BaKXOS_Lysios έγραψε:Νομίζω ότι τούτος 'δω κλέβει ακόμα και από τον denplirono το βραβείο οτινάνογλου του φόρουμ...
το βραβειο οτινανογλου δικαιωματικα ειναι δικο σου και μονο δικο σου

BaKXOS_Lysios έγραψε:Νομίζω ότι τούτος 'δω κλέβει ακόμα και από τον denplirono το βραβείο οτινάνογλου του φόρουμ...

NikosVy έγραψε:Με την ευκαιρία, και χωρίς να θίξω τους αγαπητούς φίλους του ΚΚΕ (επειδή είχαμε και ΚΚΕδες συγγενείς), αναφέρω ότι όταν ήμουν 12 χρονών ένας θείος μου μου έκανε δώρο ένα βιβλίο "Αρχές Διαλεκτικής Λογικής" του Ένγκελς, νομίζω. Είπε "είσαι σε ηλικία που πρέπει να μάθεις να σκέπτεσαι". Επί ένα χρόνο πάλευα τη νύχτα να το διαβάσω πριν κοιμηθώ. Ποτέ δεν έφτασα στη δεύτερη σελίδα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, το πρώτο φύλλο μαύρισε και ξεκόλλησε, ενώ τα υπόλοιπα έδειχναν αμεταχείριστο βιβλίο.
Αυτο το βιβλιο που λες πρεπει να ναι του Ροζενταλ. Ο Ενγκελς δεν εχει βιβλιο με τετοιο τιτλο.

Λαχουρένιος έγραψε:Κακως, αν το διαβαζες ισως δεν ψηφιζες Μητσοτακη
Λαχουρένιος έγραψε:Αληθεια, ο θειος σου τι ψηφισε το '74?

NikosVy έγραψε:Με τη ΝΔ είχα μεγάλους δικαστικούς αγώνες. Μία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δεν την κοινοποιώ επειδή είναι προσωπική, ανέφερε ρητά ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση είχε παραβιάσει κατάφωρα το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με συνέπεια να μην έχει έννοια η απονομή της δικαιοσύνης εφόσον οι αποφάσεις της δεν ήταν σεβαστές από την Εκτελεστική Εξουσία.

NikosVy έγραψε:Πέστε μου επιτέλους γιατί ποτέ δεν έχετε γράψει το παραμικρό για τον κύριο Πολλάκη;

NikosVy έγραψε:Πέστε μου επιτέλους γιατί ποτέ δεν έχετε γράψει το παραμικρό για τον κύριο Πολλάκη;
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Φλωρος βγηκε επι ΣΥΡΙΖΑ, με νομο του ΣΥΡΙΖΑ, με γιατρο διορισμενο επι ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτα που λεει ο Πολακης ειναι φτηνοι πολιτικαντισμοι για τις εντυπωσεις. Δεν εισαι αντιπολιτευση Πολακη καραγκιοζη, κυβερνας κοντα 4 χρονια. ΕΣΕΙΣ αποφυλακισατε τον Φλωρο οχι ο φουφουτος.
Λαχουρένιος έγραψε:Ολα αλλαξαν απο το καλοκαιρι του 2015 και μετα, πρωτα με τα καπιταλ και το ψευτοδημοψηφισμα και υστερα με τους πολακηδες και τους υπολοιπους καραγκιοζηδες που εχουν μαζεψει.
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Πολακης ειναι ενας κλασικος μεταπολιτευτικος υπουργος ή βουλευτης: αναιδης, απαιδευτος, αληταρας.