Λαχουρένιος έγραψε:Παιδες μην κανετε ονειρα. Θα εμβολιαστειτε και θα πειτε ενα τραγουδι.
Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε?
.gif)
Νομίζεις.
Σε κάτι χώρες που έχω στα υπόψιν το πολύ - πολύ να σου κάνουν ένα τεστ όταν εισέρχεσαι στη χώρα.
bizeli έγραψε:Εμένα σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις που έτυχαν σε σχολείο που ήμουν, δημιουργήθηκε θέμα με την εγγραφή αυτών των παιδιών.
Ο διευθυντής έπρεπε να συνεννοηθεί με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας τι θα γίνει, γιατί οι γονείς αρνιόνταν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Το ρεζουμέ είναι ότι τελικά τα εμβολίασαν.
Δεν ξέρω ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν οι γονείς επέμεναν να μην τα εμβολιάσουν.
Απλά θα αναγκάζονταν να ολοκληρώσουν την εγγραφή ΧΩΡΙΣ τον εμβολιασμό. Γιατί αλλιώς θα εμπλεκε ο διευθυντής. Όλοι αυτοί ποντάρουν στο ότι ο κόσμος βαριέται ή δεν αντέχει οικονομικά να τους κυνηγήσει στα δικαστήρια.
Λαχουρένιος έγραψε:Εδω δεν αφηνουν τα παιδια χωρις μασκα θα τα αφησουν χωρις εμβολιο? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εμβολιαστουν τα πιτσιρικια πλην μεμονωμενων περιπτωσεων ο,τι και αν ελπιζουν πολλοι.
Καμία σχέση η μάσκα με το εμβόλιο.
Το εμβόλιο είναι
ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο ανθρώπινο σώμα και πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ με τη συγκατάθεση του ανθρώπου που αφορά και ΜΟΝΟ αν αυτή η συγκατάθεση είναι προϊόν της ελεύθερης βουλησης του.
Όταν υποχρεωνεις κάποιον να πάει σχολείο και για να πάει σχολείο τον υποχρεωνεις να κάνει ένα εμβόλιο, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία ελεύθερη βούληση και άρα μιλάμε για απάνθρωπη, εξευτελιστική συμπεριφορά και βασανιστήρια.-