Τολκιν λεγεται ρε συ Νεμο, οχι Τολκι
Η Αντζελα Δημητριου του φορουμ εχεις γινει
Ανοιξε κανενα βιβλιο να μορφωθεις ρε ανθρωπε, δεν ειναι οτι σου λειπει το μυαλο απλα βαριεσαι
Αν οντως σε νοιαζει ο Λενιν ή ο Μαρξ, μπορω να σου προτεινω βιβλιογραφια
Δεν συμπυκνωνονται ολα αυτα σε μια ατακα
Αν δε θες να διαβασεις, τοτε απλως μας τρολλαρεις τοση ωρα και δε θες οντως να μαθεις
Λένιν
-
nemo
- Supreme poster

Re: Λένιν
ναι βρε συ καποτε τα πιστευα και τα διαβαζα οταν ημουν νεος
και δεν ειχε περτσινωθει ο κωλος μου απο την δουλεια
τωρα εχω αλλες ιδεες και δεν με συγκινούν τα κομμουνιστικα εκτος απο το κοινοβιακο συστημα
που εχει ενδιαφερον πρωτιστως απο σεξουαλικη πλευρα και μετα το εργασιακο μερος
τωρα σε αυτο που λες οταν κατεχεις κατι καλα μεσα σου μπορεις και το βγαζεις συμπυκνωμενο
αν οχι ολο το εργο αλλα αρκετο ωστε να δωσεις στον συνομιλητή σου μια γεματη εικονα
και δεν ειχε περτσινωθει ο κωλος μου απο την δουλεια
τωρα εχω αλλες ιδεες και δεν με συγκινούν τα κομμουνιστικα εκτος απο το κοινοβιακο συστημα
που εχει ενδιαφερον πρωτιστως απο σεξουαλικη πλευρα και μετα το εργασιακο μερος
τωρα σε αυτο που λες οταν κατεχεις κατι καλα μεσα σου μπορεις και το βγαζεις συμπυκνωμενο
αν οχι ολο το εργο αλλα αρκετο ωστε να δωσεις στον συνομιλητή σου μια γεματη εικονα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Δεν συμπυκνωνονται τετοιες ιδεες σε ενα ποστ, και υποψιαζομαι οτι δε σε ενδιαφερει πραγματικα οποτε γιατι να χασω το χρονο μου?
Την εχω πατησει ετσι στο παρελθον
Αν θες σου στελνω λινκ με pdf απο Λενιν, Μαρξ κλπ, αν οντως ψηνεσαι
Παραπανω δεν μπορω να βοηθησω, δεν μπορω να σου τα βαλω με φτυαρι μεσα στο μυαλο
Παραπανω δεν μπορω να βοηθησω, δεν μπορω να σου τα βαλω με φτυαρι μεσα στο μυαλο
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν συμπυκνωνονται τετοιες ιδεες σε ενα ποστ, και υποψιαζομαι οτι δε σε ενδιαφερει πραγματικα οποτε γιατι να χασω το χρονο μου?
καταλαβαινω ενα μερος απο αυτα που λες σε μερικα ομως διαφωνω
ομως στειλε μερικα να διαβασω για να εχω κατι να λεω στους κκεκεδες
υσ..επιμενω στο οτι οταν μελετας ενα αναγνωσμα για αρκετο καιρο βιωνεις
ακομη και τον χαρακτηρα του συγγραφεα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
oldjedi
- Crazy poster

Λαχουρένιος έγραψε:oldjedi έγραψε:Τα ιδια δικτατορικα καθεστωτα ειστε ... Ομοιος , ομοιω και η κοπρια στα λαχανα ..
Αν ηταν ομοια τοτε δε θα υποστηριζες τους φασιστες. Οι κομμουνιστες ειναι η εμμονη σου
Φασιστας εισαι εσυ που εισαι οπαδος του Φυρερ
Φασιστας εισαι εσυ που εισαι κουμμουνιστης ... Εγω ειμαι δημοκρατης και το αποδεικνυω ανεχομενος τον κουμμουνισμο σου ...Δεν υποστηριζω τους φασιστες ...
Ουτε τον ηλιθιο δικτατορα Χιτλερ , ενω εσυ προσκυνας τον ηλιθιο δικτατορα Σταλιν ...Δεν ειμαι οπαδος του Φυρερ , τον οποιο χαρακτηριζω ηλιθιο ...Ενω εσυ ΕΙΣΑΙ οπαδος του Σταλιν ...
Τον εχεις υποστηριξει σε αλλο νημα αλλα ντρεπεσαι να το παραδεχθεις τοτε
ΠΟΤΕ ... εισαι ψευτης , σαν συνεπης κουμμουνιστης και λασπολογος ...Δεν ντρεπομαι για τις ιδεες μου ...
Ναι για αυτο φορας δημοκρατικη προβια αντι να πεις ανοιχτα οτι εισαι ακροδεξιος ....
Αγραμματε ... σας εβαλα και το τι σημαινει δεξιος απο την βικιπαιδεια , αλλα την τυφλα σου εσυ ... ΔΕΝ ειμαι ΣΩΒΙΝΙΣΤΗΣ ...Οταν τελειωσεις να εκφερεις γνωμες και να κανεις προσωπικες επιθεσεις για το τι ειμαι και τι δεν ειμαι , που δεν το ξερω εγω ... θα μιλησουμε και για το θεμα ;;
Τι να μιλησω, με ακροδεξιο που το παιζει δημοκρατης?
Υποτιμηση της νοημοσυνης μου
Φυσικα ... ενας φασιστας δεν εχει τιποτα να πει με ενα δημοκρατη ... Μονο να κανει προσωπικες επιθεσεις και να πεταει λασπη ...
Μωκο , λοιπον ...
Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.
-
Άρης Κλάρας
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:υσ..δεν ειναι κουραστικο απο εναν μορφωμενο ανθρωπο σαν τον λαχουρ να χρησιμοποιει
και να χαρακτηριζει τα επιχειρηματα που αντικρουουν τα δικα του σαν φασιστικα ;
ελεος βρε λαχουρ αν ειναι να ερμηνευεις καθε αντιλογο φασιστικο
επομενο ειναι να κερδισεις και τον τιτλο του απολυτου φασιστα
Αφου φασιστες ειστε, ειδικα εσυ που λες ανοιχτα οτι εισαι ΧΑ
Τι σε πειραζει η λεξη ''φασιστας'' αφου φασιστες στηριζεις?![]()
Εχω παραπονεθει εγω για τον χαρακτηρισμο ''κομμουνιστης''?
Γιατι ντρεπεσαι να πεις Φασιστοκομμουνιστης
.gif)
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Βλεπω και αλλος ακροδεξιος που χρησιμοποιει την λεξη φασιστας σαν βρισια
Οταν ακομα και σεις βριζετε τον φασισμο τι παραπανω να πω και γω
Rebel, εισαι φουλ ΓΤΠ οταν βριζεις τους μεταναστες ενω εσενα τον ιδιο σε ταιζουν οι βρετανοι
Λιγο ντροπη
Οταν ακομα και σεις βριζετε τον φασισμο τι παραπανω να πω και γω

Rebel, εισαι φουλ ΓΤΠ οταν βριζεις τους μεταναστες ενω εσενα τον ιδιο σε ταιζουν οι βρετανοι
Λιγο ντροπη
1 .
-
oldjedi
- Crazy poster

Αρίστος έγραψε:
O Σταλιν καταφερε τα παντα και ανεξαρτητα αν δεν συμφωνουμε με τα πιστευω του ηταν:
α) ο ικανοτερος ηγετης ολων των εποχων...
β) ο ανθρωπος που σε αυτον τον πλανητη αποκτησε περισσοτερη εξουσια απο καθε αλλον...
Και εξηγουμαι...
Οσον αφορα το ικανοτερος γιατι εφτασε να γινει ΓΓ της Σοβιετικης Ενωσης παροτι δεν ειχε τις ακρες και την επιρροη που ειχαν οι σημαντικοτεροι του αντιπαλοι και διατηρησε αυτη την ηλεκτρικη καρεκλα για 30 χρονια. Παραλληλα γιατι ηταν ο βασικος νικητης του Χιτλερ και γιατι δυο φορες στην Τεχερανη και τη Γιαλτα πηρε μεχρι και τα σωβρακα απο Τσωρτσιλ και Ρουζβελτ. Δεν νομιζω να υπηρξε η να υπαρξει αλλος ηγετης που θα πετυχαινε και τα τρια αυτα μαζι...
Οσον αφορα γιατι ειχε τη μεγαλυτερη εξουσια εβερ επειδη κυριαρχουσε στο μισο πλανητη χωρις η θητεια του να ειναι τετραετης οπως του προεδρου των ΗΠΑ και χωρις να περιοριζεται απο Κονγκρεσα και Γερουσιες...
.[/quote]
Αστειευεσαι μαλλον Αριστο ...
Ο Σταλιν καταφερε τα παντα επειδη ηταν ενας στυγνος δικτατορας και εκανε οτι ηθελε ... Οποιος τολμουσε να φερει αντιρρησεις , τον εκτελουσε ...
Ποια ηταν η ικανοτητα του σαν ηγετης ;; Προεβλεψε , προετοιμασε την διαδοχο κατασταση του ;; Συμβαδισε με την εποχη του ;; Να δεις τι θαυματα θα εκανα εγω αν ειχα 400 μυρια σκλαβους ...
Εγινε ΓΓ της ΕΣΣΔ εξοντωνοντας τους αντιπαλους του , επιβαλλοντας τον εαυτο του οπως κανουν οι λυκοι στο κοπαδι τους ... Το Α male ...και διατηρησε αυτη την θεση με την βια ...
Τωρα , για το θεμα του ΒΠΠ , αν δεν ειχε την βοηθεια των Αμερικανων , με το Lend-Lease και ΑΝ ΔΕΝ εκανε τις μαλακιες του ο Χιτλερ , ανοιγοντας μετωπα απο την Νορβηγια , μεχρι την Β. Αφρικη . τοτε πιθανον τα πραγματα να ηταν διαφορετικα ...Στο θεμα αυτο ο Ραιημοντ Καρτιε ειναι κατηγορηματικος ...
Και μια και ξεκινησες να κανεις συγκρισεις και ο Τζεγκις Χαν διοικουσε τον μισο πλανητη ... Και οταν πεθανε , εξαφανιστηκε και η αυτοκρατορια του ... Το ιδιο και ο Αλεξανδρος ...
Τι σημαινει αυτο ;; Για ενα διαστημα , εκαναν οτι ηθελαν ... αλλα αυτο εχει σημασια στην πολιτικη ;; Σε αντιθεση με αυτους οι Βυζαντινοι αυτοκρατορες , εχοντας 1 στους 10 αξιον λογου , κρατησαν την αυτοκρατορια 1000 χρονια ... Το ιδιο και οι Ρωμαιοι , με το Δημοκρατικο τους Καπιτωλιο ...
Ο Σταλιν , ηταν ενα δυνατο ζωο , που επεβληθηκε στα αλλα ζωα με την βια ... τιποτα αλλο ...
Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας