σχολιο 16
... οχι Σπαρκ ,, ο μλκς εινα ανεπιθυμητος στα θεματα μου .. το εχω πει και παλιοτερα ,,,ψηφιζω νοερα την απομακρυνση του αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησει να κουνα την μποτσα του ως διαχειριστης να κοροιδευει καινα παξιωνει συστηματικα αφου τσιπα δεν εχει ....αλλα νοερα θα ειναι στιγματισμενος ως ανικανος για διαχειριση ...
εγω αλλο θεμα θελω να συζητησω σε αυτο το νημα αλλα οπως βλεπεις πλακωσαν τα ασχετα για τα οποια δεν ειμα υπευθυνη και συνεχως επαναφερω το θεμα στα συγκαλα του ...
δεν εχω χρονο για συγκρουσεις αλλα βλεπεις τι γινεται ..δ εν μπρει ο αλλος να σε λεει κλαρα και να το αφηνεις ετσι ....
τωρα αν ευσ δνε εχιε θεμα μετην υποτιμητικη χυδιαολογι αλλα ζητημα αυτο ....εγω εχω ...
οσο για τα θεμα αυτοδιαχειρισης των φορουμς λεω να ανοιξω ξεχωριστο θεμα ....ειναι ενα οραμα ...
που σαν ανθρωπος της εποχης του σιδηρου λογικο ειναι αν μη μπορεις να αναγνωρισεις την αξια του ..δεν φταιω εγω για αυτο...
..οσο για την αριθμηση απλα βοηθαω τις παραπομπες που ηδη κανω για τα θεματα μου οταν τα προωθω σε αλλους τοπους ...πχ face , youtube. εμαιλς ς κτλ και βεβαια παντα εχω στο νου οτι καποτε θα θεμτα αυτα αν επιβιωσουν της λαιλαπα ςτης καταρρευσης του δ ιαδικτυου θα γινουν σημεια αναφορας κοσμοιστορικης σημασιας sto mellon ...παρανοικο η μη δνε εχιε σημασια ...apla ideolhcia moy isxyrh ...γιαυτο 12 χρονια συναπτα το 99% των σχολιασμων μου ειν αριθμημενα ...δες ποσ σε βοηθησε εσενa να αναφερθεις στην αστοχια των σχολιων 25, 26 , 27 ..εεε?? χμμμ..συμφνεις οτι βοηθησε η αριο?θμηση ??
εμ αυτο ειναι η διαφορα ενος θεωρητικου συστηματικου της γνωσης απο εναν απλο πειραματιστη ...με επινοια αξιολογη μεν μεν αλλα χωρις επαρκη διανοια και κατανοια φιλοσοφικη δεινοτητα που ειναι αλλο πραγμα και μη προσβαλεσαι ...δεν την εχεις ...
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Re: Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 13
...απλα διεκδικω τα αυτονοητα δικιαωματα μου να μην με μπουλαρεις ....και παρενοχλεις ...δεν χρειαζομαι ουτε διθυραμβους ουτε βορβορους οχετους υβρεολογιας .. μια μεση αντιμετωπιση εινα προτιμοτερη ..
...δεν θελω ουτε για την κωλαρα μου να μιλας ουτε για τα γραφτα μου να τα υποβιβαζεις σε κωλοχαρτα .. ουτε θα παραβλεψω οτι θα θελες να πεταξεις γκομενες απο το μπαλκονι οτι η τελεια σχεση εινα με τη μη πορδευομενη κατα εσε γυναικα ουτε να το παιζεις ηλιθιως οτι σου την πεφτω .. ημαρτον δηλαδη .....απλα θελω να σε συνετησω ..να μη με προσβαλεις και να μη πρσβαλεις γενικα το γυναικειο φυλο ...αν οχι παραιτησου ...ενταξει μλκς ??γκεε??..
κια το ξαναλεω ... ψηφιζω την απομακρυνση σου απο την διαχειριση ...σαν επιθυμια νοερη .. για εν αδιαστημα μεχρι να δειξει μεταμελεια ...και αλλο χαρακτηρα ...γκε
Δεν παιζεις σωστη μπαλιτσα. Πρεπει να ακολουθησεις το παραδειγμα αλλων δημοσιολογων αν θες να σταματησει ο τραμπουκισμος εις βαρος σου.
Αρχικα θα δηλωσεις δημοσια οτι παθαινεις καταθλιψη απο τα σχολια και την καταστροφη των νηματων σου. Υστερα θα στειλεις ΠΜ σε καποιους χρηστες οτι η διαθεση σου ειναι στο ναδιρ και καποιοι σε κυνηγανε για να καταστρεψουν την δημοσιολογικη σου καριερα. Μετα απο αυτο θα ανοιξεις πολ που θα ρωτας αν ο ΡΤΠ σου κανει stalking ή οχι. Εν αναγκη θα επιστρατευσεις ΠΜ (οπου θα ζητας να ψηφισουν υπερ σου) καθως και κλωνους για να κερδισεις. Δεν θελει ντροπες σε αυτα, η νικη ειναι το παν.
Αν ολα αυτα αποτυχουν, θα δηλωσεις την οριστικη αποχωρηση σου απο το φορουμ, κατα προτιμηση με μεγαλα κοκκινα γραμματα ωστε να το δουν ολοι. Ταυτοχρονα θα συνεχισεις να μπαινεις χωρις ομως να σχολιαζεις, ενω εγω και αλλοι φιλοι σου θα λεμε οτι λειπεις για επαγγελματικους λογους. Μετα απο αυτο θα επανελθεις στο φορουμ μετα την πρωτη αναφορα του ονοματος σου και θα δηλωσεις οτι δε θα ξανααπαντησεις στον ΡΤΠ.
Ολα τα παραπανω εχουν δοκιμαστει με τεραστια επιτυχια απο αλλους συναδελφους σου και εχουν ραγισει καρδιες, τοσο των χρηστων, οσο και του συντονισμου. Εσυ πας με γροθια στο μαχαιρι αλλα αυτα δεν περνανε εδω. Το ''Ελευθερο'' θελει μαυρο δακρυ και δραμα, σαν ταινια του Μπολιγουντ. Οσο πιο πολυ κλαφτεις τοσο πιο πολυ θα δικαιωθεις.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 14
..λοιπον Λαχουρ να ξερεις οπως δεν θελω να με υποτιμουν χωρις να αξιζω τεοια υποτιμηση ετσι και να με υπερτιμουν χωρις λογο δε θελω ...
...αν δεν με κοροιδευεις σιγουρα με εχεις περασει για αλλη ...δεν ειμαι αυτη που νομιζεις και κριμα γιατι μαλλον αυτο το πρεστιζ σε εκανε να εχεις θετικη γνωμη γιαμενα κι οχι αυτη καθεαυτη η ουσια των γραφομενων απο μενα .. οποτε λυπαμαι για αυτο ...
...για να σου αποδειξω οτι δεν ειμαι αυτη που νομιζεις κανε με φιλη στο facebook < Ζωή Κυριακίδου> , εκει στον τοιχο μου θα δεις ολο το σηματοδοτημενο προφιλ μου και την φιλοσοφικη μου περσονα συμπληρωμα της οποιας ειναι η ΜΥΘΗΡΑ σημα το κορακι ..θα σου στειλω φωτο μου να δεις ...ποια ειμαι καμια σχεση με την διασημη δημοσιολογο που εχεις στο νου ...και τελικα δεν καταλαβα ποια εννοεις ,,, απλα ειμα μια περιθωριακη αγνωστη στο ευρυ κοινο κορακοφιλοσοφος δημοσιολογος συνομωσιολογος αποκρυφολογος ...
λυπαμαι που σου χαλαω την μανεστρα μωρε Λαχουρ ..κι εγω που νομιζα οτι εκτιμησες τα γραφομενα μου.... κριμα τι κριμα ,, μα ειπα κι εγω ...
..επισης ο Σπαρκ ξερει το κατα κοσμον κανονικο ονομα μου ...και καποια γραπτα μου με αυτο το ονομα ....ρωτα τον ...
Δεν νομιζω να υπαρχει δευτερη ΜΥΘΗΡΑ με τοσο καλη πενα, διεισδυτικη ματια και σεξ απηλ στο διαδικτυο και τον τοπικο τυπο. Αποκλειεται να μιλαω για αλλο προσωπο. Η μετριοφροσυνη σου σε κανει ακομα πιο κορυφαια.
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 17
χρονος = χρη ρεον ον ...το ον που βρισκεται σε κινηση ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ...χωρος κενος χωρις υλοενεργεια ειναι αδιανοητος ... αρα ο χρονος απαιτει υλοενεργεια πληροτητα του χωρου απο αυτην και κινηση -μεταβολη.... συμπαντικες περιοχες με απολυτη αναρχια κινησεων ειναι αχρονες ... αχρονο ειναι και το απολυτως ακινητο σταθερο ον ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ και ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ...
....το να σου αποδειξω κατι ειδικα εσενα δεν εχω διαθεση... απλα μιλω γενικα κι επιμορφωτικα για ολους ...
χρονος = χρη ρεον ον ...το ον που βρισκεται σε κινηση ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ...χωρος κενος χωρις υλοενεργεια ειναι αδιανοητος ... αρα ο χρονος απαιτει υλοενεργεια πληροτητα του χωρου απο αυτην και κινηση -μεταβολη.... συμπαντικες περιοχες με απολυτη αναρχια κινησεων ειναι αχρονες ... αχρονο ειναι και το απολυτως ακινητο σταθερο ον ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ και ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΥΛΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ...
....το να σου αποδειξω κατι ειδικα εσενα δεν εχω διαθεση... απλα μιλω γενικα κι επιμορφωτικα για ολους ...
1 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
nemo
- Supreme poster

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
σχολιο 17
εδω θα σου βγει ο ραν και θα σου πει κατι απο ριζοσπαστικη κομμουνιστικη διαλεκτικη
και μυθηρα οπως ειπα και παλια πρεπει να υπαρχει και κενος χωρος στο συμπαν -αχρονος οπου τιποτα δεν κινείται
αυτο σε αντιδιαστολη με την ενεργεια που χρειαζεται ενα σωμα για να κινηθει απο την βαρυτητα
οπως τα διαστημοπλοια που χρησιμοποιούν την βαρυτητα ενος ογκου για να αυξησουν την ταχυτητα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Στύγιος
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 16
... οχι Σπαρκ ,, ο μλκς εινα ανεπιθυμητος στα θεματα μου .. το εχω πει και παλιοτερα ,,,ψηφιζω νοερα την απομακρυνση του αυτο δεν σημαινει οτι θα σταματησει να κουνα την μποτσα του ως διαχειριστης να κοροιδευει καινα παξιωνει συστηματικα αφου τσιπα δεν εχει ....αλλα νοερα θα ειναι στιγματισμενος ως ανικανος για διαχειριση ...
εγω αλλο θεμα θελω να συζητησω σε αυτο το νημα αλλα οπως βλεπεις πλακωσαν τα ασχετα για τα οποια δεν ειμα υπευθυνη και συνεχως επαναφερω το θεμα στα συγκαλα του ...
δεν εχω χρονο για συγκρουσεις αλλα βλεπεις τι γινεται ..δ εν μπρει ο αλλος να σε λεει κλαρα και να το αφηνεις ετσι ....
τωρα αν ευσ δνε εχιε θεμα μετην υποτιμητικη χυδιαολογι αλλα ζητημα αυτο ....εγω εχω ...
οσο για τα θεμα αυτοδιαχειρισης των φορουμς λεω να ανοιξω ξεχωριστο θεμα ....ειναι ενα οραμα ...
που σαν ανθρωπος της εποχης του σιδηρου λογικο ειναι αν μη μπορεις να αναγνωρισεις την αξια του ..δεν φταιω εγω για αυτο...
..οσο για την αριθμηση απλα βοηθαω τις παραπομπες που ηδη κανω για τα θεματα μου οταν τα προωθω σε αλλους τοπους ...πχ face , youtube. εμαιλς ς κτλ και βεβαια παντα εχω στο νου οτι καποτε θα θεμτα αυτα αν επιβιωσουν της λαιλαπα ςτης καταρρευσης του δ ιαδικτυου θα γινουν σημεια αναφορας κοσμοιστορικης σημασιας sto mellon ...παρανοικο η μη δνε εχιε σημασια ...apla ideolhcia moy isxyrh ...γιαυτο 12 χρονια συναπτα το 99% των σχολιασμων μου ειν αριθμημενα ...δες ποσ σε βοηθησε εσενa να αναφερθεις στην αστοχια των σχολιων 25, 26 , 27 ..εεε?? χμμμ..συμφνεις οτι βοηθησε η αριο?θμηση ??
εμ αυτο ειναι η διαφορα ενος θεωρητικου συστηματικου της γνωσης απο εναν απλο πειραματιστη ...με επινοια αξιολογη μεν μεν αλλα χωρις επαρκη διανοια και κατανοια φιλοσοφικη δεινοτητα που ειναι αλλο πραγμα και μη προσβαλεσαι ...δεν την εχεις ...
Ρε συ είσαι φιλοξενούμενη κι οφείλεις να σέβεσαι τους γμημένους τους κανόνες οποιουδήποτε φόρουμ , όπως επιτάσσονται απ' το GBDR..
Γω είμαι σε προέγκριση δημοσιεύσεων , ΕΣΥ ποστάρεις ελεύθερα και θεωρείς ότι είσαι αδικημένη ,μη γμσ;
0 .
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

nemo έγραψε:
εδω θα σου βγει ο ραν και θα σου πει κατι απο ριζοσπαστικη κομμουνιστικη διαλεκτικη
και μυθηρα οπως ειπα και παλια πρεπει να υπαρχει και κενος χωρος στο συμπαν -αχρονος οπου τιποτα δεν κινείται
αυτο σε αντιδιαστολη με την ενεργεια που χρειαζεται ενα σωμα για να κινηθει απο την βαρυτητα
οπως τα διαστημοπλοια που χρησιμοποιούν την βαρυτητα ενος ογκου για να αυξησουν την ταχυτητα
σχολιο 18
...ο ραταπλανος ...ταραντουλας ...εινα γνησια και ουσιωδως εξαιτιας τις ουσιας της ψυχικης του εξαιτια της οπιας με αποστρεφεται ειναι λοιπον αφιλοσοφητος ..σιγουρα διανοουμενιζων αλλα αφιλοσοφητος οποτε πιστεψε με ενδιαφετον γιανα συζητησει για το χρονο δεν εχει απλα εν οψει παπαρδελας διαχειριστικης κανει τις ερωτησει του.. αν η ουσια του ταριαζε με φιλοσοφου δε θα με κατατρεχε ετσι ουτε θα μιλουσε <<για την κωλαρα μου που κανει κραχ >>για θεσεις που αυτος απολαμβανει σνα γνησιος καταχραστς εξουσιας εδω μεσα αν ειναι δυνατον να θελω τετοιες θεσεις εγω..
==========================
...
πρεπει να υπαρχει και κενος χωρος στο συμπαν -αχρονος οπου τιποτα δεν κινείται
στα δικα μας τωρα τα φιλοσοφικα ...τα ""γεροντικα"" .. με εχει απασχολησει στο παρελθον εντονα αυτο που λες και τωρα παλι ανασκαλευω παλιους φιλοσοφικους στοχασμους και με αφορμη το ανασκαλευμα ξαναπιασα το θεμα αυτο οπως και ανοιξα νημα που το ειχα και στο
p h o r u m .gr το <<ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ....>>...ριξε μια ματια
...το ""κενο"" με την εννοια της απουσιας υλοενεργειας πιστευω οτι δεν υπαρχει ..πρπει να υπαρχουν ομως εκτεταμενες αχανεις περιοχες συμπαντικες με πολυ λεπτη μεν υλοενεργεια αλλα απολυτως αναρχα κινουμενη καμια ταξη καμμια δυναμικη δε αναπτυσσεται σε αυτες τις περιοχες καμμια μακροσκοπικη μεταβολη δεν παρατηρειται εκει ... στην Κοσμολογια που εχω αναπτυξει αποτελουν τον ΑΚΟΣΜΟ ...
...σε αυτες μοιπον τις ΑΚΟΣΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ δεν υπαρχει εννοια του χρονου ...ειναι οπως λες αχρονες περιοχες καθως καμια μακροσκοπικη κινηση- αλλαγη δεν συμβαινει σε αυτες...
...ομως αχρονες ειναι και οι περιοχες που αποτελουν κεντρικεςτων γαλαξιων και αποκαλω ΥΠΕΡΚΟΣΜΟ και αποτελουν τις συμπαντικες περιοχες της Απολυτης Ταξης η υλοενεργεια εκει ειναι απολυτως ευτακτη και ολα παραμενουν σταθερα και ακινητα..
...αρα το ΑΧΡΟΝΟ το συνδεω με δυο τυπους περιοχων του συμπαντος τις ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΚΕΣ
( ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΞΗ -ΦΩΣ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΚΟΣΜΙΚΕΣ ( ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ-ΣΚΟΤΟΣ)
..ουφ επιτελους μου δινεται ευκαιρεια με την παρεμβαση σου να αναπτυξω αυτη την Κοσμολογια μου ...
...ειμαι στην φαση που 3.000 σελιδες χειρογραφα βιβλια εργο 20ετιας καθαρογραμμενα ΠΡΟΣΠΑΘΩ να τα περασω σε ηλεκτρονικη μορφη μαλιστα με πολυτονικο ...δυσκολο εγχειρημα ελπιζω να το τελειωσω σε ενα χρονο για να μπορω ναδιανεμω σε φιλους ελευθερα τις ιδιε ςτις σελιδες ...εννοειται μεσω διαδικτυου ...απο εκει αντλω ολες τις ιδεες που κυκλοφορω στα ψαγμενα θεματα των φορουμ και στους τοπους κοινωνικης δικτυωσης να γιατι με απασχολει η αυτοδιαχειριση των διαδιτυακων τοπων γενικα ...αυτο το υλικο των διαδιδομενων ιδεων δεν θελω να πεσει στα χερια ολιγαρχων κερδοσκοπων καταχραστων ...
...κοιτα εδω σε τι μορφη ειναι γραμμενο το εργο ....σου αφιερωνω ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ σελιδα απο το ηλεκτρονικο βιβλιο της ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ μου και τα Κεφάλαιά της θα αναρτησω σελιδες οταν περαστουν σε ηλεκτρονικη μορφη τα χειρογραφα ...
Β. ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑ
Β1. ΥΛΗ
Β2. ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Β3. ΣΥΜΠΑΝ
Β4. ΓΑΛΑΞΙΑΣ
Β5. ΚΟΣΜΟΣ
Β Α Σ Ι Κ Ε Σ Ε Ν Ν Ο Ι Ε Σ ( Β. Ε )
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

Στύγιος έγραψε:ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:σχολιο 16
Ρε συ είσαι φιλοξενούμενη κι οφείλεις να σέβεσαι τους γμημένους τους κανόνες οποιουδήποτε φόρουμ , όπως επιτάσσονται απ' το GBDR..
Γω είμαι σε προέγκριση δημοσιεύσεων , ΕΣΥ ποστάρεις ελεύθερα και θεωρείς ότι είσαι αδικημένη ,μη γμσ;
σχολιο 19
.... εχεις χασει επισοδεια .. η ειρωνευση η αναιτια και η υποτιμηση και η παρνοχληση ποιυε χω δεχτει απο το ραταπλανο εινα απιστευτη ..ωστσοσο ποτε δεν εστειλα μηνυμα στην διαχιεριση για αυτον ... ποτε μονο δημοσιως τον εκθετω και τον βαζω στη θεση του ... ο τροπος που αντιμετωπιζει ατομα σνα εμενα πουδνε ενοχλησα ποτε αλλον ουτε κοροιδεψα τα νηματα του ειναι χαρκτηριστικο κακοηθους ατομου ...κι επικινδυνου συν τοις αλλοις δνε θελω να ξανα ποσταρει στα θεματα μου .. ειν κατοανπητο αυτο ???δυτστυχως δνε μπορω να κανω τιποτε για αυτο ...
πχ οταν καποιος ασυδωτα χαρακτηριζει τα γραφομενα σου"" κωλοχαρτα "".. κια εκφραζεται εμ σχολια τυπου <<η κωλαρα σου κανει κραχ >> χωρις να ειναι το κλιμα τετοι που να του επιτρεπει τεοιες εκφρασεις απλα ειναι ασυδωρτος κι επικινδυνος ....θα μου πεις εσυ τωρα οτι εγω παραβιαζω τους κανονες .. ελα ας συνελθουμε λιγο ελεος ...
...δεν εινα μονο κακοηθης αλλα επικινδυνος μπορει να σου κανει απο αντιπαθεια ζημια πχ να σε καταγγειλει χωρις σοβαρο λογο ,, να προσβαλει το κομπιουτερ σου,, να σε κακολογησει αδικα να κατασκευασει ψεμματα για σενα ...το εχει γραμμενο στο κουτελο ..τα ειπαμε αυτα ...!!!!!!!! .. δεν θελω επαφες μαζι του ...μονο αν ζητησει συγνωμη και μεταμελεια ...και διεξει αληθιν αδειγματα σεβασμου στοχιεωδους ....δεν ζητησα πολλα απλα να μη με παρενοχλει.. κι η γνωμη μου παραμενει δεν κανει για διαχειριστης ...οχι τουλαχιστον οσο συμπεριφερεται ετσι σε μελη σνα εμενα που δεν ενοχλησα πολτε κανεναν στα νηματα ....αν ψηφιζαμε για τοιυς διαχιεριστες δεν θα τον ψηφιζα ..........αυτα !!!
εινα απλο αυτο που λεω ...δεν παραβιασ ακανενα κανονα ... εννοειται ...απλα υπεραμυνθηκα τι αγριας επιθεσης υποτιμησης που δεχομαι απο ενα διαχιεριστη!!!και αν το φορυμ αυτο σεβεται το9νε αυτο του τουλαχιστον θα πριε να σβυσει ολα τα υβριστικα σχολια του ραταπλανου και τα δικα μου κατοπιν ..οκ????
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 20
....οταν λεμε οτι ο χρονος εχει σταματησει για τον κοσμο μας εννοουμε ...
οτι δνε κυλα ο φυσικος νομοτελειακος χρονος δεν κινειται κανονικα ο κοσμος μας ...
-ουτε ο ηλιος
-ουτε οι πλανητες
...δεν εκτελουν σωστη κανονικη κινηση συμφωνα με την γαλαξιακη δυναμικη ...
-η γη δεν γυριζιε γυρω απο τον ηλιο, ουτε με την ορθη φορα και ουτε με την αναγκαια ταχυτητα γυρω απο τον εαυτο της
-ο ηλιος επισης δνε περιστρεφεται με σωστη ταχυτητα ουτε κινιεται γυρω απο το γαλαξιακο κεντρο ωστε να κυλα ο ηλιακος χρονος ...
ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ...
....οταν λεμε οτι ο χρονος εχει σταματησει για τον κοσμο μας εννοουμε ...
οτι δνε κυλα ο φυσικος νομοτελειακος χρονος δεν κινειται κανονικα ο κοσμος μας ...
-ουτε ο ηλιος
-ουτε οι πλανητες
...δεν εκτελουν σωστη κανονικη κινηση συμφωνα με την γαλαξιακη δυναμικη ...
-η γη δεν γυριζιε γυρω απο τον ηλιο, ουτε με την ορθη φορα και ουτε με την αναγκαια ταχυτητα γυρω απο τον εαυτο της
-ο ηλιος επισης δνε περιστρεφεται με σωστη ταχυτητα ουτε κινιεται γυρω απο το γαλαξιακο κεντρο ωστε να κυλα ο ηλιακος χρονος ...
ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕς ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
-
ΜΥΘΗΡΑ
- Extreme poster

σχολιο 21
αφου τα θεωρησες αντιγραφες αυτο ματως εχεις αναγνωρισιε μια αξια σε αυτα τα γραφομενα χεχε ....αλλιως θα τα χαρακτηριζε ςμπουρδες οπως κανεις συνηθω με πραγματα που εινα πανω απο το νοητικο σου επιπεδο να τα κατανοεις ..
ομως και για αυτο το θεμα εξαιτια ςτης δυσχερειας και του απαξιωτικοι μπουλινγκ που εχεις δημιουργησει σε ανακηρυσσω στο εξης αποκλεισμενο και σε βγαζω εξω απο την αιθουσα
( επιτελους να φτιαχτουν φορυμιστικες αιθουσες που οι νηματοθετες να αποκλεινουν τους ενοχλητικους μυγοχεσηδες των νηματων ) και υπογραφω ξανα και ξανα στο κουτελο μλκς ...οσ αθα με ενοχλεις με τις μυγοχεσιες σου ...η αλλιω ρε παρε την μποτσα σου και δρομο !!!γαοι το μεγεθος τςη τη μπορουμε να κρινουμε απο τη φωτο του προφιλ .. επισης χαρακτηριστικο των μικρομποτσος ειναι ο μισογυνισμος καθως οι γυανικε ςεινα η σκλητρη απαξιωσ της μπτσα των αντρων ...
επιησς μπορει η διαχιεριση να με προστατεψει απο τον μποτσαρα αυτον !!! ελεος πεστε του να μαζευτει με εχιε κουρασει η παρενοχληση του
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ