Το Πολυτεχνείο Ζει!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
pan
Extreme poster
Extreme poster

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!

Δημοσίευσηαπό pan » 17 Νοέμ 2018, 22:09

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε την αστυνομία και τα ελικόπτερα.
Προφανώς ανησυχείτε πολύ.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 17 Νοέμ 2018, 22:09

Επίθεση κατά μελών του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιρναν μέρος στην πορεία για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου, εξαπέλυσαν οργισμένοι διαδηλωτές, έξω από την αμερικανική πρεσβεία.

Ομάδα αγνώστων, με το που είδε το «μπλοκ» του ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε να φωνάζει, αλλά και να κινείται εναντίον του.

Αρχικά οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των μελών και των στελεχών του κυβερνώντος κόμματος, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε και η ένταση κλιμακώθηκε, όταν εκσφενδόνισαν μπουκάλια, αυγά και άλλα αντικείμενα, ενώ ακολούθησαν σπρωξίματα και γροθιές.

Στο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωσαν στελέχη της κυβέρνησης και βουλευτές του κόμματος, ανάμεσά τους οι Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Παναγιώτης Ρήγας, Αννέτα Καββαδία, Νίκος Φίλης, Τρύφων Αλεξιάδης, και Θοδωρής Δρίτσας.

Εικόνα

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/15 ... i-presveia
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 17 Νοέμ 2018, 22:10

η αυρα αγοραστηκε απ τους σαμαροβενιζελους και χρησιμοποιηθηκε απ την συριζαρα γιατι το κρατος εχει συνεχεια λεμεεε
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 17 Νοέμ 2018, 22:23

Γύπας έγραψε:Παραμέσα να δεις τι μαλακίες λέει, που κάνεις και λάικ.

Αλλά τα θεατρινιλίκια σας είναι μοναδικά στον κόσμο. Τις πρώτες μέρες λέγατε ότι μπήκαν προβοκάτορες μέσα.

Αυτό έγινε επειδή είχε σχέσεις με την ΕΣΣΔ το τότε καθεστώς.Όταν το πράγμα ξέφυγε τότε άρχισε η σημερινή κασσέτα που τη βλέπουμε και δω στο νήμα.Όμως δε μπορώ να καταλάβω το αντι-κκε κινημα στις μέρες μας.Εχθρός παιδιά είναι η νδ.Το κκε έχει κάποιες σωστές απόψεις σε ορισμένα θέματα και στην τελική δε φταίει όσο οι δεξιοί για όσα περνάμε.

ΕΧΘΡΟΣ Η ΝΔ.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 17 Νοέμ 2018, 22:35

'71 έγραψε:Αυτό έγινε επειδή είχε σχέσεις με την ΕΣΣΔ το τότε καθεστώς.Όταν το πράγμα ξέφυγε τότε άρχισε η σημερινή κασσέτα που τη βλέπουμε και δω στο νήμα.
Δηλαδή εσύ έχεις ακούσει ποτέ από κκε κακή κουβέντα για το Πολυτεχνείο; Αυτά μόνο του το παρακράτος τα αναμεταδίδει, τα λένε και χαίρονται, ότι κάτι είπανε.
Γιατί οι κκέδες βρέθηκαν στις εξορίες γιατί δεν έκαναν δήλωση αποδοχής της Χούντας. Και μετά το Πολυτεχνείο τους κνίτες τους βασάνιζαν για τη συμμετοχή τους και την οργάνωση της εξέγερσης. Δεν υπάρχει άλλη ιστορία.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 17 Νοέμ 2018, 22:41

Μια εξάδα Κωστηλατα αντι για στεφάνι θα καταθέσει του χρόνου στο Πολυτεχνείο ο Συριζα προς τιμήν της σημερινής παρουσίας της Αύρας
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 17 Νοέμ 2018, 22:44

Προσοχή οι φωτό είναι απ το Δεκέμβρη του 2014...

Εικόνα

Οποιαδήποτε ομοιότης με την εκδημοκρατισμένη αστυνομία του Σύριζα είναι εντελώς συμπτωματική...

Εικόνα
0 .

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 17 Νοέμ 2018, 22:47

pan έγραψε:
'71 έγραψε:Αυτό έγινε επειδή είχε σχέσεις με την ΕΣΣΔ το τότε καθεστώς.Όταν το πράγμα ξέφυγε τότε άρχισε η σημερινή κασσέτα που τη βλέπουμε και δω στο νήμα.
Δηλαδή εσύ έχεις ακούσει ποτέ από κκε κακή κουβέντα για το Πολυτεχνείο; Αυτά μόνο του το παρακράτος τα αναμεταδίδει, τα λένε και χαίρονται, ότι κάτι είπανε.
Γιατί οι κκέδες βρέθηκαν στις εξορίες γιατί δεν έκαναν δήλωση αποδοχής της Χούντας. Και μετά το Πολυτεχνείο τους κνίτες τους βασάνιζαν για τη συμμετοχή τους και την οργάνωση της εξέγερσης. Δεν υπάρχει άλλη ιστορία.

Μιλάω σε παρασκηνιακό επίπεδο.Σε κάθε κόμμα θα βρεις άτομα που ειλικρινά πιστεύουν ότι τους λένε είτε αλήθεια είτε ψέμμα,στο ΚΚΕ ακόμα περισσότερο γιατί είναι πειθαρχικό το κόμμα αυτό.Προσωπικά ποτέ δε θα μπορούσα να την παλέψω να γραφτώ σε κόμμα και να ακολουθώ αρχηγούς και άλλους,την είχα δει λίγο τύραννος και αβασίλευτος από μικρός.Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου,όχι δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα.Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ γράφω αναληθή πράγματα παραπάνω.Το καθεστώς είχε προσεταιριστεί την ΕΣΣΔ γιατί έψαχνε διεξόδους και οι ρώσσοι άνοιξαν επαφές,γιατί να μην το έκαναν στην τελική;Αυτό λέω εγώ,σε συνδυασμό ότι αν δεν είσαι αποφασισμένος να πειθαρχείς σε όσα σου λένε τα ανώτερα κομματικά όργανα τότε το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα για σένα.Εγώ αν και είμαι φιλικός προς τους κομμουνιστές,γι'αυτό το λόγο ποτέ δεν απάντησα καταφατικά όταν μου λέγανε να γραφτώ και να ασχοληθώ μαζί τους πιο ενεργά.Πάντοτε περιοριζόμουν στο να δώσω 2€ και να πάρω κουπονάκι.Είχα βλέπεις και την αρνητική εμπειρία να έχω τον αδερφό της μάνας μου στο κόμμα να φυλάει σκοπιές,και όταν αρρώστησε βαριά δεν ήρθε ούτε ένας από αυτούς να τον δει.Ίσως είμαι προκατειλημένος αρνητικά εγώ από προσωπικά βιώματα στην τελική.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 17 Νοέμ 2018, 23:55

pan έγραψε:Εικόνα

Αυτή η κυβέρνηση παίζει να είναι η μόνη πραγματικά Δεξιά κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα.
Η μόνη που σέβεται την δημόσια περιουσία των Ελλήνων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 18 Νοέμ 2018, 01:57

pan έγραψε:Ο ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε την αστυνομία και τα ελικόπτερα.
Προφανώς ανησυχείτε πολύ.

Γάμησέ τα μλκ! Θα μας πάρετε οι προλετάριοι, την αστική μας εξουσία.
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”