμουνιστές.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2020, 17:04

pluton έγραψε:

Εικόνα

Μια γυναίκα έχει περάσει από το Ανατολικό στο Δυτικό Βερολίνο καταδιοκώμενη και πυροβολούμενη από κομμουνιστές.

Αρα λες οτι θες ο στρατος να πυροβολαει μεταναστες. Τι διαμαρτυρεσαι τοτε οταν το επισημαινουμε εγω και ο Διαδοχος?

Ψευταρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2020, 17:24

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:

Εικόνα

Αρα λες οτι θες ο στρατος να πυροβολαει μεταναστες. Τι διαμαρτυρεσαι τοτε οταν το επισημαινουμε εγω και ο Διαδοχος?

Ψευταρα.

Εγώ; Απλά λέω ποια είναι η πρακτική των κρατών και ειδικά των κομμουνιστικών. Εσύ πες μας είσαι υπέρ των πυροβολισμών στα σύνορα;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 03 Μαρ 2020, 17:31

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ψευταρα.

Εγώ; Απλά λέω ποια είναι η πρακτική των κρατών και ειδικά των κομμουνιστικών. Εσύ πες μας είσαι υπέρ των πυροβολισμών στα σύνορα;

Εντάξει. Πες στο αφεντικό σου τον Μιζοτάκη, να πυροβολεί μετανάστες όταν προσπαθούν να φύγουν από την Ελλάδα.
Εντάξει; Ικανοποιήθηκες;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Μαρ 2020, 17:41

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
pluton έγραψε:

Εντάξει. Πες στο αφεντικό σου τον Μιζοτάκη, να πυροβολεί μετανάστες όταν προσπαθούν να φύγουν από την Ελλάδα.
Εντάξει; Ικανοποιήθηκες;

Όχι δεν είναι ναζιστής, αστυνομικός της Λαϊκής Αστυνομίας

Εικόνα

Εικόνα

Υπό την επίβλεψη στρατιωτών της Ανατολικής Γερμανίας, που απειλούσαν ότι θα πυροβολήσουν όποιον δεν συνεργαζόταν.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”