Συγχαρητηρια στην εκκλησια

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Συγχαρητηρια στην εκκλησια

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Νοέμ 2019, 18:55

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Σε τιμάει να λες μ@@@@ς; Πήγαινε στο νήμα επενδύσεις να δεις, αν έφερε επενδύσεις και ρώτα ένα συνταξιούχο να σου πει αν αυξήθηκαν οι αποδοχές του.

Εσυ λες μαλακιες που θες να πιστεψουμε οτι εισαι καποιος που πλεκει το εγκωμιο του Μητσοτακη σε βαθμο που ουτε οι νεοδημοκρατες δημοσιογραφοι δεν το κανουν, αλλα κατα τα αλλα δεν εισαι ΝΔ :laugh1:

Τέσσερα και μισή χρόνια αριστερά, δεν ακούσαμε μια φορά αλήθεια για τίποτα, έρχεται μια κυβέρνηση (δεν με νοιάζει ποια είναι) σε τέσσερεις μήνες (τέσσερεις δεν είναι;) σου κάνει πράξει όσα υποσχέθηκε (αυτά τα λίγα που υποσχέθηκε) και του πλέκω το εγκώμιο; και δεν λες και μ@@@@ς;

Συγνώμη εγώ γλύτωσα σ αυτό το τετράμηνο 350 Ε από ΕΝΦΙΑ άλλα τόσα η γυναίκα μου, τα παιδιά μου από 150 Ε το κάθε ένα (που εγώ τα πλήρωνα) δηλαδή γλύτωσα γύρω στα 1.000 Ευρώ .... τι πρέπει να πω;

Στο τετράμηνο δημιουργείται βιομηχανία φαρμάκων και βιομηχανία χαλυβουργικής, χώρια οτιδήποτε άλλο, που το μόνο που βλέπαμε ήταν να κλείνουν βιομηχανίες .... τι πρέπει να πω;

Στο τετράμηνο βλέπω να βάζουν χέρι στους μπαχαλάκηδες και να χτυπούν την τρομοκρατία και να μπαίνει τάξη στα ΑΕΙ.... τι πρέπει να πω;

Μακάρι να συνεχίσει έτσι ....

Άκου να σου πω ποια είναι η θέση μου για το Σκοπιανό και την λαθρομετανάστευση δεν χρειάζεται να σου πω, αλλά δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα αναθεωρήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ότι θα κάνει θαύματα με την λαθρομετανάστευση.... Μακάρι να κάνει καλύτερα πράγματα αλλά εγώ κρίνω τι υποσχέθηκε και τι κάνει σε σύγκριση με τους ψεύτες της αριστεράς.... τι άλλο δηλαδή;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Νοέμ 2019, 19:15

τωρα στο σημειο αυτο λεει παπαριες ο pluton περα απο τα οικονομικα που τα παει λιγο καλυτερα απο οτι ο συριζα '
στο θεμα μεταναστευσης μας εξαπατησε ολους το ακουω και απο ανθρωπους που τον ψηφισαν
εγω οχι ειπαμε γιατι το εριξα στην χα οποτε για μενα αυτη η δεξια ειναι καλυτερα να πεσει και θα πεσει

υσ..να το συμπληρωσω θα πολεμησουμε αυτην την δεξια τωρα αν υπαρχουν δεξιοι που θα κοιταξουν την τσεπη
για λιγα ευρω και να αφησουν στην ακρη το μεταναστευτικο τοτε θα πω να πανε να @@@@@@ :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2019, 19:57

pluton έγραψε:Άκου να σου πω ποια είναι η θέση μου για το Σκοπιανό και την λαθρομετανάστευση δεν χρειάζεται να σου πω, αλλά δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα αναθεωρήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ότι θα κάνει θαύματα με την λαθρομετανάστευση.... Μακάρι να κάνει καλύτερα πράγματα αλλά εγώ κρίνω τι υποσχέθηκε και τι κάνει σε σύγκριση με τους ψεύτες της αριστεράς.... τι άλλο δηλαδή;

Eχουν ανεβει κατακορυφα οι αφιξεις προσφυγων απο τοτε που ανεβηκε ο Κουλης, θα τους μετακινησει στην ενδοχωρα, ελεγε οτι θελει πολυπολιτισμικη Ελλαδα και οτι θα ανανεωσει το εργατικο δυναμικο της χωρας με ξενους. Στο μακεδονικο τα στελεχη του λενε τωρα οτι οι Πρεσπες ηταν καλη συμφωνια ενω δεν εβαλαν βετο στα Σκοπια οπως υποσχεθηκαν.

Αν ειχε κανει τα παραπανω ο Τσιπρας θα ειχες ανοιξει 10 νηματα για το καθενα, ενω τωρα καθεσαι και γλειφεις τον Μητσοτακη επειδη γλυτωσες μερικα κατοσταρικα στον ΕΝΦΙΑ. Ωραιος πατριωτης, πανω απ'ολα η τσεπη :laugh1:

Δε θα κατσω να απολογηθω για την μεταναστευτικη πολιτικη του κομματος που εσυ ο ιδιος ψηφισες. Ο φιλος σου ο Μητσοτακης κυβερνα οχι εγω, σε αυτον να τα πεις και στα στελεχη του. Αν εχεις κοτσια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Νοέμ 2019, 20:05

Ας πουμε οριστε τι δηλωσε ο Αδωνις αυτες τις μερες

Γεωργιάδης: Να πάρουμε από λίγους πρόσφυγες όλοι μας

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthr ... s-oloi-mas

Φανταστειτε τι θα εκανε ο Πλουτον αν ειχε δηλωσει κατι τετοιο η Τασια. Ω ρε μανα μου. Αλλα τωρα μουγκα στον βωμο του ΕΝΦΙΑ :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 18 Νοέμ 2019, 08:19

Η λίστα των θεμάτων που ανοίχτηκαν τις δύο τελευταίες βδομάδες, σύμφωνα με εντολές της Κουμουνδούρου, δεν περιελάμβαναν ούτε Πορεία του Πολυτεχνείου ούτε συλλήψεις μπαχαλάκηδων και αντιεξουσιαστών, ούτε ΑΣΟΕΕ, ούτε κηδευμένο άσυλο πανεπιστημιακών χώρων, ούτε ελληνο-τουρκικά, ούτε εκκαθαρίσεις στα Εξάρχεια.

Περιελάμβανε νήματα όπως του δημοσιογράφου για το πως θα μπορούσαν χρήματα να είχαν διατεθεί στις αυξήσεις συντάξεων και προσβολές θυμάτων βασανισμών της Χούντας με δημοσιοποίηση παραμορφωμένων φωτογραφιών των προσώπων τους με έκδηλα σημεία εγκεφαλικής βλάβης βασανισμένων θυμάτων.

Κατά τα άλλα ο διανοούμενος συντονιστής, λόγω αχρωματοψίας δεν τα αντιλήφθηκε αυτά όπως δεν αντιλήφθηκε και το ακατάσχετο και καθημερινά ανεμπόδιστο υβρεολόγιο του αντιεξουσιαστή, αλλά διέγραψε ποστς μου μου που μείωναν την ακτινοβολία του τελευταίου.

Σε όλη αυτή τη μεθόδευση "συγχαρητήρια" όχι μόνο στην εκκλησία.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 18 Νοέμ 2019, 08:48

NikosVy έγραψε:Η λίστα των θεμάτων που ανοίχτηκαν τις δύο τελευταίες βδομάδες, σύμφωνα με εντολές της Κουμουνδούρου, δεν περιελάμβαναν ούτε Πορεία του Πολυτεχνείου ούτε συλλήψεις μπαχαλάκηδων και αντιεξουσιαστών, ούτε ΑΣΟΕΕ, ούτε κηδευμένο άσυλο πανεπιστημιακών χώρων, ούτε ελληνο-τουρκικά, ούτε εκκαθαρίσεις στα Εξάρχεια.

Περιελάμβανε νήματα όπως του δημοσιογράφου για το πως θα μπορούσαν χρήματα να είχαν διατεθεί στις αυξήσεις συντάξεων και προσβολές θυμάτων βασανισμών της Χούντας με δημοσιοποίηση παραμορφωμένων φωτογραφιών των προσώπων τους με έκδηλα σημεία εγκεφαλικής βλάβης βασανισμένων θυμάτων.

Κατά τα άλλα ο διανοούμενος συντονιστής, λόγω αχρωματοψίας δεν τα αντιλήφθηκε αυτά όπως δεν αντιλήφθηκε και το ακατάσχετο και καθημερινά ανεμπόδιστο υβρεολόγιο του αντιεξουσιαστή, αλλά διέγραψε ποστς μου μου που μείωναν την ακτινοβολία του τελευταίου.

Διέγραψα τα ποστ όσων συμμετείχαν στη συζήτηση, μαζί με τα δικά σου, γιατί δεν είχε νόημα να μείνουν ποστ που απαντούσαν στον κανένα. Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά τα ΣΚ μπαίνω πολύ αραιά και μόνο από κινητό γιατί είναι επιλογή μου να ζω στην πραγματικότητα και να αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου και όχι να τσακώνομαι με τυχάρπαστους στο διαδίκτυο. Δεν πρόλαβα τη συζήτηση από το σημείο που ξέφυγε για δεύτερη φορά, ενώ σας ζήτησα να ηρεμήσετε. Αλλά μάλλον έκανα λάθος, γιατί θεώρησα πως απευθύνομαι σε ενήλικες. Δεν σας προλαβαίνουμε πλέον απ' οτι φαίνεται. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε στο έργο μας και υπάρχει περιεχόμενο που σας ενοχλεί, θα σας παρακαλούσα να πατάτε το κουμπάκι της αναφοράς, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε πανταχού παρόν. Αν υπάρχουν ποστ που σε θίγουν, αναφερέ τα και θα διαγραφτούν.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 19 Νοέμ 2019, 18:57

itteithe έγραψε:
NikosVy έγραψε:Η λίστα των θεμάτων που ανοίχτηκαν τις δύο τελευταίες βδομάδες, σύμφωνα με εντολές της Κουμουνδούρου, δεν περιελάμβαναν ούτε Πορεία του Πολυτεχνείου ούτε συλλήψεις μπαχαλάκηδων και αντιεξουσιαστών, ούτε ΑΣΟΕΕ, ούτε κηδευμένο άσυλο πανεπιστημιακών χώρων, ούτε ελληνο-τουρκικά, ούτε εκκαθαρίσεις στα Εξάρχεια.

Διέγραψα τα ποστ όσων συμμετείχαν στη συζήτηση, μαζί με τα δικά σου, γιατί δεν είχε νόημα να μείνουν ποστ που απαντούσαν στον κανένα. Σου ζητώ συγγνώμη, αλλά τα ΣΚ μπαίνω πολύ αραιά και μόνο από κινητό γιατί είναι επιλογή μου να ζω στην πραγματικότητα και να αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου και όχι να τσακώνομαι με τυχάρπαστους στο διαδίκτυο. Δεν πρόλαβα τη συζήτηση από το σημείο που ξέφυγε για δεύτερη φορά, ενώ σας ζήτησα να ηρεμήσετε. Αλλά μάλλον έκανα λάθος, γιατί θεώρησα πως απευθύνομαι σε ενήλικες. Δεν σας προλαβαίνουμε πλέον απ' οτι φαίνεται. Αν θέλετε να μας βοηθήσετε στο έργο μας και υπάρχει περιεχόμενο που σας ενοχλεί, θα σας παρακαλούσα να πατάτε το κουμπάκι της αναφοράς, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε πανταχού παρόν. Αν υπάρχουν ποστ που σε θίγουν, αναφερέ τα και θα διαγραφτούν.

Ετσι είναι οι συζητήσεις. Ξεφεύγουν. Και στο νήμα "Η απάτη έχει χρώμα μπλε" καταλήξαμε να συζητάμε για τις τράπεζες και για "επιχειρηματολογία ότι να ναι" κλ. Ε αντε σβήστε κι αυτα
Τι να κάνουμε; Κάποια πράγματα ξεφεύγουν. Ειδικά όταν διαβάζεις ακρότητες που φτάσουν σε σημείο να αφορούτην ίδια την ζωή.
Τέλος πάντων
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”