Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2019, 09:49

ILIAS GR έγραψε:Εγώ έχω μια απορία και συγχωρέστε με αν είναι χαζή, αλλά από νομικά δεν ξέρω και πολλά.
Διαβάζω σήμερα…. :-/

Δεν μας είπαν ότι όλα έγιναν παρουσία εισαγγελέα;

Δηλαδή τώρα ο ένας εισαγγελέας θα επικρίνει τον άλλο; :D

Για καθε ειδους επιχειρηση της αστυνομιας υπαρχουν κανονες εμπλοκης
που οφειλει καθε αστυνομικος να γνωριζει
αν δεν το φροντισαν απο πριν να υπαρχει εισαγγελεας δεν ειναι λαθος αλλα ενεργεια εσκεμμένη
για να εχουμε να λεμε - τι κακη αστυνομια εχουμε που ασκει ασυμμετρη βια να λενε το ποιημα οι αριστεροι
και οι δεξιοι να απαντουν ταχα απορημενοι

α)κανενας νομοταγης πολιτης δεν δυσκολευει το εργο της αστυνομιας
ακουμε σειρηνα στον δρομο και αμεσως χωρις σκεψη κανουμε δεξια
β) τι γυρευε ο ιδιοκτητης στην ταρατσα;
γ) αν σφαζανε καποιον στο διπλανο σπιτι ο ιδιοκτητης θα ζητουσε εισαγγελικη εντολη;! ε!!!

οποτε ολα αυτα ειναι στο κολπο για να μας χαζεψουν περισσοτερο απο οτι ειμαστε

και επειδη εγω προσπαθω να μην ειμαι απο τους χαζους σας λεω να παψετε να κλαψομουνιαζετε

και να εκνευριστειτε σε αυτα που πρεπει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ξυλοκοπήθηκαν και προσήχθησαν γιατί δεν επέτρεψαν σε ΜΑΤ να εισβάλουν στο σπίτι τους

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Δεκ 2019, 11:35

ILIAS GR έγραψε:Εγώ έχω μια απορία και συγχωρέστε με αν είναι χαζή, αλλά από νομικά δεν ξέρω και πολλά.

Εισαγγελική έρευνα για την αστυνομική βία

eis.png

https://www.zougla.gr/greece/article/is ... nomiki-via

Yπαρχουν καταγγελιες για αστυνομικη βια που πρεπει να διερευνηθουν
Αστυνομικη βια μπορει να υπαρξει ακομη και με την παρουσια εισαγγελεα η ακομη και με την παρουσια του προισταμενου του Αρειου Παγου δεν αποτελει αποδειξη μη βιας η παρουσια

Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαρο πως οπι διαμενοντες στην οικια δεν ηθελαν η αστυνομια να εισελθει στην ταρατσα τους
Αν το θεωρησουμε λοιπον αυτο δεδομενο δικαιολογουνται οι συλληψεις
Το αν αυτες εγιναν πιο βιαια απο οτι επρεπε ειναι ενα θεμα αλλα απο την στιγμη που αντιστεκεσαι σε μια αστυνομικη επιχειρηση δεν εχεις και μεγαλη τυχη οταν διαμαρτυρεσαι για αστυνομικη βια

Αν δε ισχυει και οτι οι διαμενοντες εκει αρχικα υποστηριξαν οτι η ταρατσα τους δεν εχει προσβαση στην καταληψη τοτε μιλαμε για συνεργεια με τους καταληψιες
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Δεκ 2019, 11:44

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

eis.png

Yπαρχουν καταγγελιες για αστυνομικη βια που πρεπει να διερευνηθουν
Αστυνομικη βια μπορει να υπαρξει ακομη και με την παρουσια εισαγγελεα η ακομη και με την παρουσια του προισταμενου του Αρειου Παγου δεν αποτελει αποδειξη μη βιας η παρουσια

Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαρο πως οπι διαμενοντες στην οικια δεν ηθελαν η αστυνομια να εισελθει στην ταρατσα τους
Αν το θεωρησουμε λοιπον αυτο δεδομενο δικαιολογουνται οι συλληψεις
Το αν αυτες εγιναν πιο βιαια απο οτι επρεπε ειναι ενα θεμα αλλα απο την στιγμη που αντιστεκεσαι σε μια αστυνομικη επιχειρηση δεν εχεις και μεγαλη τυχη οταν διαμαρτυρεσαι για αστυνομικη βια

Αν δε ισχυει και οτι οι διαμενοντες εκει αρχικα υποστηριξαν οτι η ταρατσα τους δεν εχει προσβαση στην καταληψη τοτε μιλαμε για συνεργεια με τους καταληψιες

Αυτή είναι η φασιστική ερμηνεία της πραγματικότητας, κι έτσι στερείται λογικής.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Δεκ 2019, 11:51

Ο πολιτης δεν διαλέγει ο ιδιος ποτε θα δωσει προσβαση στην αστυνομια αν αυτη το κανει με τις προβλεπομενες διαδικασιες
Επισης οταν η αστυνομια του ζηταει προσβαση δεν εχει καμια πληροφορηση για τον λογο αυτης
Ειναι ξεκαθαρα αυτα;
Συμφωνουμε ολοι;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Δεκ 2019, 11:56

eis.png

Ναι. Από την στιγμή που κακοποίησαν πολίτες κι έκαναν λαμπογισλο ένα ολόκληρο σπιτι, θα πρέπει να γίνει έρευνα.
Δεν νομίζω ότι θα βγει κάτι όμως. Κι οι μπάτσοι που δολοφόνησαν τον Ζακ και ο μπάτσος που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο έξω είναι.
Οπότε απλά ο Μπατσοχοΐδης κι η τσιρκοκυβέρνηση (όπως κι η προηγούμενη) απλά σόου δεινουν ότι τους ενδιαφέρει να μην ασκείται αστυνομική βία.

Το μόνο καλό είναι ότι αρχίζει να συσσωρεύεται οργή στον κόσμο. Το ακούω από πολλους ψηφίσαντες τη νδουλα αυτό. Κάτι το κοιν. μέρισμα, κάτι η αστυνομική βία, κατι η ψευτομείωση του ενφια, κάτι η κοροϊδία με το μακεδονικό, κάτι η αύξηση της ανεργία, κάτι το βυσματοβόλεμα των γαλάζιων ζόμπι στο δημόσιο, αρχίζει και φουντώνει ο κόσμος.
Καλό ειναι βέβαια αυτό. Χαίρομαι πολύ που το βλέπω
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Δεκ 2019, 11:58

ΩRIΩNAS7 έγραψε:. Κι οι μπάτσοι που δολοφόνησαν τον Ζακ και ο μπάτσος που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο έξω είναι.

Τι γραφει ρε το ατομο;
0 .
..

nrg wrote:

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Δεκ 2019, 11:59

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο πολιτης δεν διαλέγει ο ιδιος ποτε θα δωσει προσβαση στην αστυνομια αν αυτη το κανει με τις προβλεπομενες διαδικασιες
Επισης οταν η αστυνομια του ζηταει προσβαση δεν εχει καμια πληροφορηση για τον λογο αυτης
Ειναι ξεκαθαρα αυτα;
Συμφωνουμε ολοι;

Για την βία μίλησα ΓΓ. Άσε τα περιτυλίγματα και τις κορδέλες.
Αν δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή ζωή των μπάτσων, δεν δικαιολογείται καμία βία.
Είναι ξεκάθαρο αυτό;
Συμφωνουμε όλοι;
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 20 Δεκ 2019, 12:00

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:. Κι οι μπάτσοι που δολοφόνησαν τον Ζακ και ο μπάτσος που δολοφόνησε τον Γρηγορόπουλο έξω είναι.

Τι γραφει ρε το ατομο;

Περαστικά σου
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Δεκ 2019, 12:13

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο πολιτης δεν διαλέγει ο ιδιος ποτε θα δωσει προσβαση στην αστυνομια αν αυτη το κανει με τις προβλεπομενες διαδικασιες
Ειναι ξεκαθαρα αυτα;
Συμφωνουμε ολοι;

Για την βία μίλησα ΓΓ. Άσε τα περιτυλίγματα και τις κορδέλες.
Αν δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή ζωή των μπάτσων, δεν δικαιολογείται καμία βία.
Είναι ξεκάθαρο αυτό;
Συμφωνουμε όλοι;

Η αντισταση κατα της αρχης ειναι ενεργεια που αποαιτει καταστολη
Ειναι ξεκαθαρο αυτο;
Συμφωνουμε ολοι;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 20 Δεκ 2019, 12:28

"Αντίσταση κατά της αρχής" έχουμε μόνο όταν ο αστυνομικός ενεργεί μέσα σε νόμιμα πλαίσια και ο φερόμενος δράστης αντιστέκεται βίαια στις υποδείξεις του οργάνου. Δηλαδή πρώτα θα πρέπει να εξετάσουμε και να ξεκαθαρίσουμε αν οι ενέργειες και οι δράσεις τις αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν εντός του νομικού πλαισίου και μετά να πάμε να δούμε αν η απαιτούμενη κατασταλτική βία που ασκήθηκε στους φερόμενους δράστες υπερέβη την δικαιωματική άσκηση βίας που έχουν τα όργανα της τάξης.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”