PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Φυσική, Χημεία, Αστρονομία, Βιολογία κλπ.
Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: PhD οικονομικές σπουδές στη Σουηδία.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Σεπ 2018, 22:31

Οργισμένος έγραψε:Η διπλωματικη μου γαμει το συμπαν.

Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Σεπ 2018, 22:39

itteithe έγραψε:Έλα ρε μαλάκες, μια χαρά τροπή πήγε να πάρει η κουβέντα και την κάνατε dick measurement πάλι :D

Για να έρθουμε και στο ζητούμενο όμως, υποθέτω οτι τα κριτήρια για να σε δεχθούν σε διδακτορικό είναι πάνω-κάτω τα ίδια με αυτά που ισχύουν και εν Ελλάδι. Θα σου πρότεινα να ρωτήσεις λίγο και τον καθηγητή που είχες ως επιβλέποντα στην διπλωματική σου εργασία (ίσως το πανεπιστήμιό σου έχει κάποια συνεργασία με πανεπιστήμια της Σουηδίας μέσω κάποιων επισκεπτών καθηγητών). Κατά πάσα πιθανότητα θέλουν δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό (καθαρά προαιρετικό στις περισσότερες περιπτώσεις), ίσως συστατικές επιστολές και μεταπτυχιακό (που κι αυτό είναι προαιρετικό πολλές φορές, αλλά ούτως ή άλλως έχεις) και ίσως πτυχίο αγγλικών επιπέδου proficiency. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι να βρεις επιβλέποντα καθηγητή και το σημαντικότερο όλων ένα θέμα πάνω στο οποίο θα εκπονήσεις την διδακτορική σου διατριβή (γιατί το έτσι γενικά θέλω να κάνω διδακτορικό δεν στέκει - συνήθως αποτελεί συνέχεια του μεταπτυχιακού σου).

Γινεται αρχικη επιλογη 1 για καθε 12 υποψηφιους.
Ο ανταγωνισμοςειν μεγάλος. Αγγλικα θελουν ενα καποιο πτυχιο αλλα οχι κατι συγκεκριμενο, εχω αdvanced. Δημοσιευση δεν εχω, σκεφτομουν να το επιχειρησω αλλα οταν το ειπα στον καθηγητη αυτος επεμενε για διδακτορικο. Καλα , θεμα για δικτατορικη διατριβη τοχω ετοιμο ζεστο και μυρωδατο αλλα για να φτασω εκει πρεπει να με επιλεξουν, φυσικα θα με ρωτησουν περι του θεματος αλλα εκει θα τους γαζωσω. Gmat δεν εχω ξαναδωσει, και βαριεμαι να μπω στη διαδικασια ρε γαμωτο.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Σεπ 2018, 22:41

Διάδοχος έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Η διπλωματικη μου γαμει το συμπαν.

Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;

Οχι. Μα σε ελλ παμνεπιστημια αν εχεις καλη μαστερ διατριβη σου προτεινουν phd, αν τους πεις για αδεσμευτη δημοσιευση σκοτεινιαζουν τα βλεμματα των καθηγητων (ωχ το βλαμμενο , σκεφτονται, θα μας πρηζει στο τσαμπα ή «μα γιαυτο υπαρχουν τα phd»)
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 18 Σεπ 2018, 22:47

Βασικά, πως και δεν το ξεκίνησες εδώ; Αφού είχες την δυναμική.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 18 Σεπ 2018, 22:59

Οργισμένος έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Αυτό που επισημαίνει ο itteithe είναι σωστό. Η γαμηστερή Διπλωματική δημοσίευση σε ζουρνάλ έχει;

Οχι. Μα σε ελλ παμνεπιστημια αν εχεις καλη μαστερ διατριβη σου προτεινουν phd, αν τους πεις για αδεσμευτη δημοσιευση σκοτεινιαζουν τα βλεμματα των καθηγητων (ωχ το βλαμμενο , σκεφτονται, θα μας πρηζει στο τσαμπα ή «μα γιαυτο υπαρχουν τα phd»)

Κάτσε ρε συ, το 90% των συμφοιτητών μου είχαμε δημοσίευση σε περιοδικό για την Διπλωματική μας στο Πτυχίο.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 18 Σεπ 2018, 23:33

Οργισμένος έγραψε:Στο Lund αποτι διαβαζω γραφουν και ξαναγραφουν οτι διδουν βαρος στην διπλωματικη (η δικια μου γαμει το συμπαν) αλλα δεν ξερω.

Έλα ρε, με τον Βαρουφάκη την έκανες;
0 .

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 18 Σεπ 2018, 23:34

Και όταν τελειώσεις το phd όργι, τι θα κάνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Σεπ 2018, 23:36

itteithe έγραψε:Βασικά, πως και δεν το ξεκίνησες εδώ; Αφού είχες την δυναμική.

Με 3 παιδια δουλεια και ρεστος, δεν ειχα τη δυναμικη. Ο καθηγητης ναι, 3 φορες μου το ζητησε.
1 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

sharp
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό sharp » 18 Σεπ 2018, 23:36

Πες και το θεμα της διπλωματικής να το κρίνει το Ιερατείο του Φόρουμ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 18 Σεπ 2018, 23:38

sharp έγραψε:Και όταν τελειώσεις το phd όργι, τι θα κάνεις;

Den to χω σκεφτει. Ειτε προφεσορας είτε φολοου δε μανι.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Θετικές Επιστήμες”