Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Σε τιμάει να λες μ@@@@ς; Πήγαινε στο νήμα επενδύσεις να δεις, αν έφερε επενδύσεις και ρώτα ένα συνταξιούχο να σου πει αν αυξήθηκαν οι αποδοχές του.
Εσυ λες μαλακιες που θες να πιστεψουμε οτι εισαι καποιος που πλεκει το εγκωμιο του Μητσοτακη σε βαθμο που ουτε οι νεοδημοκρατες δημοσιογραφοι δεν το κανουν, αλλα κατα τα αλλα δεν εισαι ΝΔ
Τέσσερα και μισή χρόνια αριστερά, δεν ακούσαμε μια φορά αλήθεια για τίποτα, έρχεται μια κυβέρνηση (δεν με νοιάζει ποια είναι) σε τέσσερεις μήνες (τέσσερεις δεν είναι;) σου κάνει πράξει όσα υποσχέθηκε (αυτά τα λίγα που υποσχέθηκε) και του πλέκω το εγκώμιο; και δεν λες και μ@@@@ς;
Συγνώμη εγώ γλύτωσα σ αυτό το τετράμηνο 350 Ε από ΕΝΦΙΑ άλλα τόσα η γυναίκα μου, τα παιδιά μου από 150 Ε το κάθε ένα (που εγώ τα πλήρωνα) δηλαδή γλύτωσα γύρω στα 1.000 Ευρώ .... τι πρέπει να πω;
Στο τετράμηνο δημιουργείται βιομηχανία φαρμάκων και βιομηχανία χαλυβουργικής, χώρια οτιδήποτε άλλο, που το μόνο που βλέπαμε ήταν να κλείνουν βιομηχανίες .... τι πρέπει να πω;
Στο τετράμηνο βλέπω να βάζουν χέρι στους μπαχαλάκηδες και να χτυπούν την τρομοκρατία και να μπαίνει τάξη στα ΑΕΙ.... τι πρέπει να πω;
Μακάρι να συνεχίσει έτσι ....
Άκου να σου πω ποια είναι η θέση μου για το Σκοπιανό και την λαθρομετανάστευση δεν χρειάζεται να σου πω, αλλά δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα αναθεωρήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ότι θα κάνει θαύματα με την λαθρομετανάστευση.... Μακάρι να κάνει καλύτερα πράγματα αλλά εγώ κρίνω τι υποσχέθηκε και τι κάνει σε σύγκριση με τους ψεύτες της αριστεράς.... τι άλλο δηλαδή;

.gif)