vallon έγραψε:τι λες βρε λαχουρένιε τώρα;
για κάτσε και σκέψου λίγο αυτά που γράφεις
Ποια απ'ολα?

vallon έγραψε:τι λες βρε λαχουρένιε τώρα;
για κάτσε και σκέψου λίγο αυτά που γράφεις

.
vallon έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα
Απο μικρος το χω
αυτό δεν θέλει λίγο ψάξιμο σε γιατρό;

Πασιφάη έγραψε:Περπάτημα. Σιγά- σιγά στην αρχή. Μετά προσπάθησε να μακραίνεις σταδιακά τις αποστάσεις που διανύεις.

Λαχουρένιος έγραψε:Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
10-15 χρονακια εχω ακομα, παραπανω δε θελω

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα
Η στηθάγχη είναι παροξυσμός θωρακικού πόνου που εντοπίζεται στην προκάρδια περιοχή και αποτελεί την κυριότερη κλινική εκδήλωση της στεφανιαίας νόσου.
Σταθερή στηθάγχη : Ο στηθαγχικός πόνος εμφανίζεται όταν υπάρχει ένας ή περισσότεροι παράγοντες που αυξάνουν το καρδιακό έργο και τις απαιτήσεις του μυοκαρδίου σε οξυγόνο. Τέτοιοι παράγοντες είναι η σωματική άσκηση, η συγκινησιακή φόρτιση, το έντονο ψύχος, ένα πλούσιο γεύμα, η σεξουαλική πράξη κ.ά. Ο πόνος διαρκεί μερικά λεπτά και υποχωρεί με τη λήψη ενός νιτρώδους φαρμάκου ή με διακοπή της σωματικής άσκησης.

Λαχουρένιος έγραψε:Που λετε την τελευταια δεκαετια ανεβαζω πολυ ευκολα παλμους (σαν υποκειμενικη αισθηση, σπανια μετραω πιεση και παλμους)
- Αν περπατησω εστω και μικρη αποσταση
- Αν φαω πολυ και γρηγορα
- Αν πιω καφε
Τα δυο τελευταια ειναι σταντε, με το περπατημα αλλες φορες με πιανει αλλες οχι
Το καταλαβαινω περισσοτερο οταν παω να πεσω το μεσημερι για υπνο που νιωθω την καρδια μου να χτυπαει τοσο ωστε δεν μπορω να κοιμηθω μερικες φορες
Ειχα μετρησει καποιες φορες την πιεση μου προς το απογευμα και μου ειχε βγει κανονικη με παλμους γυρω στους 80 χωρις ομως να χε προηγηθει σωματικη ασκηση ή καφες (πινω κατα τις 7.30-8 που ξυπναω)
Πως με κοβετε, τη βγαζω ή δεν την βγαζω μεχρι το 2019?

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορω τρεξιμο, μεσα σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα ανεβαζω παλμους, και ποναει το στηθος μου αριστερα και μου κοβεται η ανασα
Απο μικρος το χω
Αν με κυνηγησει κανεις να με φαει, την εκατσα

vallon έγραψε:Μετρ
το περπάτημα βοηθάει, φίλος μετά από έμφραγμα ο γιατρός του σύστησε να περπατάει κάθε μέρα, αυτός το πήρε σοβαρά ευτυχώς, έκοψε και το βρωμοτσιγάρο και τώρα έχει φτάσει να περπατάει κοντά στα 5 χλμ ημερησίως ή σχεδόν κάθε μέρα